FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si becalistii

«14567»
giglio03.03.2009 17:03
fara provocari

@ALL, gata cu jignirile si atacurile la persoana. Suficient. Daca vreti sa discutati pe tonul asta folositi privatul.

Si sa nu veniti cu scuze ca ala a inceput, ba ala! GATA!

M-am facut inteles?

Dar pana acum unde ai fost ?

Deranjeaza cumva post-urile mele? Trebui neaparat ascuns ceva din ele? A raspuns cineva clar la vreuna din intrebarile mele de va treziti sa ma cenzurati? Sau sunt stelist doar daca sunt pe site-ul asta? Aveti impresia ca cineva cere mila pentru a fi pe acest site?

Ar fi fost mai simplu sa vin si eu doar cu injurii la adresa ciobanului, ca sa fiu pe placul oricarui copil care face pe nervosul si asa ma iubeati toti. Nu sunt invatat insa sa pup pe nimeni in fund, cu atat mai putin cu cat cei care ma injura nu stiu sa-si expuna coerent un punct de vedere.

Acum astept sa sterhi si post-urile celor care au m-au injurat pe mine.

joseph03.03.2009 17:14
Deranjeaza cumva post-urile mele?

deranjezi prin vehementa si insistenta de care dai dovada... pentru a transmite ceva... ce?! inca nu prea ne-am dat seama :))

Stanici03.03.2009 17:21

Joshep, e clar ca vrea sa transmita faptul ca el e civilizat si astialaltii suntem "oligofreni".

vlad03.03.2009 17:21

Giglio ,

Adica,dupa ce vii si jignesti continuu pe cei din Bucuresti ,te dai lovit? Am o intrebare eu pentru tine: "Dar tu unde ai fost pana ieri??"

Te-ai inscris brusc pe acest site si in toate postarile tale il aperi cu inversunre pe Cioban. Ce poate crede lumea???

A instigat cineva la violenta fizica impotriva Oierului?

A zis cineva asa ceva.S-a zis doar atat:sa se continue scandarile la adresa lui.

Daca il urmaresti pe Nea Gigi vei observa cum la fiecare emisiune TV spune :"o sa-i bat pe golanii aia din tribune"

Cine instiga acum la violenta????

Azi am fost foarte nervos,am cele mai multe postari intr-o zi.Se poate verifica.Si asta pentru ca sunt impotriva Ciobanului peste tot,nu doar in spatele monitorului.Intotdeauna voi fi impotriva nesimtirii si a ipocriziei.

De cate ori ai mers maestre la meciurile Stelei? Cat timp si bani ti-ai alocat pentru Steaua? Stiu,te duci la meciurile Stelei doar cand joaca la Brasov. Cam rar totusi.

Uite ce ai scris tu astazi

Stii de ce ? Pentru ca fara forta milioanelor de suporteri din tara, echipa asta s-ar duce de rapa in baza catorva aurolaci care tin cu Steaua doar ca s-au nascut in preajma stadionului si au gasit un loc in care pot manca seminte si fura din buzunare cat vor.
bodanelu03.03.2009 17:26

@giglio treaba mea unde am fost pana acum.

Ca sa ti se raspunda la intrebare: tu chiar crezi ca cineva o sa-ti zica tie, un aparator al ciobanului, planurile viitoare impotriva lui? Chiar asa naivi ne crezi?

Sau nu-ti sunt suficiente demersurile de pana acum: scandarile la meciul cu Vaslui si la ultimele din tur, mesajele de la meciul cu Vaslui, coregrafia, revista, comunicatul AISS?

Sau tu vrei planuri exact: cu acest lucru il indepartam cu 3%. Cu celalat lucru mai adaugam 10 procente?

giglio03.03.2009 17:30
deranjezi prin vehementa si insistenta de care dai dovada... pentru a transmite ceva... ce?! inca nu ne-am dat seama:))

ai 30 de posturi in prima zi... nu crezi ca e cam mult?

Tocmai pentru ca nu citesti si te grabesti sa tragi concluzii. Pana si acest lucru l-am spus de 10 ori.

Vehementa mea s-a manifestat prin a cere raspuns la intrebarea "ce strategie de indepartare a ciobanului exista? sunt si alte planuri in afara de cel conform caruia il injuram pana pleaca?" .

Acum uita-te tu in urma si spune-mi cati mi-au raspuns la intrebare si cati m-au injurat.

Iti spun eu: unul singur mi-a raspuns (cat de cat), iar restul m-au injurat si au spus ca daca intreb asta sunt pro-Becali (ceea ce nu mi se intampla nici macar atunci cand stadionul ii striga numele!!) .

