FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si becalistii

«1237»
fcsteaua.ro28.02.2009 23:44

Sincer, nu stiu care este mai nociv. Becali, sau cei care-i duc trena, intretinandu-i mitul gaunos si existenta malefica. Pur si simplu, eu cred ca personajul in sine nu ar trai daca in jurul sau nu ar gravita aceasta samanta a perzaniei noastre care-i hraneste existenta.

Dupa ce naiv s-a motivat "e mai greu sa castigi campionatul acum decat se facea acum zece ani""eu am sa fac o traducere "e mai greu sa castigi un titlu de campioana mentinand o imagine curata a echipei de fotbal Steaua in timpul lui Becali George decat se facea in anii 90". In prezent, stau si ma minunez ori de cate ori mai intra cate unul si intreaba "Unde a gresit"? sau "Ce trebuie sa faca"?

Bineinteles, intrebari de acest tip cu un caracter vadit diversionist am tot intalnit. Exista oameni inteligenti care au descoperit punctual nevralgic al unui forum si o solutie simpla pentru a distrage atentia de la un subiect abordat fara menanjamente: "Arunca un subiect controversat intr-o forma naiva si asteapta sa vezi ce iese. Lasa-i pe oameni sa argumenteze si sa contraargumenteze pana ce insasi esenta critica a unui articol se va pierde, inabusita fiind de certuri, radicalism, subiectivism si amestec al notiunilor".

Revenind la cele doua intrebari de mai sus, infantile in acest moment daca e sa ma intrebati pe mine, eu cred ca o abordare simpla ar trebui sa fie mai intai de genul "ce nu ar fi trebuit sa faca Becali"?

Automat lucrurile devin simple. Fara lupte, scandaluri, fara dictatura ce a condus la indepartarea jucatorilor cu personalitate, fara nepotism, fara planarea banuielii de meciuri strategice, fara schimbarea antrenorilor ca pe sosete, fara injosirea marilor jucatori care au adus glorie Stelei in trecut, fara implicarea numelui echipei in chestiuni politice, fara amestec in aproape toate deciziile tehnico tactice ale antrenorilor, fara implicarea fotbalistilor reprezentativi in scenarii degradante si mincinoase pentru justificarea propriilor decizii aberante, fara subminarea autoritatii antrenorului in fata discipolilor, fara actiuni de intimidare prin asocierea cu interlopi, fara mediatizare excesiva, fara incalcarea cuvantului, fara diversiuni si "glume" care au adus doar suferinta suporterilor si angajatilor clubului Steaua, fara razboaie ce au izolat echipa in lumea fotbalului romanesc.

Analizati toate aceste elemente si verificati daca nu cumva George Becali se regaseste in fiecare dintre acestea.

"Ce trebuie sa faca?""Nuu, este o intrebare pusa gresit. Corect este "ce ar fi trebuit sa faca?". Pentru ca in prezent, timpul este cel mai mare dusman al lui Becali.

Cunoscand faptul ca o definitie simpla a liderului este talentul de a se angaja intr-o lupta in numele unei frumoase promisiuni, Becali a pus mana pe Steaua momind masele cu un SCOP tradus prin performanta. "Inca o noapte la Sevilla". "In cinci ani ne vom bate de la egal la egal cu Milan si cu Real Madrid". "Steaua, cea mai tare echipa din Romania multi ani de acum inainte". In felul acesta, lovitura sa de palat a capat dimensiuni sentimentale pentru ca a gadilit orgoliul stelistilor, a reinviat un vis frumos facilitand schimbarea.

Speriati fiind de dificultatile financiare mostenite de la fratii Paunescu, situatia amenintatoare din clasament, atat de asemanatoare cu cea a anului de gratie 2009, stelistii s-au agatat de Becali gasindu-l cel mai potrivit om sa finanteze clubul pentru ca lipsa banilor era singurul element care a contat in acea conjunctura. Instinctiv, a fost asul jucat de machedon, momeala pentru suporteri si automat o sperietoare ce a pus in umbra notiunile de profesionalism si identitate.

Revenind la ce ar fi trebuit sa faca actualul finantator, atat de mult s-a dezbatut acest subiect pe acest site, incat ar fi obositor sa reiterez un soi de decalog al stelismului prezentat de userii fcsteaua.ro de mii si mii de ori.

