FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - Dinamo 2 - 2 (2 -1) ?!

«13456715»
reddog07.09.2005 17:19
Corect.

Groparul Ianis a ingropat sansele echipei de tineret a Romaniei.

Nu cred ca mai pupa el Interul.

Pana acum Zicu a jucat destul de bine la echipa de tineret. Intr-adevar a ratat cam mult, si la echipa de club si la tineret, dar e un jucator cu potential. Isi revine el. Poate la meciurile din etapele urmatoare. Eu sper ca va face un meci extraordinar cu Everton. E timp si de Inter...

reddog07.09.2005 17:21
Sper ca pe 18 la meciul cu cainii, Nicolita sa il umileasca pe "marele zicu" printr-o depasire in viteza sau o deposedare la limita faultului... Dar tare imi e ca nu va juca cainele... Nu risca Andone!  :lol:  :lol:  :lol:

Eu unul sper ca va juca in meciul cu voi. Sa arate tuturor ce poate. i nu cred ca Banel ii va face prea multe probleme. Vom trai si vom vedea.

Grinch07.09.2005 17:57

Propun redenumirea topicului in " Steaua - Dinamo" :wink:

reddog07.09.2005 18:03

Ar fi mai ok Steaua-Dinamo. :wink: Fara chestii cu litere mici.

Grinch07.09.2005 18:12

Bine ma atunci Steaua - Dinamo

SSK07.09.2005 18:26

Corect, intre "Steaua - Dinamo" si "Steaua - Dinamo", varianta de compromis pare a fi "Steaua - Dinamo" :P :twisted: :P

Cat despre Nicolita, cand am zis ca mai are de invatat, nu am zis-o doar ca pe un truism, ci avand in minte lipsuri concrete ale lui : tehnica, clarviziune in joc, de ce nu sut de la distanta ? E drept ca are forta (ceea ce nu e putin pentru un fotbalist roman) si o viteza deosebita si mai ales care dureaza, dar asta nu inseamna ca gata, e un fotbalist complet. Oricum, e tanar si pare genul care prinde repede. Si oricum e peste Zicu !

reddog07.09.2005 18:38

Putin imi pasa de care varianta o alegeti.

Zicu si Nicolita sunt cam pe aceeasi scara a valorii. Diferenta e ca Zicu inca e pe la Inter iar Nicolita e doar in vizorul italienilor. POate va ajunge si el pe acolo, desi Gigi infirma, dar ce va spune voua ca se va descurca mai bine decat Zicu? Faptul ca fuge mai mult, dar cu aceleasi rezultate? Haideti sa fim seriosi.

SteauaToronto07.09.2005 18:45

Zicu si Nicolita sunt cam pe aceeasi scara a valorii. Diferenta e ca Zicu inca e pe la Inter iar Nicolita e doar in vizorul italienilor. POate va ajunge si el pe acolo, desi Gigi infirma, dar ce va spune voua ca se va descurca mai bine decat Zicu? Faptul ca fuge mai mult, dar cu aceleasi rezultate? Haideti sa fim seriosi.

HAHA cea mai tare gluma! zicu si Nicolita pe aceeasi scara! Aoleu! Vai de capul lui Zicu! Poate se enerveaza Giovanni sa vezi ce-l zboara la Dinamo II!

reddog07.09.2005 18:47

Rateaza omul in cateva meciuri si credeti ca zboara la echipa a doua... E un jucator cu potential. In afara de un gol, ce a mai facut Nicolita??? Ca alearga pe tot terenul fara rezultat? Vrei sa spui ca el nu rateaza deloc... Bine, e mai bun. Sa vedem in viitor.

FanSteaua4Life07.09.2005 20:15

diferenta dintre Nicolita si zicu este ca zicu este la inter, ma bucur de asta, sa vanda Dinamo toti jucatorii si Steaua sa ii pastreze pentru a face echipa pentru CL, asta e diferenta dintre Steaua si Dinamo, la Dinamo sunt doar afaceristi iar la Steaua in ciuda prostiei lui Jiji se formeaza o echipa competitiva pentru europa...

Intrebare? de ce credeti ca nu a venit plesan la Steaua?

1.Jiji nu l-ar fi platit la fel de bine ca Dinamo?

2.nu il sufera pe Jiji?

3.vrea sa prinda nationala cu ajutorul lui giovani?

4.Jiji nu sa inteles cu staicu?

5.pentru ca la Dinamo jucatorii pleaca mai repede in strainatate?

