FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«167891097»
lbj10.04.2009 10:16

adica prima parte era un raspuns la postarea ta, a doua parte pentru ceilalti redactori :)

Lari10.04.2009 12:15

Spuneti-mi cam cu o saptamana inainte cand aveti vreo intentie de ceva, ca daca-mi spuneti cu 36 de ore inainte, mai bine nu-mi mai spuneti.

Nu de alta, dar locul ala din care-mi sar bishtarii in portofel nu e ogoru' tata.

bodanelu10.04.2009 12:19

Lari, vi la meci?

Lari10.04.2009 12:45

Sunt la munca, frate, ies dupa 12 noaptea. Si aveam un chef...

MoWeed14.04.2009 06:39

Articolul "Gesturi de onoare" apare aiurea pe prima pagina. Cred ca e de la diacritice...

xx.JPG

Virgil14.04.2009 08:13

Ai dreptate Mo. Articolul a fost postat de SSK. Nu are decat sa si-l editeze.

Azzido14.04.2009 13:48

am vb eu cu SSK, i-am explicat ca e o problema d ela noi. Trebuie doar sa-l repuna pe site cum era la inceput.

Cert e ca deocamdata nu merge sa folosesti diacritice.

MoWeed15.04.2009 09:40

Exista vreun redactor care sa vrea/poata scrie un articol referitor la abuzurile din Basarabia? Tinand cont ca o mare parte din populatia de acolo sunt romani si ca Basarabia a fost, este si va fi pamant romanesc cred ca ar fi cazul sa ne aratam si noi(ca stelisti) sustinerea pentru fratii nostri.

Adrian15.04.2009 12:23

Virgil

99% nu o sa pot sa scriu cronica meciului cu Gazul Metan pentru ca voi fi acolo.

Daca voi face, voi face un articol post meci. Sa vedem cum va evolua intreaga situatie. Oricum, asta va aparea doar pe sambata.

Analiza nu am mai facut-o de mult pentru ca nu prea am ce sa scriu nou. Simt ca la fiecare scriu acelasi lucru pentru ca Lacatus nu schimba nimic, nu face nici o tactica in functie de adversar, etc.

De acum inainte o sa bag o mica analiza in cronica de meci.

MoWeed

Nu stiu daca e bine sa ne bagam atat de adanc intr-o chestiune politica. Una e sa ne aratam sustinerea pentru fratii de peste Prut, alta e sa incepem noi sa analizam situatia asta.

Daca ne apucam sa vorbim despre abuzuri si alte probleme legate de politica, le vom da apa la moara celor care sustin ca suntem platiti sa scriem si alte prostii.

Stanici15.04.2009 12:58

Adriane... Ce?!! Cum?!! Hai sa bagam capul in nisip.

Ar fi foarte binevenit un articol pe aceasta tema. Suntem romani, sunt romani, trebuie sa fim solidari din toate punctele de vedere cu ei, fara a pregeta. Ce plm, ne-o fi frica sa spunem adevarul pe fata?!! Basarabia ESTE pamant romanesc si asta trebuie sa reiasa si de pe acest site, care sustine, cica, echipa Armatei Romane.

MoWeed15.04.2009 14:57
MoWeed

Nu stiu daca e bine sa ne bagam atat de adanc intr-o chestiune politica. Una e sa ne aratam sustinerea pentru fratii de peste Prut, alta e sa incepem noi sa analizam situatia asta.

Daca ne apucam sa vorbim despre abuzuri si alte probleme legate de politica, le vom da apa la moara celor care sustin ca suntem platiti sa scriem si alte prostii.

Tampitii care sustin ca Basarabia nu e pamant romanesc, ca nu ar trebui sa ne unim cu ei din considerente financiare sau ca nu are rost sa ii sustinem pentru ca pe ei nu ii ajuta asta, oricum sunt niste oi ignorante care cred cu sfintenie in ce debiteaza sfantul televizor. Acele persoane nu sunt capabile sa gandeasca singure, de aceea vor gasi oricum motive sa spuna ca suntem platiti.

