FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«15678997»
Azzido07.04.2009 00:12

salut,

sectiunea poate fi accesata doar de moderatori, redactori si admini.

referitor la articol, eu nu cred ca are cine sa-l faca. majoritatea e anti becali pe aici, asa ca...

totusi daca se gaseste cineva care sa o faca, o sa publicam articolul respectiv

lbj07.04.2009 22:58

Gica, nu cred ca ar trebui publicata o varianta pro...prin simplul fapt ca ne dorim a fi un site care sa educe, care sa elimine incultura si scursurile din randul stelistilor. ori un astfel de articol exact asta face, da drumul la incultura si prostie.

au fost destule articole destul de obiective, in care se recunostea atat meritul pe care l-a adus clubului, precum ii erau taxate si toate tampeniile pe care le-a facut.

Lari08.04.2009 00:18

Azazello mi-a trimis un PM cu o propunere de articol. I-a trimis acelasi mail si lui Virgil din cate mi-a zis.

Mie mi se pare un articol foarte bun, dar nu vreau sa-l postez de capu' meu, asa incat va cer si parerea voastra.

Steaua pãrãsitã

În aproape un sfert de veac de când urmãresc meciurile Stelei nu-mi amintesc sã fi prins o perioadã atât de grea în viața echipei. Si spun asta pentru cã ceea ce am vãzut în meciul cu Pandurii a fost o imagine a deznãdejdii...o imagine a durerii. O durere dincolo de nervi, frustrare, revoltã. O imagine a neputinței care m-a fãcut sã mã-ntreb obsesiv: oare Steaua mea a fost pe teren?

Iar rãspunsul vine cutremurãtor: DA! Steaua mea! Echipa pe care o susțin de copil, care mi-a adus atâtea bucurii, care m-a întristat uneori și care, mai presus de toate, m-a fãcut sã iubesc frumusețea jocului de fotbal. Da, Steaua mea a fost pe teren, dar și-a aratat chipul pe care eu unul nu-l zãrisem niciodatã. Chipul de Stea pãrãsitã. Poate cã alții l-au mai vãzut, poate cã am fost eu orb...în trecut. Dar a venit și rândul meu sã vãd acest chip trist, oglindindu-mi sufletul în el.

Pentru cã aceasta este Steaua sezonului 2008/2009. Un astru muribund.

O Stea pãrãsitã de spirit și spectacol, cu distrugãtori dar fãrã artiști în teren, cu o fiarã domesticitã pe banca grea a antrenoratului. Of, Lacã, daca-ai știi cât mã doare asta!

O Stea pãrãsitã de lumina performanței, strãinã într-un univers revoltat, cu fani dezbinați, management defectuos și jucãtori lipsiți de valoare.

O Stea pãrãsitã (secatã) de energie, stoarsã de sens și semnificații în paginile unor fițuici care alcãtuiesc presa sportivã (!?) sau pe sticla rece și fadã a nișelor de sport cu mãscãrici dresați pe post de cãlãi mediatici.

O Stea pãrãsitã de noroc, cu abonament "la barã", unde Fortuna a fãcut un perfid striptease cu speranțele noastre, care au alunecat apoi printre mãnușile sau picioarele lui Zapata.

O Stea pãrãsitã de un creditor cu statut ascuns de patron, jertfitã fãrã remușcãri pe altarul profitului în anii flãmânzi ai crizei globale.

O Stea pãrãsitã (cu riscul de a-mi atrage antipatii) de suporterii care, deși o iubesc, au uitat sã cutremure Ghencea cu acel "Luptã Steaua" care fãcea sângele sã fiarbã, angrenându-se într-un rãzboi hidos și devastator cu un finanțator prea orgolios și absurd, și cu siguranțã vremelnic.

O Stea pãrãsitã de toți dar râvnitã de toți deopotrivã, într-o cãutare de sine prin mantia falnicã a trecului, umbra grea a prezentului și speranța viitorului.