Nr. 5 este cel mai plauzibil cu toate ca el a declarat ca nu ar vrea sa il aiba pe Jiji ca patron, dar adevarul este altul, la Dinamo jucatorii pleaca foarte repede in strainatate prin "marele agent fifa" nea geovani...intr-un interviu acordat pe vremea cand evolua la Craiova, plesan spunea ca prioritatea este o echipa din afara...deci de asta se autointituleaza toti "marii jucatori" caini pana la moarte, sa prinda cat mai repede un zbor catre o echipa care plateste mai bine, se grabesc sa plece foarte repede, dar tot atat de repede ajung inapoi in cusca sau imprumutati la alte echipe mici din europa precum zicu, bratu, mara, barcauan, stoican, marica, si exemplele pot continua...deci catelushilor cand o sa intelegetzi ca daca lu Jiji nu ii pasa de Steaua, celor din cotetul vostru le pasa de 2 ori mai putin de Dinamo...

sorin_77708.09.2005 04:41

Dupa meciul de pe 18 septembrie as vrea sa intri pe forum si sa iti retragi cuvintele... NICIODATA zicu nu va fi Banel... asa cum nici Dinamo nu va fi Steaua... Vei vedea ca numai noi vom conta si anul acesta in Europa... pentru ca asa a fost mereu... meciul cu voi din campionat va fi o palma dupa ce noi luam un atu pentru calificarea in grupe si voi veti fi ca si eliminati...

ulivius08.09.2005 07:06

Bine zis: "e pe la Inter". zicu e pe la Inter pe la Dinamo pe la tineret dar de fapt nu-i nicaieri :idea:

sorin_77708.09.2005 09:18
Bine zis: "e pe la Inter". zicu e pe la Inter pe la Dinamo pe la tineret dar de fapt nu-i nicaieri :idea:

TARE... ZICU NU-I NICAIERI

Se pare ca o sa jucati in 10... Cat de repede crezi tu, reddog ca poate Andone sa il gaseasca pe Zicu? Daca e de negasit...

ZICU NU-I NICAIERI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OTAKU08.09.2005 10:57

zicu joaca la Dinamo

Nicolita joaca la Steaua

asta i diferenta

si e mare

reddog08.09.2005 13:33

Dupa meciul de pe 18 septembrie as vrea sa intri pe forum si sa iti retragi cuvintele... NICIODATA zicu nu va fi Banel... asa cum nici Dinamo nu va fi Steaua... Vei vedea ca numai noi vom conta si anul acesta in Europa... pentru ca asa a fost mereu... meciul cu voi din campionat va fi o palma dupa ce noi luam un atu pentru calificarea in grupe si voi veti fi ca si eliminati...

Sorine, stii bine ca nu ma ascund dupa un esec cu voi. Si sincer acum, putin imi pasa ce spuneti voi despre Zicu. Eu il vad jucator bun pentru noi. Problema lui am mai spus care e. Sper ca se va redresa si va arata ce poate. Cat despre calificare eu va urez bafta, iar noi ne vom descurca cum vom putea. Oricum a picat cam prost meciul cu englezii intre doua derbyuri in campionat. Nu ca voi ati fi in alta oala...

reddog08.09.2005 13:34
zicu joaca la Dinamo

Nicolita joaca la Steaua

asta i diferenta

si e mare

Ar fi asta o parere de luat in considerare. Da, e mare diferenta... :wink:

OTAKU09.09.2005 00:13

adik exista dubii in privinta faptului ca Dinamo e o echipa de rahat ?

sorin_77709.09.2005 02:59

Se pare ca Zicu al vostru a primit un ultimatuum de la Inter, ori joaca fotbal ori rezilierea contractului... mai bine se dopa si juca si el pe urma fotbal :lol: :lol: :lol:

oricum reddog, nu numai Dinamo ne face de rusine in Europa ci si jucatorii proveniti de la ea... Sper ca nu am fost prea dur... dar cam asa stau lucrurile in ultimul timp. Poate vreti sa ma contraziceti si treceti de Everton... Dar in Ghencea tot bataie luati :lol:

reddog09.09.2005 11:51

Lasa ca ati sters voi rusinea facuta de noi. De Zicu am auzit si eu de faza cu Inter. Sper ca se va tine de cuvant si va arata un nou Zicu.

Nu ai fost dur deloc, nu ma supar eu asa repede pe tine..

sorin_77709.09.2005 15:33

eu sincer imi pare rau ca nu a inscris cu Cehia... Sper sa nu se trezeasca in Ghencea :evil:

HellsBells11.09.2005 16:29

Ati vazut baieti cam cu ce se maninca fotbalul????

Sa

Sa demonstrati c-aveti valoare

Mergeti in Ghencea...calcati-i in picioare

nick200511.09.2005 16:51

Vorbim dupa meci...pana una alta Steaua e pe primul loc :D

HellsBells11.09.2005 16:53

Dupa cum joaca, ca e pe primul loc e a 8-a minune a lumii

nick200511.09.2005 16:58

Dupa cum joaca, ca e pe primul loc e a 8-a minune a lumii

Victoria cu Bacaul de acasa nu cred ca are o mare relevanta. Aminteste-ti de victoria noastra de la Poli de anul trecut sau de rezultatul cu Iasiul. Nu prea poti sa judeci valoarea unei echipe dupa astfel de meciuri. Oricum e bine ca v-ati mai trezit si voi, asta asa, ca sa ne bucuram noi si mai tare saptamana viitoare.

sorin_77711.09.2005 17:27
Ati vazut baieti cam cu ce se maninca fotbalul????

Sa

Sa demonstrati c-aveti valoare

Nu va imbatati cu apa rece... In Ghencea veniti oricum cu coada intre picioare si asa o sa si plecati... :lol: :lol:

Ati dat norma de goluri si le-ati epuizat pe saptamana ce urmeaza... :lol: :lol: :lol:

«13456715»