Ce spun eu si ce intelegi tu,nu se protesteaza din cauza pretului ci din cauza oierului ![]()
Ce spun eu si ce intelegi tu,nu se protesteaza din cauza pretului ci din cauza oierului ![]()
0-0 solist la meciul asta.noi 9 egaluri ,ei 9 egaluri.il facem si pe al 10-lea.anul asta sa prindem UEFA,mai mult e cam greu.
cosmine nu mai posta prostii...dezinformezi lumea.uimeste-ne cu ceva inteligent daca tot n-ai alta treaba.
pai nu asa sa zis peste tot?
Explicatia lui Dragomir pentru netelevizarea meciului:
Inițial am programat meciul la ora 15:00. Am primit o hîrtie de la cei de la Brașov prin care ne înștințau cã la ora meciului cu Steaua va funcționa instalația de nocturnã. Am decis imediat modificarea orei de începere. Dupã cîteva zile, cei de la Brașov ne-au trimis o altã hîrtie prin care ne anunțau cã nu pot disputa meciul în nocturnã pentru cã cei de la Electrica nu au terminat lucrarea. S-a modificat din nou ora, așa cum se stabilise inițial. Acum, cei de la Antena 1 ne-au trimis o informare prin care ne-au spus cu pãrere de rãu cã nu vor putea televiza meciul din motive tehnice, în urma schimbãrilor repetate a orei de disputare
Steaua este atacata din toate partile , acum o noua marlanie , meciul nu se televizeaza , prevad ceva in ne regula la acest meci...domnule arbitru stiti ceva? sandule , borcica , Copos e cineva pe langa?
stitzi cumva se organizeaza deplasarea la Brasov?
![]()
Nocturna merge, meciul s-ar fi putut juca la ora initiala, dar "il muce" jr. a decretat : "Vreau sã bat Steaua cu orice preț. Sã vedem dacã vor putea sã treacã de tranșeele pe care le vom face pînã duminicã, iar faptul cã nu vom juca în nocturnã face parte din tactica noastrã ".
Traim in tara curului.
PS : Dinu Gheorghe: "La meciul cu Argeș vom avea generator de rezervã, acum nu mai e timp!".
E clar ca e o manevra a cuplului Lucescu-Dinu Vama, pentru ca meciul sa nu fie televizat. In felul acesta spera sa-si vanda toate biletele la preturile umflate pe care le-au pus. Ma mai gandesc ca blatul cu arbitrul va fi mult mai simplu de aranjat, pentru ca nu-i asa nu va fi urmarit din orice colt de tara. Probabil ca vor juca si dur, asa cum au facut-o si "taranii" de la Vaslui.
Asta e, echipa si asa nu mai e in stare de nicio performanta. De parca iar mai pasa cuiva atata timp cat Becali e inca actionar majoritar.
Steaua nu mai reprezinta nimic in momentul de fata. Datorita lui Becali, e bataia de joc a tuturor. Cu inca 2 sau 3 puncte pierdute vom cobori inca un loc sau doua in clasament. E trist dar cat se poate de adevarat.
Nocturna merge, meciul s-ar fi putut juca la ora initiala, dar "il muce" jr. a decretat : "Vreau sã bat Steaua cu orice preț. Sã vedem dacã vor putea sã treacã de tranșeele pe care le vom face pînã duminicã, iar faptul cã nu vom juca în nocturnã face parte din tactica noastrã ".
Traim in tara curului.
PS : Dinu Gheorghe: "La meciul cu Argeș vom avea generator de rezervã, acum nu mai e timp!".
Cata marlanie...
Da oricum... daca ai echipa buna castigi oriunde, in orice conditii... singura problema este ca nu se televizeaza meciul ![]()
Finantatorul stelist Gigi Becali a comentat situatia existenta in acest moment la gruparea din Ghencea si a facut un apel la suporteri sa nu il mai injure in timpul meciului, fiindca echipa ar avea de suferit.
"Suporterii nu știu câți bani m-a costat pe mine ca sã fie Steaua campioanã. Milioane! Fiecare conduce cum vrea el, eu cred cã am fãcut bine, cã am vazut aici Real Madrid, Arsenal", a punctat Becali la Telesport.
