FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«13456797»
Dragoshel10.03.2009 16:07

LAri, articolele alea ar trebui postate in zilele cand nu are cine sa scrie...

Lari10.03.2009 22:19

Baietzi (si fete), nu pot sa ma achit de articolul de joi. Daca nu va scrie nimeni, voi cauta un articol interesant pe blogul lui Andrei Sava.

Sunt in cautari aprige sa ma mut si nu am nici timp si nici nu-mi sta mintea la scris in perioada asta.

Oricum, pana la finalul saptamanii va dura tarasenia (sper sa pot ajunge la meci sambata), iar de luni incolo voi fi ca nou.

Imi pare rau ca va las "cu fundu'n balta". Promit sa ma revansez!

lbj13.03.2009 23:47

poate sa faca cineva de dimineata un articol prin care sa marcheze inceperea meciurilor pentru locurile 3-4 ale ligii nationale de hochei pe gheata?

Sambata la 17:30 si duminica la ora 15:00 sunt primele 2 meciuri cu Brasovul. Se joaca in sistem 3 din 5.

Daca maine nu stiu cata lume o sa vina la patinoar, fiind si meciul de fotbal seara, poate macar duminica sa se stranga lumea si sa ii mobilizam si noi putin, fiind destul de probabil ultimul meci al nostru pe teren propriu in actualul sezon.

Virgil16.03.2009 13:45

Slaba activitatea redactorilor. Astazi nu a fost scris niciun articol. Ca atare a trebuit sa postam un articol care a starnit nemultumirea multor utilizatori. Era ziua lui Mihai, dar nu au mai scris nici Soldatino, nici SSK.

Probabil ca maine va fi la fel. Greu. Apelez la cei care sunt prezenti pe forum si citesc acest mesaj sa incerce sa scrie.

Lari, poate mai postezi ceva din Andrei SAVA. A propos, care-i link-ul spre blogul lui?

Lari16.03.2009 13:52

Postez acum un material super de pe blogul lui Andrei Sava, adica de aici: http://sammuraysports.wordpress.com

Imi cer scuze ca n-am vazut care a fost activitatea pe site. De sambata la amiaza nu am mai putut intra, de-abia azi-dimineata am terminat cu mutatul.

Virgil16.03.2009 13:53

Foarte bine, posteaza ceva langa analiza lui Adi.

Lari16.03.2009 14:10

Am postat articolul-gigant al lui Andrei Sava.

Mi-a fost mila sa-l impart in mai multe bucati, pentru ca mi s-ar fi parut ca si-ar pierde atat impactul, cat si farmecul. Daca am luat o decizie aiurea, prezint scuze si ofer si o solutie: sa-l impartim in doua, prima parte urmand a se termina la sfarsitul capitolului al doilea, "Cluburi comuniste?".

Totusi, sunt de parere ca ar fi pacat sa-l impartim. Un material atat de bine conceput merita sa fie prezentat cap-coada.

Il voi trece si in forum, in "Istorie", dupa ce va iesi din prima pagina. Stiu ca am promis sa postez si celelalte materiale ale sale in acea sectiune, insa chiar nu am avut timp. Nu am uitat, I'm on it, as soon as I can.

Lari16.03.2009 20:16

Baaaai, sper sa dati cu mila, dar eu i-am scris lui Gica Chioru si i-am propus sa scrie un articol referitor la Marius Lacatus, in care sa expuna de ce crede el ca antrenorul nostru este o rusine. Mai mult, m-am si oferit sa-l postez, in cazul in care nu mai are acces.

Daca mi-am dat foc la caciula, am un stingator langa mine. Am si facut exercitii, ma misc repede... :whistle:

Azzido16.03.2009 22:38

nu-i problema.

daca se exprima decent e ok.

cu toate ca o sa ne punem in cap juma' de site.

Adrian16.03.2009 22:51

Si ce daca sar?

Sa sara. Consider ca e mult mai bine sa se stie aceste lucruri acum, cand e rau, decaat sa aapara atunci cand ne e bine.

Bineinteles, presupun ca va veni o zi in care ne va mai fi si noua bine.

Lasati omul sa scrie despre Lacatus. Ala e. E al nostru. Daca tot il vrem simbol, sa il acceptam in toatalitate. Si cu bune si cu rele.

Si lucrul asta e valabil si cu Steaua.