Mentionez ca am intrat pe site tocmai pentru a afla acest lucru; nicidecum sa ma bag in seama cu cineva sau sa stie nu stiu cine ca sunt eu stelist. Nu am probleme de genul asta intrucat cine ma cunoaste stie mult prea bine daca sunt microbist, daca sunt stelist si cum ma manifest.

Faptul ca am 30 de posturi in prima zi ... hmm .. trebuia sa ma loghez si sa tac? Mie nu-mi place "sa fiu la numar". Am intrat ca aveam ceva de spus. Ceva ce multi de aici nu au inteles.

Giglio ,

vad ca ai acelasi text ca si prietenul tau xray. "Dar pana acum unde ati fost?"

Adica,dupa ce vii si jignesti continuu pe cei din Bucuresti ,te dai lovit? Am o intrebare eu pentru tine: "Dar tu unde ai fost pana ieri??"

Te-ai inscris brusc pe acest site si in toate postarile tale il aperi cu inversunre pe Cioban. Ce poate crede lumea???

A instigat cineva la violenta fizica impotriva Oierului?

A zis cineva asa ceva.S-a zis doar atat:sa se continue scandarile la adresa lui.

Daca il urmaresti pe Nea Gigi vei observa cum la fiecare emisiune TV spune :"o sa-i bat pe golanii aia din tribune"

Cine instiga acum la violenta????

Azi am fost foarte nervos,am cele mai multe postari intr-o zi.Se poate verifica.Si asta pentru ca sunt impotriva Ciobanului peste tot,nu doar in spatele monitorului.Intotdeauna voi fi impotriva nesimtirii si a ipocriziei.

De cate ori ai mers maestre la meciurile Stelei? Cat timp si bani ti-ai alocat pentru Steaua? Stiu,te duci la meciurile Stelei doar cand joaca la Brasov. Cam rar totusi.

Uite ce ai scris tu astazi

Nici nu cred ca am vazut pana acum un x-ray pe aici. Prieten ii spui tu. Asa cum ziceam si mai devreme, nu sunt aici sa fiu la numar, iar faza cu pro-Becali e un argument ieftin al celor fara argumente.

Ai reusit si tu acum sa spui care este strategia, ceea ce iti repet ca nu a mai reusit decat o singura persoana sa imi spuna in cateva zeci de postruri care s-au agitat la adresa mea.

vlad03.03.2009 17:30
Tocmai pentru ca nu citesti si te grabesti sa tragi concluzii. Pana si acest lucru l-am spus de 10 ori.

Vehementa mea s-a manifestat prin a cere raspuns la intrebarea "ce strategie de indepartare a ciobanului exista? sunt si alte planuri in afara de cel conform caruia il injuram pana pleaca?" .

Giglio,

Tu vrei sa plece Oierul??? Sau vrei sa stea el si nepotii lui pe viata la Steaua??

Crezi ca nu mai exista viata si dincolo de Becali?

giglio03.03.2009 17:36
Giglio,

Tu vrei sa plece Oierul??? Sau vrei sa stea el si nepotii lui pe viata la Steaua??

Crezi ca nu mai exista viata si dincolo de Becali?

Ti-am scris si mai devreme ca nu stii ce vorbesti. Acum o iei de la capat.

Arata-mi clar , in ce am scris eu, ca il apar pe cioban EU. Arata-mi unde am scris eu ca vreau sa ramana . Acum !!!

Stanici03.03.2009 17:41

Vrea sa plece, ma. Dupa ce se plictiseste, din proprie intiativa sau poate daca ii dam acatiste sau ii facem vraji. Injuratul pe stadion il exclude din start, e prea domn ca sa accepte asa ceva, prefera sa astepte sa cada para. Plus ca inca spera sa vada super echipe in Ghencea si in mod sigur scandarile noastre ii vor ataca pe sufletistii de jucatori care poarta tricourile ros albastre in incercarea lor de a atinge obiectivul ravnit de intreaga suflare stelista : locul II.

Fratilor, daca tot sunteti fani UCL, vedeti ca au marit Gruia! Si acolo e si public civilizat, nu oligofreni bucuresteni samantari ciorditori hahalere.

vlad03.03.2009 17:48
Ti-am scris si mai devreme ca nu stii ce vorbesti. Acum o iei de la capat.

Arata-mi clar , in ce am scris eu, ca il apar pe cioban EU. Arata-mi unde am scris eu ca vreau sa ramana . Acum !!!