Cãci dacã e ceva care nu a pãrãsit Steaua, acel ceva este speranța. ªi chiar așa pãrãsitã, Steaua este la fel de frumoasã. ªi poate cã pentru anii de glorie trebuie sã plãtim și prețul umilinței. Odatã plãtit, sper sã am ocazia sã scriu și despre Steaua Regãsitã.

Pãnã atunci nu pot decât sã spun: Haide Steaua !

<span class="blueboldtext">Azazello</span>

Azzido08.04.2009 02:00

merge. posteaza-l

Lari08.04.2009 02:30

Postat.

Lari08.04.2009 10:31

Nenea Fane sugereaza sa postam chestia asta:

SCRISOAREA LUI Jiji DIN PARNAIE.

Draga mea familie, dragelor mioare,

Rog scuzați-mi scrisul, cã e cam rãcoare

ªi-mi tremurã mâna… sufletul din mine…

N-am nici masã, scaun… vã scriu stând pe vine.

Pac-pac, cum vedeți… zdrențele mi-au tras-o!

Simt cã-s mic și negru, din Burkina Faso;

Vãd, de dupã gratii, cum apune Soare,

Rãzboinicul Luminii, încet, dar sigur, moare.

Stau ca mielușel în celulã strâmtã,

"Supãrat îs Doamne", un coleg îmi cântã;

ªi vã scriu cu dor, versuri ce-s de jale,

Plâng ca Paraziții… "lacrimi și fecale".

Plâng, cã nu e drept… mare grozãvie…

Nu-nțeleg… de ce mi se-ntâmplã mie?

Hahalere care m-au încãtușat,

Toate știu prea bine c-au fãcut un blat.

Apelez la veri, surori și cumnați,

Tot neamu` Becali, oi și avocați…

Faceți ce îț` face, cã-i pe banii mei;

Scoateți-mã afarã dintre derbedei!

Iooo, Gigi Becali, sunt nevinovat,

Cã pe proștii ãia nu i-am sechestrat!

Papagalii dracu`… hoți de meserie;

Ei în libertate… io fac pușcãrie!

Pân-o fi sã ies, vã scriu în rãvaș,

Sã-mi aduceți slanã, ceapã și un caș,

Cã-ãștia bagã-n mine ceai și marmeladã

ªi nu vreau stamina ca în jos sã-mi cadã.

Rog sã îmi aduceți și-un televizor,

Cã-s sãtul de table și privit în gol;

La barbut îs AS, i-am fãcut pe toți…

Chiar de-am în celulã cei mai trei din hoți!

Mai am o problemã, care mã cam doare,

Îi vorba de cele zece dragi mioare…

Sã le-aveți de grijã, nu uitați de ele,

C-altfel ies de-acilea și dați de belele.

Mergeți și la Athos, faceți rugãciune,

Zdrențele cu Dracu, Dumnezeu cu mine.

Pac-pac, asta-i tot, vã salutã Jiji;

Om cu Steaua-n frunte… și în fruntea ligii!

Unde-o postam? :rolleyes:

Adrian08.04.2009 10:35

Pe prima pagina! :yeahh:

inca o data....la mouie Gigi!!!

Dragoshel08.04.2009 10:35

sa vorbim cu LDS sa o postam la tabela de haz

incerc sa dau eu de el pe mes..

lbj09.04.2009 09:03

Poate sa faca cineva un articol despre 9 aprilie 1974-2009, 35 de ani de la inaugurarea stadionului din Bulevardul Ghencea? Ar fi bine daca ar fi un articol emotional, si insistat pe ce inseamna stadionul asta pentru noi(simbol), emotiile pe care le-am trait, generatiile care s-au succedat...stadionul le-a vazut pe toate. Poate incepe si printr-un teasing, fara sa specificati undeva ca e vorba de aceasta aniversare, si sa explicati in ultimul paragraf :)

Virgil09.04.2009 09:15

Cred ca Lari ar fi cel mai in masura sa faca acest articol. Lari, maestre, te invitam prin urmare, sa dai curs acestei idei.

