Mergem mai departe! Hai Steaua!
Parca tot asa mergem mai departe in ultimul timp...nu-i bine deloc...nene Protasov, ai fost atacant, invata-i si pe baietii astia sa traga la poarta!!!!
Mergem mai departe! Hai Steaua!
Parca tot asa mergem mai departe in ultimul timp...nu-i bine deloc...nene Protasov, ai fost atacant, invata-i si pe baietii astia sa traga la poarta!!!!
...toronto tu scrii mult si prost. ma mir ca nu ai luat ban pana acum pe forum dupa anumite iesiri de-ale tale tipic oieresti. da' deh esti cica stelist...
ban vei lua tu daca vei continua cu iesiri, vorba ta ``tipic oieresti``!
sunt mai batran pe forumul asta decat multi dintre voi...
poate ca ai drepatate, dar nu se vede! ![]()
Urmatorul meci este cu rapid 2 in cupa, nu?
Daca este sa dau in procente scorul ar trebui sa zic Steaua - Dinamo 50.1% la 49.9%... Dar in realitate el a fost 2-2... Uni ar spune nemeritat... probabil... dar daca meritam sa castigam mai inscriam de 2 ori pana la golul lui Zicu.
Este un adevar care doare dar cel mai important este ca echipa a jucat foarte bine. Vreau sa ii felicit pe toti. Ramanem pe primul loc si sa speram ca ne vom mentine asa si dupa ultima etapa a returului de campionat.
Felicitari,
HAI Steaua... Ca joc, mult peaste caini astazi...
toronto, baga ochiul mai bine si vezi ca exista un topic separat pt meciul rapid2 - Steaua. cum ziceam.....mult si prost
Urmatorul meci este cu rapid 2 in cupa, nu?
este adevarat... Apoi returul cu norvegienii... o formalitate...
toronto, baga ochiul mai bine si vezi ca exista un topic separat pt meciul rapid2 - Steaua. cum ziceam.....mult si prost
Dispari caine... ai venit sa faci curatenie cand voi aduceti numai mizerie...
Una peste alta, la felul cum s-a desfasurat meciul, cred ca ar fi trebuit sa castigam!
Dar:
- iarasi am fost exasperati de multele si imensele ocazii irosite;
- iarasi am primit goluri pe fondul unor greseli grave in defensiva, Zicu si Baltoi inscriind, trecand pe langa, sau respectiv, de langa fundasii nostri, cu o lejeritate de neiertat;
- iarasi am asistat la schimbari neinspirate( Cristea si Oprita), care au influentat in mod vizibil negativ jocul.
In antiteza cred ca adversarii nostri:
- au marcat doua goluri din cele cateva ocazii avute;
- au facut schimbari inspirate, Baltoi inscriind dealtfel golul egalizator.
In concluzie cred ca am pierdut doua puncte pe mana noastra! Dar ce este cel mai important, suntem pe primul loc!
Forzza Steaua!
rezultat injust...insa alt lucru ma enerveaza,,,,jandarmii astia sunt chiar cretini?? tre sa vin cu bata un 41....e a nuj cata oara cand iese bataie cu tiganii...care ne asteapta....e incredibil
A fost o seara aproape perfecta: super coregrafie, super mesaje, super atmosfera (ca de obicei), super bataia cu pietre (ma intreb cati caini au plecat din Ghencea cu capul spart
) dar ce pacat! Ce pacat ca nu jucam cu cap, ce pacat ca nu ne conservam avantajul, ce pacat ca nu inscriem mai mult, ce pacat...
Scuze pt repetare.
incredibile ratari la 2-0....bulan enorm al javrelor mai ales la primul gol
....daca vreti sa radeti dati download de pe GSP sa vedeti cum un mare ultras dinamovist cade ca prostu de pe gard si cade in cap
:x :x ![]()
ce de kkt...cum au putut rata atata...si dinamovisti aia cum au atata bulan...cred ca le da ando in loc de energizante, kkt sa manance la antrenamente...aveam meciul in mana...ne relaxam prea repede dupa ce inscriem...am mai stat si prin gara toata noaptea sa astept trenu...da nui nimik...asta e, suntem pe primul loc, sunt ragusit nu mai pot nici sa vb...acum am ajuns acasa... ![]()
Off doamne si puteam sa ii facem inca din prima repriza. Ce au putut sa rateze Iacob si cu Nicolita, pe ghetele lor scria golul 3 respectiv 4, dar asa cum ne sta "bine" de la un timp ratam in dracii; nu mai vorbesc de alte ocazii, ca nu mai are nici un rost, dar cele de mai sus, sunt cele mai elocvente, chiar ma pregateam sa strig din toti rarunchii goooooll.................
