FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - Dinamo 2 - 2 (2 -1) ?!

«123415»
HellsBells02.09.2005 16:58
vb mai frumos si vei fi liber.

Eu v-am raspuns la aberatiile voastre...asta e libertatea de exprimare a la Steaua??? Se vede ca ati invatat lectia de la Jiji

HellsBells02.09.2005 16:59
Nu jigni forumul acesta nu este un camp de lupta!

Bai Toronto...tu cit ai vorbit pe forumul lui Dinamo??? te-a dat cineva afara????? sau ti-a sters posturile??? Singura chestie a fost dupa supercupa cind intrebau toti unde esti si de ce nu mai dai atit pe afara ca ne rupeti

SteauaToronto02.09.2005 17:02

Bai Toronto...tu cit ai vorbit pe forumul lui Dinamo??? te-a dat cineva afara????? sau ti-a sters posturile???

Dar eu niciodata nu am jignit pe nimeni pe forumul acela! Doar mi-am dat cu parerea! :wink:

HellsBells02.09.2005 17:06

Bai Toronto...tu cit ai vorbit pe forumul lui Dinamo??? te-a dat cineva afara????? sau ti-a sters posturile???

Dar eu niciodata nu am jignit pe nimeni pe forumul acela! Doar mi-am dat cu parerea! :wink:

Si eu pe cine am jignit??? Am spus doar realitatea...ca un mercenar rrapidist va rupe oasele celor care nu sinteti de acord cu Jiji si ca e o aberatie sa spui ca la voi e cer senin, cind MM imparte pumni in tribuna si Mirel Ratoi da afara jucatori sau antrenori. Si ca nu v-ar strica putina modestie dupa ce ati facut de ris tara prin faptul ca v-au surclasat niste pensionari

ADRIAN PACURAR02.09.2005 17:10

Mai sus ne jignesti capitanul , idiferent de parerea noastra nu iti permitem asa ceva , poti sa le spui fara a provoca , in fine decizia iti apartine.

SteauaToronto02.09.2005 17:15

Si eu pe cine am jignit??? Am spus doar realitatea...ca un mercenar rrapidist va rupe oasele celor care nu sinteti de acord cu Jiji si ca e o aberatie sa spui ca la voi e cer senin' date=' cind MM imparte pumni in tribuna si Mirel Ratoi da afara jucatori sau antrenori. Si ca nu v-ar strica putina modestie dupa ce ati facut de ris tara prin faptul ca v-au surclasat niste pensionari[/quote']

Fallow si tu exemplu lui reddog si fi cuminte! :lol:

HellsBells02.09.2005 17:17
Mai sus ne jignesti capitanul , idiferent de parerea noastra nu iti permitem asa ceva , poti sa le spui fara a provoca , in fine decizia iti apartine.

pai chiar unii dintre voi ati vrut sa-i rupeti dintii

HellsBells02.09.2005 17:21
[cu

uote=HellsBells]Nu jigni forumul acesta nu este un camp de lupta!

Si eu pe cine am jignit??? Am spus doar realitatea...ca un mercenar rrapidist va rupe oasele celor care nu sinteti de acord cu Jiji si ca e o aberatie sa spui ca la voi e cer senin, cind MM imparte pumni in tribuna si Mirel Ratoi da afara jucatori sau antrenori. Si ca nu v-ar strica putina modestie dupa ce ati facut de ris tara prin faptul ca v-au surclasat niste pensionari

"Follow". Sper ca nu tu esti ala, Toronto, care intri pe site-ul lui Everton si, dindu-te stelist si implicit aliat al englezilor ai vrea sa iti exprimi solidaritatea cu fanii englezi injurind pe Dinamo si spunind. " Steaua fans are AGAINST Everton" :D:D:D

HellsBells02.09.2005 17:29

Nu e de-ajuns ca ma bat cu toti imbecilii aia de englezi care din milogi, orfani si sarantoci nu ne scot...mai intrati si voi acolo:(

ADRIAN PACURAR02.09.2005 17:30

asa suntem priviti peste tot :( , pana acum cativa ani tineam cu echipele romanesti in Europa , din cauza unor dobitoci acuma nu ma intereaza ce fac restul.

