FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«191011121397»
Dragoshel25.05.2009 20:47
ma gandesc ca ar fi o idee sa punem un articol in care sa anuntam ca suntem in cautare de talente, apoi sa facem un fel de sondaj, iar cei mai votati sa fie primiti in echipa.

plm..

si cand se va pune asta in aplicare? sau un mic post pri care sa ii motivati pe utilizatori sa scrie articole.

Bodanel26.05.2009 06:14

Bai

suntem tspe redactori si moderatori. Tema este ca fiecare sa scrie un articol pe luna. Ia sa vedeti ca la cati suntem ar iesi mai mult de 1 articol pe zi.

Virgil26.05.2009 06:24
mai vine si pe stadion, dar nu se mai implica in vreun fel in ceea ce numeste el "Fc Steaua"...eu am mai vorbit cu el, si probabil o sa mai vorbesc, sa se ocupe sa scrie des despre celelalte sectii, sa posteze stiri, etc.

referitor la echipa redactionala, nu ar trebui facut un concurs de descoperit talente, ci pur si simplu promovata cumva optiunea asta a userilor de a scrie articole. sunt absolut sigur ca multi ar vrea sa scrie dar nu stiu cui sa se adreseze, cred ca e pe bani, sunt prea comozi, etc.

Costi, cred ca poti fi coordonatorul atat de dorit de noi toti. De fapt cam esti, atata doar ca ar trebui sa te implici mai direct.

Virgil26.05.2009 12:12
pai redactorii au un coordonator. e vorba de Soldatino.

Oricum, eu cred ca nu e problema de coordonare. Pur si simplu oamenii nu vor sa mai scrie. S-au plictisit sau ceva de genul asta.

Eu propun sa mai cooptam in echipa cativa redactori. Astept propuneri

Imi pare rau, dar Soldatino nu a prea coordonat. Nu-mi amintesc sa fi propus vreun user cu inclinatii pentru a scrie articole. El mai mult a pus bete in roate cand altcineva a facut propuneri. C sa vedem, ca sa-l mai testam. Taletul de a scrie nu i-l ia nimeni, dar sincer nu cred ca e facut pentru organizare.

Propunerea mea pentru o astfel de activitate: Ibj. Sunt sigur ca poate fi un organizator bun. Ma pricep la oameni. Ii trebuie doar acceptul si increderea voastra.

bodanelu26.05.2009 12:18

hai huligane... ai votul meu :D

Lari26.05.2009 13:13

Va rog sa ma scuzati ca insist aiurea in tramvai: nu pricep de ce ar fi nevoie de un coordonator.

In cazul in care nu ne putem alege o zi anume sa scriem, nu putem discuta aici si/sau pe yahoo group cand si ce avem de gand sa scriem? Chiar daca e o chestiune de moment, se anunta ca scriu despre cutare lucru si aia e.

Din punctul meu de vedere, coordonator poate sa fie si Micutzu Deni, n-am nicio chestie.

Azzido26.05.2009 13:23
Imi pare rau, dar Soldatino nu a prea coordonat. Nu-mi amintesc sa fi propus vreun user cu inclinatii pentru a scrie articole. El mai mult a pus bete in roate cand altcineva a facut propuneri. C sa vedem, ca sa-l mai testam. Taletul de a scrie nu i-l ia nimeni, dar sincer nu cred ca e facut pentru organizare.

Propunerea mea pentru o astfel de activitate: Ibj. Sunt sigur ca poate fi un organizator bun. Ma pricep la oameni. Ii trebuie doar acceptul si increderea voastra.

stiu si eu ca nu a mai coordonat in ultima vreme.

cat despre lbj, pe mine nu m-ar deranja sa faca el pe coordonatorul.

problema este ca el trebuie sa coordoneze cam multe in ultima perioada si e...unul singur

Dragoshel26.05.2009 13:55

sau lasa. ! :steag_sah_mic:

bodanelu26.05.2009 14:11

ce rau e asta micu :)

Fane26.05.2009 14:14

Modificati titlul topicului : A fi sau a nu fi 'OPF-SAID'? Asta-i intrebarea de 0,03 m si scrieti-l corect cei care aveti acces acolo.

Dragoshel26.05.2009 14:16
ce rau e asta micu :)

mda....

MoWeed26.05.2009 14:57

Fane, tinand cont ca expresia "Opf-said" apare si in articol, cred ca este scrisa asa intentionat

lbj26.05.2009 19:13

nu am timp pentru inca o chestie, sunt implicat in o mie de actiuni. in plus nici nu ii cunosc pe toti redactorii, ar trebui unul dintre voi sa se ocupe de treaba asta, mai ales ca nu implica foarte multa munca.

lari, in orice activitate e nevoie de coordonare, altfel lucrurile nu se misca. ori unul o lasa mai moale, ori unul nu mai are motivatie, altul isi trage gagica si zice ca nu mai are timp, si usor-usor observi ca mai ramai cu 2-3 persoane care mai scriu pentru site.

MoWeed26.05.2009 19:52

Eu zic ca ar putea sa se ocupe Lari tinand cont ca, Costi nu poate

Lari26.05.2009 19:58

@Costi

Eu niciodata n-am avut nevoie sa fiu coordonat pe site. Am scris si cate 2 articole pe saptamana, atunci cand am avut ceva de spus.

