FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Brasov - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«1345679»
Lari06.03.2009 17:05

Nope, Jandarmeria are dreptul legal de a interzice intrarea in arena a persoanelor cu insemnele echipei adverse daca fanii oaspetilor nu vin la stadion in mod organizat. Cica s-ar numi prevenirea incidentelor.

Mi-e cam greu sa nu le dau dreptate aici...

_yang06.03.2009 18:49
Mi-e cam greu sa nu le dau dreptate aici...

Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

Parerea mea e ca se refera si la imbracaminte, fulare, steaguri... Da' ce stim noi...? Doar nu avem scoala lui dinu...

Clubul FC Brasov e obligat sa asigure protectia tuturor fanilor nu numai pentru proprii suporteri...

steaua_cosmin8306.03.2009 21:22

Va zic eu ca daca mergem 1.000 nu au ce sa ne faca :steag_cruce_invers: Ne vedem in peluza

PavelAndrei07.03.2009 07:43

am fost acuma de dimineatza la stadion pe la 9 si mi-a zis ala de la stadion ca nu a aflat nimic de bilete pentru oaspeti ca l-am rugat sa se intereseze.sunteti siguri ca o sa se vanda?Ca vad ca toata lumea zice ca duminica la 9 se pun in vanzare pentru suporterii stelisti.Nu stiu ce sa ma cred.

rezistenta_ultras07.03.2009 08:17

nu intelegeti ca nu o sa existe un sector destinat pentru oaspeti?si eu daca eram vanzator la casa de bilete te-as fi trimis la plimbare daca ai pus asa problema.

cumparati bilete la peluza si punct...de acolo vreti voi sa vedeti meciul...nu le mai dati atatea detalii ca e normal sa va expedieze...nu sunteti oaspeti,nu sunteti stelisti,sunteti "fani brasoveni" cum bine zicea cineva mai sus.

cu siguranta se vor pune in vanzare ca nu isi permit sa piarda zeci de mii de euro doar pentru ca venim noi din Bucuresti la meci.

mountytoma07.03.2009 09:46
Nope, Jandarmeria are dreptul legal de a interzice intrarea in arena a persoanelor cu insemnele echipei adverse daca fanii oaspetilor nu vin la stadion in mod organizat. Cica s-ar numi prevenirea incidentelor.

pai atunci ar insemna, de exemplu, ca la concertul madonnei sa nu dea voie barbatilor aflati in plina erectie, ca sa previna violarea artistei :-)

protectia consumatorului Bucuresti 021 3106375

Guardian07.03.2009 10:30

Cu sigurantã vom câstiga , pentru cã numai are cine sã încurce echipa , Toja nu va juca .

danimarcu07.03.2009 10:46
Cu sigurantã vom câstiga , pentru cã numai are cine sã încurce echipa , Toja nu va juca .

Bah,stii cine incurca echipa?Ciobanul.

Asta pe langa faptul ca nu avem antrenor.

Nu avem cum sa castigam la Brasov.Dupa cum v-am spus la inceputul returului,anul asta vom face egaluri pe banda rulanta,vom castiga greu putine meciuri,si vom pierde greu,dar vom pierde meciuri importante.

Guardian07.03.2009 10:51

Bã eu nu am chef sã mã cert cu tine !

Si bine cã ai editat textul repede , cã jignirile alea nu aveau sens .

PavelAndrei07.03.2009 11:38
am fost acuma de dimineatza la stadion pe la 9 si mi-a zis ala de la stadion ca nu a aflat nimic de bilete pentru oaspeti ca l-am rugat sa se intereseze.sunteti siguri ca o sa se vanda?Ca vad ca toata lumea zice ca duminica la 9 se pun in vanzare pentru suporterii stelisti.Nu stiu ce sa ma cred.

sa zicem ca am pus prost problema.chestia e ca la peluza nu se vand bilete in sectoarele alea K L si inca un sector.Pentru partea aia de stadion nu s-au pus la vanzare bilete.deci?

danimarcu07.03.2009 11:39
Bã eu nu am chef sã mã cert cu tine !

Si bine cã ai editat textul repede , cã jignirile alea nu aveau sens .

L-am editat repede,pt ca ai bagat-o bine pe aia cu Toja... ;)

Deschideti-va ochii pana nu e prea tarziu.

Adrian07.03.2009 11:40

Am inteles ca numai maine se vor pune in vanzare biletele refuzate de Steaua.

E o idiotenie maxima sa nu te lase pe stadion mai ales cand platesti atat pentru un bilet nenorocit. Baga-mi-as ceva in mitica!

swat_B07.03.2009 12:37

salut...maine unde ne intalnim sa mergem la meci in Brasov?

Ultimul Ribell07.03.2009 12:57
salut...maine unde ne intalnim sa mergem la meci in Brasov?

pai maine este si adunarea aia AISS in Brasov si poate se intra la meci dupa...daca ne poate spune cineva din asociatie daca se merge la meci si mai multe informatii ar fi perfect

swat_B07.03.2009 13:00

sa sti ca er fi perfect dac ne anunta cineva........ca sa stim si noi ...da in principiu mergem nu la Brasov....?

rezistenta_ultras07.03.2009 13:17

cititi toate post-urile de deasupra si nu mai puneti intrebari doar ca sa va aflati in treaba ... SE MERGE ! ...cumparati-va bilete si ne vedem in stadion .

swat_B07.03.2009 13:17

si biletul am inteles ca e 50 ron nu ?

rezistenta_ultras07.03.2009 13:19

iti dau eu unul gratis doar daca te opresti din postat .

swat_B07.03.2009 13:29

iti dau eu unul gratis doar daca te opresti din postat .

[/quo

no a pai dami ca nu ma supar sa sti

PavelAndrei07.03.2009 16:22

pana la urma cum facem?nu luam nimic cu insemnele clubului cu noi ca sa putem intra?sau luam pe sub?

rezistenta_ultras07.03.2009 18:46

de preferat ar fi sa nu va luati deloc ... cam asta o sa fie situatia in toate deplasarile din acest an .

Ultimul Ribell07.03.2009 22:56

Joi, 05.03.2009. 10:48pm (GMT+2)

Dupa intalnirea de astazi dintre conducerea clubului FC Brasov, mai exact domnul Dinu Gheorghe, organizatorul de competitii, Mirceoiu Gabriel si reprezentantii suporterilor stegari s-a ajuns la o intelegere verbala intre cele doua tabere. Astfel galeria brasoveana va avea sectorul L din peluza rezervat. Sector in care va putea sa se manifeste fiindu-le permis accesul cu mesaje, bannere, steaguri, respectiv cu sp2b.

sursa: www.brasovfans.ro

deci ar fi indicat sa ne cumparam bilete la cele doua sectoare ramase din peluza, adica J si K...presimt oricum ca vor fi incidente la acest meci

Virgil08.03.2009 05:18

Asearã, roș-albaștrii au primit un sector de 600 de locuri din partea clubului brașovean și acceptul de a intra cu însemnele Stelei. Mai mult, GSPTV incearca sa transmita meciul Brasov - Steaua, informeaza gsp.ro.

Ne-au facut astia in foi de vita... Mama lor de banditi! Dar asa e cand avem un presedinte fost asistent la tusa si un creditor fost si actual cioban. Vai de Steaua noastra, au inceput sa-si bata toti joc de noi!

Dar roata se-nvarteste.

Daniel-Ionut08.03.2009 08:24
Mai mult, GSPTV incearca sa transmita meciul Brasov - Steaua, informeaza gsp.ro.

Slabe sanse...

Parca vad ca la 15:00 ne intoarcem la Radio Romania Actualitati :thumbdown:

Oricum...

Televizat... netelevizat... important este sa castige Steaua :excl:

GOD08.03.2009 08:27

Stie cineva cum pot vedea meciu?

Il da pe Antena 1 ca asa scrie pe gsp sau pe GSPTV?

«1345679»