Daca iti iau toate posturile de pe acest topic vei descoperi ca arunci toata vina pe "borfasii","oligofrenii","aurolacii","hotii de buzunare" din Bucuresti. Nu este de vina Becali ,ci doar suporterii care n-au sustinut pe Steaua vineri.

Lasa sa plece Ciobanul si vom sustine si echipa!

Arata-mi tu unde ai zis sa plece Becali. Daca ai scris pe undeva!

giglio03.03.2009 17:52

De ce liderii galeriei nu apar constant in presa sa exprime punctul de vedere al suporterilor?

Il vad chiar acum pe slugarnicul de Argaseala si ma intriga faptul ca nu e nimeni din partea suporterilor care sa spuna cand minte. Acum spune ca a discutat cu nu stiu ce suporteri care au inteles situatia si ca de-acum au incredere si alte bla-bla-uri.

De-asta am intrat aici. Sa aflu si eu cand e liniste si cand nu e liniste. Pleaca sau nu pleaca? Ii cauta cineva inlocuitor sau nu ? Nu ma pasioneaza sa ma injur cu cineva aici .

Alba -ca-zapada.Vezi ca ti s-a patat rochita!

Daca iti iau toate posturile de pe acest topic vei descoperi ca arunci toata vina pe "borfasii","oligofrenii","aurolacii","hotii de buzunare" din Bucuresti. Nu este de vina Becali ,ci doar suporterii care n-au sustinut pe Steaua vineri.

Lasa Alba-ca-zapada sa plece Ciobanul si vom sustine si echipa!

Arata-mi tu unde ai zis sa plece Becali. Daca ai scris pe undeva!

Esti dubios,oricum.

Deci tu nu ai gasit sa imi poti arata ca am scris ca nu vreau sa plece. Dar daca eu iti arat ca am scris sa plece, te dai de 3 ori cu teasta de pereti ?

Lari03.03.2009 17:53

Bai Giglio, daca esti atat de interesat de viata galeriei, du-te pe stadion si baga-te intr-o brigada, ceva. Lasa datu' din tastatura si fa ceva constructiv.

Galeria nu este obligata sa anunte pe nimeni de actiunile ei. Sunt eforturile lor, banii lor, timpul lor.

Cine esti tu sa-i tragi pe ei la raspundere, sa le ceri tu explicatii?

giglio03.03.2009 18:07
Bai Giglio, daca esti atat de interesat de viata galeriei, du-te pe stadion si baga-te intr-o brigada, ceva. Lasa datu' din tastatura si fa ceva constructiv.

Galeria nu este obligata sa anunte pe nimeni de actiunile ei. Sunt eforturile lor, banii lor, timpul lor.

Cine esti tu sa-i tragi pe ei la raspundere, sa le ceri tu explicatii?

"Bai" sa-mi spui dupa ce inveti sa citesti. E un teanc prea mare de carti intre noi, tata timp cat nu te ajuta intelectul sa citesti cateva randuri.

Am spus de zece ori ca am intrat sa intreb . Voiam sa aflu de mai aproape un punct de vedere al suporterilor, nu doar aburelile lui Argaseala sau bataia de joc a lui Becali.

De la a intreba la a cere socoteala e mult prea lunga calea; nu mai pun la socoteala ca am dreptul sa imi dau cu parerea despre orice, ca de-asta am dormit cu bata in scara la revolutie.

Pentru faptul ca unii nu stiu sa discute civilizat, crede-ma ca nu sunt eu de vina.

Altii m-au jignit pe mine inainte sa citeasca si daca am raspuns in vreun fel , crede-ma ca pot mai mult.

Indiferent ce ai inteles tu, am totusi un mare respect pentru suporterii care sunt meci de meci pe stadion. E de-ajuns ca asta sa o stiu eu.. Nu simt nevoia sa ma duca cineva pe brate .

vlad03.03.2009 18:17
"Bai" sa-mi spui dupa ce inveti sa citesti. E un teanc prea mare de carti intre noi, tata timp cat nu te ajuta intelectul sa citesti cateva randuri.

Propun cooptarea lui Giglio in redactia fcsteaua.ro. Ar fi pacat sa ratam o asemenea somitate.

axl03.03.2009 18:18

Dupa cum zicea si raposata bunica mea, mare fan Benone Sinulescu, "nu va mai certati mama draga" si "sa fie bine, sa fie pace".

Nu ma mai enervati negativ!

Adrian03.03.2009 18:20
Indiferent ce ai inteles tu, am totusi un mare respect pentru suporterii care sunt meci de meci pe stadion.

Din ce ai scris pana acum nu prea ai aratat lucrurl asta.

p.s.

Cei care sunt prezenti la fiecare meci, din pacate pt tine, sunt cei care il contesta pe Gigel. Il contesta pentru ca sunt stelisti adevarati si iubesc Steaua fara a cere sa fie rasplatiti.

joseph03.03.2009 18:29
De ce ma?

nu cred ca e cazul sa sari in sus pt ca a folosit cineva "bai". ti-am atasat un citat de-al tau mai sus... care nu mi se pare pe masura unui geniu neinteles ca tine.

faza cu citatul sper sa te ajute sa treci si tu peste impresia ca nu te citeste lumea. ca zici ca esti un pickup stricat... ne-ai facut capul mare.

nu zic ca nu ai vrut poate sa transmiti altceva, dar daca toti au inteles cam acelasi lucru... nu te gandesti ca problema e poate in alta parte?

iar legat de strategii si alte d'astea... cred ca tu nu citesti ce iti zice lumea... NU O SA-TI ZICA NIMENI NIMIC PE NET. ce e asa greu de inteles??? iti facem un desen? si nu o lua ca pe o chestie personala. daca o sa fie ceva de transmis presupun ca se vor folosi acelasi canale folosite si pana acum si o sa ajunga informatia si la tine

in acelasi timp, daca esti de buna credinta si ai tu un plan sau macar niste idei... cred ca le poti scrie pe undeva pe aici si macar unii dintre cei implicati o sa vada

giglio03.03.2009 21:47
nu cred ca e cazul sa sari in sus pt ca a folosit cineva "bai". ti-am atasat un citat de-al tau mai sus... care nu mi se pare pe masura unui geniu neinteles ca tine.

faza cu citatul sper sa te ajute sa treci si tu peste impresia ca nu te citeste lumea. ca zici ca esti un pickup stricat... ne-ai facut capul mare.

nu zic ca nu ai vrut poate sa transmiti altceva, dar daca toti au inteles cam acelasi lucru... nu te gandesti ca problema e poate in alta parte?

iar legat de strategii si alte d'astea... cred ca tu nu citesti ce iti zice lumea... NU O SA-TI ZICA NIMENI NIMIC PE NET. ce e asa greu de inteles??? iti facem un desen? si nu o lua ca pe o chestie personala. daca o sa fie ceva de transmis presupun ca se vor folosi acelasi canale folosite si pana acum si o sa ajunga informatia si la tine

in acelasi timp, daca esti de buna credinta si ai tu un plan sau macar niste idei... cred ca le poti scrie pe undeva pe aici si macar unii dintre cei implicati o sa vada

:)) Dupa ce ati aratat ca nu stiti ce vreti de fapt acum o bagi p-aia ca nu o sa-mi zica nimeni pe net . Si asa sa fi fost, era greu sa spuneti de la inceput? Aveam deci dreptate spunand ca voi intai injurati si apoi...mai vedeti.

Stiam eu de ce te intreb cati ani ai. Faci pe moderatorul fara sa stii sa citesti o intrebare. Intr-adevar, ai si o mana de copii aici care te sustin neconditionat pentru ca asa sunt si ei "oficial" suporteri stelisti...(de vreo 3 ani incoace:) ); doar au cate 3000 de post-uri pe un site care azi e si maine poate nu mai e. Multi dintre ei nu au vazut in total 50 de meciuri ale Stelei si acum vorbesc despre spiritul Stelei.

Macar tu puteai fi obiectiv...ca senior.:)

Vai de intelectul tau.

Din ce ai scris pana acum nu prea ai aratat lucrurl asta.

p.s.

Cei care sunt prezenti la fiecare meci, din pacate pt tine, sunt cei care il contesta pe Gigel. Il contesta pentru ca sunt stelisti adevarati si iubesc Steaua fara a cere sa fie rasplatiti.

Si totusi, imi spui cati ani ai ? :)

Adrian03.03.2009 22:25

Am 23 de ani domnule giglio. Daca intrai pe profilul meu, ai fi vazut.

Asta voiai sa stii?

Acum esti mai fericit? Poti sa dormi mai linistit?

Din tot ce prezinti tu ca argumente imi dau seama de un singur lucru: Habar nu ai despre ce vorbesti!

Esti un simplu privitor de meci care abia asteapta sa se contreze a doua zi la lucru cu colegii si sa se dea mare cat e de tare echipa cu care tine el.

Eu sunt din Alba Iulia si sunt gata sa bag mana in foc ca, desi nu sunt Matuzalem, la fel ca tine, am la activ, live, la fata locului, mai multe meciuri ca tine.