Dar ai dreptate ca este nevoie de cineva sa-i mai traga pe oameni de maneca din cand in cand. Corect!

@MoWeed

Saru'mana pentru incredere. Sincer, nu mi-ar placea sa fiu eu coordonator. Dar, daca nimeni nu se baga, nu ma dau in laturi, iau eu lantu'-n mana. :D

LDS a mai avut o superidee, la care ma gandisem si eu in trecut: sa incercam sa-l recrutam si pe Prepeleak pentru a scrie. Cred, ca si LDS, ca are un potential imens.

Hai, incepem sa recrutam?

MoWeed26.05.2009 20:01

Ai putea sa incerci si la cei care au refuzat in trecut. Poate acum au mai mult timp la dispozitie si ar putea sa colaboreze.

Lari26.05.2009 20:14

Incerc la oricine, numai sa stiu ca am voie, sa nu vorbesc de capu' meu.

Azzido26.05.2009 20:19

e ok sa vorbiti cu ei. numaai sa fiti siguri ca merita sa fie cooptati in echipa. eventual sa scrie un articol sau doua de test. daca sunt ok le dam acces si gata

MoWeed26.05.2009 20:22

Acu poti sa incerci, Lari....

Daca ai nevoie de ajutor sau vrei sa vorbesc eu cu cineva, stii cum sa ma contactezi....

Lari26.05.2009 20:30

Pai o sa vorbesc, in prima faza, cu Prepeleak, 1on, PredatorPulse7, DaniMarcu, Melku, Piturca2002, Hassan, Grizzly, DT, Robespierre, Ssinpadureacualune, NoName_Fu.

Cam multi? Ii iau pe rand si vedem ce iese. Ca imi vine greu sa cred ca or sa dea navala.

Voi incerca sa-i conving si pe Axl si pe Stanici sa-si merite banii de la Popoviciu. Nu de alta, dar Stanici a inceput sa stea pea-acasa in ultima vreme, iar Axl face incojuru' lumii o data pe luna. :bananadance:

Maine voi incepe chestia asta, ca acum de-abia astept s-ajung si eu acasa dupa 10 ore de stat prin locu' asta de rahat.

Daca are cineva ceva contra unora de mai sus, dati un semn si ma abtin.

LE: Eu nu cunosc pe nimeni din cei mentionati. Daca ii stie careva mai bine, ar fi excelent sa incercam o abordare mai "personala". Saptamana asta, pana-n ora 13:30 sunt disponibil pentru iesit la bere, in caz ca problema necesita si astfel de abordari.

lbj27.05.2009 00:15

cu noname_fu vorbesc eu, sa vad daca vrea sa faca parte din echipa redactionala sau doar sa scrie cand i se nazare, cum o face acum :)

Lari27.05.2009 00:58

Tocmai am apucat sa-i scriu si eu.

Dar cu cat mai multi pe capul lui, cu atat mai bine. :yes:

Lari27.05.2009 08:06

Le-am scris tuturor, inclusiv lui Stanici, care chiar acum urmareste topicu' asta :D

Grizzly a raspuns deja si a cerut nitel timp de gandire. E singurul care a dat un semn de viata pana acum.

Adrian27.05.2009 08:50

Ce plm timp de gandire le trebuie?

Ori vrei, ori nu vrei!

Bai frate. Unii sunt lenesi, altii sunt fricosi. Le place numai sa dea comentarii pe site si sa se dea mari smecheri si cand vine vorba sa faca si ei ceva, alup!!!

Deja ma cam supara multi dintre ei.

Ce e asa de complicat la a scrie pentru siteul asta?

E despre Steaua si pentru Steaua si pentru Stelisti. Ar trebui sa le faca placere. Mie imi face. La alti redactori le face.

Lor le trebuie timp de gandire.

Am impresia ca sunt toti niste wanker fricosi la care le place doar sa stea in umbra si sa bage aprobari.

Sunt revoltat!

Am inteles daca nu au timp. Ok frate. Nu ai timp, nu ai. Da' nu esti obligat sa publici zilnic. 1 articol pe saptamana. Ce e asa greu. Il faci sambata si ti-l public eu sau Lari sau alt redactor in orice alta zi a saptamanii.

Avea unu dreptate pe site cand a zis ca nu ne tine sa actionam(majoritatea). In cazul asta se vede foarte bine.

Lari27.05.2009 09:51

Adrian, pe de o parte iti inteleg revolta, dar, pe de alta parte, nu.

Si eu am ezitat la inceput, insa i-am spus lui Virgil ca este posibil sa nu am timpul necesar sa ma implic cum trebuie. Chestie valabila si acum.

E cu dus si-ntors. Poate ca sunt multi asa. Insa nu toti.

Mi-a raspuns si DT si omul pare deschis. Inca e nelamurit cum de l-am ales tocmai pe el :) Dar pare deschis propunerii.

Pe de alta parte, daca raspund toti azi si trebuie sa le scriu inapoi, mai termin eu articolul pentru maine din partzi...

«191011121397»