FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - Dinamo 2 - 2 (2 -1) ?!

«12315»
Virgil01.09.2005 03:58

Pentru ca suntem intr-o pauza competitionala cauzata de apropiatul meci al echipei nationale impotriva Cehiei si pentru ca meciul din etapa a 5-a cu Pandurii nu suscita mare interes pe forumul nostru,m-am gandit sa avansam cu discutiile la etapa a 6-a.Atunci cand intalnim echipa ce-a mai "draga" noua,Dinamo Bucuresti.Mai nou Dinamo 1948 SA Bucuresti.O noua titulatura pentru a-l imbrobodi probabil pe Sebastian Bodu.

E de asteptat ca orgoliile noastre sa se aprinda atunci cand vine vorba de un subiect atat de sensibil.

Toate atuurile pentru a castiga acest meci se afla in mainile Stelei.

Pentru ca momentan :

-Steaua are un lot valoros,cu experienta si omogen.

Dinamo nu are decat lot valoros.

-Steaua are un antrenor bun,cu experienta,deasupra capului caruia se afla un cer senin.Dinamo are un antrenor bun,cu experienta,deasupra capului caruia nu se afla sabia lui Damocles ci ceva mult mai rau.Complotul trioului Nelu Becali-Gigi Netzo,Christi Borcea,impotriva lui.Se poate pune cineva de la Dinamo cu ei?

Iata doar doua capitole la care le suntem superiori oaspetilor nostri de sambata 17 septembrie 2005.

Tot atat de important ar fi avantajul terenului propriu,al numarului superior de spectatori,al traditiei in Ghencea unde Dinamo 1948 nu a suflat,al jocului superior al echipei noastre.Se stie ca jocul lor e criticat incepand de la cap(Giovanni,care face pe profesorul si le da note) si terminand cu cel mai neinsemnat suporter al lor.Foarte important este faptul ca in timp ce la noi e liniste la nivel de conducere de club,la ei e balacareala mare.Deh,a venit Giovanni presedinte executiv(un fel de MM) si pana nu creeaza el crize ca peste tot pe unde a fost,nu se se simte bine.Specialitatea casei.Atata poate atata da.Noi ii multumim si-i promitem ca-i vom asigura o noua portie de critica la adresa jucatorilor sai si a lui Andone.

Sunt multe alte aspecte care ne favorizeaza,pe care astept sa le spuneti voi.

Victoria in fata cainilor ar crea un fel sant cu apa lat de 4 puncte intre noi si ei.

Ma gandesc ca e suficient pentru a ne incununa la sfarsitul turului,ca si anul trecut,cu titlul simbolic de campioni de toamna.Apoi vor veni probabil transferurile din intersezon promise de Gigi,iar santul cu apa de care spuneam mai sus se va largi si mai mult.

In rest sa auzim de bine si un sincer si cu toata puterea:

FORZA

Padrese01.09.2005 04:33

Intr-adevar avantajele sunt de partea noastra dar sa nu uitam ca in asemenea derby-uri orice plus nu conteaza asa mult pt ca fiecare jucator din teren da ce are mai bun unii pentru orgoliul de a invinge eterni rivali altii pentru a-i vedea impresarii straini altii pentru banii din prime s.a.m.d.

Nu uitati noi nu am mai pierdut teren propriu in fata cainilor din 1989 si daca ambele echipe vor evolua ca in Supercupa cred ca traditia va continua.

O motivatie in plus pentru jucatorii nostri ar trebui sa fie palmaresul dintre cele 2 echipe -

110 Meciuri 32 victorii Steaua 40 egaluri 38 victorii Dinamo Golaveraj - 147 -146 in favoarea Stelei

Este singurul aspect la care Dinamo ne sunt superiori.

FORZA

Bodanel01.09.2005 05:05

DAr noi am recuperat in perioda '95-'96 cand i-am batut peste tot pe unde i-am prins ca altfel diferenta era mai mare.Am recuperat mult atunci. Si in era Piti le-am fost superiori.

Virgil01.09.2005 05:05

Eroare.