Pot sa bag mana in foc ca am ajutat echipa de cel putin 23(asta e varsta) de ori mai mult ca tine prin ce am facut eu pana acum pe stadioane. Poate ca pare ca ma dau mare. Foarte bine. Adevarul e ca ma mandresc ca am fost capabil si ca mi s-a oferit sansa sa pot face ceva pentru Steaua. (Pe privat pot si detalia, daca vrei)

Tu ce ai facut pentru Steaua?

In afara de a-ti da cu parerea pe aici si a te da deontolog si obiectiv si superior, ce ai facut pentru Steaua?

Vorbesti despre obiectivitate dar esti pe siteul suporterilor Stelei!

Cum vrei sa fim obiectivi?!

Cum dracu vrei sa fim noi obiectivi dupa nopti nedormite, nervi, bani pierduti, bataia primite, prietene parasite si nenumarate certuri cu persoane care cat de cat tin la noi? Si toate astea pentru Steaua.

Cum poti tu sa imi ceri mie sa fiu obiectiv?

De unde atata nesimtire?!

Am 23 de ani si mai mult de jumatate din viata mea am trait-o pentru Steaua.

As putea foarte usor sa zic ca de la 3 ani, ca de atunci fugeam ca bezmeticul si strigam "N-avem lacate la usi da' l-avem pe Lacatus!". Dar, pana pe la 10 ani, adevarul e ca nu prea intelegeam fotbalul.

Cum ne ceri tu noua sa fim obiectivi?!

Cum ai tu curajul sa zici ca noi suntem Stelisti de conjunctura si ca vom disparea odata cu siteul?

Te-a intrebat un utilizator, mai sus, daca vrei ca becalii sa ramana la Steaua.

De ce nu ai raspuns?

Voi, becalistii, imi faceti greata. Cosidera acesta ultima discutie pe care o am cu tine.

Astept totusi raspunsul la intrebarea aia cu becalii.

Un mic P.S.

Asa, de curiozitatea mea.

Esti din Brasov?

O sa vii la meci?

Daca da, o sa stai intre suporterii stelisti?

giglio03.03.2009 23:10
Am 23 de ani domnule giglio. Daca intrai pe profilul meu, ai fi vazut.

Asta voiai sa stii?

Acum esti mai fericit? Poti sa dormi mai linistit?

Din tot ce prezinti tu ca argumente imi dau seama de un singur lucru: Habar nu ai despre ce vorbesti!

Esti un simplu privitor de meci care abia asteapta sa se contreze a doua zi la lucru cu colegii si sa se dea mare cat e de tare echipa cu care tine el.

Eu sunt din Alba Iulia si sunt gata sa bag mana in foc ca, desi nu sunt Matuzalem, la fel ca tine, am la activ, live, la fata locului, mai multe meciuri ca tine.

Pot sa bag mana in foc ca am ajutat echipa de cel putin 23(asta e varsta) de ori mai mult ca tine prin ce am facut eu pana acum pe stadioane. Poate ca pare ca ma dau mare. Foarte bine. Adevarul e ca ma mandresc ca am fost capabil si ca mi s-a oferit sansa sa pot face ceva pentru Steaua. (Pe privat pot si detalia, daca vrei)

Tu ce ai facut pentru Steaua?

In afara de a-ti da cu parerea pe aici si a te da deontolog si obiectiv si superior, ce ai facut pentru Steaua?

Vorbesti despre obiectivitate dar esti pe siteul suporterilor Stelei!

Cum vrei sa fim obiectivi?!

Cum dracu vrei sa fim noi obiectivi dupa nopti nedormite, nervi, bani pierduti, bataia primite, prietene parasite si nenumarate certuri cu persoane care cat de cat tin la noi? Si toate astea pentru Steaua.

Cum poti tu sa imi ceri mie sa fiu obiectiv?

De unde atata nesimtire?!

Am 23 de ani si mai mult de jumatate din viata mea am trait-o pentru Steaua.

As putea foarte usor sa zic ca de la 3 ani, ca de atunci fugeam ca bezmeticul si strigam "N-avem lacate la usi da' l-avem pe Lacatus!". Dar, pana pe la 10 ani, adevarul e ca nu prea intelegeam fotbalul.

Cum ne ceri tu noua sa fim obiectivi?!

Cum ai tu curajul sa zici ca noi suntem Stelisti de conjunctura si ca vom disparea odata cu siteul?

Te-a intrebat un utilizator, mai sus, daca vrei ca becalii sa ramana la Steaua.

De ce nu ai raspuns?

Voi, becalistii, imi faceti greata. Cosidera acesta ultima discutie pe care o am cu tine.

