FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Brasov - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«1239»
Virgil28.02.2009 09:48

In a doua etapa a returului, Steaua se va deplasa la Brasov, unde va intalni duminica 8 martie 2009. formatia locala FC Brasov.

Meciul va incepe la ora 15:00 si nu va fi televizat!

Dupa un inceput schiop de retur, Steaua va dori desigur sa-si recupereze punctele pierdute in fata vasluienilor. Lucru perfect posibil avand in vedere valoarea lotului stelist in comparatie cu cel al Brasovului. Pentru asta Steaua va trebui sa joace pe intreg parcusul meciului, cu abnegatie, dezinvoltura, determinare si dorinta de victorie.

FC Brasov reprezinta un team care isi doreste de fiecare data mult, desi doar compartimentul defensiv se ridica la pretentiile antrenorului Razvan Lucescu si ale suporterilor.

Meciul nu are nicio favorita propriu zis, fiind deschis oricarui rezultat.

Pronosticul meu: 1, x, 2

Guardian28.02.2009 10:02

Mai degrabã la 20:45..

pronostic 0-1

MoWeed28.02.2009 10:35

@Guardian

Initial meciul trebuia sa se joace Duminica 8 Martie ora 15:30. In urma cu o saptamana s-a schimbat ora de disputare pentru Vineri 6 Martie ora 20:45, pentru ca apoi sa se revina asupra schimbarii.

Meciul se disputa cum s-a stabilit initial Duminica 8 Martie ora 15:30

http://www.LPF.ro/etapa19.htm

_yang28.02.2009 11:44

La cum se apara "echipa pacii"... X2

mountytoma28.02.2009 13:43

urmeza un nou meci in care arbitrii vor pune umarul la greu impotriva Stelei. chiar si de acolo din ucraina, stafia cooperatistului are grija de baiatul lu' tata. doar a avertizat ca brasovul va juca in UEFA, nu?

sper ca jucatorii sa isi vada de joc, sa nu intre in clinciuri cu advresarii si sa nu protesteze la aberatiile arbitrilor, sa ii bata cu tot cu jegosii aia in negru cu tot.

sansa noastra ar fi sa fie si Dayro rezerva, toja oricum nou joaca. daca si Semedo nu ar juca, oricine altcineva ar fi in teren cred ca s-ar descurca sa bata o echipa de subpodari refuzati.

insa mingea e rotunda si orice rezultat este posibil.

Bogdan4Steaua28.02.2009 13:53

Macar brasovenii stiu sa se apere... noi nu stim nici sa atacam nici sa ne aparam.

Meci greu... nu cred ca vom scoate mai mult de un egal.

DelPiero1028.02.2009 14:26

O noua durere de cap...acest meci.0-0!

Guardian28.02.2009 14:32

în ciuda faptului cã Brasovul se apãrã cu toatã echipa , vom da un gol norocos :) 0-1

cornisa5828.02.2009 14:55
Macar brasovenii stiu sa se apere... noi nu stim nici sa atacam nici sa ne aparam.

Meci greu... nu cred ca vom scoate mai mult de un egal.

Oricum Brașovul face multe meciuri egale sã sperãm cã nu vor face și cu noi trebuie sã recuperãm punctele pierdute acasã dacã se poate așa ceva

Daniel-Ionut28.02.2009 17:09
în ciuda faptului cã Brasovul se apãrã cu toatã echipa , vom da un gol norocos :) 0-1

Parca si inainte de meciul cu Vaslui ai zis ca o sa castigam cu 1-0 chinuit :laugh:

Sau nu tu :hmmm:

Oricum... daca nu castigam meciul cu Brasov... cam ne luam la revedere de la titlul :(

RaMs3s28.02.2009 17:56

Eu am zis ca o sa castigam cu 1-0 chinuit

asta a fost parerea mea...nu inteleg ce e de ras :ce_oameni:

apropo...ghici pronosticul meu pentru meciu cu Brasov :laugh:

Radu-Radoi28.02.2009 19:09

Cred ca Steaua isi va reveni si va castiga meciul cu 3-0 :steagcruce: dar exista si posibilitatea sa piarda catastrofal :cursing: dar totusi cred ca va castiga

Forza Steaua fular-campionii

dangeor28.02.2009 21:28

Am un feeling ca o furam de data asta.

Fan FC Steaua01.03.2009 03:19

Sigur va fi 3 0 .. dar pentru Brasov, nu pentru Steaua....cine sa marce golurile la noi? n-avem atacanti... Brasov are...a jucat bine cu Urziceni...deci ne-o luam...