Palmaresul e in echilibru perfect.Inaintea meciului din Supercupa,aveam o victorie in fata lor.Sau cum spune Gigi atat de plastic,mai mult cu o oaie.A spus-o Emil Gradinescu.

Ce naiba,nu s-o pacali un comentator cu atata experienta...

Asta numai in privinta victoriilor,egalurilor si infrangerilor,pentru ca la golaveraj le suntem parca superiori.

SSK01.09.2005 05:44

Cred ca tu esti in eroare, Virgile. Si eu stiu ca singurul lucru care ne este inca defavorabil in comparatie cu cainii este palmaresul meciurilor directe, unde stau per total mai bine. Si la victorii, si la golaveraj. Din pacate nu stiu sa-ti spun o cifra exacta.

Dincolo de asta, cred ca te pripesti cand ne anunti deja ca mari favoriti.Vom fi favoriti doar daca : batem la Tg Jiu + scoatem un rezultat bun in Norvegia, unde jucam cu doar 4 zile inainte. Altfel, s-ar putea sa nu stam atatde bine cu moralul, iar Steaua din pacate este o echipa care depinde foarte mult de starea psihica.

In plus, eu nu m-as agita asa tare cu transferurile promise de Becali in intersezon... :evil:

Virgil01.09.2005 06:07

Crezi ca sunt in eroare?Perfect.Nu ma deranjeaza.Eu merg totusi pe mana lui Gradinescu.Si mai ales pe auzul meu si pe memoria mea.Daca a gresit Gradinescu,am gresit si eu.

In al doilea rand,cel putin parerea mea e ca,in Templul Fotbalului Romanesc,vom fi mari favoriti indiferent de situatie,de locul in clasament.

E poate o parere subiectiva,dar in acelasi timp atat de corecta.Cum sa ne invinga ei in casa noastra?Traditia nu spune in nici un caz asa ceva.

Sau cum sa nu dam macar cu un gol mai mult decat ei?Acum cand norma pe Ghencea e de 4 goluri.

Nu or da ei 5...

In privinta transferurilor,cred ca problema cea mai arzatoare asta e.

Dar nu ma agit.Fac doar referire la cateva vorbe spuse la modul serios sau nu,de Becali.Acest Becali care de multe ori a aruncat vorbe in vant.

Dar parca o vorba spusa iti ofera macar speranta ca lucrurile se vor aseza in ordinea lor fireasca.

Adica mai bine mai tarziu decat deloc vor fi adusi jucatorii pe care ii asteptam din vara.

E cat se poate de plauzibil.In vara Becali nu avea bani.Acum,se spune ca a vandut terenuri in valoare de 30 de milioane $.

FanSteaua4Life01.09.2005 06:20

Acest inceput de sezon este cu doua taisuri...In campionat mergem destul de bine dar mai sunt si esecrurile din Europa si din SuperCupa...Dinamo are un inceput de campionat bunicel, satisfactii in supercupa si in UEFA,practicand un joc penibil dar avand morarul unpic mai ridicat cu noi, insa mai este o etapa si meciul din UEFA si e bine ca noi sa scoatem rezultate cat mai bune pentru a ne ridica moralul cat mai mult...

E adevarat ca avem un lot valoros, poate cel mai valoros din Romania si unul dintre cele mai omogene la egalitate cred eu cu Faru...dar este un derby si in aceste situati nu se tine cont de valoare sau de starea actuala a echipe, aducetiva aminte ce ni sa intamplat in supercupa, am fost peste adversar dar Paraschiv nu a mai putut continua si jocul la mijloc sa rupt punand presiune asupra fundasilor primind 2 goluri prostesti... in fine

Ceea ce sper insa e ca baietii sa se concentreze la maxim si sa dea totul pe tren pt ca jucam cel mai bun fotbal din Romania si jucam comtra rivalilor de o viata...