HellsBells02.09.2005 17:35

Ce mai...e batalie mare pe site la Everton.Aia ne zic "tara din lumea a treia"...isi iau bilete de avion ca sa vina la meci la Budapesta, vor sa vina cu ajutoare umanitare. Dar cel mai tare e ca nu cred ca sintem din Rom..pt ca nu avem de unde sa stim asa bine engleza si mai ales ca nu am avea curent electric, iar PC -uri nici atit ca sa putem scrie la ei pe post. Ne cred ca sintem din Manchester :D:D:D

HellsBells02.09.2005 17:41

Bine...nu s-ar putea spune nici ca noi care scriem acolo om fi niste finutzi :D:D si folosim numai cuvinte de respect la adresa lor. Din poponari si cea mai urita rasa de oameni din lume nu-i scoatem. Ahh da, si ar mai fi niste actiuni pe care am vrea sa le intreprindem cu mamele si surorile lor :D:D:D

ghici03.09.2005 13:15
[cu

uote=HellsBells]Nu jigni forumul acesta nu este un camp de lupta!

Da, corect. Follow exemplul lui reddog si vei fi banat din cauza unor pustani care nu stiu cu ce se mananca fotbalul.

HellsBells03.09.2005 16:51

Cred ca va dati seama ca dupa meciul cu cehii nu se mai pune problema Radoi vs Tamas la nationala. Impecabil Tamas, daca era Radoi pe teren dadea vreo 2 autogoluri

TAMAS FOREVER!!!!!!!!

ADRIAN PACURAR03.09.2005 16:59

are legatura cu topciul?

sorin_77703.09.2005 17:41
Cred ca va dati seama ca dupa meciul cu cehii nu se mai pune problema  Radoi vs Tamas la nationala. Impecabil Tamas, daca era Radoi pe teren dadea vreo 2 autogoluri

TAMAS FOREVER!!!!!!!!

vorbim de un duel Tamas-Radoi la meciul despre care SE DISCUTA IN ACEST TOPIC...

Pana atunci nota 10 lui Tamas pentru meciul cu cehi dar ATAT....

FanSteaua4Life03.09.2005 18:33

Radoi e cu 10 clase peste Tamas...asa ca nu il mai lauda ca e un ingamfat...imi aduc aminte de descalificarea Stelei de Vilareal cand Tamas la oprit sa "il felicite" pe Banel Nicolita pentru calificarea in sferturi...Tamas pe langa Radoi este un nimik...

HellsBells03.09.2005 18:36
Cred ca va dati seama ca dupa meciul cu cehii nu se mai pune problema  Radoi vs Tamas la nationala. Impecabil Tamas, daca era Radoi pe teren dadea vreo 2 autogoluri

TAMAS FOREVER!!!!!!!!

vorbim de un duel Tamas-Radoi la meciul despre care SE DISCUTA IN ACEST TOPIC...

Pana atunci nota 10 lui Tamas pentru meciul cu cehi dar ATAT....

Nu e "doar atit"...o sa-l vedeti si la voi in ghena. E viitorul nationalei alaturi de Mazilu si Cocis Pacat ca nu a jucat si Clau-gol azi, macar la loviturile alea libere din apropierea careului daca le batea el

FanSteaua4Life03.09.2005 18:56

Mai HellsBells...mai lasal draq pe Tamas in pace...daca nu era certat Piturca cu Becalii si cu Radoi nu mai avea nici Tamas nici Niculescu in echipa...dar asa ambitia lui e prea mare pentru a merge pe mana Campioanei Romaniei...oricum Steaua este cu 10 clase peste catei...voi in sezonul asta nu ati facut nici un meci bun...cu noi ati castigat din bulan, cu omonia la fel, cu iasul la fel asa ca nu mai vb ca incepi sa devi penibil...nu te mai lauda pe forumul nostru...dute si laudate pe site la everton ca voi sunteti cei mai tari...poate ei chiar te cred...hahaha...