Totusi, realizati, va rog, o corelatie intre ce a facut si nu trebuia sa faca Becali George, ce trebuia sa faca si nu a facut, ce a promis si cat s-a realizat, puneti in balanta tot si veti realiza ca pretul pentru doua titluri si trei calificari in Champions League care au adus bani doar intr-un singur buzunar, este cam piperat pentru suporteri. Augh, augh, augh....

redondo01.03.2009 00:38

In primul rand,nu-i duce nimeni trena,iar titlul articolului este din nou manipulator.Cum nu e cineva de acord cu unii de pe site,ti se striga...becalistule...asta spune tot.

Eu sunt cel care ti-am spus ca un campionat se castiga mai usor acum 10 ani,si ti-am argumentat din punct de vedere fotbalistic...de altfel ai avut si ieri ocazia sa vezi in Ghencea o echipa de provincie cum nu prea era acum 10 ani.

Ai vorbit de imagine curata? Prietene,eu stiu ca la Iasi Steaua e nr. 1 dar nu e peste tot asa.Steaua nu a avut imagine curata nici in anii 80 si nici in 90,in ciuda performantelor externe,care au existat si acum (automat sistemele s-au schimbat,e mult mai greu sa castigi acum Champions League decat in anii 80 CCE).Steaua avea in anii 80 echipe satelit si echipe in sfera proprie de influenta.Becali a fost cel care a stopat blaturile in fotbalul romanesc,spunand stop plecarilor afara si atragand si alti investitori dupa el.Premierea nu e blat omule.Blat e ceea ce se facea in anii 90 de catre Rapid in primul rand.

Binenteles,majoritatea pustilor care te admira nu au cum sa cunoasca imaginea anilor 90,pe care tu o cunosti perfect.

Cand a spus acum cativa ani ca va duce Steaua in Liga,era tot o promisiune,nu?

Te-ai obisnuit sa te aplaude toti dupa fiecare articol si probabil te roade ca mai apare cate unul care nu e de acord cu tine....iti spun eu ca sunt destui,dar nu-si permit sa contrazica un redactor.

Chiar nu le stii tu pe toate,crede-ma!

Adrian01.03.2009 01:24

Redondo

Dar tu cunosti imaginea anilor 90? Sau cea a anilor 80?

De unde o cunosti?

Aveai pile acolo sus? Sau poate esti un securist?

Acum se castiga mai greu un campionat? De ce?

Pleaca Steaua cumva in fiecare sezon cu o penalizare de 20 de puncte?

Vrei sa zici ca acum sunt echipe mai bune ca inainte?

Pai, prietene, in anii 80 erau foarte echipe mult mai bune ca Vasluiul de alaltaieri. ASA Tg Mures e doar un nume care imi vine acum in minte.(ca sa nu arunc in lupta si pe Arges, Sportul sau Craiova)

Daca stii asa de bine anii 90 din punct de vedere fotbalistic, deschide un topic la Discutii Libere si prezinta-i.

Eu nu prea stiu anii 90. Stiu doar ca aceea a fost ultima decada in care echipele Romanesti au scos jucatori de valoare nationala. Ma refer aici la fratii Ilie, Rosu, Catalin Munteanu, Ganea, Moldovan, Panduru, Prodan si alti fosti internationali precum si actuala "Nationala"(Radoi, Goian, Chivu, mutulica si multi altii.). De 10 ani fotbalul romanesc nu se mai poate da mare ca a scos un Rosu de exemplu sau un Adi Ilie.

becalii a stopat blaturile?

Cum? Argumenteaza.

Valize date pe ascuns?

Asa crezi ca se opresc blaturile?

Facandu-l pe Mircea Sandu presedinte al FRF? Asa crezi ca a oprit becalii blaturile?

Zici ca nu a mai vandut jucatori. Dar uiti sa mentionezi si blocada facuta de verii becalii, blocada care a impiedicat multi jucatori de-ai Stelei sa ajunga departe, la echipe bune din Europa.

A zis ca duce Steaua in Liga. Recunosc. Si a dus-o. Dar nu singur.

L-a avut langa el pe cel mai bun manager din fotbalul romanesc: Stoica!

A avut o echipa buna si a mai avut si norocul aparitiei noului format al Cupei UEFA. Daca nu se intampla asta, Steaua nu aduna destule puncte cat sa creasca coeficientul destul. Sau ai uitat cumva cum ne-a scos Liverpool cu un an inainte de acceptarea noului format?

REDONDO!

EU NU CRED CA ESTI STELIST!

De cand ai aparut pe site ai aratat doar:

1. Foarte mult respect si admiratie pentru echipa dinam0 si jucatorii ei.

2. Foarte multa admiratie pentru Mircea Lucescu.

3. O pozitie clara anti Radoi!!!

4. O pozitie clara impotriva redactorilor acestui site.

5. Iubire, respect si admiratie pentru tot ceea ce face becalii, indiferent ca e vorba de valize, purtatul fularului spurcat, jignirea fostelor glorii steliste sau murdarirea imaginii Stelei.

6. O pozitie clara impotriva celor anti becalii.

Politica acestui site spune ca toti utilizatorii sunt bine primiti aici, indiferent de culoarea fotbalistica, atat timp cat respecta regulile siteului.

Personal, ti-as cere sa imi demonstrezi ca esti stelist. Acest lucru e insa mai putin important. Nu te pot obliga sa faci asta.

Dar, avand in vedere ca tu iti permiti sa zici niste lucruri despre redactorii acestui site, redactori care fac tot ce fac pentru binele Stelei si al suporterilor stelisti, da-mi voie sa zic si eu ceva.

Parerea mea e ca tu nu esti stelist si ca esti aici doar pentru a creea scandal!!!

Vreau doar ca utilizatorii acestui site sa stie asta despre tine inainte sa citeasca postarile tale.

Eu, evident, nu le stiu pe toate.

Asa ca, pentru a le stii, astept sa ma lamuresti tu.

Il Soldatino01.03.2009 01:43
In primul rand,nu-i duce nimeni trena,iar titlul articolului este din nou manipulator.Cum nu e cineva de acord cu unii de pe site,ti se striga...becalistule...asta spune tot.

Eu sunt cel care ti-am spus ca un campionat se castiga mai usor acum 10 ani,si ti-am argumentat din punct de vedere fotbalistic...de altfel ai avut si ieri ocazia sa vezi in Ghencea o echipa de provincie cum nu prea era acum 10 ani.

Ai vorbit de imagine curata? Prietene,eu stiu ca la Iasi Steaua e nr. 1 dar nu e peste tot asa.Steaua nu a avut imagine curata nici in anii 80 si nici in 90,in ciuda performantelor externe,care au existat si acum (automat sistemele s-au schimbat,e mult mai greu sa castigi acum Champions League decat in anii 80 CCE).Steaua avea in anii 80 echipe satelit si echipe in sfera proprie de influenta.Becali a fost cel care a stopat blaturile in fotbalul romanesc,spunand stop plecarilor afara si atragand si alti investitori dupa el.Premierea nu e blat omule.Blat e ceea ce se facea in anii 90 de catre Rapid in primul rand.

Binenteles,majoritatea pustilor care te admira nu au cum sa cunoasca imaginea anilor 90,pe care tu o cunosti perfect.

Cand a spus acum cativa ani ca va duce Steaua in Liga,era tot o promisiune,nu?

Te-ai obisnuit sa te aplaude toti dupa fiecare articol si probabil te roade ca mai apare cate unul care nu e de acord cu tine....iti spun eu ca sunt destui,dar nu-si permit sa contrazica un redactor.

Chiar nu le stii tu pe toate,crede-ma!

Cine afirma ca le-ar sti pe toate? Si de unde reiese acest aspect (moamaa, ceva frustrari?, o mica depresie?).

Am mare admiratie pentru cei perseverenti. Pentru mine nu conteaza daca o fac in greseala ci insusi comportamentul ma incanta. Cum scriu un astfel de articol se simte domnul Redondo (e numele de familie?) si-mi da o mana de ajutor gratis.

Eu continui sa scriu ceea ce gandesc in timp ce dumneavoastra continuati sa-l aparati pe domnul Becali si sa-l atacati pe autorul articolelor critice la adresa omului pe care-l aparati. Cand vi se termina argumentele - pac, mai bagati cate un pertu si o constatare voit jignitoare. Cred ca vizitatorii acestui site au ce sa inteleaga din comportamentele noastre si sa aleaga.

Pentru mine becalist nu este acela care nu este de acord cu mine (diversiunea la rang de stiinta, chiar va pliati pe tipologia personajului descris de mine in articol) ci unul care imi monitorizeaza de prea mult timp (va multumesc pentru interes) articolele anti Becali si intra la orele 2.30 (ceasul forumului este in urma) ca sa-l atace inca o data pe autor imediat ce si-a postat un nou text critic (exista o fisa a postului sau doar un contract de prestari servicii?). Oricum, devotamentul dvs trebuie apreciat la fel cum trebuie sa dea de gandit ideea fixa de a-l apara pe Becali.

maye01.03.2009 01:49

Redondo

Eu nu cred ca asta e un articol manipulator.Omul isi spune parerea intr'un articol bine structurat.E decizia ta daca esti de acord sau nu cu el , dar este si de datoria ta sa il respecti pe acest om indiferent de ideile lui si indiferent daca esti de acord sau nu cu el.Nu am nicio treaba cu redactorul,ii citesc articolele , cu unele sunt de acord cu unele nu , dar cred ca merita macar respectat de fiecare de pe aici,ca daca e asa si suntem toti stelisti , toti vrem acelasi lucru¨: binele Stelei.Al face manipulator nu cred ca este cea mai inteleapta decizie a ta , dar ti-o respect .

