Am 23 de ani domnule giglio. Daca intrai pe profilul meu, ai fi vazut.
Asta voiai sa stii?
Acum esti mai fericit? Poti sa dormi mai linistit?
Din tot ce prezinti tu ca argumente imi dau seama de un singur lucru: Habar nu ai despre ce vorbesti!
Esti un simplu privitor de meci care abia asteapta sa se contreze a doua zi la lucru cu colegii si sa se dea mare cat e de tare echipa cu care tine el.
Eu sunt din Alba Iulia si sunt gata sa bag mana in foc ca, desi nu sunt Matuzalem, la fel ca tine, am la activ, live, la fata locului, mai multe meciuri ca tine.
Pot sa bag mana in foc ca am ajutat echipa de cel putin 23(asta e varsta) de ori mai mult ca tine prin ce am facut eu pana acum pe stadioane. Poate ca pare ca ma dau mare. Foarte bine. Adevarul e ca ma mandresc ca am fost capabil si ca mi s-a oferit sansa sa pot face ceva pentru Steaua. (Pe privat pot si detalia, daca vrei)
Tu ce ai facut pentru Steaua?
In afara de a-ti da cu parerea pe aici si a te da deontolog si obiectiv si superior, ce ai facut pentru Steaua?
Vorbesti despre obiectivitate dar esti pe siteul suporterilor Stelei!
Cum vrei sa fim obiectivi?!
Cum dracu vrei sa fim noi obiectivi dupa nopti nedormite, nervi, bani pierduti, bataia primite, prietene parasite si nenumarate certuri cu persoane care cat de cat tin la noi? Si toate astea pentru Steaua.
Cum poti tu sa imi ceri mie sa fiu obiectiv?
De unde atata nesimtire?!
Am 23 de ani si mai mult de jumatate din viata mea am trait-o pentru Steaua.
As putea foarte usor sa zic ca de la 3 ani, ca de atunci fugeam ca bezmeticul si strigam "N-avem lacate la usi da' l-avem pe Lacatus!". Dar, pana pe la 10 ani, adevarul e ca nu prea intelegeam fotbalul.
Cum ne ceri tu noua sa fim obiectivi?!
Cum ai tu curajul sa zici ca noi suntem Stelisti de conjunctura si ca vom disparea odata cu siteul?
Te-a intrebat un utilizator, mai sus, daca vrei ca becalii sa ramana la Steaua.
De ce nu ai raspuns?
Voi, becalistii, imi faceti greata. Cosidera acesta ultima discutie pe care o am cu tine.
Astept totusi raspunsul la intrebarea aia cu becalii.
Un mic P.S.
Asa, de curiozitatea mea.
Esti din Brasov?
O sa vii la meci?
Daca da, o sa stai intre suporterii stelisti?