FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«12345697»
Lari06.03.2009 07:06

Incerc eu acum sa le aranjez. Sper sa-mi iasa.

LE: E ok asa?

Stanici06.03.2009 07:11

Ms, ejty un skumpyk.

Lari06.03.2009 07:18

Hay mey, nu ma fac3 sa ros3sc, pls!

Pkule!

:punk:

Virgil06.03.2009 07:39

@ Stanici

L-am postat unde a fost inainte de a fi mutat dintr-o regretabila eroare. :blush:

Stanici06.03.2009 08:21

Multumesc echipei redactionale, fanilor mei precum si parintilor mei fara de care nu as fi putut reusi. Luv you alll! :thumbup:

Lari06.03.2009 08:43

Propunere:

Nu ar fi mai bine sa punem in crawlul de stiri tot ce tine de presa si sa pastram pe prima pagina doar materialele noastre proprii si personale?

Sunt de acord insa sa pastram pe prima pagina doar materiale precum cel din Libertatea, despre Maestrul Ion Voinescu.

Ma gandesc ca daca tot s-a pus paru' pe carca redactorilor, macar sa ramana in prim-plan cat mai multa vreme astfel de chestii, nu articole din presa.

Daca vi se pare aiurea, voi sustine si eu ca redactorii ar trebui sa mai lase dracului orgoliul la o parte! :naughty:

MoWeed06.03.2009 08:46

De acord cu tine Lari, intaietate ar trebui sa aiba articolele proprii

Marius06.03.2009 08:53

Pai asa s-a facut pana acum. Doar ca unele articole din presa trebuie sa fie si pe prima pagina.

Ca tot am ajuns la momentul asta, rugamintea mea e ca atunci cand preluati un articol sa renuntati la formula clasica "Titlul Articolului (sursa)!" si sa puneti doar titlul (poate sa fie chiar si alt titlu, nu va obliga nimeni sa il puneti pe ala de la ziar) iar in finalul articolului mentionati "Sursa: bla-bla"

Lari06.03.2009 08:58
rugamintea mea e ca atunci cand preluati un articol sa renuntati la formula clasica "Titlul Articolului (sursa)!" si sa puneti doar titlul (poate sa fie chiar si alt titlu, nu va obliga nimeni sa il puneti pe ala de la ziar) iar in finalul articolului mentionati "Sursa: bla-bla"

Pai eu asa faceam dar mi le modifica SteauaToronto, asa incat m-am conformat, ca doar el face parte din actionariat, nu? :innocent:

Marius, in opinia mea, aia cu Citibank putea fi pusa doar la chestii de presa, desi, adevarat, e o stire importanta. Dar noi parca nu preluam din presa decat chestii importante... :huh:

Marius06.03.2009 09:00

O sa fac un schimb de PM-uri cu Toronto :D

Mie mi se pare ca stirea postata pe prima pagina atrage mai multi vizitatori.

Lari06.03.2009 23:57

Am postat doua articole de-ale lui Andrei Sava intr-unul singur. Mi s-au parut scurte si potrivite si cu meciul de la Brasov. Sper ca am ales bine.

Mai avea un material de istorie, "AL ªAPTELEA (1967-1968)", dar m-am gandit sa-l pastrez pentru marti, cand lumea se mai elibereaza de stressul meciului de la Brasov.

Luni o sa postez in forum, in topicul de istorie, si materialele sale despre istoria Stelei.

Virgil07.03.2009 12:18

@ Lari

Marti e ziua in care Adi isi posteaza analiza meciului de duminica.

Lari07.03.2009 12:20

OK.

Deci ramane ca Andrei Sava sa scrie doar sambata?

Adrian07.03.2009 13:59

Baieti, 99% nu mai merg la Brasov.

Multe lucruri de rahat s-au intamplat, prefer sa nu imi amintesc, Razvan muiescu, dinu vama si becalii sunt niste ****,etc...

Long story, short... voi scrie cronica. Sa speram ca meciul va fi televizat. Poate asa reusesc sa fac si analiza.

Eu ma gandesc ca televiziunea asta de rahat numita gesepeteve o sa isi mute carul de la medias la Brasov in seara asta si vor instala pana la meci tot rahatul ala de echipament acolo.

Sa speram ca vor da meciul.