Pana una alta, inainte sa fim stelisti, suntem cu totii romani. Si asta este o chestiune de importanta nationala; daca nu prin adevarul istoric ca Basarabia este pamant romanesc macar prin prisma faptului ca multi dintre acei manifestanti au dubla cetatenie, deci sunt si CETATENI ROMANI. Si abuzurile sunt evidente:

-multi tineri sunt arestati de zile intregi, timp in care nu au avut ocazia sa dea nici macar un telefon. Sute de parinti umbla disperati pe la sectiile de politie pentru ca nu stiu unde sunt copii lor. Asta in timp ce acestia sunt batuti si nu li se permite sa-si contacteze nici macar avocatii..

-multi dintre manifestanti au fost batuti de fortele de ordine. Si, la fel ca abuzul care-l fac jandarmii cand bat ultrasii, aceste lucruri nu sunt normale intr-un stat care se declara democratic

-a inceput o vanatoare: toti cei filmati pe strazi sunt cautati prin licee/facultati si arestati, batuti, umiliti

-totul este musamalizat de statul comunist: televiziunea publica are in program numai spectacole si desene animate. Asta in timp ce asupra ziaristilor straini se fac presiuni pentru a-i speria

Suntem la fel de avizati sa vorbim despre politica cum suntem sa vorbim despre fotbal. Asta deoarece nici unul dintre redactori si moderatori nu are licenta de antrenor(din cate stiu eu)

Eu consider ca, pe langa raspandirea spiritului stelist, acest site are si datoria sa raspandeasca nationalismul (a nu se intelege extrema dreapta, ci doar iubirea de tara si respectarea istoriei ei) printre tinerii stelisti.

LE: As scrie eu un articol, numai ca recunosc cu umilinta ca nu am talent in acest domeniu. Si decat sa fac ceva mediocru, prefer sa-l las pe altul care se pricepe...

Adrian15.04.2009 15:32

Mah....

Voi cititi ce scriu eu?

Nu am zis nicaieri ca nu e bine sa aratam pe fata ca suntem pro Basarabia si ca condamnam ceea ce se intampla.

Ce a fost pana acum prezentat, a fost perfect. Si ati vazut ca, in afara de 1-2 dobitoci, cam toti utilizatorii au sustinut pe cei de la Chisinau.

Dar, daca ma apuc eu sau orice alt redactor sa scriu despre ceva legat de politica, o sa vina un dobitoc din asta becalist sa spuna ca asta e site al lui basescu, ca nu stiu ce, ca suntem platiti de sus, ca etc.

Si asta o sa se intinda si la urmatoarele articole anti becalii.

Tot becalistii vor spune ca suntem platiti de basescu sa dam in idolul lor.

Asa cum am inceput acum, cu stiri preluate, ultima ora si alte info despre ce se intampla acolo, asta zic eu ca e foarte bine si ca trebuie sa continue.

Arata ca suntem patrioti si ca suntem alaturi de cei de acolo si nici nu ne prea baga in politic.

Voi trebuie sa intelegeti ca ceea ce se intampla acolo e un subiect foarte delicat.

Noi nu stim care e adevarul.

Atat timp cat manifestatiile nu sunt la nivel national, nu putem vorbi de rascoala sau revolutie sau lovitura de stat.

Eu zic ca ar trebui discutat mai pe larg acest subiect. Sa vedem ce zic restul moderatorilor si redactorilor si mai ales mai marii site-ului. Stim doar cu totii ce reactii au scos articolele anti tigani care au urmat decesului lui Marian Cozma.

Nu ar strica un topic cu sondaj despre acest subiect aici pe sectiunea moderatorilor.

Caline, daca vrei sa scri un articol, eu te ajut. Vorbim pe mesager.

