FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - Dinamo 2 - 2 (2 -1) ?!

«1234515»
SSK04.09.2005 07:26

Tamas este un "fotbalist" care la 21 de ani a vrut sa se retraga din fotbal ca sa nu-l mai ia presa in colimator cand merge la lautari :oops: :roll: :oops: In plus, e fiu de militian :twisted: Si cu asta AM SPUS TOT !

misha04.09.2005 07:37
Iar gasiti scuze pentru infringeri???asta e Steaua, totdeauna sunt altii de vina cind pierde, ba ghinionul, ba accidentarea lui Paraschiv (care e oricum ca si cind n-ar fi pe teren). Cum dracu puteti sa sustiuneti ca ati fost mai buni in supercupa, cind ati avut doar 4!!!!! suturi pe poarta din care 2 goluri??????? Voi chiar ati "imprumutat" din paranoia lui Jiji care se vede ca da zeci de goluri (vezi Rosenborg) si el de fapt ia cite 3? Reveniti-va mai...oricum va scoatem din ghete in ghena. Poate aveti norocul sa fiti pe stadion si nu in spital, bagati de mustata

cum pori afirma ca lui Paraschiv nici nu i s-a simtit lipsa....dar de la mintea unui caine la ce te pori astepta....tu probabil cand vezi 22 de oameni pe teren cu o minge... nici nu stii ce joaca

ps: apropo...care e cel mai popular sport printre caini? :lol: :lol: ....prinsul puricilor :roll: :lol:

Allen04.09.2005 07:52

Dinamo=groapa de reciclat rebuturi refuzate de echipe din afara. Exemple? Nenumarate. Tamas s-a facut de ras la turci. Zicu rateaza cu poarta goala, poate-l remarca iar Interul, sa-l ia pe post de clovnul echipei sa-i care ghetele lui Adriano. Plesan coplesit de atatea oferte de transfer a aterizat fortat tot la echipa lui nea giovanni.

Niculescu care a imbracat pt o vreme tricoul ros-albastru la Genoa :lol:. Bratu a dat 2 goluri la Nantes intr-un sezon, mare atacant, Shevcenko ar trebui sa ia lectii de la el. :twisted:

Asta e Dinamo, o echipa de mercenari.

SSK04.09.2005 12:45
Dinamo=groapa de reciclat rebuturi refuzate de echipe din afara. Exemple? Nenumarate. Tamas s-a facut de ras la turci. Zicu rateaza cu poarta goala, poate-l remarca iar Interul, sa-l ia pe post de clovnul echipei sa-i care ghetele lui Adriano. Plesan coplesit de atatea oferte de transfer a aterizat fortat tot la echipa lui nea giovanni.

Niculescu care a imbracat pt o vreme tricoul ros-albastru la Genoa  :lol:. Bratu a dat 2 goluri la Nantes intr-un sezon, mare atacant, Shevcenko ar trebui sa ia lectii de la el.  :twisted:  

Asta e Dinamo, o echipa de mercenari.

Si nu-l uita pe artizanul ultimului lor titlu, dinamovistul pur-sange Ionel "Danciu-Gol" Danciulescu. Prietenii stiu de ce... :twisted:

HellsBells04.09.2005 16:27

Bine mai admine...daca tu crezi ca asta e o replica la ce am scris,,,treaba ta. Stergeti tot ce nu va convine...bravo voua, si asta e o forma de a baga pumnul in gura, ceva mai elevata decit a lui mustata...dar e acelasi lucru. V-a educat bine Jiji!

In schimb au voie sa scrie aici toti mircarii agramati, spaima salilor de internet si ultrasi de buzunar care in afara de a jigni nu stiu altceva

ADRIAN PACURAR04.09.2005 16:31

Fiindca ti-am spus ai grija ce postezi si sa nu mai jignesti ,nici macar indirect .pe alte forumuri nu este tolerata prezenta noastra si la cea mai mica ironie zburam , ma refer la al vostru asa ca te invit sa ai argumente concrete nu glume bizare si pt "Mirel" asa cum e el Radoi este capitanul nostru si pana la urma nu permit unui caine sa il jigneasca .

