mda.. tipic virgil..
mda.. tipic virgil..
Mda, hai sa ne dam cu parerea ca pizdili despre toanele colegilor si sa ne futem pe ea de data. 7 MAI 1986. Clopotei?
Plm, eu am baut aseara pana azi dimineata pe faza asta . Si abia astept sa ajung acasa ca sa o iau de la capat. Un redactor cu suflet mare scrie si el un articolas cu trairi, cam ce inseamna aceasta data pentru noi, poporul stelist? Repede, ca arde.
Sa scrie articolul cineva care chiar a trait acel meci.
Pacat ca domnul Ardeleanu nu mai scrie pentru noi. Un articol de-al dumnealui ar fi fost perfect!
Poate Piece of Mind sau Gica Chioru...
Am scris eu si am vrut sa-l postez chiar de azi-dim pe la 3, dar nu am reusit sa intru in admin. I-am scris lui Azzido, dar se pare ca a fost ocupat.
Se ocupa IlSoldatino de problema chiar acum.
Sper din toata inima sa fie pe placul tuturor!
daca vedeti ca nu dati de Azzido , Il Soldatino, astia mai cu experienta, vedeti ca au aparut (de ceva timp) si BIBANI ca mine care au cont de redactor, poate se descurca ei...
bibanule!
daca vedeti ca nu dati de Azzido , Il Soldatino, astia mai cu experienta, vedeti ca au aparut (de ceva timp) si BIBANI ca mine care au cont de redactor, poate se descurca ei...
Nu am avut nicio problema sa apelez la oricine. Numai ca era ora 3 si ceva dimineata cand am vrut sa postez si, pe la 4 fara ceva, cand am renuntat sa incerc sa ma loghez, nu era nimeni on-line, nici pe site, nici pe mess. Nush ce dreaq faceati la ora aia ![]()
Initial, am avut intentia sa scriu pe yahoo group-ul redactorilor. M-am gandit insa ca ar fi ceva exagerat sa pun in alerta pe toata lumea.
I-am scris lui Azzido pentru ca a fost o problema tehnica ce nu poate fi rezolvata decat de el sau George. Iar cum Azzido e mai des pe faza...
L-am rugat pe IlSoldatino sa posteze ala pentru ca el mi-a sarit in ochi pe messenger atunci cand m-am trezit, pe la vreo 12. Pentru ca m-a ajutat, i-am si zis sa-si comande o pizza si sa-si imagineze ca i-am facut eu cinste...
Eram atat de adormit atunci incat, atunci cand mi-a zis sa-i trimit pe mess articolul, eu incepusem sa trimit ala paragraf cu paragraf. Am inteles abia ceva mai tarziu cat de bou am fost si ca, de fapt, baietu' imi spusese sa trimit wordu', cu totu'...
Da' l-am mituit cu pizza aia, si nu cred c-o sa va spuna...
Cu tot respectul, eu cred ca au ce cauta pe acest site declaratiile asa-zisilor rivali.
Ce ar fi de comentat la ele? Cu ce ne alegem de pe urma unor astfel de materiale?
Cu scuze daca am adus vreo ofensa! ![]()
pt redactori:
daca nu puteti acces fcs/admin, incercat si http://www.fcsteaua.ro/admin/index.php
daca nici asa nu merge, postati aici.
mie nu-mi merge sub nicio forma
Nici la mine nu merge vreo varianta.
mie mi-a mers aia postata de azzido. doar da nu am user si parola ![]()
bine, cui ii merge, scoateti stirea aia cu portile inchise...in afara faptului ca e pusa prost, inca nu e data o decizie finala.
Nu vreau sa se supere cineva pe mine dar cred ca pe viitor ar trebui sa postam numai stiri verificate sau confirmate si de site-ul oficial(ma refer la cele asemanatoare cu cea despre portile inchise).
Nu de alta dar noi nu suntem prosport sau gesepe; multi din cei care citesc stirile aici le considera verificate deci le iau de bune. Eu, unul, nu mai citesc nici un ziar si stirile care le citesc aici le iau de bune. Si nu sunt singurul care face asa...
@bodanelu
Si mie la fel ![]()
nici baiatului care comenteaza meciurile nu se coneteaza la admin.
username: rufayzapata
La mine merge...
La mine merge...
Normal, tu esti miezu`din dodoashca :laugh:
si mie imi merge.
azi vad ca-mi merge si mie ![]()
Mie tot nu-mi merge.
Bah, voi ati dat shpaga, ceva?!
Si mie imi merge.
Imi dau seama si singur cand nu mai sunt dorit, nu tre' sa dansati toti pe mormantu' meu acu'... ![]()
Ce sa-ti fac mah daca l-ai suparat pe domnul Popoviciu, platitorul nostru tuturor
popoviciu ala e muist, ca nu si-a achitat ultimele datorii...la meciul cu rapid nu mai strigam nimic daca nu cotizeaza...
Io ce sa mai spun, ca nu mai pot intra nici macar sa-mi postez singur protestele la adresa lui Gigi?
Bai, nene, nici mituitorii nu mai sunt ce-au fost... ![]()