Stanici15.04.2009 15:37

Ma, mie nu imi vine sa cred. Adica e ok sa apara articole anti Lacatus dar despre fazele alea nu putem lua atitudine ca site al unor suporteri ce ne aflam? Eu, unul, inainte sa fiu stelist, am fost ROMAN. De frica becaliotilor sa nu ne exprimam in mod public pozitia, gandurile, simtirile fata Basarabia mi s-ar parea un gest de lasitate. Cat despre carcotasi, las' ca am eu ac de cojocul lor cu varf si indesat :D . Ramane de intrebat cine o sa scrie articolul, care nu ar trebui neaparat axat pe politica ci pe romanism in principal.

MoWeed15.04.2009 15:39

Adriane, dobitoci de astia o sa existe mereu. Indiferent ce pozitie am lua, tot o sa se gaseasca un tampit sa sustina ca suntem platiti de unul sau de altul. S-au gasit de-astia dupa majoritatea articolelor anti-Jiji de pe site. Becaliotii traiesc in lumea lor; probabil l-ar iubi pe Jiji si daca le-ar rupe picioarele bodyguarzii lui...

Conteaza reactia majoritatiii, reactia celor pe care ii stim ca sunt stelisti. Si, dupa numarul de comentarii de la stiri sunt destul de multi care probabil ar considera propice un astfel de articol.

Vorba aia: Am scris un articol cand Kosovo a fost rapit Serbiei si acum cand e vorba de fratii nostri, de nepotii si stranepotii celor care s-au sacrificat in razboaie pentru Romania Mare nu scriem? Am scris un articol impotriva tiganilor dupa moartea lui Cozma(pe un subiect foarte delicat) si acum nu scriem?

Daca e s-o luam asa si articolele anti-Jiji pot fi considerate politice...

Adrian15.04.2009 15:45
Daca e s-o luam asa si articolele anti-Jiji pot fi considerate politice.

Pai de asta zic eu ma ca e urata situatia.

Ca eu nu vreau sa fiu considerat "politicos" cand scriu despre jijel.

Oricum, am facut deja un topic nou in sectiunea moderatorilor. Mutam discutia acolo si vedem ce si cum.

Caline, ti-am zis, eu te ajut la articol fara probleme.

Stiti doar care e pozitia mea.

Si anume, **** voronin! :D

MoWeed15.04.2009 15:48
Pai de asta zic eu ma ca e urata situatia.

Ca eu nu vreau sa fiu considerat "politicos" cand scriu despre jijel.

Deja esti considerat "politicos" cand scrii despre jijel. Si tu si Soldatino si Lari si Marius si Virgil si Stanici si bodanelu, etc...

Adrian05.05.2009 12:52

Tocmai am pus primul meu articol pe site....buya!

I am a Jedi! :D

Lari05.05.2009 13:38

La finalul titlului nu se pune punct. Sa fim atenti, ca e pacat sa ne dam singuri la gioale.

Am facut eu modificarea.

Ronnie05.05.2009 13:41

wtf?

Ce articol ai pus Adriane acum? Ca la mine nu apare decat ala cu autocarul, unu' a lu' Catalin, LDS... nimic de scris de Adrian.

MoWeed05.05.2009 13:42

Asa Lari, ia-l tare :D

Lari05.05.2009 14:06

@MoWeed

Vezi ca si tu, la semnatura, ai pus punct inainte de ghilimele, la finalul citatului din Maresal. Se prefera dupa... :bananadance:

MoWeed05.05.2009 16:48

Ai uitat ca-s clona ta mah? Asta inseamna ca tu ai facut greseala...

Ronnie06.05.2009 12:39

Virgil nu mai este redactor?

Azzido06.05.2009 12:44

nu mai este.

a cerut sa ii fie scos accesul de pe forum si /admin, asta se intampla ieri.

azi evident ca l-a cerut inapoi si i-am dat acces partial

Ronnie06.05.2009 12:46
:))))))
«167891097»