E bine sa stim si lucrurile bune dar si cele rele. Daca becalii a facut putza mare cu valiza si a cumparat meciuri sau arbitrii, sa nu ne fie frica sa recunoastem. Nimic nu e mai penibil ca un om care neaga ceva evident.(de exemplu dinamuistii negand ajutorul lui lajos la medias)

Eu sunt stelist si la bine si la rau. Nu vreau sa mai inchid ochii.

Ma mandresc cu ce a facut echipa asta si vreau sa fie scapata de relele din jur ca sa poata sa faca din nou lucruri bune.

bodanelu17.03.2009 06:11

@Adrian are dreptate. Si adminul pacifist. Atat timp cat se exprima civilizat.. nu vad de ce nu!

Virgil17.03.2009 06:27

Nu cumva e vorba despre topicul ala pe care l-a deschis pe forum si cineva a avut ideea sa-l mute la topicul despre Lacatus?

bodanelu17.03.2009 10:38

cineva-ul am fost eu. din ce am inteles... Lari s-a oferit sa-i posteze un articol despre Lacatus

Lari17.03.2009 14:47

Ghinion!

Iata raspunsul lui Gica:

Nu am stare, prietene, niste oameni, dragi mie, la fel de stelisti ca tine si ca mine, chiar mi-au reprosat ca fac publice aceste lucruri despre Lacatus, ei avand aceeasi parere despre el ca si mine. Ei cunoscand foarte bine aceste lucruri definitorii pentru caracterul acestui om.

Cred ca un astfel de articol, iti dai seama ca daca l-as scrie as fi foarte dur cu Lacatus, ar face valva in intreaga presa sportiva, nu stiu daca ar fi bine, probabil ca nu. Dar, asa cum am spus, nu am stare.

Inclin sa-i dau dreptate. Ma gandesc ca ar fi total neinspirata ideea deschiderii unui nou front de lupta, tocmai acum, cand batalia cu babuinu' e in toi. Mai ales ca aura lui Lacatus-jucatorul are inca efecte puternice asupra presarilor. Chiar ca nu am mai scapa de eticheta de "huligani". Si acum chiar avem nevoie de orice ajutor impotriva jegului.

Stiu ca presa nu ne-a ajutat prea mult, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i facem un dusman si mai aprig impotriva tribunelor din Ghencea.

Oricum, sa-i uram MULTA SANATATE lui Gica si sa speram ca vom avea prilejul cat mai curand sa scriem si despre partile nasoale ale lui Lacatus.

Marius18.03.2009 06:37

fac it... Virgil, sper ca ai pus articolul tau... Eu m-am luat aseara de facut un sait (eu, care nu am habar de asa ceva) si n-am mai avut timp sa scriu. Sper sa-l pun diseara.

Stanici18.03.2009 07:11

Baieti, inainte de a pune articole ale lui x_ray, incercati sa corectati si voi pe ici pe colo. Adica sa nu ma intelegeti gresit, omul chiar are ceva de spus si le aduce bine din condei. Numai ca mi se pare inadmisibil sa apara virgula intre subiect si predicat. "Petitorii si admiratorii spiritului ei, i-au curtat pasii spre implinire cu o frenezie resimtita.....". Si mai sunt cateva virgule trase prin ****.

Virgil18.03.2009 10:28

@ Marius

Nu-i problema. Am vazut ca nu ai postat articolul si atunci l-am adus pe al lui xray_rom in prim plan.

I l-am pus si lui THE RADICAL ca principal si am "primenit vitrina" site-ului.

@ Stanici

Are mai multe greseli de scriere decat ai crede, vazand ce bine scrie. I-am corectat articolul si arata cum e acum. E posibil sa-mi mai scape si mie cate ceva, dar in general arata bine. Cat priveste observatia ta, sunt de acord cu ea, dar vorba aia, multi vad putini pricep. O sa am grija sa nu se mai intample.

Si articolul lui THE RADICAL a trebuit corectat, pentru ca desi l-am pus in tema cum sa redacteze un articol, nu a reusit sa se acomodeze. Apoi faptul ca scrie articolul undeva in Word si apoi il copiaza si-l pune pe site, face ca liniutele si ghilimelele sa se transforme in mici patratele. De scris insa, scrie corect.

Corectez absolut tot ce postez eu pentru altii. Si mai mult decat atat. ;)

Adrian18.03.2009 12:30

Propun sa incercam absolut orice ca oameni ca Gica Chioru sau domnul Ardeleanu sa fie adusi inapoi.