Si a continuat: "Vã rog, injurați-mã pe mine înainte de meci, în pauzã, dar nu în timpul meciului, cã pierde echipa. Eu sunt pentru o relație normalã cu suporterii. Uite, îmi cer și scuze. Eu nu plec, ei nu pleacã, suntem împreunã, n-avem ce face".
cum sa nu avem ce face? il injuram pana pleaca ![]()
cum sa nu avem ce face? il injuram pana pleaca![]()
Cand o sa intelegi ca nu o sa plece? ![]()
Acest oier va fi injurat pana cand va pleca de la Steaua si va lasa in pace suporterii, simbolurile care ne-au adus atata bucurie si ne-au facut sa fim mandri ca suntem stelisti.
Cand va invata ca poti sa faci ce vrei dar atata timp cat totul ramane in familie, ca nu trebuie sa stie toata lumea ce se intampla in "casa mea'. Cand va aduce in jurul lui oameni care stiu cu ce se mananca fotbalul si nu toti neispravitii care habar nu au.
Ai aruncat cu banii pe fereastra, pe casete, pe valize in loc sa investeti in personal calificat si care nu isi fac treaba ii schimbi si tot asa.
Ai fost, vei fi cel mai injurat personaj din Romania.
Glucoza
Iti iei un bilet la peluza si, in ziua meciului, te deplasezi la stadion si te alaturi grupului de Stelisti de acolo.
PRIETENE DEPLASAREA NU SE FACE DE LA Bucuresti DIN CATE AM INTELES... SI EU SUNT DIN Brasov ... SI NU STIU CE SA FAC... VOI FACETI PROTEST SI EU MERG SA SUSTIN ECHIPA... PARCA NU MERGE...
@Wigh
Prin acel protest sustii echipa sa fie ce a fost din nou....
PRIETENE DEPLASAREA NU SE FACE DE LA Bucuresti DIN CATE AM INTELES... SI EU SUNT DIN Brasov ... SI NU STIU CE SA FAC... VOI FACETI PROTEST SI EU MERG SA SUSTIN ECHIPA... PARCA NU MERGE...
Nu vei fii singurul care vei merge la meci,eu vineri pleca la munte si ma duc sa vad si meciul ![]()
Cum as putea face si eu rost de un bilet sau 2 la meciul acesta, avand in vedere ca sunt din Sinaia? le pot procura direct din Brasov sau cum?
Biletele se vand incepand de vineri ! Sunt multi din BV si imprejurimi care tin cu Steaua si vor merge pe stadion. Problema e ca vor fi rasfirati.
Biletele se vand incepand de vineri ! Sunt multi din BV si imprejurimi care tin cu Steaua si vor merge pe stadion. Problema e ca vor fi rasfirati.
De ce sa fie rasfirati? Oricine poate cumpara bilet in sectorul rezervat fanilor stelisti...
cu adaugarea ca nu o sa existe un sector rezervat suporterilor stelisti cum spunea colegul de mai sus(conducerea clubului va anunta ca nu vom face deplasarea la acest meci),va recomand sa va cumparati bilet la peluza daca aveti aceleasi intentii de protest ca si noi.stiu ca e mai avantajos(vizual vorbind) sa urmaresti meciul de la T1 sau T2 la acelasi pret,dar sper ca multi dintre voi vor uita de acest aspect cand vor cere biletul vanzatorului de la casa.
Si totusi stie cineva de ce gsp nu televizeaza meciul?
Si totusi stie cineva de ce gsp nu televizeaza meciul?
Oficial pentru ca clubul gazda a schimbat "schimbarea" privind ora de disputare a partidei. Neoficial, pentru ca tu si o tara intreaga sa nu vada cum suntem furati de niste colorati. (colorati - din cauza culorilor clubului FC Brasov, galben-negru, desigur, nu m-am referit la Razvan Lucescu si pestele lui).
Si ce daca a fost schimbata ziua meciului , cu atat mai bine ca e duminica , are timp si gsp sa mearga la Brasov...vom fi furati ca in codru sau poate ca nu , avand in vedere ce presiune s'a pus pe arbitrii indirect
Pana la urma cand si la ce ora se joaca meciul?Vineri la 15:00 sau duminica la 15:00 ?sunt confuz
Duminica, ora 3 dupa-amiaza.