Pe mine nu ma intereseaza daca esti stelist sau nu sau becalist sau nu , asta e strict problema ta!Dar am vrut sa scot doar in evidenta faptul ca nu da bine sa te iei de un om complet aiurea , facandu-l manipulator.Pana la urma cati crezi ca vor fi manipulati de aici de un articol?Nu cred ca este chiar un forum de copii retardati , ci din contra predomina oamenii care stiu sa isi formuleze niste idei pe argumente relativ solide.

Te rog sa nu iei acest post ca un atac la persoana ta , n'am nicio treaba cu tine , dar am vrut sa scot inca o data in evidenta vechea meteahna a noastra...a romanilor...mai bine daramam ceva decat sa construim.

Cat despre articol...Trist si la obiect....tind sa cred ca becalistii sunt mai nocivi...ii dau putere acestui vierme...cat despre ce a facut..BUN la echipa...nu a facut nimic!!!Steaua a mers si inainte de el in Liga , Steaua a mers si fara el in Liga , si daca nu era el se gasea altcineva sa bage bani in echipa , de asta sunt convins!de fapt a facut ceva...

A distrus spiritul de invingator al acestei echipe si ne-a umilit valorile...

Si-a depasit conditia ciobanul importator de sapun turcesc...

Azazello01.03.2009 09:06

Site-ul suporterilor stelisti a ajuns un site de lupta si propaganda anti becaliana. Asta este evident. Si e usor, daca ai un pic de scoala si stii sa inchegi cuvinte, sa te impui si sa atragi majoritatea cand ai la dispozitie o masa de manevra care nu asteapta decat sa fie directionata.

De la "oi becaliene" la alte "oi-antibecaliene" nu e decat diferenta de nuanta.

Succes !

Fane01.03.2009 09:12

@Azazello

Pai daca mai mult de 80%din utilizatorii acestui sit sunt impotriva ciobanului mai poti spune ca sunt "manevrati"?

Pirania01.03.2009 09:27
Site-ul suporterilor stelisti a ajuns un site de lupta si propaganda anti becaliana. Asta este evident. Si e usor, daca ai un pic de scoala si stii sa inchegi cuvinte, sa te impui si sa atragi majoritatea cand ai la dispozitie o masa de manevra care nu asteapta decat sa fie directionata.

Succes !

Acelasi lucru doream sa-l remarc si eu. Adaug doar ca Il Soldatino este, de departe, propagandistul si manipulatorul sef.

Danntes01.03.2009 09:48

Succes !

azazelule ce seamana cuvintele tale si ale lui fecali cu cele ale lui ceausescu si generalilor de la Timisoara..."acesti tradatori sunt manipulati..."

imi este scarba de tine, redondo si toti ceilalti cu creierul imbibat de excrementele oilor celui dintai care il slujiti...

...habar nu aveti ce inseamna sa te uiti fara scarba la loja, nu aveti pic de demnitate

MoWeed01.03.2009 09:50

Succes !

Normal ca site-ul suporterilor stelisti a ajuns un site de lupta impotriva lui Becali, pentru simplul fapt ca orice stelist adevarat(nu cei care tin cu Steaua ca e cea mai tare echipa ca palmares) nu il suporta pe Becali.

Atunci de ce nu inchegati voi oile "becaliene" cateva cuvinte pentru a-l apara pe jeg? Cumva pentru ca nu aveti argumente valide? Nimeni nu a fost sanctionat pentru ca l-a aparat pe jeg, asa ca sunteti bineveniti sa aduceti argumente in favoarea conducatorului vostru mult iubit(poate se uita si el pe aici si va da cate 100 de Euro). Si alte argumente decat cel cretinoid ca afecteaza echipa. Cred ca nu mai poate Dayro ca-l injura suporterii pe Becali

Parerea mea ca becalistii sunt mai rai ca Becali, daca toti stelistii ar fi uniti impotriva acestui jeg i-ar fi greu sa mai continue la Steaua. Din pacate, pentru marea majoritate a suporterilor stelisti nu mai conteaza modul in care se obtin performantele, nu mai conteaza competitiile care nu ii aduc bani lui nea Gigi, nu mai conteaza sa avem onoarea nepatata si sa nu fim prezent zilnic in cate vreun scandal. Conteaza doar sa-i vada pe galactici sau pe bayern in Ghencea, sa se laude la prietenii care tin cu alte echipe pe cine au vazut in Ghencea.