Robinson Rufay Zapata01.03.2009 06:27

poate ca nu vom pierde , poate ca vom castiga , se poate chiar si un egal , si Steaua a jucat binisor cu Vaslui , cel putin Stancu chiar a facut un meci bun , de sa nu speram la un rezultat bun , adica victoria? mai ales ca in aparare revine Goian , turnul de control al Stelei

Daniel-Ionut01.03.2009 08:51
Eu am zis ca o sa castigam cu 1-0 chinuit

asta a fost parerea mea...nu inteleg ce e de ras :ce_oameni:

apropo...ghici pronosticul meu pentru meciu cu Brasov :laugh:

Sa ghicesc... :hmmm: 1-0 chinuit... :laugh:

Stelist de mic...01.03.2009 10:38

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers: Laca asteptam de la tine o minune....asteptam victoria.. fular-campionii

Bogdan4Steaua01.03.2009 20:55
Oricum... daca nu castigam meciul cu Brasov... cam ne luam la revedere de la titlul :(

Titlu?

Mai exista cineva care spera la titlu?

Sacke01.03.2009 20:58

Cum pot sa achizitionez bilete pentru meciul cu brajov?Sunt din Bucuresti si asta ar fi prima mea deplasare :steag_sah_mic:

MoWeed01.03.2009 21:37

@Sacke

In ziua meciului de la casele de bilete de la Stadionul Tineretului poti sa-ti iei bilete

_yang01.03.2009 22:13

Daca nici noi nu mai stim sa ne aparam... Sa fim seriosi in momentul asta avem cea mai buna aparare din tara chiar daca avem mai multe goluri primite decat brasovul, dinam0 si CFR...

Fan FC Steaua01.03.2009 23:16

Cum sa avem aparare mai buna chiar daca am primit mai multe goluri? E ca si cum ai zice ... avem cea mai buna protectie impotriva gloantelor, o camasa de bumbac scumpa, chiar daca brasovul sau altele au veste kevlar antiglont ieftine... nu are logica ceea ce ai zis

Bogdan4Steaua01.03.2009 23:21

Avem o aparare greoaie, daca se iveste un adversar mai rasarit, ii insira pe toti fundasii nostri precum niste jaloane. A se vedea faza golului celor de la Vaslui. In turul campionatului am jucat cu doi inchizatori, adica ultra-defensiv, si totusi am luat 13 goluri in 17 meciuri in tur, adica aproape un gol pe meci. In UCL am luat o caruta.

In momentul de fata, CFR, Dinamo si FC Brasov stau mai bine decat noi, cel putin statistic, la capitolul defensiva. Suntem abia pe locul 5 si la golaveraj. Sincer, cam asta ne este valoarea in acest campionat: locul 4-5.

Putem sa ne umflam in pene, sa zicem ca abundam de jucatori excelenti, sau putem sa fim realisti... tremuram si la un meci cu Gloria Buzau, "spaima campionatului".

Speranta mea este ca Becali sa fie contestat din ce in ce mai frenetic, in ideea ca se va satura si va pleca. Daca nu o face in urmatoarele saptamani/luni, sper sa nu prindem UCL. In acest caz, nu mai vin milioanele, iar nenorocitul va incerca sa vanda pentru ca altfel va veni din nou cu bani din propriul buzunar. Necalificarea in UCL este, pentru noi, un RAU NECESAR.

P.S.: Cand il aud pe Ghionea spunand ca titlul este obiectiv secundar, imi doresc sa ii arda banderola aia pe brat, pentru ca nu o merita!

Virgil02.03.2009 07:09

Bilete pentru meciul cu Steaua

Biletele pentru meciul cu Steaua, care se va disputa duminica, 8 martie , de la ora 15.30, se vor pune in vanzare incepand de vineri, 6 martie.

Programul caselor de bilete

Vineri, 6 martie: 9.00 - 19.00

Sambata, 7 martie: 9.00 - 19.00

Duminica, 8 martie: incepand cu ora 9.00

Preturile biletelor pentru meciul cu Steaua sunt urmatoarele:

FOTOLII – 200 LEI

TRIBUNA 0 – 80 LEI (Sectoarele T si S)

TRIBUNA 1 – 50 LEI

TRIBUNA 2 – 50 LEI

PELUZA – 50 LEI

sursa: site oficial FC Brasov

parkeru02.03.2009 12:49

Daca si meciu' asta o dam in bara ... s-a cam zis cu noi ... :|

Ne trebuie determinarea aia pe care o arata Radoi de cele mei multe ori! Lipseste, acolo pe teren, un om care sa dea totul!

Sa speram intr-un rezultat pozitiv!

«1239»