Daca nu, pe langa **** mucescu, vama si mai ales becalii, **** si gesepe, ioanitoaia, tolontan,Dan voiculescu si toata antena lor de stiri :D !

Virgil08.03.2009 05:27

gsp.ro ne atentioneaza pe prima pagina, ca GSPTV incearca sa transmita meciul. Vesti aproape bune pentru cei care il receptioneaza. Eu nu.

Adi, poti sa-ti postezi singur cronica, sau ai nevoie de noi?

Adrian08.03.2009 09:36

Dupa cum ne astepta, dupa ce s-au dat victime, jegurile gesepiste sunt acum niste eroi nationali pentru ca au mutat un car nenorocit de la medias la Brasov.

Voi face si cronica si va fi si analiza.

Trebuie doar sa vorbesc cu Dragos sa vedem cum facem cu live-textul.

Acum eu sunt inca in Alba Iulia. Si pe la 1 voi pleca spre Cluj.

Normal, ar trebui sa ajung fara probleme pana la ora 3 dar, in caz ca nu reusesc, il voi ruga pe Dragos sa transmita el.

p.s.

Nu cred ca pot sa postez singur articole. Contul si parola pe care le am de la George Stan sunt bune doar la sectiunea live. Daca am primit alt cont si alta parola, pe mine nu m-a informat nimeni :D

Virgil08.03.2009 12:16

Bine, atunci voi fi pe forum la ora potrivita sa-ti postez cronica.

In ce priveste analiza meciului eu cred ca ar fi mai bine sa o postam lunea. Pentru ca inca sunt incinse spiritele. Astept si parerea voastra, redactori (cati mai sunteti) si moderatori.

Piece of Mind nu poate sa scrie saptamanal. O va face doar atunci cand va avea timp, ceva de spus, si inspiratie.

Lari08.03.2009 13:00

Dupa parerea mea, ar fi bine sa postam cronica imediat ce e pregatita.

- sunt destul de multi care nu pot vedea meciul la televizor, astfel afla de pe site-ul nostru, nu de pe altele, ce s-a intamplat, cum s-a jucat, cine a jucat bine/prost etc.

- daca nu postam imediat cronica, oricum spiritele vor fi incinse. Insa eu cred ca am puncta la "rubrica imagine" aratandu-le userilor ca ne ocupam de acest site si ca nu postam doar rezultatul si gata.

- daca nu postam analiza cat subiectul este cald, acesta se va raci, iar interesul pentru acel articol va fi unul scazut.

Singurul motiv pentru care nu ar trebui sa postam analiza imediat ar fi doar acela sa postam in oameni care judeca limpede, care nu se grabesc in a trage concluzii. Dar, pe de alta parte, limpezimea in gandire si clarviziunea ar trebui sa fie calitatile de care ar trebui sa dea dovada cel care face analiza. Doar asta presupune o analiza, nu?

Votez pentru postarea cronicii imediat ce ea este gata!

Virgil08.03.2009 13:18

@ Lari

Cronica se posteaza imediat dupa meci. Ziceam de analiza de marti sa o mutam. :)

Lari08.03.2009 13:31

Sorry ca m-am exprimat aiurea. :blush:

Si eu tot la analiza ma refeream, dar, fiind la munca, am ochii in 10 parti si am folosit cuvintele care nu trebuiau.

Reformulez: votez pentru postarea analizei cel mai tarziu maine la pranz.

Adrian08.03.2009 15:58

Pai... ma apuc sa fac analiza acum sau nu?

Hotarati-va....!!!!!!!!!

Care aveti nr lui Virgil, dati-i un sms sau ceva ca sa intre pe net...

Lari08.03.2009 16:18

Eu nu ii stiu numarul de telefon.

Dar tu scrie analiza, ca oricum trebuie s-o faci. Doar daca nu ai alta treaba, I don't wanna boss ya around... :blush:

Virgil08.03.2009 18:56

Evident ca o va face. Sa nu-i ierti Adi, scrie despre ei exact asa cum merita.

Virgil10.03.2009 08:24

THE RADICAL nu poate scrie astazi. A zis ca poate sambata.

Lari10.03.2009 09:56

Cum ramane cu Andrei Sava? Cand ii mai postam din articole? Azi vad s-au scris deja doua.

Intreb pentru ca ma gandesc ca ar fi frumos sa-l anuntam, poate vrea sa-si faca timp sa vada ce reactii au materialele lui.

«12345697»