Ei trebuie sa scrie neaparat pentru acest site.

Sunt oameni care stiu despre ce vorbesc si cred ca, in perioada asta, cu problemele pe care le face becalii, avem nevoie de articolele lor.

Am inteles ca ei nu mai scriu pentru ca au fost dezamagiti de reactiile multor suporteri stelisti.

Propun atunci ca articolele lor sa fie publicate cu scop doar informativ. Topicele respective sa fie inchise de la inceput ca nici un utilizator sa nu poata posta nici un raspuns.

Lari18.03.2009 13:56

De Gica Chioru incerc sa ma ocup eu de peste 6 luni, fara niciun rezultat.

Omul a spus ca s-a retras si ca, cel putin momentan, nu mai are stare sa scrie. A lasat deschisa si o alta portita, spunandu-mi ca, daca va mai avea ceva de zis, nu va ezita sa scrie.

Pe de alta parte, ma bucur enorm pentru colaborarea cu Andrei Sava. Prin 2004 si 2005 avea niste articole si niste cronici de meci exceptionale!

MoWeed18.03.2009 15:20
Propun sa incercam absolut orice ca oameni ca Gica Chioru sau domnul Ardeleanu sa fie adusi inapoi.

De acord, chiar imi lipsesc articolele domnului Ardeleanu. Nu-l poate contacta cineva sa-i propuna da reia colaborarea?

Marius19.03.2009 08:22

S-a incercat acest lucru iar domnia sa a spus foarte clar ca, cel putin momentan, nu vrea sa mai scrie. Vedem ce va fi in viitor.

Faza cu articolele la care nu se poate comenta e puerila. Articolele de pe fcsteaua pentru asta sunt scrise, pentru a fi comentate de stelisti, iar publicarea unuia fara posibilitatea reply-ului ar fi un non-sens.

In plus, un articol de-al lui Gica ar face ca userii sa deschida topic separat unde sa-si expuna parerea.

Adrian19.03.2009 08:47

Lasa Mariuse ca sunt destui dobitoci pe aici care baga cate un comentariu rautacios doar ca sa atraga atentia si ca sa aiba cu cine sa se certe. Si cred ca stii si tu destule exemple, nu trebuie sa ma apuc eu sa enumar.

MoWeed19.03.2009 13:22

De acord Adriane, dar aici este exact cum ii zici tu lui xray. Daca scrii articole, trebuie sa iti asumi si laudele si criticile(oricat de nefondate ar fi acestea). Asa e natura umana, un dobitoc va exista mereu; acesta trebuie ignorat

Adrian19.03.2009 14:05

MoWeed

Foarte corect.

Dar eu nu ma refeream aici la critici corecte. Eu ma refeream la acei utilizatori dobitoci care cauta doar scandalul.

Uite, dau si un exemplu. Daca ma apuc sa scriu un articol in care il laud pe Stancu, sa zicem, dupa 2 secunde de la publicare utilizatorul SteauaB o sa fie prezent si o sa spuna ca romanii sunt "antitehnici" si ca orice lauda pe care a primit-o jucatorul respectiv e nemeritata.

Ca SteauaB sunt multi.

Din cauza astora nu mai vor unii redactori sa scrie.

Eu doar am propus.E pacat sa nu scrie pentru acest site oameni care chiar au ceva de spus si de la care putem invata ceva.

p.s.

Propun si ca topicul deschis de Gica Chioru sa fie pus la loc.

Ca sa avem unde discuta despre noul Lacatus.

Si va spun si de ce trebuie pus la loc.

Oamenilor le e frica sa vorbeasca despre Lacatus. Le e frica sa nu fie banati sau ceva.

Cand 90% din moderatori si redactori sunt clar pro Lacatus cred ca e usor de inteles de ce nu isi posteaza unii utilizatori nemultumirile.

In topicul deschis de Gica Chioru se putea discuta despre Lacatus foarte deschis.

MoWeed19.03.2009 15:28

Sunt de acord cu tine ca sunt unii pe acest site care parca ar cauta scandalul.

Dar si redactorii trebuie sa inteleaga ca acest fenomen raspandit peste tot in societatea romaneasca nu are cum sa nu apara si aici pe site. Ar trebui sa considere relevanta parerea majoritatii, nu pe cea a catorva dezaxati care nu au ceva mai bun de facut.

«13456797»