FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«18910111297»
MoWeed24.05.2009 09:41

Astazi se implinesc 20 de ani de la finala CCE cu AC Milan. Desi a fost o infrangere la un scor mare, cred ca prezenta in finala si parcursul pana in finala(multe victorii la scor) ar trebui sa fie un motiv de mandrie pentru noi.

Un articol ceva pe tema asta? Nici macar nu e trecuta la "aniversarile zilei"...

bodanelu25.05.2009 13:03

La inceputul returului s-a creat ca un program al redactorilor, pe zile, care cum sa scrie. Se pare ca acest program nu prea a fost respectat, se scrie din ce in ce mai putin...:(

lbj25.05.2009 14:11

problema pe care am constatat-o si eu, si i-am expus-o lui azzido la ultima intalnire.

chiar nu se poate ocupa cineva de coordonarea redactorilor?

Lari25.05.2009 14:20

De miercuri pana ieri noapte am avut o groaza de prostii de facut si nu am apucat nici macar sa intru pe net, desi scrisesem cam juma' din articolul ce urma sa apara joi.

Joia trecuta a fost singura mea exceptie din programul trasat de Virgil in urma cu vreo 2 luni juma', parca. Astfel de exceptii vor avea loc extrem de rar, in ceea ce ma priveste.

Eu nu cred ca este nevoie de un coordonator. Pur si simplu, trebuie sa scriem, ce e atat de greu sa faci asta fara sa fii impins de la spate?

Pentru mine, ziua de joi este ideala. Dar daca o vrea altcineva, nu ma deranjeaza. Doar sa vorbiti cu Popoviciu, sa-si schimbe oraru' de pus banii pe card. :drunk:

Azzido25.05.2009 14:57

pai redactorii au un coordonator. e vorba de Soldatino.

Oricum, eu cred ca nu e problema de coordonare. Pur si simplu oamenii nu vor sa mai scrie. S-au plictisit sau ceva de genul asta.

Eu propun sa mai cooptam in echipa cativa redactori. Astept propuneri

MoWeed25.05.2009 15:19
Astept propuneri

Dintre utilizatorii site-ului, mie imi plac foarte mult postarile lui predatorpulse7, 1on, Le reseau pensant.

Postarile lor sunt scrise corect gramatical si bine argumentate. De asemenea sunt destul de prezenti pe forum deci cred ca nu ar spune NU unei eventuale colaborari.

Lari25.05.2009 15:41

Eu dintotdeauna m-am intrebat de ce Axl nu se apuca sa scrie articole.

Stanici mi-a explicat de ce nu vrea sa scrie, dar nu cred in ce mi-a spus. Eu cred ca la el e vorba doar ca e putoare. :rolleyes:

Din cate stiu, 1on si PredatorPulse7 au mai fost invitati (PP7 chiar de catre IlSoldatino, din cate stiu) si au refuzat.

Personal, continuu sa regret enorm faptul ca GicaChioru, Subiectiv si altii mai vechi nu mai scriu. Pacat!

Tot din cate stiu, Virgil a propus mai multor oameni, de-a lungul timpului, sa fie redactori: MDionis, DanStan, Fedora si altii, dar a fost refuzat.

Mai incercam la ei?

Alti oameni care par sa fie intregi la minte si cu ceva abilitati in a-si argumenta parerile: Saramago (EXCELENT!!!), Melku, Piturca2002, Hassan, Grizzly, DT, Robespierre, Ssinpadureacualune, NoName_Fu (sau ceva de genu'). Mi-ar placea mult sa citesc materiale de la oamenii astia.

LDS25.05.2009 15:50

Apropo de Gicã Chioru, de ce a fost retrogradat, de ce nu mai face parte din grupul "Redactori FC Steaua. Ro" ?

MoWeed25.05.2009 15:55

@Lari

Saramago a mai fost invitat sa faca parte din colectivul de redactori. Am vorbit si eu(dupa ce Il Soldatino mi-a dat permisiunea) si Il Soldatino cu el.

Nu stiam ca 1on si predatorpulse7 au fost invitati, dar nu ar strica sa mai incercam.

Chiar ca ar fi o idee buna sa scrie si Doru pentru site. De asemenea, cred ca si Bogdan(bodanelu) ar putea sa scrie...

Nici cooptarea lui danimarcu nu ar fi o idee proasta...

Lari25.05.2009 16:03
Apropo de Gicã Chioru, de ce a fost retrogradat, de ce nu mai face parte din grupul "Redactori FC Steaua. Ro" ?

Mai fluiera tu mult in biserica si-ai sa afli! :bananadance:

Omu' a spus in repetate randuri ca NU MAI VREA (pur si simplu) sa faca parte din echipa site-ului. Ce pacat!

@MoWeed

Eu cred ca TOTI moderatorii ar putea scrie articole bune. :yes:

L-am remarcat pe Stanici pentru ca el a dus razboaie grele si de durata cu niste "culti", "finuti" si alti de-astia, intr-un mod care mie mi s-a parut stralucitor.

bodanelu25.05.2009 16:26
Chiar ca ar fi o idee buna sa scrie si Doru pentru site. De asemenea, cred ca si Bogdan(bodanelu) ar putea sa scrie...

Nici cooptarea lui danimarcu nu ar fi o idee proasta...

