FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - Dinamo 2 - 2 (2 -1) ?!

«11112131415»
zarboss26.09.2005 13:38
Ultima data i-am batut de Pasti in 2003 cand le-a dat-o Raducanu.. :lol:

stiu atunci cand am castigat cu 2-1 parca a dat Bostina si Raducanu.. da Raducanu mai mult a venit migea in el .. si norocos cum e .. s-a facut gol...

I.N.Money26.09.2005 13:40

Da.Ce meci a facut Martin Tudor atunci....a sarit din bara-n bara.

zarboss27.09.2005 05:31

anul asta e anul nostru... trebuie sa luam 6 puncte cu ei... sa ne luam revansa pentru 2-1 de anul trecut si pentru 3-3 ala care m-a imbolnavit de nervi.... ca si 2-2 asta cu Dinamo

HellsBells27.09.2005 08:01

In sfirsit pot lua si eu atitudine la meciul din Ghencea. Cind va aud ca va plingeti ca niste babe, folosind din 2 in 2 cuvinte "ghinion" si "noroc" imi dau seama ca sinteti prea impatimiti ca sa judecati la rece. Dupa voi, Steaua zici ca joaca la cazino j black jack sau ruleta...nu fotbal. Chiar sa fie numai "ghinion "in jocul vostru?????? De ce nu observati ca in repriza a doua erati lesinati pe teren si ca daca mai tinea jocul 5 min va si bateam??????? Ca sa fac o paralela (cam exagerata, ce e drept) va pot spune ca NIMENI nu mai comenteaza jocul excelent al Milanului din prima repriza a finalei, ci REVENIREA extraordinara a lui Liverpool. cam asa s-a intimplat si in Ghencea, singura diferenta fiind ca din pacate nu v-am batut....Nu e obiceiul meu sa dau vina pe arbitraj, dar Tudor a fost deosebit de ingaduitor cu intrarile criminale ale voastre, culminind cu cotul in gura al lui Radoi la Pulhac (arma preferata a mirelei) Sa nu mai vorbim de hentul lui Ogararu in careu, care a condus balonul cu mina, deci nici vorba de "involuntar" (celelalte 2 henturi chiar au fost involuntare). Una peste alta, ati avut cea mai buna prima repriza a voastra de f multi ani....si noi cea mai proasta. SI NICI ASA NU ATI FOST IN STARE SA NE BATETI. Orice echipa poate trece printr-o pasa proasta, cum ni s-a intimplat noua in primele 30 de min

Nu mai vreau sa intru in polemica apropo de meciul vostru de cupa.Daca vreti sa vedeti masina de fotbal adevarat ..priviti la Dinamo cum a ridiculizat ciorile sau pe Everton. In comparatie, priviti meciul vostru cu crrrapid2 sau cu Iasul.

Cit de spre coregrafia voastra a fost COPIATA de la noi....bannerul ala imens pe care l-am afisat in giulesti cu "MORI TIGANE"

zarboss27.09.2005 08:06

uite-l ma cum apare cate unu de asta care le stie el pe toate.. ce ar fi sa ti pentru tine parerile tale.. ca oricum sunt subiective ca ale noastre .. asa ca nu te mai baga tu cu nasu-n .... ca nu esti suporterul acestei echipe.. ma scuteste-ne ... cu vorbe ca daca mai dura meciul .. va bateam... zi mersi ca nu era 4-0 pentru noi la pauza .. ca daca era ...meciul cu everton era minciuna ce faceamcu voi... asa ca lasa-ne.....tu care le sti pe toate...

