E incredibil Balaj!!! De-abia l-a atins Ghionea pe-ala, brasoveanu' a cazut si a dat fault! Tiago e ciolanit in fata arbitrului, dar a lasat jocul liber!
Hai in Cupa uiefa! Hai in shampion lig!
E incredibil Balaj!!! De-abia l-a atins Ghionea pe-ala, brasoveanu' a cazut si a dat fault! Tiago e ciolanit in fata arbitrului, dar a lasat jocul liber!
Hai in Cupa uiefa! Hai in shampion lig!
la cum se joaca se termina 0-0
meci de X...nu joaca nimeni nimic
Cam de tot rahatul meciul asta.
arbitrul e impartial dar jocul nostru e catastrofal,niciun sut la poarta,meci tipic pt maestrul Lacatus.....mwie Jiji
ma ia somnu urat meci de divizia c
lasati arbitru....
Echipa e mai mult decat terminata......
mi`e dor de Steaua de acum cativa ani...cine sunt astia?
super
jucam perfect
eu sunt multumit ![]()
joc de Liga a III a , dacã nu dãm noi un gol norocos , vor da gãlbenusii si ãsta va fi deznodãmântul.
Vai ș-amar...
Pe parcursul unei întregi reprize sã nu ai nici mãcar o ocazie! Mai mult, nici mãcar o situație periculoasã, doar un ofsaid și un frison, imbold la un corner. Cred cã nici șuturi n-au fost. Dezolant, demoralizant, sub orice criticã.
Tot ce-am vãzut repriza asta au fost stroboscoapele, torțele și fumigenele date de cei care... n-au voie cu niciun fel de însemne.
Ce peisaj sumbru, sordid.
Patronul este o impardonabilã cangrenã pe trupul Stelei, iar echipa este întocmai lui.
NU jucam nimic!!!
Un joc de-a dreptul mizerabil ![]()
Oare vom avea o ocazie si noi pana la final? ![]()
- Baga-l pe Dayro
- Gata Gigi, acu' il bag
Parca e un deja-vu ![]()
AFARA DIN Ghencea
Mie mi se vede lacrima meciul ![]()
degeaba ca nu ai ce sa vezi ![]()
imi explica si mie cineva de ce a iesit Thiago si a intrat Lovin ????????
Doamne nu pot sa cred ce incompetenti sunt la echipa aia
Oho, gata baieti, meciul e castigat. Intra Lovinho.
degeaba ca nu ai ce sa vezi![]()
Am ce sa vad:D Ma uit la parerile suporterilor analfabeti din bara aceea de jos si ma ia rasu ![]()
aparam rezultatul:D
Pe nenea ala in cheama TIAGO, faraH!
noroc cu Dayro parca mai jucam si noi ceva
era si normal...
goooooooooool Brasov
. ne-am dus dracu ![]()