FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1101112131497»
MoWeed27.05.2009 09:58

Lasa mah, ocupa-te de asta. Articolul poti sa-l postezi si poimaine...

Lari27.05.2009 10:02

Pai, dupa cum vedeti, deja sunt pana-n gat ocupat cu chestia asta. :naughty:

Am trimis aseara fix 15 mailuri. Noroc ca nu raspund toti odata...

Lari27.05.2009 10:17

DT a acceptat deja si mi-a spus ca in seara asta va trimite un prim articol.

De asemenea, I.N.Money a raspuns chemarii lu' Popoviciu (S'traitzi sefu'!!! :worthy: ) si a spus ca se apuca si el de plugarit.

Care-i procedura? Postez aici materialele scrise de ei?

Adrian27.05.2009 10:40

Sau trimite-mi mie un mesaj privat cu articolul si il public eu. Sau alt redactor.

Da' ce dreq, nu ti-ai mai rezolvat problema cu contu'?

Mai frate, eu inteleg treaba cu timpul. E ok. Nici eu nu am timp sa scriu un articol pe zi.

Dar frate, de ce atata retinere de la implicare?

George si cu Azzido au pus pe noul site optiunea de a pute trimte articole. Cati utilizatori au ales sa trimita?! CATI?

Cativa. Atat.

Mie mi-a placut ce a scris blackyank ala. Articolul lui a fost un raspuns bun dat unei emisiuni in care s-a vorbit despre Steaua si in care s-au spus anumite lucruri neadevarate. L-a scris chiar foarte bine.

Bai frate, daca imi dati voie, fac eu un anunt in care ii voi incuraja pe utilizatori sa scrie.

Ce naiba!?

Daca ai ceva pe suflet despre Steaua, daca esti revoltat in legatura cu un subiect sau daca vrei sa multumesti unor jucatori sau antrenori sau sa ii feliciti, ce te opreste sa faci un articol sau o scrisoare scrisa din suflet?!

Lari27.05.2009 10:50

Melku a trimis deja un articol, pe care l-am si postat, dupa m-am sfatuit cu Marius: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6566

@Adrian

S-a rezolvat problema mea.

M-am oferit sa postez intai aici, sa nu creada careva ca-s de capu' meu, atata tot.

MoWeed27.05.2009 11:07

@Lari

Din partea mea poti sa le postezi mah; eu am incredere in judecata ta.

Adrian27.05.2009 12:46

Am pus articolul lui I.N.Money pe prima pagina. E foarte bun.

Nu am vrut sa scot nici unul dintre cele 2 articole principale dar sunt de parere ca ar putea fi pus macar in locul celui cu NU. Ca are deja vechime pe site.

Ceilalti redactori sa isi dea cu parerea.

p.s.

Azzido

Nu pot comenta pe prima pagina nici un articol si nu pot nici sa le notez. S-a jucat George iar cu situl? :D

Lari27.05.2009 12:50

Si eu am aceeasi problema. Nu pot sa notez cu 1 articolul lui I.N.Money, nici sa critic prostiile scrise acolo :D

Si eu cred ca ar trebui setat ca articol principal.

LE: Daca mai scrie si DT articol azi, ce fac? Il postez sau il pastrez pentru maine?

Ma gandesc sa nu ametim pe toata lumea cu prea multe chestii dintr-o data.

MoWeed27.05.2009 12:56

Eu zic sa mai pastrezi si pentru maine....

bodanelu27.05.2009 14:02

pt maine

Azzido27.05.2009 14:11

ok, sa le luam pe rand.

1. nu se puteau posta comentarii pt ca se lucra la site. deci sa zicem ca a fost o problema tehnica.

2. referitor la articolele redactorilor. ori le postati aici pe forum si le urca cineva care sa aiba acces, ori ii puneti sa posteze articolele folosind linkul de pe prima pagina (o sa-mi vina mie pe mail si le postez eu)

3 si cel mai important, sa incercam sa dam in Becali in ultimul hal in perioada asta si sa vorbim cat mai mult despre ce era Steaua si ce este acum.

cam atat...

ps: postati articolele dupa cum credeti voi ca este ok. nu o sa se supere nimeni.

Lari27.05.2009 18:46

DT mi-a trimis o frumusete de articol, dar il voi posta dupa miezul noptii, ca azi a fost o avalansa. Sper ca judec bine: n-are sens sa aglomeram azi site-ul, iar maine... Dumnezeu cu mila. Nu?

Iata si ce mi-a mai spus DT:

nu imi doresc neaparat ca vorbele mele sa aiba greutate, ma indoiesc ca oamenii mai pot fi educati. treaba cu bolduitul numelui suna bine, insa aia inseamna imagine, dupa care nu umblu. cred ca e de ajuns ce se intampla momentan, daca pe viitor va fi loc de mai bine, de ce nu? Steaua inseamna foarte mult pentru mine si ar fi extraordinar sa putem face ceva pentru ea. consider ca voi aici chiar faceti ceva pentru ea, iar daca pot sa ma alatur echipei voastre de "facatori", ar fi excelent.