Nu stiu ce naiba se intampla, dar am observat ca noi, nu putem duce un meci intreg concentratii la maxim. Meciul din super cupa, returul cu Rosenborg si acum iar cu javrele. Este pacat, mai ales ca vad un joc foarte bun prestat de ai nostri in multe momente, cu un potential extrem de mare, dar ne mananca ratarile si lipsa concentrarii. Bine ca suntem tot pe primul loc. Ar fi bine ca in meciul javrelor cu rapid sa invinga subpodarii, astfel ne vom distanta de dinamu, bine inteles ca noi trebuie sa invingem la Iasi (hmm meci greu, sunt in forma iesenii).
Indiferent de rezultat, dinamu este de c-a-c-a-t.
HAI Steaua!!!!
sa ia bataie sau sa faca egal...numai sa nu bata...dar in rpimul rand trebuie sa castigam noi cu iasul...
Depindem de noi...Dinamo joaca acasa deci 3 puncte ca joaca cu echipe formate din jaloane..straniu :?: .batem la Iasi ca trebuie sa ne luam revansa de anul trecut
Am stat si am astepta imaginile de la televizor , da acest meci s-a "pierdut" datorita "fenomenalului " Hamu , datorita lipsei unor jucatori de valoare pe banca de rezerva , pacat ca avem primul 11 fara portar ... conducere brava...
mare problema portarul de cand s-a lovit la cap de 3 ori in 7 zile Hamutovski nu mai apara nimic (exceptand centrari sau suturi care sunt pe directia lui)..am inceput sa am emotii ca pe vremea lui tibi lung...sa vina inapoi Tudor sau sa fie adus Curca de la Farul!
Hamu are vina lui...dar o `parte din vina o au toti jucatorii...daca la 2 - 0 mai inscriam macar o data alta era soarta meciului...oricum Hamu e mai bun decat Gaev...ala a scapat mingea de 20 de ori din brate...La primul gol nu cred ca a fost vina lui Hamu...
Hamu are vina lui...dar o `parte din vina o au toti jucatorii...daca la 2 - 0 mai inscriam macar o data alta era soarta meciului...oricum Hamu e mai bun decat Gaev...ala a scapat mingea de 20 de ori din brate...La primul gol nu cred ca a fost vina lui Hamu...
ce am vazut acum filmuletele de pe site si pozele de pe gsp si mi se pare ca la golul 2 a fost fault in atac. baltoi a sarit cu totul in spatele lu Goian...
Parerea mea ca Steaua a inceput prea tare meciul si de aceea pe sfarsit nu mai aveau energie! Dar e bine totusi ca e egal! Suntem pe primul loc si asta conteaza! Poate vedem si noi o minune de la Everton sau Rapid care joaca in Groapa! Pana atunci trebuie sa castigam si in Cupa! Forza Steaua!
Steaua a demonstrat in primele 30 de minute ale primei reprize,ca poate juca,vorba unui oficial,ca Milan.
Toate bune si frumoase,dar ratarile inimaginabile nu au nici-o tangenta cu marele club din Serie A.
Parerea mea e ca,e vorba de un psihic insuficient pus la punct si ca mai trebuie lucrat sub acest aspect.
Rezultatul ma nemultumeste pentru ca am pierdut doua puncte pe terenul nostru,acum cand aveam mare nevoie de acea diferenta de 4 puncte,care ar fi adus linistea in tabara noastra.
intr-un fel cred comparatia e potrivita. am inceput asemeni Milanului in finala cu Liverpool, am avut meciul in mana si am scapat victoria neasteptat si nepermis.
sigur ratarile fac parte din joc, dar cred ca pe undeva jucam prea avantat. Oleg ar trebui sa mai schimbe uneori registrul, mai ales in finalurile de meci cand conducem, am jucat bine dar s-a adunat oboseala. la fel ca in meciul cu rosenborg de la Bucuresti, cand dupa min. 80 era recomandabil sa blocam jocul, si cu Dinamo am continuat sa jucam deschis, la risc. schimbarile au fost factute in acest sens, al atacului cu orice pret si pana la ultima limita.
dupa mine, nefolosirea lui Lovin a fost o eroare.
E adevarat ce scriu javrele pe forumul prosport???? :evil:
S-au desfiintat brigazile voastre din SUD???