Lari09.04.2009 09:25

Saru'mana pentru incredere, Virgil! :blush:

Mai devreme de luni seara nu ma pot apuca de el. De astazi pana duminica sunt pe post de negru la munca.

@lbj

Cand ar trebui sa fie gata? Daca nu e o urgenta, incerc eu, nu ma deranjeaza. Asta daca nu va deranjeaza pe voi...

Stanici09.04.2009 09:26
Baieti, puneti la loc, pe prima pagina, cat mai sus, articolul despre ce se intampla in Basarabia ca fac crima si omor! :cursing: :cursing: :cursing: :cursing:
Virgil09.04.2009 09:36

S-a rezolvat sefulica. Te rog sa muti pe prima pagina. Acum.

Stanici09.04.2009 09:37

Luv u .

Virgil09.04.2009 09:59

Pe mine? Hai ma, da-o-n colo. Ce-o sa spuna Andreea? :laugh:

bodanelu09.04.2009 10:43

cine ce mai stie de forever_Steaua? ca mi-e dor de ea!

MoWeed09.04.2009 11:10
Poate sa faca cineva un articol despre 9 aprilie 1974-2009, 35 de ani de la inaugurarea stadionului din Bulevardul Ghencea? Ar fi bine daca ar fi un articol emotional, si insistat pe ce inseamna stadionul asta pentru noi(simbol), emotiile pe care le-am trait, generatiile care s-au succedat...stadionul le-a vazut pe toate. Poate incepe si printr-un teasing, fara sa specificati undeva ca e vorba de aceasta aniversare, si sa explicati in ultimul paragraf :)

Si eu cred ca Lari ar fi potrivit pentru un astfel de articol

Virgil09.04.2009 11:13

forever_STEAUA? Shit... ce-ai gasit la ea?

Azzido09.04.2009 11:48
Luv u .

stiam eu ca esti mai deosebit decat ceilalti...

Stanici09.04.2009 12:22

Stiam eu ca ai avut o cearta serioasa cu limba romana. Nici acum nu te-ai impacat?

Azzido09.04.2009 14:13

mda, eu cu romana, tu cu engleza.

care e mai smecher ?

chiar si asa: cand sugi **** tragi in piept ? :hump:

lbj09.04.2009 21:42
Saru'mana pentru incredere, Virgil! :blush:

Mai devreme de luni seara nu ma pot apuca de el. De astazi pana duminica sunt pe post de negru la munca.

@lbj

Cand ar trebui sa fie gata? Daca nu e o urgenta, incerc eu, nu ma deranjeaza. Asta daca nu va deranjeaza pe voi...

plm, ideal era pe 9 aprilie...imi plac actiunile contextuale,pentru ca au alt impact. degeaba punem articol aniversar pe 13 aprilie, pentru 9 aprilie...e ca si cum ti-as zice la multi ani la 4 zile distanta de ziua ta. totusi, observ ca lumea a fost ocupata, degeaba am dat mailuri, degeaba am scris pe forum si pe grupuri, ca nimanui nu i-a pasat

Lari09.04.2009 22:17

Mie mi-ai spus luni noapte, pe la 2, sa-l fac pentru miercuri.

Ti-am zis ca nu promit nimic, pentru ca sunt singur pe tura la munca si nu-mi vad capul de treaba.

IMI PARE ENORM DE RAU!

Numai ca nu pot face de pe o zi pe alta astfel de lucruri.

P.S. Ce am postat azi (ma rog, ieri), era inceput inca de vinerea ailalta.

lbj10.04.2009 00:10

nu iti era adresat mesajul tie :)

Lari10.04.2009 00:13

Ai raspuns la o postare de-a mea...

«15678997»