bravo lacatuss ![]()
bravo lacatuss ![]()
Oli e pe drum.
B`u B`u B`u !!!!!!
Oli e pe drum.
Doamne ajuta!
o solutie : pleaca Gigi, Argaseala, Lacatus, pedrazini, neamurile lui Becali, staful medical, si strainii de la echipa...
Gigi Gigi Gigi lasa neeeeeeee lasa neeeeeeeeee
straini + bojorogii
îmi vine sã mã sinucid ![]()
in momente ca d-astea regret desfiintarea cupei Intertoto...
Daca noi,suporterii,am face o echipa de fotbal cu cat am bate Steaua?
avem noroc ca nu se face 2-0
Ce meci varza, m-a luat somnul inca din prima repriza. Am avut mare ghinion pentru ca nu a intrat mingea singura in plasa, jucatorii nu s-au omorat cu firea sa faca lucrul asta. Plus ca am fost furati de arbitru nu? Sa nu mai spun ca nu am jucat in nocturna, de-abia se vedea mingea
).
Suntem varza si nu avem nici o perspectiva de viitor mai bun.
SUPARAT....SUPARAT SUNT DOAMNE IARA...
Oare de ce a trebuit sa imi placa mie fotbalul ![]()
Nu era mai frumos daca ma uitam la Kriket, Formula 1... curse de cai... ca tot aveam ceva mai frumos sa vad ![]()
Vai de capu' lor ca nu joaca nimic...
De 3 sezoane suntem PRAF ![]()
Ghionea de ce nu i-ai dat in gura lu Lucescu ! Stai ca bubui acum de nervi !
Chiar daca sunt brasovean tin cu Steaua !
Mie mi se vede lacrima meciul![]()
Si mie tot cu lacrimi...
Nu mai suport !!!! O sa luam campionatul in 2045 in ritmul asta
Asta ii cacatu lui Becali
sa rahat in curtea Stelei
nui nimic ca nu mai are mult!
joc de Liga a III a , dacã nu dãm noi un gol norocos , vor da gãlbenusii si ãsta va fi deznodãmântul.
![]()
Rezultat anticipabil, am jucat 1x la pariuri.
Exact ce ma asteptam: nu jucam nimic, nervozitate, scandaluri. Reteta de la Steaua!
Abia astept sa vad scuzele: am jucat de la ora 15, deci am fost dezavantajati. Adversarii s-au daruit, lucru inadmisibil, domnule!
In plus, am fost furati ca in codru! Totul cu complicitatea GSP TV, post de televiziune care a refuzat sa redifuzeze reluarile celor 3 penalty-uri neacordate pentru Steaua, plus cele doua eliminari clare ca lumina zilei.
Acum o sa o dam cu cat de antistelist este Lucescu Jr., etc.
Ramanem cu acelasi lot lipsit de valoare, cu acelasi antrenor dominat de o INCOMPETENTA crasa, cu acelasi presedinte-carpa si cu acelasi creditor blestemat.
Nota 10 pentru schimbarile lui Lacatus, Lovin si Dayro au facut diferenta!
P.S.: L-am urmarit pe Ovidiu Petre pe tot parcursul meciului. Incredibil, la orice contact cadea cersind lovituri libere. Mi-e scarba!
Bravo Steaua,bravo Laca!
Parca vedem un deja-vu al primei parti a campionatului.Acum vedem cata valoare avea Olaroiu si "tamponul " de Meme.Suntem praf!Bine ca mai sunt ceva locuri pana sa devenim lanterna rosie,dar am inceput promitator. ![]()
PS-Un cadou frumos facut de Steaua tuturor microbistelor care tin cu aceasta echipa, de 8 martie. :confused:Bravo voua!
Jucam penibil. Nu meritam nici locul 6!! ![]()
Oare ce scuze va gasi Lacatus dupa un asemenea meci? ![]()
la cum am jucat o sa ne bata si Poli Iasi sa salveze si ei de la retrogradare ![]()
Mai are rost sa zic ceva?Mai are?Imi bag **** in echipa lor,in antrenor(da,IN ANTRENOR!) si in primul rand,in cacatul care NE CONDUCE!Nu mai e mult pana in Serie B,baieti...chinuiti-va,si se poate.
P.S.Maimuta aia de Moreno nu stie nici un aut sa-l bata.E umflat rau de tot baietasul asta,habar n-are fotbal.O teapa de milioane luata de cioban...
Repet: daca nu luam titlul(si nu avem nici o sansa sa il luam), nu doresc locul 2 sub nici o forma.
In acest sezon, eu unul imi doresc sa batem in meciul cu Dinamo. In rest...