Icey_Red_Dog04.09.2005 17:09

si oricum. Radoi e 0 barat. in kzul in care nu v-ati dat seama, Radoi v-a pierdut o calificare cu rosenborg, si v-a facut rusinea Romaniei. auzi la ei. "spre 23". peste 10 ani, poate. vedetzi voi in etapa a 6ea cand va bate Dinamo in ghena. oi ati fost si oi veti fi. Behaie oile fara nume, incurajand echipa fara nume.

FanSteaua4Life04.09.2005 20:46

eu nu stiu de ce se accepta asa ceva pe forumul nostru...sunt bineveniti orice suporter al oricarui rival din campionat, dar ar trebui sa aibe umpic de respect...criticile la adresa echipei pot fi facute doar de noi, suporterii Stelei, iar jignirile excluse din prima...de ce nu luati masuri adminilor???eu daca intru pe forum la catelushi si imi dau cu parerea sunt banat de la prima postare...

SteauaToronto04.09.2005 21:01

Red Dog este singurul dinamovist care este destul de respectuous si il admir pentru acest lucru!

Da ai dreptate cu forumurile cainilor dar noi nu suntem Dinamo noi suntem Steaua! Si lasa-i ca o sa se retraga repede cand o sa vada ca nu ii baga nimeni in seama!

Virgil05.09.2005 02:16

Ce inseamna ca suntem Steaua ?

Ca suntem superiori si nu bagam in seama ceea ce se scrie urat la adresa noastra ?

Nu ! Solutia este sa fie rasi de pe acest forum cei care aduc ofense echipei si suporterilor ros-albastri.Posturile lor sa fie sterse in totalitate si conturile lor blocate.

Altfel riscam sa suportam dejectiile unor gunoaie puse mereu pe harta,ironie,injurie.

Asa cum a facut recent un oarecare pui de catea/Tembels parca isi zicea.

Sa fim mai atenti cu mandria,cu orgoliul suporterilor nostri si sa nu acceptam oricarui neavenit sa intre cu bocancii plini de noroi pe forumul nostru.

Nu avem nevoie de intrusi.

Daca sunt caini sau rapidisti,tot dusmani se numesc.

Cu o singura exceptie.

Reddog,care la modul sau de a gandi si a se comporta se minte cand crede ca tine cu Groparii.

PS Cred ca suntem destul de constienti ca Steaua este cea mai buna(cea mai tare)echipa din toate timpurile.

Acea completare facuta numelui echipei,probabil de Toronto,cred ca e un fel de pleonasm si consider ca ar trebui sa se renunte la ea.

Acum,la inceput de saptamana,cand GSP-ul consemneaza ca formula de echipa a Romaniei din meciul cu Cehia,in care un singur jucator ros-albastru a figurat in primii 18,nici macar titular,este o palma data de Piturca Clubului nostru,adresez salutul cunoscut,suporterilor Stelei care citesc acest post :

FORZA

Sa nu creada Piturca,ca nu va avea nevoie cat de curand de forte Steliste.Chivu are doua galbene si nu va evolua in meciul cu Finlanda.O sa-l aduca pe Alexandru sa-l inlocuiasca?

Mi-e teama ca aceasta palma simbolica sa nu si-o fi dat chiar lui.[/b]

sorin_77705.09.2005 03:12

Virgil, ai deschis acest topic atat de devreme incat s-au intaratat cainii... Pe ei ii isterizeaza ca se apropie o infrangere pentru trupa lui tamas (regele paharelor si ale manelelor) si au inceput sa latre a pustiu... Oare la cine latra aceste animale? :lol:

HellsBells05.09.2005 03:19

haideti mai...voi acceptati pumnii si injuraturile lui Mustata si nu supotati cind vreun dinamovist face putin misto de Steaua??? Voi ati devenit la fel de paranoici ca ceausescu...va autointitulati "cea mai buna si cea mai frumoasa "echipa, la fel cum impuscatu' era cel mai iubit fiu al poporului. Cea mai iubita echipaaaa???? Unde v-au fost caricaturile de ultrasi in supercupa???? Reveniti-va din complexul de superioritate si o sa vedeti ce sinteti de fapt...ringul de box al unui analfabet, care prin mina sa dreapta Radoi se amesteca( si o face prost) in alcatuirea echipei

sorin_77705.09.2005 03:25

O LEGATURA INDIRECTA TOT ARE CU TOPICUL:

