E adevarat ce scriu javrele pe forumul prosport???? :evil:S-au desfiintat brigazile voastre din SUD???
Pentru binele tau, nu iti mai lua informatii din asemenea haznale!
E adevarat ce scriu javrele pe forumul prosport???? :evil:S-au desfiintat brigazile voastre din SUD???
cu sigruranta milanul din cate ocazi am avut noi nu rata atata...nu putem face o astfel de comparatie decat la scara redusa...dupa parerea mea Protasov a gresit cand la introdus pe oprita...el nu este in forma de sezonul trecut...mai mult a incurcat...
nu am luat informatii!am vazut ca asta se sustine si am vrut sa verific aici daca e adevarat!
inteleg ca nu e ,atunci javrele bat campii acolo.
PS.pacat ca nu le-ati tras-o!
Pentru domnul polist de aici: Banuiesc ca voi aveti de gand sa intrerupeti sirul de 42 de ani fara victorie in Stefan cel Mare si sa ne bateti in ultima etapa a turului, nu? :roll: Ca si pe CFR cumva sau mai rau???
Meciul cu Poli Iasi va fi unul dificil pentru Steaua. Nu stiu ce sa zic in privinta revansei...Eu unul sper sa se mai lase asteptata. :wink:
Depindem de noi...Dinamo joaca acasa deci 3 puncte ca joaca cu echipe formate din jaloane..straniu :?: .batem la Iasi ca trebuie sa ne luam revansa de anul trecut
asa e ...depinde numai de noi....
Red dog nu iti fa probleme ca nu ne incurcam noi asa usor cum speri tu,sigur speranta moare ultima pentru voi dar din pacate in cele din urma moare.....o intrebare daca jucati asa cu Everton cum ati jucat prima repriza in Ghencea s-ar putea sa fiti eliminati inca de la pauza....
Red dog nu iti fa probleme ca nu ne incurcam noi asa usor cum speri tu,sigur speranta moare ultima pentru voi dar din pacate in cele din urma moare.....o intrebare daca jucati asa cu Everton cum ati jucat prima repriza in Ghencea s-ar putea sa fiti eliminati inca de la pauza....
Da, dar mai este si repriza a doua ... :mrgreen:
Da, dar mai este si repriza a doua ... :mrgreen:
Da...si in repriza a doua luati mai multe goluri
"Da...si in repriza a doua luati mai multe goluri"
De ce crezi asta ?
De ce crezi asta ?
pt ca asa vreau eu sa cred...este vreo problema?
De ce crezi asta ?
crede-ma Everton nu are nimic de pierdut....o sa atace in prostie....si daca da gol repede sa vezi atunci meci
everton ca everton....dar sa o vedem pe valerenga (parca asa o cheama pe adversara voastra nu?)
crede-ma Everton nu are nimic de pierdut....o sa atace in prostie....si daca da gol repede sa vezi atunci meci
Știu că nu au nimic de pierdut, dar, cel putin pană la ora asta, atacul lor a dat un singur gol !!!
Că nu si-or reveni tocmai cu noi ? ![]()
Voi aveti meci usor cu "saracii" norvegieni. Totusi, dacă jucati ca in cupă ... :wink:
Voi aveti meci usor cu "saracii" norvegieni. Totusi, dacă jucati ca in cupă ... :wink:
Stai linistit ca ii batem si aici...eu vad ca voi sunteti linistiti...asa erati si in min 60 cu Foresta,remember??? :lol:
Stai linistit ca ii batem si aici...eu vad ca voi sunteti linistiti...asa erati si in min 60 cu Foresta,remember??? :lol:
Cum să nu ? :lol: Ți se pare că sunt linistit ! V-ar place să vedeti 4 goluri ale lui everton, nu ? Noroc că jucati la CT, că "iarba" de la voi ...
Eu cred că echipele romanesti au o problemă foarte mare la capitolul MENTALITATE. Le intră mucul in cap de nici nu ai timp să clipesti. De asta imi este frică cu everton (și pentru că am un foarte bun prieten stelist :lol: :lol: ) Dacă intră cu gandul că au 4 goluri si pot să joace linistiti ne-am dus pe copcă ! Oricum asta nici psiholgul nu poate să le scoată din cap. Și atunci or să intre pe teren ca Steaua cu micii rrapidisti. Adică este suficient să intre ei pe teren si gata moare lumea.
Eu cred că echipele romanesti...
Eu cred ca tu iei o pauza de 5 zile(timp in care iti cauti alt avatar). La revedere!
Cipri, eu inca nu sunt 100% sigur de calificare, asa ca... Dar voi la cum ati jucat in Cupa, cam nasol, noroc ca aia joaca cu rezervele.
Ceilalti, ce naiba v-a apucat sa comparati Everton cu Foresta??? Dar si 5-4 e bun la urma urmei.
Ceilalti' date=' ce naiba v-a apucat sa comparati Everton cu Foresta??? Dar si 5-4 e bun la urma urmei.[/quote']m-am referit la faptu ca la 5-1 calificarea nu e jucata si am dat exemplu un meci "foarte Tare" jucat de Dinamo in trecut ca sa explic de ce spun asta :lol:
Cum dracu' poti sa spui ca ala a fost un meci super tare??? Oricum, nici un rezultat nu e de nesurmontat. Fotbalul se joaca diferit de la un meci la altul.
pai sincer m-a amuzat...pentru voi a fost un chin..pentru noi un motiv in plus de a rade de voi.
Si crezi ca noi nu am avut ocazii sa radem de unele meciuri "tari" de ale voastre? Chiar recente...
Nu se compara ....ala e de legenda...e ceva de genu Deportivo-Milan din Liga de acum 2 sezoane
Uite cum iar ma indispui. Dar de Monaco - Deportivo ce spui? Si vezi ca o dam pe fotbal extern.
pai ala de la Monte carlo a fost umilinta....eu m-am referit la cel de la Deportivo ca au avut aia un come-back ,au batut cu 4-0 dupa ce in tur au luat bataie cu 4-1.
pai ala de la Monte carlo a fost umilinta....eu m-am referit la cel de la Deportivo ca au avut aia un come-back ,au batut cu 4-0 dupa ce in tur au luat bataie cu 4-1.
meci ca ala chiar ca n-o sa mai vedem noi prea curand...sa ia Milan bataie cu 4-0 intr-un meci de o asemenea importanta :roll: