FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - Dinamo 2 - 2 (2 -1) ?!

«12345615»
I.N.Money05.09.2005 08:54
Stai jos, ai nota 2. Golul 2 (cel de care discutam) a fost marcat de Odegaard (Solli l-a marcat pe primul...bineinteles ca Radoi dormea in ghete, pierzand duelul aerian), un jucator care ar avea serioase probleme sa intreaca pana si o testoasa...

eu m-am referit la golul lu Solli...ca el e un "mosh" si ca Radoi era un melc p langa el..deci citeste atent inainte sa corectezi aiurea

sorin_77705.09.2005 11:22
Unde vezi tu jignire? Sau nu cunosti sensul termenilor? Ce dracului, doar esti admin. Ma rog, unii dintre voi tot cu apucaturile comuniste ati ramas.

mai baieti chiar nu puteti vorbi frumos... ce sunt cu injuraturile astea ca doar nu jucam cu rapid... Ai grija, HellsBells a luat rosu pana sa inceapa meciul :lol:

ghici05.09.2005 15:07
Imi amintesc cu cata ura proletara au sarit stelistii nostri sa-i desfiinteze pe poli_forever,alex_timisoara si altii din aceeasi parte,cu oameni de bun simt,a tarii.

Ma mira ca pana acum nu a sarit nimeni sa-l puna cu botul pe labe pe TemmBells,acest caine spurcat care vine cu replicile lui de gradinita,sa ne enerveze pe forumul nostru.

Ma intreb,acum cand reddog a fost banat,trebuie sa-i acceptam un inlocuitor troglodit care sa ne deranjeze cu excrementele emanate de capul sau putintel,care in loc de creier are un intestin,la a carui extremitate se afla un anus ?

Daca nu exista nici-un moderator care sa-l faca sa inteleaga ca nu se afla pe teritoriul lui marcat cu urina proprie,imi permit sa-l apuc eu de coada si sa-i trag un sut in fund acestui pui de catea care pute a locurile murdare prin care haladuie.

Mars potaie!

Prinde-te-ar hingherii !

Virgile, mai incet cu jignirile la adresa cainilor... :wink: Lasa si cateii sa se manifeste in toata splendoarea lor. Salutari in rest. Pana in etapa a 6-a nu ne auzim...

Razvan90205.09.2005 16:27

Si dupa etapa a 6-a ce o sa auzim???? Iarasi scuze pt infringerea Stelei...ca a lipsit x, ca y a fost racit (de gazon nu pot sa zica nimic ca e al lor), ca RATB-istul sac de box a stranutat cind Nicolita vroia sa traga la poarta si l-a derutat, ca a dat taifunul peste America sau ca un OZN a paralizat apararea Stelei cind trecea Zicu prin ea ca printre jaloane. Ce scuze o sa mai bagati la inaintare...sunt foarte curios? Cred ca aveti catalogul deja pregatit

FanSteaua4Life05.09.2005 16:49

hai mai lasa-ne cu zicu ala al vostru ca e un nimik...nu e in stare sa dea din 20 de ocazii un gol...nu ne stresa...dute in cusca si roadeti osu' si ai grija sa nu til fure altul

Allen05.09.2005 17:00
Si dupa etapa a 6-a ce o sa auzim???? Iarasi scuze pt infringerea Stelei...ca a lipsit x, ca y a fost racit...

Din cate stiu de 15 ani incoace n-am inventat nici o scuza pt infrangerea Stelei, nu a fost nevoie pt ca NU NE-ATI BATUT NICIODATA PE TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC!

Caini spurcati de p*** sa ne luati! :twisted:

Razvan90205.09.2005 18:00

Nuuuu...niciodata. Cum a fost in supercupa cu scuzele???? "N-a jucat Mirel"...."s-a accidentat Paraschiv", "a gresit Ghionea"," Keca e orb"...si cea mai tare: NU NE-A INTERESAT SUPERCUPA :D:D:D. Daca ati fi cistigat-o o scoteati ca cel mai important trofeu ...dupa ce ca nu stiti sa pierdeti cu fair-play mai sinteti si ipocriti. Dar asa a decretat "seful" Jiji ca pe el nu-l intereseaza si imediat lingaul de memelush s-a apucat sa repete dupa el ca o moara stricata. Singura chestie ca Iacob a declarat la final ca pe jucatori i-a interesat f tare.

Asta sinteti voi...o echipa care nu stie sa piarda decent

Razvan90205.09.2005 18:02

editat

I.N.Money05.09.2005 21:33
Nuuuu...niciodata. Cum a fost in supercupa cu scuzele???? "N-a jucat Mirel"...."s-a accidentat Paraschiv", "a gresit Ghionea"," Keca e orb"...si cea mai tare: NU NE-A INTERESAT SUPERCUPA :D   :D  :D. Daca ati fi cistigat-o o scoteati ca cel mai important trofeu ...dupa ce ca nu stiti sa pierdeti cu fair-play mai sinteti si ipocriti. Dar asa a decretat "seful" Jiji ca pe el nu-l intereseaza si imediat lingaul de memelush s-a apucat sa repete dupa el ca o moara stricata. Singura chestie ca Iacob a declarat la final ca pe jucatori i-a interesat f tare.  