Hai hai.. fara mine. EU am avut intodeauna probleme cu gramatica!

Mai repede scri tu decat eu :)

MoWeed25.05.2009 16:28

Fugi de responsabilitati mah....

Sa stii ca, probabil, implica o crestere salariala .

Fiind un forum, nu stiu cat de repede scrii tu :)

bodanelu25.05.2009 16:35

ma refeream din pct de vedere gramatical si al ideiilor. La mine ideeile sunt fixe si atat...

PS: scriu tare repede.. :D

Lari25.05.2009 16:40

Bai, ia gata cu off-topicul, ca-l pun pe Redondo sa va dea ban! :bananadance:

Bai, batem si la usa Carminei? :look:

Azzido25.05.2009 17:12

mda, deci suntem multi dar nu ne implicam.

din punctul meu de vedere e ca si cum nu am fi. Trist !

ma gandesc ca ar fi o idee sa punem un articol in care sa anuntam ca suntem in cautare de talente, apoi sa facem un fel de sondaj, iar cei mai votati sa fie primiti in echipa.

plm..

Ronnie25.05.2009 17:34

Ma gandesc ca ar fi o idee sa punem un articol in care sa anuntam ca suntem in cautare de talente, apoi sa facem un fel de sondaj, iar cei mai votati sa fie primiti in echipa. :yes:

Lari25.05.2009 17:37

Azzido, daca am ok-ul vostru, ma bag eu sa-i intreb pe cei nominalizati daca vor sa scrie.

LDS25.05.2009 18:15

Ideea e cã lumea cautã întotdeauna nunta și fuge de înmormântare. Astea douã ultime sezoane au fost o grea încercare pentru tot suporterul stelist și mã tem cã greul abia de acum înainte urmeazã. Observ cã în formatul noului sit existã opțiunea "scrie un articol", așa cã nu vãd care ar fi impedimentul care ar putea opri acești oameni de valoare sã lase câteva rânduri în care sã-și expunã ideile. Eu unu consider cã principalul motiv pentru care lumea evitã sã se înhame la treabã e lipsa retribuției, a recompensei. Adicã e gratis. În ziua de azi fiecare are blogul lui, e interesat de "ranking", de "trafic", de reclamã, de statusul sãu în cadrul blogosferei, etc. ªi pe mine mã bat la cap unii amici sã-mi fac blog, am fost chiar contactat și aici pe sit cu o astfel de propunere. Așa cã sunt slabe speranțele în ceea ce privește eventualele recrutãri de sânge proaspãt. În plus de asta, felul de exprimare a unora de pe acest forum mã face sã cred cã avem de-a face cu ziariști veritabili, de pe la diverse gazete...

Mai fluiera tu mult in biserica si-ai sa afli! :bananadance:

Asta cum s-o iau? Ca pe o recomandare sau ca pe o amenințare?

Lari25.05.2009 18:26

Ca pe-o gluma, man. Imi cer scuze daca a fost deplasata! :blush:

Adrian25.05.2009 18:27

Eu propun pe urmatorii: predatorpulse7, Saramago si Padrese.

Daca primii 2 au refuzat. Eu propun sa se mearga pe Padrese. Omul e foarte informat in ceea ce priveste celelalte sectii sportive ale Stelei, rugby,hochei,handbal. Nu ar strica sa avem un redactor care sa puna si stiri din astea pe site.

Si propun sa se bage la scris si I Need Money. Pentru ca saracu de el needs money si nah nu ar strica ceva in sus de la mesterul popoviciu, nu?

Serios acum. Propun sa scrie si I.N.Money. E baiat destept.Stie cu tastatura :D. E de-al nostru deja.

Deci: Padrese si I.N.Money (Si sa insistam la Saramago si Predatorpulse7)

I.N.Money25.05.2009 18:48

Atat timp cat partidu plateste . :hai_steaua:

Lari25.05.2009 18:50

Din cate stiu, Padrese colaboreaza de mult timp cu oamenii din redactie.

Imi exprim inca o data dorinta de a vorbi eu cu oamenii nominalizati, in cazul in care mi se da ok-ul.

MoWeed25.05.2009 19:25
Atat timp cat partidu plateste . :hai_steaua:

Nu partidu, ci nea Puiu. La cumul de functii sa vezi ce salariu iti plateste.... :w00t:

Eu credeam ca Padrese se ocupa de articolul acela saptamanal in care sunt scrise meciurile tuturor sectiilor sportive ale clubului....

bodanelu25.05.2009 19:26

Padrese oricum colaboreaza pe partea de Alte sporturi.

Si de fotbal nu ai cum sa-l faci sa scrie. Din ce am inteles eu nu mai vine pe stadion, se duce doar la jocurile CSA-ului

lbj25.05.2009 19:55

mai vine si pe stadion, dar nu se mai implica in vreun fel in ceea ce numeste el "Fc Steaua"...eu am mai vorbit cu el, si probabil o sa mai vorbesc, sa se ocupe sa scrie des despre celelalte sectii, sa posteze stiri, etc.

referitor la echipa redactionala, nu ar trebui facut un concurs de descoperit talente, ci pur si simplu promovata cumva optiunea asta a userilor de a scrie articole. sunt absolut sigur ca multi ar vrea sa scrie dar nu stiu cui sa se adreseze, cred ca e pe bani, sunt prea comozi, etc.

«18910111297»