pronostic: 1X
pronostic: 1X
Titlu?
Mai exista cineva care spera la titlu?
Eu inca mai sper...dar trebuie sa batem la Brasov.
Eu voi spera pana cand nu mai sunt epuizate toate posibilitatile matematice.
Din pacate, in acest sezon sunt prea multi de "dar..." in Ghencea.
Ne comportam de parca nu stim ca anul asta e blatul lui Dinamo. Ce sa mai speri? Si-au luat toate masurile, au facut investitii in echipa si pe langa ea. Lucrul asta s-a vazut. Sper sa il batem pe Lucescu-puiul pentru ca nu il suport, nu pentru ca am mai avea vreo sansa la titlu.
Partida dintre FC Brașov și Steaua, ce se va disputa duminicã, de la ora 15:00, nu va mai fi televizatã de GSP TV, principalul motiv fiind cel al schimbãrii datei de disputare a meciului, a declarat marți pentru NewsIn directorul postului, Radu Naum.
"În data de 12 februarie clubul FC Brașov a trimis o adresã cãtre LPF și cãtre toți cei interesați, adicã și cãtre noi, prin care comunicau cã nocturna poate fi pusã în funcțiune încã din etapa a 18-a.
În consecințã, Liga Profesionistã a programat meciul pentru vineri, iar noi am întocmit o schemã, care ține de mai multe aspecte, tehnice, economice, și așa mai departe. Apoi, în data de 26 februarie FC Brașov a anunțat cã nocturna nu mai merge și va fi pusã în funcțiune abia dupã data de 15 martie, așa cã Liga a mutat meciul duminicã.
Am trimis și noi o scrisoare cãtre LPF și am vrut sã vedem dacã putem sã modificãm acea schemã pe care o fãcusem inițial, dar nu s-a putut, așa cã meciul nu va fi televizat", a explicat Radu Naum.
Directorul GspTV a mai spus cã postul de televiziune planificã televizãrile cu mai mult timp înainte și nu poate face modificãri în funcție de schimbãrile mai mult sau mai puțin justificate care apar în programarea meciurilor: "Așa cum am mai spus, aveam o schemã bine pusã la punct, era practic bãtutã în cuie.
Sunt unele mijloace tehnice pe care trebuie sã le închiriem, lucrãm pe baza unor contracte și nu putem sã le schimbãm sau sã le încheiem în funcție de anumite probleme ale cluburilor. Asta a fost situația".
gsp
asta seamana a macel organizat de lupescu si prunea, tare mi-e mila de picioarele si capetele jucatorilor nostri. oare ei nu s-au saturat sa fie macelariti in teren sub ochii ingaduitori ai arbitrilor satui de Becali?
Partida dintre FC Brașov și Steaua, ce se va disputa duminicã, de la ora 15:00, nu va mai fi televizatã de GSP TV, principalul motiv fiind cel al schimbãrii datei de disputare a meciului, a declarat marți pentru NewsIn directorul postului, Radu Naum.
Asta mai lipsea.
Cum as putea face si eu rost de un bilet sau 2 la meciul acesta, avand in vedere ca sunt din Sinaia? le pot procura direct din Brasov sau cum?
Niste comunisti. Asemenea meci nu este televizat decat daca se pregateste ceva din partea arbitrajului.
Ce rah*t! Mi-au stricat duminica.
bag picioru..si atunci unde puii mei vad meciul X(X(X(
bag picioru..si atunci unde puii mei vad meciul X(X(X(
La radio ![]()
Totusi... este ceva suspect la meciul asta ![]()
ce marfa...o sa-l ascult pe Ilie dobre duminica la ora 3 ![]()
Cata nesimtire...Romania zici ca este o tara care face inca parte din secolul 20...
sal ..sunt din Brasov si vreau sa vin in galerie la Steaua la meciu de duminik ....cum fac?............
Glucoza
Iti iei un bilet la peluza si, in ziua meciului, te deplasezi la stadion si te alaturi grupului de Stelisti de acolo.
si sti cumva cat e biletu la peluza?....cu cat il cumparati voi ? sau tot de la brasovcan ajundeti cumparati?
Lasa ca te descurci tu ca esti baiat mare..
Inca o marlanie Gesepista. Meciul nu va fi televizat!
"Partida de duminicã, dintre FC Brașov și Steaua București, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal, nu va fi televizatã.
Radu Naum, directorul postului GspTV, care deține drepturile de televizare ale Ligii I, a motivat decizia postului prin decizia clubului FC Brașov și a Ligii Profesioniste de Fotbal de a schimba ora de desfãșurare a partidei.
Clubul brașovean a anunțat LPF cã sistemul sãu de nocturnã este defect și cã acesta va fi pus în funcțiune, dupã data de 15 martie. Astfel, LPF a schimbat ziua și ora de disputare a partidei, care va avea loc la ora 15.00, iar GspTV nu va televiza jocul." via www.evz.ro
Am si eu niste intrebari,m-am mutat de vreo 3 sapt in sibiu, si vreau neaparat sa merg la meci la Brasov,de preferinta sa stau cu galeria,intrebarea mea e:este cineva din sibiu care merge?daca da cu ce merge si cam cati merg si bilete in peluza unde va sta galeria Stelei se gasesc si la stadion la bv?,ca la Cluj nu se dadeau numa la cei care erau din Bucuresti:|
Inca o marlanie Gesepista. Meciul nu va fi televizat!
"Partida de duminicã, dintre FC Brașov și Steaua București, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal, nu va fi televizatã.
Radu Naum, directorul postului GspTV, care deține drepturile de televizare ale Ligii I, a motivat decizia postului prin decizia clubului FC Brașov și a Ligii Profesioniste de Fotbal de a schimba ora de desfãșurare a partidei.
Clubul brașovean a anunțat LPF cã sistemul sãu de nocturnã este defect și cã acesta va fi pus în funcțiune, dupã data de 15 martie. Astfel, LPF a schimbat ziua și ora de disputare a partidei, care va avea loc la ora 15.00, iar GspTV nu va televiza jocul." via www.evz.ro
chiar e ca în comunism ![]()
la techica care existã în televiziune ar trebui sã poatã transmite chiar dacã se comunicã data și ora începerii cu o zii înainte nu sã gãseascã fel de fel de scuze .
Pai nu au cum sa transmita, pentru ca au schimbat ora partidei si asa s-ar da peste cap minunata grila GSPTV 1, 2 sau 3 care contine numai emisiuni de mare interes si transmisiuni numai de la cele mai tari meciuri si ar fi deranjati cei 3-4 abonati care au acest program in grila (cu clonele lui).
Nu va mai faceti planuri ca unde sta galeria,cat e biletul,si cu ce venim.Va explic destul de clar: 1 Biletul la meci este 50 de ron adik 500.000 de mii de lei.Unde sta galeria si cu ce venim exista un singur raspuns NU SE FACE DEPLASARE . PROTEST ![]()
Pai ca e biletul scump protestezi tu, ma? Trist, foarte trist. Uite, eu cred ca ma duc si protestez acolo, pe stadion. Iiincrediibiil!