Asta sinteti voi...o echipa care nu stie sa piarda decent

bay d unde aparetzi totzi nuj...macar avetzi la voi p forum cont(daca exista forum)?chiar atat de complexatzi suntetzi ca nu ati batut in Templu de pe vremea lu Ceausescu?si cu zicu l-am vazut..dribleaza toata apararea noastra ca "nijte jaloane" si da p langa cu poarta goala :lol:

FANATIK RED-BLUE05.09.2005 22:06

Traditia ne obliga!!!

Sper ca meciul cu Steaua, sa fie ultimul pentru Andone( de si este un baiat ok :D) , pe banca maidanezilor.

SteauaToronto05.09.2005 23:23

Da asta e clar! Daca Dinamo o sa piarda cu Steaua si o sa fie eliminata si de Everton Andone o sa zboare de la Dinamo!

ccipri06.09.2005 02:51

O victorie cu cateii si decolam spre 23 si nimeni nu ne mai poate ajunge!

SPRE 23

eucutine06.09.2005 12:06

Daaaa? Parca am mai auzit niste afirmatii la fel de stupide...acum vreo 2 ani si veneau din gura barbugiului. Spunea cam asa "daca vom castiga urmatoarele 2 etape, cu siguranta nimeni nu ne mai poate ajunge"...si era doar etapa a 3-a. Ce s-a intamplat stiu pana si soldateii lui Jiji.

Virgil06.09.2005 15:59

In atentia suporterilor gropari,pentru a le mai domoli putin entuziasmul:

În urmă cu două luni, cind Gigi Netoiu ii aducea la pachet la Dinamo pe Guso, Daouda, Moti, Plesan si Ilie Iordache, staff-ul "ciinilor" exulta. "Acum e clar că avem cel mai tare lot din tara", declara triumfal Comandantul, sustinut si de antrenorul Ioan Andone.

După doar 7 meciuri, 4 in campionat, două in UEFA si unul in Supercupa Romaniei, sefii clubului din Ștefan cel Mare s-au lamurit că macar o parte dintre "bombele" verii sunt veritabile rateuri. Platit cu 60.000 de dolari pe an, portarul Adnan Guso este cea mai mare dezamagire, bosniacul neizbutind să se impună in fata lui Gaev. Într-o situatie asemanatoare e si Mariko Daouda, desi fundasul ivorian, al carui contract stagional e de 40.000 $, a primit destule sanse să demonstreze ce poate. De altfel, atit Guso, cit si Daouda au primit recent din partea presedintelui executiv Ioan Becali cite un document conform caruia pot pleca in schimbul a 150.000 de dolari.

În ceea ce-l priveste pe atacantul Ilie Iordache, care a evoluat numai la "satelit" in acest debut de sezon, el se poate transfera pe numai 50.000 $.

Surse autorizate afirmă că nici ceilalti doi veniti din Banie, Cosmin Moti si Mihaiță Plesan, nu sunt entuziasmati de alegerea facută vara asta. Ei nu se regasesc insă pe lista neagra intrucit Andone s-a aratat destul de multumit de evolutiile lor, iar investitiile facute in ei in momentul transferului, 1,5 milioane de dolari, nu s-ar putea amortiza acum. "Plesane, poti pleca atunci cind vrei tu, dar nu pe mai putin de 3 milioane de dolari", i s-a transmis internationalului de tineret intr-o discutie purtată cu sefii clubului.

Sursa:GSP.

Vai de voi!

Dar nu-mi pare rau.

Imi e indiferent.

Cu ei sau fara ei,sunteti la fel de "buni" .

FORZA

sorin_77706.09.2005 16:08

era logic sa se intample asta Virgil. atunci cand vrei sa schimbi o echipa si sistemul ei de joc, o faci cu jucatori care au totusi o valoare, nu refuzati (Tamas, Zicu...) sau retrogradati (Guso, Dauda, Iordache si chiar Plesan care la meciul de tineret al Romaniei cu Cehia s-a vazut ca a fost groparul)...

Virgil06.09.2005 16:13

Corect.

Groparul Ianis a ingropat sansele echipei de tineret a Romaniei.

Nu cred ca mai pupa el Interul.

sorin_77706.09.2005 16:16

Sper ca pe 18 la meciul cu cainii, Nicolita sa il umileasca pe "marele zicu" printr-o depasire in viteza sau o deposedare la limita faultului... Dar tare imi e ca nu va juca cainele... Nu risca Andone! :lol: :lol: :lol:

Virgil06.09.2005 16:20

Eu sper sa-i umileasca marcandu-le un gol dintr-o foarfeca.