Astept totusi raspunsul la intrebarea aia cu becalii.

Un mic P.S.

Asa, de curiozitatea mea.

Esti din Brasov?

O sa vii la meci?

Daca da, o sa stai intre suporterii stelisti?

Ioi dar ce nervos esti. Ma scuzi inca o data ca am indraznit sa vin pe site si sa adresez doua intrebari la care pretindeam raspunsuri civilizate in loc de injuraturi .

Normal ca iti cer sa fii obiectiv, pentru ca daca nu esti obiectiv nu o sa poti avea niciodata o imagine reala a tot ce se intampla in jurul tau si in acest caz cu Steaua.

Eu , daca iti aduci aminte, chiar am spus ca pe mine nu trebuie sa ma duca nimeni pe brate, nu am nevoie sa imi recunoasca nimeni vreun drept de suporter stelist. Sunt multumit de ce imi ofera echipa asta si suporterii ei. In primele posturi am scris ca nu mai suport sa vad cum nu poate castiga nici macar un meci cu echipe de schiopi precum Vaslui sau chiar Dinamo. Nu mai suport sa vad ca toti jucatorii parca intra legati de picioare pentru ca ii umfla Becali dupa cum i se scoala lui. Nu mai suport sa il vad pe Borcea asa cum l-am vazut si in seara asta: mandru de el, la 8 puncte de Steaua, cu echipa aia de 2 lei care nu a jucat nimic tot turul. Nu mai suport sa vad cum aia de la Cluj se bat cu pumnul in piept ca au luat un titlu dupa ce Dinamo , rapid si Bistrita au stat capra in fata lor , iar acum spun ca nu avem nicio sansa .

Nu sunt adeptul statului pe site-uri, dar am intrat aici pentru ca am vazut ca ati editat acea revista si gandindu-ma ca e un proiect mai amplu, voiam sa aflu si eu cat mai trebuie sa indur toate alea pe care le-am enumerat mai sus.

La fel ca voi , sper si eu sa se termine odata era Becali. Am indraznit sa va intreb de strategii doar pentru faptul ca nu stiu daca tine doar prin injuraturi. In niciun caz nu am cerut sa va opriti, cu atat mai mult nu imi doresc lucrul asta. Imi e frica totusi sa nu fie totul in zadar, adica sa ramanem si cu cioban si fara rezultate. Macar de n-ar lua Dinamo titlul asta ....

Uitasem. I-am raspuns celui care m-a intrebat daca vreau sa ramana Becali sau nu. I-am spus sa imi arate unde am scris eu ca vreau sa ramana Becali.

In alte posturi o sa gasesti scris ca mie acest om imi facea scarba inca de atunci cand stadionul ii scanda numele. Sunt mai multe post-uri din care reiese clar ca vreau sa plece; si chiar nu sunt dintre cei care cred ca se va alege praful dupa plecarea lui. ci sunt convins ca sunt multi care stau la coada si care pot face performanta la Steaua.

GSP mi-a sters zilele zilele astea un post in care ii injuram chiar familia.

O spun si aici :

Sa dea Dzeu ca tot raul pe care el il face Stelei si simbolurilor echipei, sa se intoarca impotriva lui si a copiilor lui.

Adrian03.03.2009 23:52
Nu mai suport sa vad ca toti jucatorii parca intra legati de picioare pentru ca ii umfla Becali dupa cum i se scoala lui. Nu mai suport sa il vad pe Borcea asa cum l-am vazut si in seara asta: mandru de el, la 8 puncte de Steaua, cu echipa aia de 2 lei care nu a jucat nimic tot turul. Nu mai suport sa vad cum aia de la Cluj se bat cu pumnul in piept ca au luat un titlu dupa ce Dinamo , rapid si Bistrita au stat capra in fata lor , iar acum spun ca nu avem nicio sansa .

Giglio

Fara suparare. Tocmai ai confirmat ce am spus eu despre tine.

Pe tine te intereseaza doar ca Steaua sa castige. Nu conteaza cum, doar sa castige. Ca sa te poti da mare in fata prietenilor tai.

Eu vreau sa plece becalii.

Ca sa poata Steaua sa nu mai fie manjita cu tot felul de insulte.

Ca sa pot tine capul sus, mandru ca sunt stelist, corect, si sa nu fiu acuzat ca Steaua fura meciuri dupa ce becalii declara ca a dat multa "ciocolata" pentru acel loc 2.

Ca sa pot sa il vad pe Hagi la meciurile Stelei.Si nu numai pe el.

Ca sa pot sa vad si eu un antrenor acolo si niste jucatori luati pe valoare.

