Poate tu nu. Dar sunt destui...
Uite-l pe MM...
Poate tu nu. Dar sunt destui...
Uite-l pe MM...
Poate tu nu. Dar sunt destui...Uite-l pe MM...
MM este Stelist 100%...asa ca nu mai abera...
MM 100% Stelist ? Daca vrei poti sa-l numesti profesionist, om care face totul pentru echipa la care lucreaza...
Dar 100% Stelist ?! Ma tem ca a demonstrat in mai multe randuri ca nu e. Apropo, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] s-ar fi dus presedinte, fie si pentru 5 minute, la Rapid ?
Poate tu nu. Dar sunt destui...Uite-l pe MM...
MM este Stelist 100%...asa ca nu mai abera...
Da-mi voie sa te contrazic la acest capitol cu "Meme stelist 100%). Ai uitat de unde a venit la voi si ce declara pe cand era la Otelul de marile echipe bucurestene?? Interesul insa l-a facut sa fie ros-albastru pana la chiloti. Vorba aia: scopul scuza mijloacele. Banul nu are culoare in ziua de azi pentru majoritatea.
In schimb [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e stelist de-al vostru 100%, ma indoiesc ca ar fi plecat vreodata la alta echipa...
Da-mi voie sa te contrazic la acest capitol cu "Meme stelist 100%). Ai uitat de unde a venit la voi si ce declara pe cand era la Otelul de marile echipe bucurestene?? Interesul insa l-a facut sa fie ros-albastru pana la chiloti. Vorba aia: scopul scuza mijloacele. Banul nu are culoare in ziua de azi pentru majoritatea.In schimb [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e stelist de-al vostru 100%, ma indoiesc ca ar fi plecat vreodata la alta echipa...
ASta ziceam si eu despre MM. Ma bucur ca ma sustii :twisted: :lol:
Bine, bine, si daca te bucuri, de ce imi bagi zambetul ala diavolesc??? :roll:
Motane, oricine ar trebui sa stie cate ceva de "caracterul" lui MM. Nu e omul vinovat ca asa e croit. La urma urmei acum e de-al vostru, trebuie sa il acceptati si pe el. :twisted:
Asa cum si voi trebuie sa il acceptati pe Netoiu..fostul patron al "prazarilor", care v-a adus vreo 2 echipe complete ( si a vandut 3 ). Mi se pare ca voia sa investeasca si la FC Arges. Caine pana la moarte, nu ?
Dar nu am afirmat niciodata ca e "caine pana la moarte". Nu e si nu va fi deloc. E pe interes la noi. L-am acceptat ca asa a fost sa fie. Stai ca si Borcea vroia sa investeasca la Arad.
Dar nu am afirmat niciodata ca e "caine pana la moarte". Nu e si nu va fi deloc. E pe interes la noi. L-am acceptat ca asa a fost sa fie. Stai ca si Borcea vroia sa investeasca la Arad.
Nici nu ti-am atribuit aceasta afirmatie direct tie. Era pur si simplu o observatie... nu crezi ca majoritatea "investitorilor" din fotbal au venit nu sa dea ci sa ia ( poate nu neaparat bani ci imagine, impresie ) ?
PS: Ce bine ar fi daca am scapa noi de Jiji si voi de banda aia care v-a vandut vreo 3 echipe si a bagat banii in buzunarele proprii...
Ai grija ce vorbesti Streza.Ai dovezi?Acuzatia fara dovada e calomnie cat roata carului. ![]()
ce calomnie frate????cred ca nu stii ce inseamna :evil: :twisted:
Glumeam,ce naiba.
Totusi ca sa vezi ca stiu,calomnia este o afirmatie mincinoasa. :wink:
Glumeam,ce naiba.Totusi ca sa vezi ca stiu,calomnia este o afirmatie mincinoasa. :wink:
Sa-i explici asta si lui Becali :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Glumeam,ce naiba.Totusi ca sa vezi ca stiu,calomnia este o afirmatie mincinoasa. :wink:
Sa-i explici asta si lui Becali :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Personal ? Pot sa o fac.
Mister Becali,calomnia este o afirmatie mincinoasa folosita in scopul discreditarii cuiva.
Dar cred ca stie foarte bine.Are avocati care il consiliaza.