DaniMarcu a fost deosebit de surprins de propunere si a zis ca nu se simte in stare sa scrie articole, pentru ca face greseli in scris. I-am spus ca noi suntem convinsi ca totul va fi bine. L-am incurajat sa scrie. Nu mi-a raspuns inca.

In rest, nicio miscare, desi pe unii ii vad on line. Sunt probleme cu mesageria ceva? :whistle:

Ronnie27.05.2009 19:20

Vezi sa nu ai mesageria plina :)

Lari27.05.2009 19:23

E la 25%. Alte variante?

Ronnie27.05.2009 19:25

Se uita baietii la meci. :D

Lari27.05.2009 19:50

De azi-dimineata de la 5?

MoWeed27.05.2009 21:10

Lari, tu n-ai somn mah? :D

Poate se gandesc ce sa-ti raspunda...

Lari28.05.2009 19:42

Ia, bah, sa dau si io raportu':

Dupa cum vedeti, Melku, DT, Grizzly si Prepeleak au scris deja articole. Dintre ei, doar DT si Grizzly si-au exprimat expres dorinta de a se alatura echipei in calitate de redactori. Dupa parerea mea, toti ar merita cu prisosinta acest lucru. Mie mi-au placut mult materialele lor. Iar eu cred ca au un potential si mai mare.

Prepeleak avea inca dinainte de articol doi fani: si eu, si LDS il remarcasem dupa modul in care a postat la diverse alte articole. Amandoi credem ca ar fi o achizitie grea in cadrul redactiei.

Ssinpadureacualune ne-a refuzat, scriindu-mi ca nu e de el chestia asta. Pacat, daca il cunoaste careva personal, sa-i transmita din partea mea ca mi-au placut dintotdeauna posturile lui si modul lui de-a pune problema.

Pregatesc si o supriza. Maine veti vedea de cine e vorba. :punk:

Cam asta ar fi. Dintre toti aia de care am scris ca-i voi anunta, le-am scris tuturor, dar numai ei au raspuns pana acum. Asta desi, inca o data, destui au fost mult timp on line dupa ce i-am anuntat ca vrem sa-i incercam.

LE: Era sa uit. Cand l-am sunat pe Stanici sa-i spun LA MULTI ANI, l-am intrebat ce parere are daca l-am invita si pe Redondo sa scrie articole. Dorel a spus imediat ca e o idee buna, ca ar comenta mult lumea.

Ii facem si lui Redondo o invitatie?

Adriane, taaaci, mah! :punk:

Azzido29.05.2009 01:17

fara Redondo

Adrian29.05.2009 07:14
LE: Era sa uit. Cand l-am sunat pe Stanici sa-i spun LA MULTI ANI, l-am intrebat ce parere are daca l-am invita si pe Redondo sa scrie articole. Dorel a spus imediat ca e o idee buna, ca ar comenta mult lumea.

Ii facem si lui Redondo o invitatie?

Adriane, taaaci, mah!

Ala era beat mah! Ce stia el?Cand ai zis redondo se gandea probabil la ceva marca de tequilla.

Pana una alta, nu ar strica daca v-ati da votul pentru trecerea sau nu a celor 2 propusi de mine pe lista de persona non grata :D

Bodanel29.05.2009 07:24

Articolul lui Grizzly e superb.

Marius29.05.2009 11:39

@ Lari,

e nevoie de mai mult timp pentru ca ei sa devina membrii ai redactiei. probabil o luna de proba, timp in care sa scrie articole, e suficient.

Lari29.05.2009 12:11

Dap, evident ca e nevoie de mai mult timp sa ne dam seama care-i faza cu ei.

Era doar o concluzie provizorie.

@Azzido

Cum iti permiti sa-l contrazici pe Stanici referitor la Redondo? :hump:

MoWeed29.05.2009 12:23

@Lari

As mai avea o propunere: ai putea sa-l intrebi si pe JDERUL daca ar vrea sa scrie articole pentru fcsteaua. Este unul din putinii utilizatori ai site-ului care nu avea o varsta frageda in perioada "vitezistilor" si cred ca ar putea scrie articole de istorie foarte frumoase.

Lari29.05.2009 12:33

Din cate stiu, si el a fost invitat sa scrie pentru site si a refuzat din lipsa de timp.

Dar o sa mai incerc si eu.

Ma gandesc ca azi s-o lasam mai moale. Nu de alta, dar deja s-au scris doua articole, urmeaza meciul...

Ar fi pacat sa-i punem sa scrie si ca materialele lor sa dispara rapid din partea superioara a site-ului. Macar acum, la inceput, sa avem grija sa nu se demoralizeze :)

«1101112131497»