Astristul01.03.2009 09:54

Alo, ce se intampla p'aici. Dintr-o data unii au uitat cu ce echipa tin si cine ne-a facut rau in ultimul timp. Sa nu mai spun ca ne considera niste golani/vagabonzi invidiosi ca e el (razboinicul luminii stinse) patron la Steaua. Voi chiar nu tineti deloc la Steaua si la ceea ce inseamna Spiritul Stelist? Cu Becali, Spiritul ala nu mai e demult in Ghencea! Auzi, manipulare. Cum poti sa spui asa ceva? Nu e manipulare, asta simtim cu totii. Daca tu simti ca tii cu Steaua, te-a manipulat cumva vecinul de palier sa tii cu acea echipa? Nu cred!

redondo01.03.2009 10:05

@Il Soldatino

Eu nu te-am facut nici frustrat si nici depresiv si nici nu te-am jignit.Initial mi-ai spus ca as putea fi platit de Becali...in momentul in care ti-am raspuns cu aceeasi moneda,cum ca tu ai putea face jocurile altora mi-ai raspuns ca ma fac de ras.

"redondo" nu este numele meu de familie,nu vad unde bate aceasta problema.Eu aici m-am aparat in primul rand pe mine,deoarece eu sunt cel care a spus kestia cu campionatele.

@Adrian

Eu nu pot obliga sa ma suporti,dar sentimentul e reciproc.Ma doare sincer in partea posterioara daca tu crezi sau nu ca as fi stelist.Dar hai sa o luam pe rand...

1.Echipa Dinamo este un club de fotbal rival,iar eu unul iubesc FOTBALUL.Sa scrii "dinam0 sau dinamuist" arata o lipsa de respect flagranta fata de tot ceea ce inseamna bunul simt si fata de fenomenul fotbalistic.Peste cativa ani poate ca vei inte;lege la ce ma refer.

2.Mircea Lucescu a convins o Europa intreaga ca e un mare antrenor,iar tu nu ai nici pe departe pregatirea necesara sa poti contrazice acest lucru...dar tu il si jignesti,nu te opresti doar aici.E rusinos.

3.Am spus ca Radoi nu are valoare extraordinara.Si sincer ma durea sa vad cum dupa fiecare meci doar el culegea toate aplauzele,desi Goian a fost mereu mult peste el.

4.In afara acestui redactor,ale carui articole mi-au placut pana in 2007,ce alta pozitie anti-redactori am avut?Eu tratez un redactor asa cum tratez un user obisnuit....cu acelasi respect.

5.Am aparat la Becali doar ceea ce se putea.Pana cand nu a aparut un user care sa va explice economic ceea ce inseamna a credita o societate,cum ca este un lucru absolut normal si legal,voi erati maestii si in acest domeniu,strigand...creditoruleeee...Ati ajuns sa nu mai faceti diferenta dintre o premiere si un blat.Si inca ceva...Stoica a plecat in 2007 si parca am mai fost in grupe de doua ori de atunci.

6.Daca tu numesti postari de genul...pleaca cioban nenorocit...si cam atat,voi fi impotriva lor.Atunci cand cineva a vorbit civilizat,am raspuns si eu la fel.

PS Confunzi foarte mult problemele,si nu ai nici cea mai mica doza de respect pentru acest sport.

@Mo Weed

Eu am adus mereu argumente si am vorbit civilizat...si imi aduc aminte ca la multe dintre ele mi-ai dat dreptate.Si chiar nu e "conducatorul meu mult iubit"...intelege te rog ceea ce vreau eu sa spun.

@Danntes

Mie mi-e scarba de tot ceea ce insemna idiotenie.

MoWeed01.03.2009 10:09

@redondo

Si inca ceva...Stoica a plecat in 2007 si parca am mai fost in grupe de doua ori de atunci.

Am mai fost in grupe de 2 ori, dupa locuri 2 in campionat si am fost cea mai slaba echipa a competitiei de 2 ori. Nu e acelasi lucru...