Rog tot ce care iubesc cu adevarat Steaua sa mearga la stadion sa ii primim pe dinamovisti cu foarta multa ostilitate...in rest Forzza Steaua

sorin_77701.09.2005 09:20

Rezultatul acestui meci este in primul rand legat de rezulatatul de la Oslo... Daca venim cu sanse de calificare reale de acolo (ma gandesc la un 1-1 sau 2-2 macar...) putem aborda meciul cu Dinamo mai lejer... Ei oricum vor fi cu moralul la pamant dupa escul in fata lui Everton...

Despre palmares... nu cred ca incape discutia acum... ce importanta are... important este sa castigam noi acum.

Va fi un meci care pe care si va spun de pe acum ca putem insa sa facem si scor... dar la fel de bine sa pierdem. De la meciul cu RT nu mai inteleg absolut deloc fotbalul si prefer sa fiu circumspect la meciurile mari.

Nero01.09.2005 09:52

http://www.statistici-fotbal.go.ro/Steaua-Dinamo.htm

Cred ca e doar o parte din istoria celor 2 cluburi...

Virgil01.09.2005 09:59

Am citit.Exact ce a scris Padrese.

Hai ma,astia se iau dupa Padrese ?

(am glumit evident)

Ramane prin urmare pana la aparitia unor cifre citate de pe un site mai serios asa cum e acolo.

Nero01.09.2005 11:06

oricum, e cert ca am jucat cu mult mai multe meciuri decat cele 110, probabil sunt statisticile din '90 incoace. Dar chiar si per total, mi se pare ca au mai multe victorii ei :(

FanSteaua4Life01.09.2005 11:30

eu ceea ce stiu ca in campionat avem mai multe victorii decat ei dar per tota implicand cupa si supercupa au cu doua trei victorii mai mult dar la golaveraj stam mai bine...oricum nu conteaza pentru ca nu o sa mai luam bataie de la ei...da Doamne sa fie asa...

ulivius01.09.2005 12:37

Ei au un atac valoros. NU trebuie sa cedam initiativa. Trebuie sa-i atacam pt ca stau prost la mijloc si-n aparare unde numai ex-craioveanul moti face fata.

Galeria trebuie sa fie unita si sa ne incurajam echipa.

FORZA Steaua !!!

florinzamfir01.09.2005 14:23

Si sa nu uitam ... acum joaca si Radoi.

ccipri01.09.2005 14:31

Mai e un amanunt in favoarea noastra potaile s-ar putea sa vina fara antrenor si sa nimereasca in plin scandal la Dinamo....ma gandesc ca o infrangere in fata lui Everton ii va fi fatal lui Ando....

dar oricum ar veni in Ghencea nu ai nici o sansa!!!!

SPRE 23!!!

Virgil01.09.2005 14:40
Rezultatul acestui meci este in primul rand legat de rezulatatul de la Oslo... Daca venim cu sanse de calificare reale de acolo (ma gandesc la un 1-1 sau 2-2 macar...) putem aborda meciul cu Dinamo mai lejer... Ei oricum vor fi cu moralul la pamant dupa escul in fata lui Everton...

Despre palmares... nu cred ca incape discutia acum... ce importanta are... important este sa castigam noi acum.

Va fi un meci care pe care si va spun de pe acum ca putem insa sa facem si scor... dar la fel de bine sa pierdem. De la meciul cu RT nu mai inteleg absolut deloc fotbalul si prefer sa fiu circumspect la meciurile  mari.

Nu cred ca rezultatul de la Valerenga va avea vreo legatura cu meciul nostru cu Dinamo.

Una-i una si alta-i alta.

Fara discutie ca meciul va fi disputat,dar nu vom pierde.

Argumente:atacam permanent,avem atac prolific,ei au o aparare slaba.Viceversa ar fi ca ei au un atac bun,dar si noi avem o aparare superbuna.Avantaj noi.

Eu inteleg foarte bine ca in fotbal sunt zile si imprejurari bune si mai putin bune.Cu sansa mai mare si ghinion la cota redusa si invers,cu sansa mai mica si ghinion mai mare.

Lucruri valabile si pentru marile echipe.

Imi amintesc ca recent Barca nu a putut sa o invinga la Victoria,pe Alaves.