Cam ca aia pe care a facut-o la Timisoara,care a inghetat pentru o secunda inimile polistilor.

sorin_77706.09.2005 16:26

La Timisoara s-a vazut clar cand de "suporterii adevarati" sunt banatenii... l-au injurat ca la usa cortului pe Banel si si-au dat arama pe fata... Daca acela era gol atunci se facea dreptate... Lasa ca va marca in Ghencea la primavara, sau pe Cotroceni daca se apauca GG de stadion. Am inteles ca deja a virat 250.000 euro garatie pentru lucrare in conturile MApN.

Bine ca o sa vedem derbyul cu Dinamo in Templu...

Virgil06.09.2005 16:33

Înainte de inceputul acestui sezon, Ciobanul era strins cu usa de catre generalii din Ministerul Apararii, proprietarul stadionului, că dacă nu va reface gazonul, clauză obligatorie in contractul de inchiriere, Steaua nu va mai avea dreptul să joace in Ghencea. "Dacă ne vom califica in grupele Ligii Campionilor, atunci vom cere o dispensă catre cei de la Minister pentru a putea juca in continuare pe Ghencea, iar dacă nu ne vom califica, atunci vom reface gazonul", a declarat atunci Becali.

Cum Steaua nu a reusit să intre in grupele Champions League, problema stadionului a revenit de actualitate. Ciobanul a anuntat ieri că "voi vira in zilele urmatoare 250.000 de dolari in contul Ministerului, drept garantie pentru investitia pe care o voi face in suprafata de joc. Astfel, proprietarul stadionului va avea banii la dispozitie si atunci cind vom gasi o portiță libera vom incepe imediat lucrarile de refacere a gazonului".

4 luni mai sunt pină cind expiră intelegerea dintre Ministerul Apararii Nationale si clubul FC Steaua care se referă la inchirierea stadionului din Ghencea catre gruparea patronată de Ciobanul, contractul fiind valabil pină la finalul anului 2005

Steaua nu este prea incintată să demareze lucrarile de reabilitare a suprafetei de joc si pentru că echipa nu are alternative de a evolua pe un alt stadion in Bucuresti. Pe arena "Lia Manoliu" se lucreaza iar variantele Ștefan cel Mare si Giulesti pică din start, deoarece sunt ale rivalelor de moarte. Singura solutie ar putea fi stadionul Cotroceni, FC National jucind de fiecare dată in deplasare atunci cind Steaua are meci acasa in Divizia A.

Sursa:GSP

zarboss06.09.2005 16:46
Sper ca pe 18 la meciul cu cainii, Nicolita sa il umileasca pe "marele zicu" printr-o depasire in viteza sau o deposedare la limita faultului... Dar tare imi e ca nu va juca cainele... Nu risca Andone!  :lol:  :lol:  :lol:

il face Nicolita pe zicu.. chiar si din tribune...daca ii da avans 2km il ajunge .. si il face de ras..

:D

:))

zicu e ca o martoaga imbracat in haine noi... e varza ce mai

zarboss06.09.2005 16:51

aaaaaaa... si mai e si plin de figuri... nu stiu cum de se nimeresc toti astia .. care dau un gol de senzatie in viata lor si ala din greseala.. tocmai la Dinamo... si nu mai ai aer de besinile lor... ex:marica ,zicu, Niculescu..si acu si asta..plesan

FanSteaua4Life06.09.2005 19:16

eu unu am fost foarte bucuros cand am aflat ca plesan nu mai vine in Ghencea...nu stiu voi dar eu in afara meciului Romania - Germania nu am vazut nici o evolutie de senzatie a olteanului canin...asa ca mai bine ca a ajuns la Dinamo...singurul din cei adusi de la Craiova care a dat cat de cat randament este moti...daca Dinamo ar ramane fara Claudiu Niculescu s-ar duce de rapa toata echipa...cu jucatori ca zicu, bratu, plesan, daouda, fl Petre, tamas & com e foarte greu sa formezi o echipa, singurul lucru care il pot crea ei sunt impresii si fitze...o sa vedem in Ghencea care echipa e mai buna si sper ca noi, suporterii Stelei sa fim peste catelushi, sa ii trimitem cu coditza intre picioare acasa...ne vedem pe 18 in Ghencea...

SSK07.09.2005 05:56

Nicolita mai are de invatat multe, dar in momentul asta e oricum mult peste Zicu, cel putin ca forma de joc.

La capitolul suporteri...nu stiu cine o sa plece cu coditza intre picioare :roll:

Virgil07.09.2005 15:51

Fara discutie ca omul cat traieste invata.

Tu ce crezi ca ar trebui sa mai invete Nicolita in mod special?

Mai bine zis care sunt capitolele pe care crezi ca nu e 100% stapan ?

Si ii invit pe toti cei care au un cuvant de spus,sa nu taca.

«12345615»