In acest moment ma doare fix in cot ca e dinam0 pe primul loc. Ma doare fix in cot de jegurile alea clujene s, sincer, mi se rupe de Rapid.

Sa ii fie Stelei bine intai si mai vedem dupa.

Si da, Stelei ii poate fi bine doar daca scapa de jegosul ala ordinar!

giglio04.03.2009 00:10

Steaua e o campioana . E singura echipa pe care nu o ignora nimeni in acest campionat. Imi place sa-i vad cum tremura cand trebuie sa se lupte cu Steaua. Indiferent de vremuri si greutati, echipa asta trebuie sa castige.

Sper ca suporterii sa castige, Becali sa plece, iar noi toti sa fim din nou "acasa" atunci cand vorbim de Steaua.

joseph04.03.2009 00:41
:)) Dupa ce ati aratat ca nu stiti ce vreti de fapt acum o bagi p-aia ca nu o sa-mi zica nimeni pe net . Si asa sa fi fost, era greu sa spuneti de la inceput? Aveam deci dreptate spunand ca voi intai injurati si apoi...mai vedeti.

Stiam eu de ce te intreb cati ani ai. Faci pe moderatorul fara sa stii sa citesti o intrebare. Intr-adevar, ai si o mana de copii aici care te sustin neconditionat pentru ca asa sunt si ei "oficial" suporteri stelisti...(de vreo 3 ani incoace:) ); doar au cate 3000 de post-uri pe un site care azi e si maine poate nu mai e. Multi dintre ei nu au vazut in total 50 de meciuri ale Stelei si acum vorbesc despre spiritul Stelei.

Macar tu puteai fi obiectiv...ca senior.:)

Vai de intelectul tau.

repet... nu stiu de ce esti atat de inversunat. sa o luam usor.

ma bucur ca si tu esti dezgustat de Becali de multa vreme... si eu sunt la fel. se poate verifica in posturile mele mai vechi. probabil vechimea pe forum ma incadreaza automat la categoria "seniori" si nu altceva... pentru ca nici nu postez mult, si nici nu mi-am ales eu gupul. eu nu sunt mai mult decat un tanar stelist activ. cred ca ma confunzi partial in raspunsul tau pentru ca am doar doua maini si atat si nu am nici o legatura cu nici un alt user de aici. in alta ordine de idei nu m-ai intrebat cati ani am, ceea ce imi intareste convingerea ca mi-ai citat mie post-ul si te-ai certat cu 2. chiar as vrea sa lamurim sitatia, ca sa stiu daca sa-mi asum acel "vai de intelectul tau" sau nu...

trecand peste latura personala a mesajului tau... sa avansam spre lucruri mai serioase...

tragi concluzii pripite. era foarte logic sa nu primesti nici un raspuns si daca o sa citesti mai cu atentie raspunsurile primite o sa vezi ca ti s-a sugerat asta inca de la inceput. ai primit aceleasi raspunsuri pe care le au si cei care intreaba de exemplu la ce ora se pleaca intr-o deplasare. ai cerut acces la niste informatii care nu se dau pe net si ai primit reject. nu vad de unde surprinderea...

trecand peste nevoia de a cunoaste si probabil a te integra intr-o strategie mai mare de lupta impotriva lui Becali, te intreb pe tine si nu numai, ce te retine sa actionezi si singur... sau intr-un grup restrans de prieteni ce iti impartasesc ideile? crezi ca daca pe langa mesajele anti Becali din Bucuresti, care au aparut in mai toate ziarele si la mai multe posturi TV, ar aparea mesaje si prin alte orase din tara... ar fi putin? poate asa i-ar fi si mai greu sa sfideze evidenta si sa spuna ca doar cateva zeci de suporteri il contesta. si nu stiu, asta este doar o idee venita acum pe moment. cred ca fiecare poate sa gandeasca pentru el. sunt multe chestii marunte care adunate il pot coplesi pe cioban.

legat de un alt subiect discutat pe alt topic daca nu ma insel, dar care are si legatura cu ce vorbeam... ciobanul tot declara ca se bazeaza pe sprijinul suporterilor din tara si poate chiar a venit momentul ca acestia sa ia atitudine si ei.

giglio04.03.2009 08:23

Cei care sustin o idee fara a vrea macar sa asculte o alta parere, indiferent ca e buna sau rea, se numesc talibani.

Iti aduc aminte Adrian ca ai fost unul dintre cei care s-a grabit sa arunce cu noroi in oricine a dat cel mai mic semn ca n-ar fi de acord cu vreun cuvant al tau.