Apropo participarea in CL nu e o mare performanta pentru Steaua. Performanta pentru Steaua inseamna cupe sau campionate castigate....

Adrian01.03.2009 10:19

Redondo

La 1,2 si 3 ai confirmat ce am spus eu despre tine. Sper ca ceilalti utilizatori sa vada si sa nu intre in discutii cu tine, discutii care ar putea sa ajunga la jigniri si care sa le aduca avertizari sau banari.

La punctul 4 mi-a inflorit un zambet pe fata. Tu esti inregistrat pe site de doar 7 luni dar citeai si articole de acum 2 ani.

De aici, eu pot trage 2 concluzii:

1. Tu te-ai crezut mult timp superior utilizatorilor acestui site si ai considerat ca nu e necesar sa iti faci un cont si sa discuti cu ei.

2. Faptul ca te-ai inregistrat la inceputul lui august, adica inainte de inceperea campionatului, ca sa calmezi spiritele in ceea ce priveste problema becalii, ar da de inteles ca esti spion. La momentul potrivit, la locul potrivit.

La fel cum au aparut ieri si alaltaieri utilizatori noi care cereau iertarea lui becalii.

Hmmmm....poti sa zici "manipulator"?

Punctul 5.

Cand esti patronul clubului, de ce il creditezi?

Pai nu e al tau? Ce faci? Te imprumuti pe tine?

Ai dreptate, am nevoie de un expert economist ca eu nu inteleg cum sta treaba asta.

Punctul 6.

Dar daca zic: Pleaca din Ghencea om controversat al carei profesie e cea de cioban la stana!

Atunci te supara?

Prietene, degeaba te dai tu deontolog, superior,obiectiv, cultivat, elevat, insamantat.

AICI E SITEUL SUPORTERILOR STELISTI!

Aici scriu oameni care iubesc Steaua. Aici toti suporterii adevarati sunt subiectivi.

Pentru ca nu ai cum sa fii altcumva cand investesti suflet, bani, nervi, etc. intr-un lucru.

p.s.

Nu confund nici o problema.

Si nu am respect pentru becalii, pentru hotii din fotbal(aici intra si dinam0 si il muce) si nici pentru cei care sustin aceste lucruri si aceste persoane.

redondo01.03.2009 10:29

E treaba mea cand am decis sa ma inregistrez.Un user turc a aratat foarte mult respect pentru acest sport si asta m-a facut sa intru...poti sa crezi sau nu.Poti sa ma banezi sau sa ma avertizezi daca incalc regulile,asa cum ar trebui sa te ocupi si de cei care jignesc.Din pacate,eu nu prea jignesc pe un forum.In fata,e altceva caci doar asa arati cat esti de barbat.

Atunci cand esti moderator si scrii cu majuscule...REDONDO EU NU CRED CA ESTI STELIST...nu crezi ca ar putea influenta anumiti useri.Uite ce cred eu...ADRIANE TU NU AI CE CAUTA IN ACTIVITATEA DE MODERATOR.

sabin130701.03.2009 10:41

Mai uimitor decat faptul ca unii stelisti(?) nu inteleg nici la ora asta de ce Becali este problema nr.1 a Stelei, mi se pare justificarea protestelor de catre aceeasi stelisti(?), cum ca ele ar fi rodul unor manipulari, directionari si indoctrinari meschine.

Bancuri proaste.

MoWeed01.03.2009 10:46

@Adrian, redondo

Nu discutam aici despre cat de stelist este unul sau celalalt. Va rog eu terminati cu off-topicul pentru ca iarasi totul va degenera intr-o cearta si nu se va mai discuta despre articol

@redondo

In discutiile pe forum trateaza-l pe Adrian ca pe oricare alt utilizator.

cristian8601.03.2009 10:53
Acelasi lucru doream sa-l remarc si eu. Adaug doar ca Il Soldatino este, de departe, propagandistul si manipulatorul sef.

dap, lucreaza pentru SRI, stiu eu sigur asta.

Le are cu manipularile, el e eminenta cenusie care vrea haos la Steaua.

Azazello01.03.2009 10:55

@Fane

Da, pentru ca un astfel de procent imi aminteste de victoria lui Iliescu la alegerile din 90, pentru ca un astfel de procent nu poate fi decat rezultatul fie al spiritului de turma, fie al unui demers de manipulare, intretinut si alimentat de presa si rivali. Si ca sa ma intelegi, eu nu-l vreau pe Becali neaparat in Ghencea, dar nu sunt de acord cu o parte din metodele alese de voi pentru a-l contesta. Iar daca ar fi sa aleg intre un Iancu, Copos ori Taher si Becali, l-as alege pe ultimul.

@Danntes

Scarba te caracterizeaza si tradeaza incapacitatea ta de a asculta si opinia altora. Te comporti exact ca si cel pe care il injuri. Jignesti. Si asta te transforma tocmai in ceea ce spui tu ca "privesti cu scarba". Si pentru ca nu te cred capabil sa porti o discutie civilizata imi voi permite luxul sa te ignor. Asa cum fac si cu finantatorul...

@MoWeed

Intregul tau demers porneste de la o ipoteza gresita cand spui ca orice stelist adevarat nu il suporta pe Becali. Nu ai cum sa dai astfel de verdicte. Faptul ca tu il injuri acum pe Becali (te rog sa sesizezi nuanta), nu te face mai stelist decat unul care a plans dupa finala cu Milan si nu a putut dormi dupa semifinala cu Boro.

Si pentru toti ceilati, care faceti apel la trecutul glorios al Stelei...Plecati-va urechea la ce spun nume ca Jenei, Duckadam etc.

Adrian01.03.2009 10:59

Redondo

Ai dreptate.

De fapt, am si recunoscut mai sus ca asa e.

Vreau sa le atrag utilizatorilor atentia asupra ta ca sa nu intre in discutii cu tine, discutii care pot duce la jigniri, avand in vedere talentul tau de a enerva prin sustinerea a tot ceea ce e anti Steaua, si, deci, la banari sau avertizari pentru utilizatorii care, fiind subiectivi, nu vor putea sa te ignore.

Daca ti se pare ca in discutiile cu tine am abuzat de statutul meu de moderator, fa o reclamatie.

Din cate stiu, tu esti cel care baga argumente de genul "nu le stii tu pe toate" sau "nu stii tu la fel de mult fotbal ca mine" sau "nu stii tu ce se intampla in anii 90". Eu nu cred ca am adus vreodata argumentul "pentru ca eu sunt moderator".

Si aici am incheiat problemele si offtopicul.

O zi buna in continuare.

MoWeed01.03.2009 11:05

@Azazello

In primul rand eu ma exclud din acea categorie, cat de stelist sunt las la aprecierea altora.

In al doilea rand, pleaca si tu urechea la ceea ce zic Hagi sau Boloni(trebuie sa citesti printre randuri). Cum sa-l mai suport pe nenorocitul ala care ne-a transformat in cea mai hulita echipa a Romaniei? Cum sa-l suport cand vad ca taraste numele Stelei in nenumarate scandaluri, cand vad ca jigneste glorii steliste ca Hagi, Boloni si Iordanescu, cand el nici nu stie primul 11 de la Sevilia? Cum sa-l suport cand vad ca trateaza suporterii ca niste huligani, ca se baga in alcatuirea echipei, ca isi angajeaza numai nepoti si lingai in club(asta in detrimentul performantei), ca trateaza unii jucatori ca pe sclavi(indiferent de modul in care au jucat, jucatori ca Neaga, Andrey, Elton si altii meritau sa fie tratati mai bine de club)? Cum sa-l suport cand, datorita manevrelor lui, am ajuns la fel de murdari ca spurcatii?

Cand toate echipele din Romania incearca sa creasca nivelul salariilor pentru a atrage jucatori buni din afara, maestrul din pipera ce face? Da afara toti jucatorii cu salarii mari si aduce vedete de la Buzau....

Datorita managementului lui defectuos, Steaua a ajuns o echipa care nu mai sperie pe nimeni. Ieri tehnicianul lui Gaz Metan Medias a facut urmatoarea declaratie: "Etapele acestea avem meciuri grele in deplasare, dar urmeaza apoi 3 meciuri mai usoare acasa cu Arges, Buzau si Steaua". Trist este ca are dreptate....

Azazello01.03.2009 11:43

@MoWeed

O sa-ti raspund la fel de punctual cum ai facut-o tu:

Si printre fostele mari glorii parerea este impartita cu privire la finantator. De ce nu ar fi asa si printre suporteri ? Asta demonstreaza ca nimeni nu detine adevarul absolut.

Vrem nu vrem contextul financiar este unul dificil. Sa nu uitam ca Becali a fost primul care nu a mai vandut jucatorii pe banda rulanta, a dat cele mai mari salarii si prime multa vreme. Acum are alta politica, nici eu nu sunt de acord cu ea. Sa nu uitam si ca sunt transferuri pe care toti le-am apreciat si laudat si care s-au dovedit biste "tifle". Gen Plesan care este cel mai bine platit bolnav din tara, Emeghara-mereu accidentat si el sau Semedo care parca a uitat fotbalul la noi. Si sa nu-mi spui ca e vina antrenorilor.