FanSteaua4Life03.09.2005 18:59

Apropo...o sa vedem in Ghencea ce echipa e mai tare...pana atunci pliscul mic...

SteauaToronto03.09.2005 19:58

Bai HellsBels baiatule ce-a facut Tamas a respins doar o singura minge din careu! Vai de capul tau Radoi este 5 stele peste Tamas! Saracii de voi voi nu va uitati la voi ca debia v-ati calificat cu Omonia si in campionat e vai de capul vostru! Pliscul mic apararea noastra e perfecta(nici un gol in campionat)! Forza Steaua!

Virgil04.09.2005 04:13

Imi amintesc cu cata ura proletara au sarit stelistii nostri sa-i desfiinteze pe poli_forever,alex_timisoara si altii din aceeasi parte,cu oameni de bun simt,a tarii.

Ma mira ca pana acum nu a sarit nimeni sa-l puna cu botul pe labe pe TemmBells,acest caine spurcat care vine cu replicile lui de gradinita,sa ne enerveze pe forumul nostru.

Ma intreb,acum cand reddog a fost banat,trebuie sa-i acceptam un inlocuitor troglodit care sa ne deranjeze cu excrementele emanate de capul sau putintel,care in loc de creier are un intestin,la a carui extremitate se afla un anus ?

Daca nu exista nici-un moderator care sa-l faca sa inteleaga ca nu se afla pe teritoriul lui marcat cu urina proprie,imi permit sa-l apuc eu de coada si sa-i trag un sut in fund acestui pui de catea care pute a locurile murdare prin care haladuie.

Mars potaie!

Prinde-te-ar hingherii !

sorin_77704.09.2005 05:37
Si ce te-a suparat asa, viteazul tastaturii???? ca am zis de Tamas ca e peste Radoi???Pai asta vede o tara intreaga

Dupa meciul Steaua - Dinamo vom vedea daca tamas este peste Radoi... Pana atunci Va spune Everton "La revedere?" Cand ati mai trecut de primul tur preliminar? Iti aduci aminte? :lol:

misha04.09.2005 07:04
Si ce te-a suparat asa, viteazul tastaturii???? ca am zis de Tamas ca e peste Radoi???Pai asta vede o tara intreaga

Dupa meciul Steaua - Dinamo vom vedea daca tamas este peste Radoi... Pana atunci Va spune Everton "La revedere?" Cand ati mai trecut de primul tur preliminar? Iti aduci aminte? :lol:

macar noi jucam cu echipe adevarate nu cu bosorogi care ne ridiculizeaza.... Cit despre Steaua-Dinamo...la fel ziceati si inainte de supercupa de v-am umilit la toate capitolele, mai ales la galerie (cind tot stadionul facea BEEEEHEEEEHe)

Poate mai aduce Radoi jucatori pina atunci, sau da afara antrenorul, nu se stie

nu stiam ca la spitalul de nebuni sunt calculatoare...dar cred ca s-a modernizat mult daca ajung sa scrie niste idioti ca tine :roll:

ai dreptate tamas este peste Radoi...dar la baut la chefuit...numai la fotbal nu :lol:

cat despre meciul din supercupa...adevarul ca ati fost "foarte buni" daca ati reusit sa dati 2 goluri cand noi eram in inferioritate numerica....dar na...tu probabil nici nu stii sa numeri....la ce pot sa ma astept de la mintea unei javre :lol:

ADRIAN PACURAR04.09.2005 07:26

Chiar sunt curios ce vei mai spune dupa meci , vorbim dupa acel meci sa vedem daca mai esti asa de sigur pe tine.

«123415»