Ia mai terminati cu meciul ala. Milan ramane Milan, iar Deportivo fara ceva important din Liga...adica trofeu.
Ia mai terminati cu meciul ala. Milan ramane Milan, iar Deportivo fara ceva important din Liga...adica trofeu.
ar cam trebui sa terminati odata cu meciul asta .. asta e am pierdut pe mana noastra.. si inca odata jucatorii ne-au demonstrat ca nu sunt profesionisti.... unii dintre ei
asa ca terminati cu topicul asta ca de fiecare data cand il vad ma enervez.. ca imi aduce aminte si de esecul din supercupa.. si acu si asta din cupa..
Si urmeaza campionatul... :twisted: Dar pana acolo mai e.
daca era un singur meci care sa decida soarta campionatului ... imi mai faceam griji .. dar asa nu am de ce .. ca si Dinamo.. o sa aiba o gramada de probleme .. si asta s-a vazut si in meciul cu Farul... sa sti ca asta a fost doar episodul 1... si iti garantez eu ca Steaua o sa bata in Stefan cel mare
:twisted: :twisted: ![]()
:lol:
Dar cum poti tu garanta asta? Nu e prea mult?
Bineinteles ca Dinamo va avea meciuri foarte grele dar si voi la fel. Pana la urma cred ca tot meciul direct va decide.
Dar cum poti tu garanta asta? Nu e prea mult?Bineinteles ca Dinamo va avea meciuri foarte grele dar si voi la fel. Pana la urma cred ca tot meciul direct va decide.
meciul direct va decide daca voi vedeti sau nu Cupa UEFA in acest an... Poli Tm continua salba de infrangeri inceputa de Farul in Groapa iar noi ii punem in retur capac... :lol:
Poate in retur o sa avem iar arbitrii straina(Bussaca anul trecut) ca parca il vad pe Craciunescu ca il pune atbitru pe Corpodean :lol:
Poate in retur o sa avem iar arbitrii straina(Bussaca anul trecut) ca parca il vad pe Craciunescu ca il pune atbitru pe Corpodean :lol:
pai Dinamo numai asa castiga...cu arbitri...pe forumul cainilor ziceau ca Tudor este stelist...hahaha
:lol:
Arbitrii straini in derby-uri cred ca este cea mai buna solutie.Toata lumea zice ca Salomir e stelist,Corpodean dinamovist etc.Poate asa se termina cu toate scandalurile astea de dupa meciuri.
Dar cum poti tu garanta asta? Nu e prea mult?Bineinteles ca Dinamo va avea meciuri foarte grele dar si voi la fel. Pana la urma cred ca tot meciul direct va decide.
meciul direct va decide daca voi vedeti sau nu Cupa UEFA in acest an... Poli Tm continua salba de infrangeri inceputa de Farul in Groapa iar noi ii punem in retur capac... :lol:
si iti dai seama ca si Dorinel isi va monta elevii pentru umilirea cainilor... doar pana la urma inima lui Dorinel bate pentru Steaua :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pai normal ca e....crezi ca a uitat anul trecut cand a fost la un meci a lu Dinamo o fost umplut de "flegme" si a plecat cu ochii inlacrimati....
o sa se razbune si o sa uite de flegme... cand o sa bage tilinca vreo doua in ate
o sa se razbune si o sa uite de flegme... cand o sa bage tilinca vreo doua in ate
si de ce nu si Dorinel
scuza-ma.. chiar si el are voie .. poate da vreo 3 :twisted: :?: :twisted:
Si Anca..din partea mea sa dea si Martin Tudor
si arbitru, si spectatorii...hai ca incepem sa gandim exagerat ![]()
si iti dai seama ca si Dorinel isi va monta elevii pentru umilirea cainilor... doar pana la urma inima lui Dorinel bate pentru Steaua :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Poate sa bata pentru cine vrea inima lui, pe Dinamo nu cred ca ii va bate. Dar de unde stii tu totusi ca inima lui bate pentru Steaua? Parca numai la voi a jucat...
in Romania pentru Steaua ii bate inima pentru ca mereu a fost aplaudat si respectat pe Ghencea
Poate sa bata pentru cine vrea inima lui, pe Dinamo nu cred ca ii va bate. Dar de unde stii tu totusi ca inima lui bate pentru Steaua? Parca numai la voi a jucat...
Contrar parerii tale, cred ca veti avea mari probleme in meciul contra clujenilor, dupa cum s-au miscat pana acum! Mai ales ca pentru ei frontul Cupei a fost inchis! Si ca veni vorba de pentru cine bate inima lui Dorinel...dupa ce-a patit anul trecut la voi in Groapa, nu cred ca va simpatizeaza!
Clujul se anunta o echipa puternica...anul trecut au produs probleme dinamovistilor si rapidistilor...anul acesta sunt mult mai puternici...sper sa nu ne rezerve si noua vreo surpiza...
Clujul se anunta o echipa puternica...anul trecut au produs probleme dinamovistilor si rapidistilor...anul acesta sunt mult mai puternici...sper sa nu ne rezerve si noua vreo surpiza...
o sa fie meci greu ... si pentru noi si pentru restul echipelor...dar daca ne prind intr-o zi buna nu prea au ce sa ne faca...
eu sper sa bata pe Dinamo si rapid..atat.. pe noi nu :twisted:
Clujul se anunta o echipa puternica...anul trecut au produs probleme dinamovistilor si rapidistilor...anul acesta sunt mult mai puternici...sper sa nu ne rezerve si noua vreo surpiza...o sa fie meci greu ... si pentru noi si pentru restul echipelor...dar daca ne prind intr-o zi buna nu prea au ce sa ne faca...
eu sper sa bata pe Dinamo si rapid..atat.. pe noi nu :twisted:
Pai normal ca nu vrei sa ne bata pe noi...este relativ...doar esti Stelist...doar nu o sa vrei sa luam bataie de la ei...Dinamo si rapid din partea mea poate sa se duca draq si sa piarda toate meciurile...rapid nu este departe, Dinamo mai are putin...
La Cluj o sa fie cel mai greu.In Giulesti la cum joaca aia ii batem... 8)
mama stii cum as vrea sa-i batem ...am o sete de victorie in giulesti.. de numa numa... sa le dea vreo 3-4
Ultima data i-am batut de Pasti in 2003 cand le-a dat-o Raducanu.. :lol: