FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - Dinamo 2 - 2 (2 -1) ?!

«167891015»
nick200516.09.2005 03:39

Am uitat deja de Cupa UEFA. Nu-mi sta gandul decat la meciul de duminica. Dupa rezultatele de ieri, nu va fi usor. Insa noi suntem Steaua si trebuie sa invingem! Cu o victorie vom avea 4 puncte avans si va fi foarte greu sa ne mai ajunga cineva pana la sfarsitul turului. Haideti baieti, aratati cine suntem noi!!! CAMPIONII!!!

ulivius16.09.2005 04:27

Steaua este o echipa grea, asezata. Ati vazut cum a jucat la norvegieni? Fara sa accelereze, echipa mare si experimentata.

d....o in schimb este o echipa entuziasta, de moral, daca da gol prind curaj si mai dau 5-6, daca nu, si-o iau in mana, exact ca Flo.

sorin_77716.09.2005 04:30
Sa umilim cainii sa ii calcam in picioare!Eu chiar cu un 2-0 as fi multumit!  

Forza Steaua! Spre 23! Spre Grupele UEFA!

toronto... 1-0 ce are???

Vicorie sa fie... La ei nu joaca Niculescu, dar asta nu schimba datele problemei... La noi sincer ar trebui sa se pastreze aceeasi asezare in teren ca la Oslo... poate cu introducerea lui Dica in locul lui Nicolita al carui loc in teren sa fie luat de Oprita. Nicolita nu a stralucit la oslo. Dar cine stie, ii inteapa pe caini...

Cristea nu uita, poarta cainilor e meseria ta! :lol:

FanSteaua4Life16.09.2005 05:00

pentru meciul cu Dinamo va reveni si Lovin si Dica si Dinita...nu cred ca se va juca in aceeasi formula...Radoi va fi alaturi de Ghionea...Dica langa Iacob...oprita & Goian pe banca...

ulivius16.09.2005 05:13

Bai fratilor,

Nu vi s-a parut ceva ciudat la comentatorii TVR? Cand dadeau ai nostri gol parca li se rupea, in schimb, cand dadeau cateii tipau de a trebuit sa dau sonorul mai incet.

Nu vi s-a parut ca pe perioada cand cele doua meciuri s-au suprapus noi n-am vazut decat intamplator golul lui Goian, iar in rest numai moscaiala javrelor ?...? :idea:

nick200516.09.2005 05:17
Bai fratilor,

Nu vi s-a parut ceva ciudat la comentatorii TVR? Cand dadeau ai nostri gol parca li se rupea, in schimb, cand dadeau cateii tipau de a trebuit sa dau sonorul mai incet.

Nu vi s-a parut ca pe perioada cand cele doua meciuri s-au suprapus noi n-am vazut decat intamplator golul lui Goian, iar in rest numai moscaiala javrelor ?...? :idea:

Asa-i ma, dar lasa ca duminica n-o sa mai fie asa de fericit v.e. si nici marele antrenor dinu cand va lumina poporul roman cu analiza derby-ului.

stefan_cel_mare16.09.2005 06:19
Insa noi suntem Steaua si trebuie sa invingem

spui asta de parca ai fi cel putin Barcelona

d....o in schimb este o echipa entuziasta, de moral, daca da gol prind curaj si mai dau 5-6, daca nu, si-o iau in mana, exact ca Flo

daca eram o echipa entuziasta nu ne mai reveneam dupa ce-au egalat englezii

Bai fratilor,  

Nu vi s-a parut ca pe perioada cand cele doua meciuri s-au suprapus noi n-am vazut decat intamplator golul lui Goian, iar in rest numai moscaiala javrelor ?...?

de fapt, cred ca tu-ti bagai unghia in gat cand dadea Dinamo gol. bine ca nu a mai dat vreo doua ca iti taiai carotida. sper sa ne moscaim la fel si duminica. hai bafta da' nu la meci

George Stan16.09.2005 06:49
Bai fratilor,

E normal pana la urma sa tipe la golurile lor mai tare decat la ale noastre. Noi suntem Steaua. Sa batem pe Valerenga nu e mare scofala.

Cu a doua chestie nu ai dreptate, timpul de transmisie a fost impartit in mod aproximativ egal. Intradevar e foarte enervant sa iti taie macaroana in timpul unui meci de cupa europeana. Bine macar ca am vazut toate golurile in direct.

sorin_77716.09.2005 09:10

Arbitreaza Alexandru Tudor... NORMAL... cine altul

---------

Alexandru Tudor va arbitra

Steaua - Dinamo

Alexandru Tudor va conduce la centru partida dintre echipele Steaua si Dinamo, care va avea loc, duminica la ora 20.15, in etapa a VI-a a Diviziei A. Tudor va fi ajutat de asistentii Aurel Onita si Octavian Șovre, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Silviu Bogdan. Observatorii intalnirii din Ghencea vor fi Valentin Alexandru si Ioan Igna.

