FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Brasov - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«1789»
Fan FC Steaua08.03.2009 15:26

Dupa ploaia de la Brasov (bat-o vina), au inceput sa apara fanii lui olita, precum ciupercile... fara olita in Ghencea! a stricat destul! trebuie ceva nou la Steaua, nu olaroi sau dumitri, nici macar piturci...altceva...

sper sa nu vina olarcoiu la Steaua, ca iar ne vom face draci...la fel ca acum...

Bogdan4Steaua08.03.2009 15:28

Din pacate, unii au ajuns sa il regrete pe Oli, alt distrugator al fotbalului spectacol.

Daniel-Ionut08.03.2009 15:29
Dupa ploaia de la Brasov (bat-o vina), au inceput sa apara fanii lui olita, precum ciupercile... fara olita in Ghencea! a stricat destul! trebuie ceva nou la Steaua, nu olaroi sau dumitri, nici macar piturci...altceva...

sper sa nu vina olarcoiu la Steaua, ca iar ne vom face draci...la fel ca acum...

Poate iti aduci aminte ca Olaroiu a luat campionatul cu Steaua, a duso in semifinalele Cupei UEFA, in Champions League... cu niste jucatori destul de slabi...

Oricum nici nu stiu daca il vreau pe Olaroiu in Ghencea :hmmm:

andrey_ptm_steaua08.03.2009 15:32

si cand ma gandesc ce usor l-am lasat pe Protasov sa plece...

Bogdan4Steaua08.03.2009 15:38

Protasov era un antrenor ceva mai scump si nu il lasa pe creditor sa ii faca echipa.

Si ce daca jucam spectaculos pe vremea lui cu niste jucatori modesti? Era scump!

In plus, unul ca Protasov avea un contract fix, nu hartii in alb precum Olaroiu sau Lacatus.

thomasvictor_marian08.03.2009 15:53
o solutie : pleaca Gigi, Argaseala, Lacatus, pedrazini, neamurile lui Becali, staful medical, si strainii de la echipa...

adica toata echipa afara si ne retragem din campionat daca tot am ajuns la discutia asta ca oricum cu sau fara noi campionatul tot ala ii.nu mai suntem echipa care am fost inainte de 2006,echipa care facea ravagii in campionat.acuma suntem niste ...........................................................si asa mai departe.

4_ever_steaua08.03.2009 16:24

gustul amar al infrangerii ne curpinde iar...fara comentarii...doar o durere imensa si o amintire frumoasa dar in acelasi timp dureroasa a Stelei de acum cativa ani..

cornisa5808.03.2009 17:09

Nu prea am cuvinte cu care aș putea exprima ce simt dar ceva trebuie schimbat cã așa nu mai merge nu ajunge cț nu merge jocul echipei și jucãm fãrã pic de orizont dar mai trebuie sã vãd și fața aia cîine foatre mulțumit a lui Borcea dupã înfrîngere și jocul slab al Stelei .

Vai de noi . :no:

Iamflat08.03.2009 17:10
Ramanem cu acelasi lot lipsit de valoare, cu acelasi antrenor dominat de o INCOMPETENTA crasa, cu acelasi presedinte-carpa si cu acelasi creditor blestemat.

Ce zici sa anunti aici cand iti dai bacu si eu iti fac cinste cu o bere.

Bogdan4Steaua08.03.2009 17:14

Am dat bacul acum vreo 7 ani. Am terminat si facultatea. Momentan sunt doctorand. Pastram berea aia pe cand devin Doctor Inginer cu acte in regula. :happy:

ultras_andrei_i08.03.2009 17:47

am ajuns o echipa de ..... fara nici o idee in joc,cu jucatori prea apatici,umflati,fara daruire in joc...mai bine am juca cu juniorii.singurul obiectiv anul acesta ar fi sa nu ia javrele titlul. Ce-am ajuns !:((

Robinson Rufay Zapata08.03.2009 21:03

Am ajuns rusinea tarii , daca odata te declarai stelist erai respectat , acum esti luat in ras...

crossman08.03.2009 21:57

sa inteleg ca a fost mai bine ca nu m-am uitat la meci???:))

AndyTytanBoys09.03.2009 06:22

parerea mea e ca da.am fost pe stadion la meci si sa ai o ocazie in tot meciul plus ca sa scapi mingea din mana la aut nu suna foarte bine.s-a jucat foarte slab.

zamainmenu10.03.2009 09:24

Nu pot uita, acum un an juma', cum s-au dus ei - jucatorii reprezentativi - la Jiji Fernandel cu jalba'n protap plangandu-se de metodele dure de antrenament ale lui Hagi si ca nu-i scoate din "bah", "mah". Nu analizez aici talentul de antrenor al lui Hagi, dar parca avea dreptate cand sustinea ca alde Lovinho si compania nu-s in stare sa stea in ghete, daramite sa faca un dribling sau sa suteze la poarta. Iar dintre acesti 4-5 jucatori "reprezentativi" pentru echipa, unul a ajuns sa joace fotbal printre camile iar altul e rezerva rezervelor intr-o echipa obscura de broscari. Concluzia ar fi ca asta le este adevarata valoare.

«1789»