I.N.Money27.09.2005 08:25
In sfirsit pot lua si eu atitudine la meciul din Ghencea. Cind va aud ca va plingeti ca niste babe, folosind din 2 in 2 cuvinte "ghinion" si "noroc" imi dau seama ca sinteti prea impatimiti ca sa judecati la rece. Dupa voi, Steaua zici ca joaca la cazino j black jack sau ruleta...nu fotbal. Chiar sa fie numai "ghinion "in jocul vostru?????? De ce nu observati ca in repriza a doua erati lesinati pe teren si ca daca mai tinea jocul 5 min va si bateam??????? Ca sa fac o paralela (cam exagerata, ce e drept) va pot spune ca NIMENI nu mai comenteaza jocul excelent al Milanului din prima repriza a finalei, ci REVENIREA extraordinara a lui Liverpool. cam asa s-a intimplat si in Ghencea, singura diferenta fiind ca din pacate nu v-am batut....Nu e obiceiul meu sa dau vina pe arbitraj, dar Tudor a fost deosebit de ingaduitor cu intrarile criminale  ale voastre, culminind cu cotul in gura al lui Radoi la Pulhac (arma preferata a mirelei) Sa nu mai vorbim de hentul lui Ogararu in careu, care a condus balonul cu mina, deci nici vorba de "involuntar" (celelalte 2 henturi chiar au fost involuntare). Una peste alta, ati avut cea mai buna prima repriza a voastra de f multi ani....si noi cea mai proasta. SI NICI ASA NU ATI FOST IN STARE SA NE BATETI. Orice echipa poate trece printr-o pasa proasta, cum ni s-a intimplat noua in primele 30 de min

Nu mai vreau sa intru in polemica apropo de meciul vostru de cupa.Daca vreti sa vedeti masina de fotbal adevarat ..priviti la Dinamo cum a ridiculizat ciorile sau pe Everton. In comparatie, priviti meciul vostru cu crrrapid2 sau cu Iasul.  

Cit de spre coregrafia voastra a fost COPIATA de la noi....bannerul ala imens pe care l-am afisat in giulesti cu "MORI TIGANE"

cand eu zic ca sunt complexati ca nu sufla in campionat in Ghencea din 89....

HellsBells27.09.2005 08:28
In sfirsit pot lua si eu atitudine la meciul din Ghencea. Cind va aud ca va plingeti ca niste babe, folosind din 2 in 2 cuvinte "ghinion" si "noroc" imi dau seama ca sinteti prea impatimiti ca sa judecati la rece. Dupa voi, Steaua zici ca joaca la cazino j black jack sau ruleta...nu fotbal. Chiar sa fie numai "ghinion "in jocul vostru?????? De ce nu observati ca in repriza a doua erati lesinati pe teren si ca daca mai tinea jocul 5 min va si bateam??????? Ca sa fac o paralela (cam exagerata, ce e drept) va pot spune ca NIMENI nu mai comenteaza jocul excelent al Milanului din prima repriza a finalei, ci REVENIREA extraordinara a lui Liverpool. cam asa s-a intimplat si in Ghencea, singura diferenta fiind ca din pacate nu v-am batut....Nu e obiceiul meu sa dau vina pe arbitraj, dar Tudor a fost deosebit de ingaduitor cu intrarile criminale  ale voastre, culminind cu cotul in gura al lui Radoi la Pulhac (arma preferata a mirelei) Sa nu mai vorbim de hentul lui Ogararu in careu, care a condus balonul cu mina, deci nici vorba de "involuntar" (celelalte 2 henturi chiar au fost involuntare). Una peste alta, ati avut cea mai buna prima repriza a voastra de f multi ani....si noi cea mai proasta. SI NICI ASA NU ATI FOST IN STARE SA NE BATETI. Orice echipa poate trece printr-o pasa proasta, cum ni s-a intimplat noua in primele 30 de min

Mda...exceptie facin dgolul de kinograma a lui Clau de acum 3 ani in cupa...1-0 pt noi

Teoctist27.09.2005 08:37
...Nu mai vreau sa intru in polemica apropo de meciul vostru de cupa.Daca vreti sa vedeti masina de fotbal adevarat ..priviti la Dinamo cum a ridiculizat ciorile sau pe Everton. In comparatie, priviti meciul vostru cu crrrapid2 sau cu Iasul.  

De ce neaparat pe alea si nu pe cele doua de 4-0 cu National si Otelul?

De o-1 al vostru cu Farul ce zici?

Credeti ca veti juca la fel pana la sfarsit?

Cu Iasiul am batut,dar ce ziceti voi de 1-0 ala al vostru din Cupa?

Eu zic sa nu te mai c.ci pe tine ca ai inceput sa imputi atmosfera.

Hai catelus,valea!

Ca sa nu te invit altfel.

HellsBells27.09.2005 08:50

...Nu mai vreau sa intru in polemica apropo de meciul vostru de cupa.Daca vreti sa vedeti masina de fotbal adevarat ..priviti la Dinamo cum a ridiculizat ciorile sau pe Everton. In comparatie, priviti meciul vostru cu crrrapid2 sau cu Iasul.  

De ce neaparat pe alea si nu pe cele doua de 4-0 cu National si Otelul?

De o-1 al vostru cu Farul ce zici?

Credeti ca veti juca la fel pana la sfarsit?

Cu Iasiul am batut,dar ce ziceti voi de 1-0 ala al vostru din Cupa?

Eu zic sa nu te mai c.ci pe tine ca ai inceput sa imputi atmosfera.

Hai catelus,valea!

Ca sa nu te invit altfel.

Eu ,spre deosebire de voi, recunosc cind echipa joaca prost...nu dau vina pe "ghinion" si nici pe terenul impracticabil de la Galati (unde totusi am batut, spre deosebire de altii in meciul cu penultima clasata din div B) Cu Otelul ?? La care noi le-am dat 4 la EI acasa? Cu Natinalul care nu joaca nimic???? Mai bine zii de noi cu sclavii vostri Bacaul, care au incercat totul sa ne bage bete in roate in virtutea prieteniei celor 2 viitori colegi de puscarie: Seche si Jiji

Teoctist27.09.2005 09:07

Catelus,trebuie sa mai cresti putin ca sa vorbesti cu noi.

Hai du-te...si mai suge putin,sa te faci mare.

Ai gresit adresa.

Aici e site-ul campionilor en titre.

SSK27.09.2005 09:12

Au inceput sa sune clopoteii in iad...Si au revenit catzelushii dupa "suspendarea" de 5 etape ! HB, tu nu ai cum sa fii obiectiv pentru ca fiind dinamovist, esti de la bun inceput subiectiv (cum si noi suntem, de altfel...). Tu zici ca a fost revenire extraordinara (si mai ai curajul sa va si comparati cu Liverpool 8O :roll: 8O ), eu iti zic ca a fost norocul vostru (un gol din deviere, unul pe o greseala total aiurea de portar). Zici tu ca ne bateati daca se mai juca ? Cate mari ocazii ati avut in repriza a doua ? Noi am avut 3 ! De prima nu te intreb, n-are sens.

La galerie ati fost chiar slabi, n-are sens sa discutam. Coregrafia noastra nu a fost de copiata, a fost pur si simplu ceva care sa va inchida gura (si ati cam tacut la vederea ei... :oops: ... 8) ). Despre bannere n-are sens sa discutam aici, nu cred ca e cazul sa te mandresti cu "vitejiile" altora.

I.N.Money27.09.2005 09:14

Mda...exceptie facin dgolul de kinograma a lui Clau de acum 3 ani in cupa...1-0 pt noi

Am zis in CAMPIONAT....da asa suntei voi...mai intai vorbiti si apoi ganditi :lol:

HellsBells27.09.2005 10:04

Eu cred ca am vorbit destul de cvilizat....dar asta e boala voastra , a stelistilor NU PUTETI VEDEA ADEVARUL IN FATA

Bravo Admine....cind nu ai raspuns, stergi posturile. Asta e mai rau decit cenzura lui ceausescu ( care v-a fost stapin ani in sir, deci stiti cum se practica). Dupa motto-ul: "Ce nu imi convine, nu exista" Traiti voi mai departe in lumea voastra in care Steaua joaca magnific, dar e urmarita tot timpul de ghinion si nu luati in seama echipe care dau cite 5 goluri unor echipe engleze care au terminat pe locul 4 in Premier League!!!!, contracandidatilor la campionat sau care(in urma unei perioade mai slabe de joc) au puterea sa revina si sa egaleze pe terenul dusmanului de moarte, furata fiind si de arbitru

George Stan27.09.2005 10:13

Posturile in care HellsBells a vorbit "destul de civilizat" pot fi gasite la sectiunea "cosul de gunoi".

HellsBells27.09.2005 10:23
Posturile in care HellsBells a vorbit "destul de civilizat" pot fi gasite la sectiunea "cosul de gunoi".

Ce umor ai...mor de ris. Ca si a stapinului vostru Fecali "ma doare in p...de cupa, asta e strategia mea" Nu stiu ce ma face sa cred, dar daca ati fi cistigat Supercupa( cam iluzoriu cind ai in tot meciul 4!!!!!! suturi pe poarta) aceasta ar fi devenit cel mai pretios trofeu. As vrea sa inteleg si eu pt ce a menajat Jiji echipa de a bagat 5 rezerve in meciul cu penultima din B?????? Pt CL care (daca o prindeti) va avea loc peste un an??? Pt cistigarea campionatului care de abia e la etapa a VIII-a??? Pt meciul cu copiii de la valerenga???? Nici un obiectiv pe care si l-a propus Steaua nu se afla in viitorul apropiat. Daca intr-adevar vroia sa menajeze echipa , puteati sa iesiti si voi intr-o etapa superioara a cupei, nu sa ajungeti de risul tarii ca acum, eliminati de craaaa-pid 2. Dar mai tirziu v-am fi prins noi si de asta ii era frica "luminatului"

Ramon Sanchez Pizjuan27.09.2005 10:41

HB, vezi ca a sunat stapanul VOSTRU, fecali. Esti asteptat la aeroport. fuga marsh!

HellsBells27.09.2005 10:48
HB, vezi ca a sunat stapanul VOSTRU, fecali. Esti asteptat la aeroport. fuga marsh!

Mai bine ma duc la aeroport decit sa iau pumni in gura de la memelush cap de miel sau sa ma trezesc in peluza cu gorilele lui Jiji si cu fosti rrrapidisti ajunsi sefi de galerie stelisti care ma baga in spital

zarboss27.09.2005 11:16

Mai bine ma duc la aeroport decit sa iau pumni in gura de la memelush cap de miel sau sa ma trezesc in peluza cu gorilele lui Jiji si cu fosti rrrapidisti ajunsi sefi de galerie stelisti care ma baga in spital

vorbesti pe de rost.. de paraca ati uitat cum va facut giovani tarc .. sa nu mai sariti la ei.. va pus ditamai gardurile..curand o sa bage si curent prin ele...

nu mai latra aiurea ... marsssssssssssss

Allen27.09.2005 11:23

HB suferi de nebagare de seama? Pe cine crezi tu ca jignesti cu posturile tale? Nu faci decat sa te umpli de penibil (ca sa nu zic de kkt, dar uite ca am zis-o). Lasa partea cu coregrafia copiata, ca la asta voi sunteti maestrii. Ati avut bulan cu carul dar acum asta e, s-a intamplat, e istorie. Ne vedem in groapa. :wink:

zarboss27.09.2005 11:27

ce coregrafie????@!?!?!!!!!!??? alea cu coperti de prosport .. si noroc au avut cu caru...la bara lu Iacob.. ca altfel statea treaba daca era 3-0 pentru noi...da lu HB asta ii place sa manance ... la greu...

I.N.Money27.09.2005 12:14

Sunt curios daca era 4-0 la pauza ce mai zicea.... :lol:

zarboss27.09.2005 15:35

ce sa mai zica ..nik... dadeau si ei un gol in a doua repriza .. si noi inca unu pe contra atac.. si se termina 5-1 ..... asta era

sorin_77727.09.2005 16:42

caine, I.N.Money a spus clar campionat... nu cupa... competitia provinciei... Sau nu sti sa citesti... de fapt esti caine, ce carte sa sti tu...

SSK28.09.2005 03:50

Eu propun ca topicul acesta sa fie inchis. Oricum amicul nostru patruped si-a luat o noua suspendare de la Comisia de Disciplina, iar pe acest site nu exista Comisie de Apel 8) In plus, au trecut deja 10 zile de la meci si nu cred ca murim sa ne mai aducem aminte de el.

FanSteaua4Life28.09.2005 03:52
Eu propun ca topicul acesta sa fie inchis. Oricum amicul nostru patruped si-a luat o noua suspendare de la Comisia de Disciplina, iar pe acest site nu exista Comisie de Apel  8) In plus, au trecut deja  10 zile de la meci si nu cred ca murim sa ne mai aducem aminte de el.

asa e...deja a trecut meciul...de ce sa ne mai amaram...asta e...

«11112131415»