Ti-am mai spus, faptul ca esti moderator aici , te obliga sa fii obiectiv. Asta ca sa poti face o analiza pertinenta a tot ceea ce se intampla. Desi iti dai seama ca asa este, tu tii mortis sa te trantesti de pamant ca esti subiectiv si punct. Ce spuneam de talibani ?

Bineinteles ca daca am indraznit sa ridic din nou vocea la Dl Moderator Adrian, imi vei spune din nou ca sunt pro-Becali. Ar fi chiar penibil si crede-ma ca nu are cum sa mai conteze parerea ta dupa tot ce ai spus pe aici.

repet... nu stiu de ce esti atat de inversunat. sa o luam usor.

ma bucur ca si tu esti dezgustat de Becali de multa vreme... si eu sunt la fel. se poate verifica in posturile mele mai vechi. probabil vechimea pe forum ma incadreaza automat la categoria "seniori" si nu altceva... pentru ca nici nu postez mult, si nici nu mi-am ales eu gupul. eu nu sunt mai mult decat un tanar stelist activ. cred ca ma confunzi partial in raspunsul tau pentru ca am doar doua maini si atat si nu am nici o legatura cu nici un alt user de aici. in alta ordine de idei nu m-ai intrebat cati ani am, ceea ce imi intareste convingerea ca mi-ai citat mie post-ul si te-ai certat cu 2. chiar as vrea sa lamurim sitatia, ca sa stiu daca sa-mi asum acel "vai de intelectul tau" sau nu...

trecand peste latura personala a mesajului tau... sa avansam spre lucruri mai serioase...

tragi concluzii pripite. era foarte logic sa nu primesti nici un raspuns si daca o sa citesti mai cu atentie raspunsurile primite o sa vezi ca ti s-a sugerat asta inca de la inceput. ai primit aceleasi raspunsuri pe care le au si cei care intreaba de exemplu la ce ora se pleaca intr-o deplasare. ai cerut acces la niste informatii care nu se dau pe net si ai primit reject. nu vad de unde surprinderea...

trecand peste nevoia de a cunoaste si probabil a te integra intr-o strategie mai mare de lupta impotriva lui Becali, te intreb pe tine si nu numai, ce te retine sa actionezi si singur... sau intr-un grup restrans de prieteni ce iti impartasesc ideile? crezi ca daca pe langa mesajele anti Becali din Bucuresti, care au aparut in mai toate ziarele si la mai multe posturi TV, ar aparea mesaje si prin alte orase din tara... ar fi putin? poate asa i-ar fi si mai greu sa sfideze evidenta si sa spuna ca doar cateva zeci de suporteri il contesta. si nu stiu, asta este doar o idee venita acum pe moment. cred ca fiecare poate sa gandeasca pentru el. sunt multe chestii marunte care adunate il pot coplesi pe cioban.

legat de un alt subiect discutat pe alt topic daca nu ma insel, dar care are si legatura cu ce vorbeam... ciobanul tot declara ca se bazeaza pe sprijinul suporterilor din tara si poate chiar a venit momentul ca acestia sa ia atitudine si ei.

Si nu ti se pare ca suna altfel ceea ce ai scris acum ? Cum trebuia sa reactionez eu cand nici nu pui bine o intrebare si apare cate unul sa te "scuipe"? .

Primul raspuns precum acesta l-am primit dupa vreo 20 de post-uri in care ma injurau unii . Tu ai impresia ca am 10 ani ca sa fac ce imi spun altii caci altfel se supara pe mine?

Fii convins ca o sa spun mereu ce gandesc si oricine incearca sa imi induca o idee fara un argument puternic, o sa fie doar un mascarici ieftin pentru mine. Pur si simplu nu pot sa le dau importanta unor astfel de indivizi.(acum vorbeam la general, nu despre vreunul de aici) .

Iti repet si tie ca nu am cerut nimanui vreo socoteala, orice intrebare avand un scop pur informativ. Deasemenea nu am cerut niciun drept si nu am emis vreo pretentie de niciun fel . Am raspuns insa unor provocari venite de la unii carora le pari dubios daca pui o intrebare si nu le scrii clar de la inceput "imi bag **** in el de cioban si vreau sa plece" . Probabil pentru unii asta e parola ca sa nu te injure cand intrii aici. Atat inteleg ei.

Iti repet si tie si celorlalti ca nu am nevoie de vreo recunoastere din partea nimanui de aici sau din alte parti.

Nu mai posta consecutiv. Moderatorii.

bodanelu04.03.2009 10:47

@giglio, mesageria privata este... privata. Pentru a stopa asa ceva, ai un buton numit ignore :)

«14567»