Din cauze expuse mai sus.

Pronostic normal,realist,logic,in meciul Steaua - Dinamo : 1

Pronostic prudent : 1,x

Pronostic exagerat de prudent :1,x,2

Pronostic care nu are nici-o legatura cu realitatea : 2

zarboss01.09.2005 18:36

eu merg pe pronostic 1... o sa-i mancam cu tot cu fulgi.. sau pene .. ma rog .. ati mai vazut caini cu pene...NU??? uitati-va la fraierii aia de la Dinamo

SSK01.09.2005 19:08
ati mai vazut caini cu pene...NU??? uitati-va la fraierii aia de la Dinamo

pai da mah, asta pentru ca aia de la Dinamo sunt si papagali pe deasupra :twisted:

UltraSS01.09.2005 19:18

pe cand o coregrafie de nota 10 cu torte la un meci cu Dinamo :?

sorin_77702.09.2005 04:02

Iata doar doua capitole la care le suntem superiori oaspetilor nostri de sambata 17 septembrie 2005.

FORZA

Rectificare: Se joaca pe 18, duminica... pentru ca joi pe 15 se joaca Cupa UEFA... noi venim dupa un drum greu, de la Oslo... Ei sunt deja acasa... Dar tot noi batem.

ulivius02.09.2005 04:04

Jucatorii nostri vor trebui sa intre pe gazon cu gandul sa-i manace pe reddog-ii astia. Vreau sa-i vad pe Zicu, Plesan cu roatele in sus si pe Tamas ridiculizat de ai nostri.

Astept meciul asta cu mai mult interes decat pe cel din Norvegia.

Rezultatele cu Valerenga respectiv Everton mi se par cruciale pentru moralul dinaintea duelului. Daca javrele si-o iau cu 5-0 (cum ar fi normal) iar noi batem sau facem egal, le vom da lovitura de gratie chiar in Ghencea.

FORZA

Virgil02.09.2005 15:40
Rectificare: Se joaca pe 18, duminica... pentru ca joi pe 15 se joaca cupa ETAPA  

UEFA... noi venim dupa un drum greu, de la Oslo... Ei sunt deja acasa... Dar tot noi batem.

Nu te contrazic,dar in calendarul FRF uite ce scrie :

ETAPA 6 SAMBATA 17/09/2005

F.C. MUNICIPAL BACAU - F.C. Politehnica Iasi S.A.

S.C. F.C. Steaua Bucuresti S.A. - Dinamo 1948 S.A. Bucuresti

A. F.C. RAPID Bucuresti - C.S. Pandurii LIGNITUL TG. Jiu

A. C.F. GLORIA 1922 Bistrita - F.C. Otelul S.A. GALATI

S.C.S. C.F. C.F.R. ECOMAX Cluj S.A. - F.C. UNIVERSITAR Politehnica Timisoara

A.S. F.C. Sportul Studentesc Bucuresti - F.C. NATIONAL 2000 S.A. Bucuresti

C.S. Jiul Petrosani - F.C. 2005 S.A. PITESTI

C.S. F.C. Farul Constanta - SPORTING CLUB S.A. Vaslui

ADRIAN PACURAR02.09.2005 16:32

vb mai frumos si vei fi liber.

HellsBells02.09.2005 16:45
Nu jigni forumul acesta nu este un camp de lupta!
HellsBells02.09.2005 16:56

Avntajul terenului propriu???...poate...noi nu sintem obisnuiti sa jucam pe ogoare. Dar mai bine va luati avioane in loc sa puneti gazon nou. Oricine altcineva mi-ar fi zis ceva de conducerea lui Dinamo, as fi acceptat. DAR TOCMAI VOI?????????asta e culmea nerusinarii

Apropo de public....unde au fost cei 5 milioane de suporteri in supercupa? Ati fost jalnici cap-coada si ca numar si ca scandari si mai ales ca si coregrafie....nici macar ai vostri nu au inteles ce vrea sa insemne frunza aia de marijuana, de intrebau daca e o aluzie ca se face gazon nou :D:D:D

«12315»