Cat despre Neaga, cu tot respectul si admiratia pe care i-o port ca unui stelist pur sange, a ajuns o umbra a celui din trecut, Elton dribla si atat, spectaculos si ineficient iar Andrey - un portar sub Zapata si chiar Cernea. Sigur, tratamentul lor a lasat pe de-o parte de dorit, mai ales la Elton si Andrey. Dar lui Neaga i s-au dat destule sanse.

Cat priveste manevrele, este mai mult o chestie umflata de presa si gura pocita a lui Becali.

Sa speram ca va fi bine!

redondo01.03.2009 12:00

@Azazello

Ai punctat foarte bine,dar ai nevoie de anumite cunostinte pentru a intelege cat este de dificil contextul financiar.

@Guardian

Postarea ta e puerila si inutila...la tot mai multe.

MoWeed01.03.2009 12:20

@Azazello

Lipsa investitiilor financiare este poate cel mai putin grav lucru pentru care il detest pe Becali.

Despre scandaluri, jigniri, promovarea nepotismului in club nu ai scris nimic. Nu putem fi naivi sa credem ca exista echipa in fotbalul romanesc 100% curata. Dar pana sa vina Becali, Steaua era considerata cea mai curata echipa din Romania. Declaratiile lui si modul in care a ales sa se comporte in relatia cu antrenorii, presa, suporterii au dus la aceste scandaluri.

Sunt de acord cu tine ca multe din aceste manevre sunt inventate de presa(sau daca nu inventate, cel putin umflate). Dar si Becali le da ocazia sa continue cu aceste minciuni...

xray_rom01.03.2009 12:25

Cataline, ai dreptate. Pretul este cam piperat, dar...acest piper a mai fost umflat si pus mai tot in ciorba Stelei.

1) Spune-mi o echipa care a luat titlul fara cantec?

2) Spune-mi o echipa din tara, cu pretentii la titlu, care nu a schimbat antrenorii ca pe sosete cu sau fara motiv? Dinamo, Rapid, CFR, Timisoara, etc.

3) Spune-mi o echipa din tara cu pretentii la titlu asupra careia nu a planat suspiciunea de meciuri strategice? Dinamo, Rapid, CFR, etc.

4) Spune-mi o echipa cu pretentii la titlu la care crezi tu ca patronul nu a intervenit in decizii tehnice(cine sa joace sau nu)?Crezi ca exista vreuna??Pana si Porumboiu a luat calea marturisiri a lui Becali a "bagaciunii":)

5) Spune-mi o echipa care a luptat la titlu si nu a platit/premiat, ca Becali, echipe care sa incurce contra-canditatele?

Iti spun sigur ca nu exista!In conseciinta, nu poti sa fi sfant in patria hotilor fara sa nu fi luat drept fraier! Dar gura spurcata a lui Becali a fost speculata asiduu de media care umflat si a varsat tot numai in curtea Stelei, uitand deliberat pe ceilalti.

Atat timp cat performatele Stelei din era Becali, interne si externe au eclipsat celelalte echipe din Liga 1, a adus peste 50% din punctaj UEFA si a permis sa avem in premiera 2 echipe in CL si 5 in UEFA, trebuie sa-i dau Cesarului ce este al Cesarului, oricat de mult l-as detesta pe Becali ca om.

Ca astea au fost putine fata de Steaua '86 este adevarat, dar nici nu cred ca in urmatorii 50 de ani vreo echipa romaneasca va atinge acea performanta.

"Criza morala" in care ne balacarim acum este cam 80% opera mass mediei si 20 % opera lui Becali.

PS.

Ca mi-am amintit, citind mai sus critica cu nepotismul.

Fratilor, Steaua este un club privat si nu o intitutie publica bugetara sa poti acuza de "nepotism", angajari de persoane incompetente din banii nostri. Sunteti in eroare.

Orice patron poate angaja pe cine vrea si cati vrea daca il tine buzunarul si afacerea nu-i da faliment! Poate sa o bage si pe soacra-sa in poarta, doar ca o expune injuraturilor unui intreg stadion:))

Suporterii trebuie sa-l judece si sa-l taxeze pentru perfomanta echipei si nu pentru ce argati are Becali prin firma.

«1237»