PENTRU TOTI CAINII DE PE SITE O ANALIZA FACUITA DE ONLINESPORT ASUPRA FIECARUI JUCATOR DE LA MECIUL CU CEHII:

1.Lobont: nota 8

A fost pe faza tot timpul, a respins un sut greu in prima repriza, dar in rest nu a avut multe mingi care sa-l puna la grea incercare.

2. Contra: nota 7

Foarte activ in prima parte, mai ales la faza ofensiva. A avut mult de furca cand s-a mutat Baros pe stanga, in cea de-a doua repriza. A gresit o data in prima repriza, o pasa trimisa gresit care a dat apoi oaspetilor sansa unei lovituri libere. Intr-o faza similara cu cea a lui Cocis de la golul doi, nu a gasit o pasa decisiva spre Mutu.

3. Rat: nota 9

Impecabil. Dupa o prima repriza cand a arat pe partea stanga aparare-atac , la pauza si- schimbat plamanii si a reusit sa faca fata fara probleme lui Poborsky.

4. Tamas: nota 6.5

A jucat binisor, dar a pierdut majoritatea duelurilor aeriene cu Koller si a avut probleme cand Baros a schimbat partea in repriza secunda.

5. Chivu: nota 8.5

Kamikaze. Nu e sanatos, cum a intrat cu fata in gheata lui Koller. In rest a jucat foarte elegant, iar in prima parte l-a anihilat perfect pe Baros. Nu a facut greseli.

6.Ov Petre: nota 8

A castigat majoritatea duelurilor aeriene cu mijlocasii centrali adversi. Nu s-a crispat in nici un moment. A facut multe faulturi subtile care le-au taiat avantul cehilor si a participat foarte bine la constructie.

7. Fl Petre: nota 7

A alergat ca o motoreta, a schimbat partea de cateva ori, pentru a-l ajuta pe Rat si deregland apararea cehilor. La faza defensiva a stat in schimb destul de prost, fiind depasit frecvent, motiv si pentru care ca a fost schimbat. Nu a trimis macar pe spatiul portii o lovitura de cap din pozitie foarte favorabila. Ar fi avut timp sa lase mingea sa cada si sa incerce un sut cu mai multe sanse.

8. Munteanu: nota 8

A muncit enorm, a recuperat multe baloane, a tinut mingea cand a trebuit si i-a dat drumul cand i-a trebuit. In schimb a stricat doua contraatacuri din cauza faptului ca e prea lent, dar la varsta lui se intelege. Pasa remarcabila la golul doi. Clarviziune si profesionalism duse la extrem.

9. Mazilu: nota 8

A jucat foarte bine, a tras in permanenta dupa el fundasii cehi, i-a creat culoare lui Mutu. A aparut la finalizare in cateva randuri, el putand sa marcheze linistit golul de 2-0 daca pasa i-ar fi fost adresata. Primul lui meci ca si titular la nationala, a jucat foarte curajos si dezinvolt. Are mare potential.

10. Mutu: nota 9

Determinat, ambitios, oportunist. A facut un meci de zile mari. A si stricat doua faze de atac, incercand executii de efect. Insa, una peste alta, Mutu pare ca doreste sa redevina ce a fost sau mai mult, un exercitiu de caracter si vointa pe care multi nu il reusesc.

11. Cocis: nota 9.1

Tupeist, foarte tehnic, altruist, zece plamani, a facut ambele faze (Steven Gerard in varianta romaneasca). E genul de jucator care daca are mingea la picior, stie ce sa faca cu ea. A jucat extraordinar. Un mare castig la echipa, meritul lui Piturca de a-l fi remarcat si folosit cu incredere.