--------

sursa ProSport

Avem din cate stiu numai victorii cand am fost arbitrati de Tudor... asa e?

Padrese16.09.2005 10:08

Am auzit ca nu s-au pus in vanzare bilete la peluza 2?

E adevarat?

I.N.Money16.09.2005 10:36
Bai fratilor,

exact asta am vazut si eu...au urlat Enachescu si cu celalat...mama mama....nici la Steaua -valencia nu strigau asa

Meth0dMan16.09.2005 10:44

Un stelist adevarat nu o sa se bucure niciodata pentru oricare echipa romaneasca chiar daca ar castiga Liga Campionilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulivius16.09.2005 11:38
Un stelist adevarat nu o sa se bucure niciodata pentru oricare echipa romaneasca chiar daca ar castiga Liga Campionilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu pot sa ma bucur pt d....o nici sa ma pici cu ceara. Decat sa le vad fetele de javre multumite mai bine ma lipsesc. Ca Rapid n-am nimic dar infumuratii astia de la d....o imi creaza o senzatie de greata.

ulivius16.09.2005 11:42

Va lipsi Claudiu Niculescu. Si ce daca. Eu chiar mi-l doream pt ca e mai lent decat Bratu. Asa vor avea doi atacanti foarte rapizi: Bratu si zicu.

FanSteaua4Life16.09.2005 11:59

duminica oare se mai gasesc bilete?sau trebuie sa cumpar iara de la bisnitari cu 200.000...

montreal16.09.2005 13:15

Niculescu le dadea in teren multa incredere, asa insa vor merge pe oua.

Vor incepe in forta si apoi se vor stinge rapid.

Steaua e clar favorita in fata unui Dinamo fara jucatorul numarul 1.

Daca se duc la Liverpool in vacanta, s-ar putea sa se intoarca cu un 4-0 pentru Everton. Vor face o presiune extraordinara, Celtic a fost eliminata de Artmedia cu mare sansa.

Fox_SSLazio16.09.2005 15:32

cum sa nu dea ma bilete pt ps?ba da nu mai vbitzi prostii frate...!!!doar nu o sa dea toata peluza la caini.....

SteauaToronto16.09.2005 18:07

Vineri 16.09.2005 10.00 - 17.00

Sambata 17.09.2005 10.00 - 17.00

Duminica 18.09.2005 incepand cu ora 12.00

Asta este programul!

misha17.09.2005 05:24
"Meciul Steaua - Dinamo este un derby de orgolii. Nu cred că se va decide campionatul după acest meci. Cred că va iesi un meci frumos in care normal că Dinamo este favorită"

Vlad Munteanu

sa-l anunte cineva si pe asta ca Dinamo n-a mai invins in Ghencea in campionat de 16 ani :lol: :lol: :lol:

eu cred ca va castiga Steaua ...pt ca joaca mult mai bine ca Dinamo..chiar daca a invins pe everton cu 5-1 ...insa Steaua are o aparare beton...si nu cred ca vor reusi sa ne dea gol :wink: ...

FanSteaua4Life17.09.2005 06:40

am vazut ca nu prea se inghesuie lumea la stadion sa cumpere bilete...sper ca pana la ora meciului sa se vanda toate biletele si sa facem un adevarat show si in tribuna si pe teren...

nick200517.09.2005 06:46
insa Steaua are o aparare beton...si nu cred ca vor reusi sa ne dea gol :wink: ...

De acord cu tine! Am mai postat undeva si am sustinut acelasi lucru: pana acum cainii n-au intalnit o aparare organizata in meciurile din acest sezon. Poate doar in meciurile amicale pe care le-au pierdut cu brio. Sper ca Protasov sa aseze bine echipa, iar in tribune sa fie ceva oameni, desi sincer ma cam indoiesc dupa cum se misca oamenii pe la casele de bilete...poate totusi...

Fox_SSLazio17.09.2005 09:54

misha unde invetzi ka cred ka te stiu?

SteauaToronto17.09.2005 10:12
misha unde invetzi ka cred ka te stiu?

Aici se discuta pe tema Steaua-Dinamo! Acest mesaj se poate trimite si pe privat! Multumesc!

FanSteaua4Life17.09.2005 10:58

oricum avem cea mai buna aparare din Romania...nu ar strica si cel mai bun atac...Niculescu lipseste 3 saptamani...este un atu important pentru noi...

apropo...unde pot sa imi fac abonament?

xxxy17.09.2005 11:41

Si de la noi lipseste Nesu (suspendat) ...

«167891015»