13. Badoi: nota 7

A intrat cu un scop precis, acela de a-l bloca pe Smicer. Dupa 5 minute a si luat cartonasul, dar scopul lui a fost atins. Smicer nu prea a mai miscat dupa intrarea lui Badoi.

16. Codrea: nota 7

Introdus sa strice actiunile de atac ale cehilor.

Se pare ca pana si Codrea care a jucat abia in repriza a doua a luat o nota mai buna decat "marele Tamas".... Asa ca "stimabililor caini" botu in botnita. Tamas a avut doar o singura interventie in tot meciul acela si pe deasupra a pierdut ABSOLUT tot in duelul cu Koller... Nu stiu cat de buni sunt cei de la ONLINESPORT dar un singur lucru e sigur... SUNT PESTE VOI...

HellsBells05.09.2005 05:02

O anliza facuta asupra jocului stelistilor

1. Dica....absent, a jucat probabil la o nunta

2. Ogararu...neconvocat datorita jocului deosebit din partida Romania-Olanda 0-2

3. Radoi...neconvocat din cauza fitzelor bagate in cap de ilustrul sau nas si al aerelor de supervedeta, desi a facut un meci memorabil cu "tinereii" de la Rosenborg. Probleme si de natura stomatologica daca fanii stelisti i-au facut intre timp ceva extractii dentare :D:D.

4. Victoras Iacob...pt ca e acelasi stilp in atac cum e Mirel in aparare

In concluzie...un joc f bun al nationalei in absenta celor de mai sus. TINE-O TOT ASA PITI

eucutine05.09.2005 05:11

In primul rand, este postarea unui forumist (trebuia sa precizezi)...asa ca nu stiu cat de obiectiva poate sa fie.

In al doilea rand, din ce reiese de aici, Tamas a fost cel mai slab jucator roman...cea mai proasta gluma de la aparitia speciei umane. Fara interventia lui Tamas, in debutul reprizei secunde asistam la golul egalizator(la faza asta, Radoi ar fi marcat...asa cum a facut-o la Trondheim...in propria poarta). Apoi, acest forumist lasa senzatia ca nu a vazut meciul. 99,99% din duelurile aeriene s-au purtat intre Chivu si Ov Petre (care nu stiu daca a castigat vreun duel aerian cu cehul...luam punct cu punct: in prima repriza Koller a reluat de doua ori periculos (o data cu capul peste poarta si o data a deviat usor in bratele lui Lobont, ambele de langa Petre, in repriza a doua, Smicer trece de Badoi, centreaza, iar Koller reia de langa Chivu in bratele lui Lobont...acelasi Smicer trece iar de Badoi (vad ca i s-a dat si 7 si se spune ca Smicer nu a miscat in fata lui), centreaza, Koller reia de langa Chivu (care a jucat exceptional) in bara...apropo de asta, va recomand rezumatul meciului de pe dinamoprostia) cu Koller.

Asa ca, inainte sa faceti niste afirmatii puneti-va si voi mintea aia putina la contributie.

Si ca sa revenim la subiect...iata cu cine va avea de jucat Dinamo peste 2 etape:

stiaua5bz.jpg

O afirmatie plina de adevar si intelepciune, spusa intr-un moment de sinceritate. Felicitari.

misha05.09.2005 05:14
O anliza facuta asupra jocului stelistilor

1.  Dica....absent, a jucat probabil la o nunta

2.  Ogararu...neconvocat datorita jocului deosebit din partida Romania-Olanda 0-2

3.  Radoi...neconvocat din cauza fitzelor bagate in cap de ilustrul sau nas si al aerelor de supervedeta, desi a facut un meci memorabil cu "tinereii" de la Rosenborg. Probleme si de natura stomatologica daca fanii stelisti i-au facut intre timp ceva extractii dentare :D  :D.

4.  Victoras Iacob...pt ca e acelasi stilp in atac cum e Mirel in aparare

In concluzie...un joc f bun al nationalei in absenta celor de mai sus. TINE-O TOT ASA PITI

mai bine ca nu au jukat...asa am mai ras si eu de dinamovistii care jukau.....ce comika a fost faza cand fl.Petre a lovit mingea cu capul.....mai invatati-l sa dea cu capul ca..saracatul nu prea stie :lol: :lol:

cat despre tamas....fara cuvinte :lol: :lol: ...ma uitam cum trecea baros pe langa el ca un "ferrari" si tamas tot pe loc era :lol: :lol: ..parca era un melc tamas asta a vostru...probabil nu si-a luat "portia" de bautura :lol: :lol: ....si cred ca il mancau si puricii :lol:

HellsBells05.09.2005 05:34

Mdaaaa...macar nu a dat autogoluri demne de Stan si Bran. Executia aia de la Rosenborg a fost antologica...cred ca daca il pui pe Mirel sa mai incerce de 100 de ori, nu mai reuseste vreodata. Si cum e aia cu "depasitul in viteza"? Oare mosul ala de la Trondheim era mai rapid ca Baros cind a alergat juma de teren umar la umar cu Radoi si in final "stilpul" l-a lasat sa traga nestingherit la poarta? Macar Mirel a dovedit respect fata de oamenii mai in virsta si nu a vrut sa-l deranjeze :D:D

dawid05.09.2005 06:13

HellsBells mie unu mi-ar fi rusine daca as fi fost dinamovist si sa-l aud pe don giovanni: "SPERAM SA REUSIM IN Cupa UEFA CEEA CE A FACUT Steaua SEZONUL TRECUT". Va spun de pe acum ca sa nu mai aveti emotii, cu tamas, semeghin,zicu :)) (cui ii apartine zicu lui inter? ce tzapa au luat...marele fotbalist care rateaza fata in fata cu portarul - nu inteleg de ce joaca la tineret, sper ca ai vazut meciul cu cehii si sper ca esti mandru de el), plesan nu faceti nimic in Cupa UEFA (mai bine ar participa CFR Cluj). Tu crezi ca degeaba l-au dat afara aia de la GALATASARAY pe Tamas ... gandeste-te bine (de fapt nici nu stiu de ce ti se da asa mare atentie, du-te la tine in cusca si latra acolo cat vrei ca ne plictisesti... hai pa).

Piturca e un ipocrit-asta ne crede tampiti sau ce ?....analiza-ti si voi declaratiile lui referitoare la Iacob si motivul necovocarii si faceti o paralela intre Victoras si Mazilu... mai bine il chema pe tilinca...cel putin el nu a marcat impotriva lui rosenborg dar a facut-o in poarta celor de la bilbao si st etienne...

P.S. Mazilu a jucat contra jiului si vasluiului foarte bine deci se explica convocarea lui...rugati-va sa fie sanatos Mutu...abia astept meciul cu finlanda cu Ghionea si tamas in aparare.

Virgil05.09.2005 06:49
Virgil, ai deschis acest topic atat de  devreme incat s-au intaratat cainii... Pe ei ii isterizeaza ca se apropie o infrangere pentru trupa lui tamas (regele paharelor si ale manelelor) si au inceput sa latre a pustiu... Oare la cine latra aceste animale?  :lol:

Am deschis acest topic pentru a avea ce discuta noi.

Nu m-am gandit nici o secunda ca se va permite dusmanilor sa-si verse laturile aici.

Daca tot s-a permis,am avut ocazia sa constatam frustrarea lor in toata splendoarea.

Astia sunt.Cofetari.

32 de blaturi din 34 de meciuri cum bine zicea despre ei Danut Lupu.

Caini necurati/Peste bot o sa o luati.

Foarte curand.

Si atunci o sa va linistiti din nou.

Iar o sa lasati tribunele goale,iar o sa va lamentati ca Gigi baga bani si rezultatele Stelei se vad.

Iar o sa plangeti ca "departamentul vanzari" din cadrul clubului a vandut ce era mai bun...

Doar va stim.

Sunteti insignifianti.Doar latratul e de voi.

Cainele care latra,nu musca.

Cainele latra,ursul trece.

Cainele,cand l-ai oparit fuge si de apa rece.

Etc.

Virgil05.09.2005 07:07
...O afirmatie plina de adevar si intelepciune, spusa intr-un moment de sinceritate. Felicitari.

Hai sa vedem o alta afirmatie plina de "adevar si intelepciune".De data asta a unui caine :

Iata reactia unui suporter de vreme buna, de pe Dinamo-Online.net:

--------------------------------------

Ovidiu :: 30.09.04 / 22:19 :: ip: logged

Era de bun simt macar SA INCERCE !

Nici macar nu au incercat...

I-a durut in ****...

Dinamo a facut azi exact ceea ce ne-a obisnuit sa faca in Cupele Europene: SA FACA tara DE RUSINE !

Puteti sa va suparati pe mine dar Steaua ne este evident superioara!

INTOTDEAUNA SUPERIOARA!

Sincer mi-e rusine ca tin cu echipa asta...

Steaua a facut exact ce am prevazut: S-A CALIFICAT!

Dinamo a facut de asemenea ce am prevazut: si-a mai batut odata joc de noi!

Ne-a mai sfidat odata!

Ne-a mai tras o flegma in obraz!

Degeaba ne kakam pe noi...

Tinem cu o echipa de kakat!

Condusa de nishte infractori de drept comun !

La Steaua se vad banii bagati de oier!

La Dinamo se vad banii furati de acesti infractori...

Nu va mai amagiti de pomana...

Nu vom avea niciodata echipa pentru Europa.

Asta in timp ce Steaua va avea rezultate bune in cupele europene in fiecare an de acum incolo.

Din pacate, nu ma mai pot transforma in stelist acum, la 30 de ani.

Pot, in schimb, sa spun cu tarie:

NU MA MAI INTERESEAZA ACEST CLUB PENIBIL NUMIT Dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Astept injuraturile de rigoare...

Puteti sa ma injurati si sa-mi ziceti "spurkat", dar asta nu ne rezolva problemele...

Ma tem ca viitorul imi va da dreptate...

--------------------------------------

PS - Ando are si el vina, asa ca nu mai face pe desteptul. Sa vina Dinu daca asta e, dupa un sezon de meciuri fara suporteri la stadion si banere care cer sa se care BBNC, o sa plece si securistu. Deci inca o data, si de data asta taci in mortzii matii, GOOD-BYE Andone!!!! :

Exact asta sunteti si faceti..O echipa de kkt,cu suporteri care se kk pe ei.Condusi de infractori de drept comun.O echipa penibila.Nu o spun eu.Doar subliniez.

Mars pe forumul vostru !

I.N.Money05.09.2005 07:11
Si cum e aia cu "depasitul in viteza"? Oare mosul ala de la Trondheim era mai rapid ca Baros cind a alergat juma de teren umar la umar cu Radoi si in final "stilpul" l-a lasat sa traga nestingherit la poarta? Macar Mirel a dovedit respect fata de oamenii mai in virsta si nu a vrut sa-l deranjeze :D  :D

"moshu" ala de care zici u Jan Gunnar Solli are 24 de ani..deci inainte sa zici cva documenteaza`te..pt ca numa gura e de voi ...daia zicu joaca la voi...ca e guraliv si praf ca jucator 8)

eucutine05.09.2005 07:53

Stai jos, ai nota 2. Golul 2 (cel de care discutam) a fost marcat de Odegaard (Solli l-a marcat pe primul...bineinteles ca Radoi dormea in ghete, pierzand duelul aerian), un jucator care ar avea serioase probleme sa intreaca pana si o testoasa...

George Stan05.09.2005 08:12

Inca o jignire si iei ban. Si atunci vei fi tu cu tine, nu cu mine.

eucutine05.09.2005 08:21

Unde vezi tu jignire? Sau nu cunosti sensul termenilor? Ce dracului, doar esti admin. Ma rog, unii dintre voi tot cu apucaturile comuniste ati ramas.

George Stan05.09.2005 08:29

Ti-am sters jignirea. Era vorba de niste cacareze de oaie in caz ca ai probleme cu memoria. Hai sa nu mai continuam pe chestia asta. Daca nu jignesti Steaua sau stelistii, nu are nimeni nimic cu tine.

«1234515»