FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«123497»
Virgil26.02.2009 09:34

@Azzido

Te rog sa-i dai acces lui Adrian sa-si posteze singur articolele. I-ai si ne-ai usura munca.

@ Adrian

Cronica meciului trebuie scrisa la obiect. Echipele, arbitrii, despre suporteri, cine a dat golurile si in ce minute, o scurta apreciere asupra jocului, jucatorul meciului eventual.

Analiza daca doresti sa o faci, posteaz-o marti.

Pana iti da Azzido acces apelezi la cine va fi prezent pe forum, inclusiv Azzido. Marius, Lari, Dragoshel, eu...

Adrian26.02.2009 09:37

Ok. Atunci asa facem.

O sa imi fie usor sa fac cronica meciului, mai ales ca o sa transmit si live-text unele meciuri.

Si atunci lasam analiza pe marti.

Asa facem. Vineri seara incepem :D

Lari26.02.2009 10:05

Marti este postat articolul lui Andrei Sava.

Azzido26.02.2009 11:24
@Azzido

Te rog sa-i dai acces lui Adrian sa-si posteze singur articolele. I-ai si ne-ai usura munca.

doar G Stan poate sa creeze conturi pe /admin

SSK26.02.2009 12:46

Eu voi scrie sambata sau duminica. In alte zile, cel mult un articol secundar si doar daca "tara arde". Avancronica, dupa cum am spus, nu cred c-o pot face in continuare, tocmai pentru ca nu sunt sigur cat de regulat pot scrie, iar avancronica nu trebuie sa lipseasca niciodata.

Virgil26.02.2009 13:16

Avancronica o s-o scriu eu. Cand nu o voi putea scrie o sa anunt din timp pe cineva sa-mi tina locul.

@ Azzido

Atunci sa-l rugam pe George Stan sa-i deschida un cont pe admin lui Adrian. Ii trimit imediat un mesaj.

Stanici26.02.2009 14:02

E prin tari straine George.

Fane26.02.2009 14:52
E prin tari straine George.

A fugit cu banii nostri ? :hmmm:

Lari26.02.2009 16:30

Si daca Rada a fost imprumutat ce facem cu topicul dedicat lui? Il pastram la 'Lotul Stelei' sau il mutam la 'Fosti jucatori/antrenori'?

c.ronaldo1726.02.2009 16:33

Il pastram la "Lotul Stelei" si ii punem langa nume "... imprumutat 6 luni la CS Otopeni". Este? :>

Marius26.02.2009 16:47

Este :)

Dragoshel27.02.2009 07:22

sa ia cineva legatura si cu steauatoronto, ca el nu stie schimbarile. Avancronica vad ca a fost postata de el....

Virgil27.02.2009 08:54

Daca Toronto are de gand sa scrie avancronica, nu are decat sa o faca. Dar sa stim si noi.

I-am scris ieri lui George urmatorul mesaj:

Adrian face parte din echipa de redactori care vor scrie pentru site. Pana acum i-am postat eu articolele, dar incepand cu returul ar fi bine sa aiba contul lui pe admin. Adrian va scrie cronica meciurilor si la doua zile, martea, va face o analiza a jocului in sine. In numele redactiei te rog sa-l ajuti sa se integreze cu adevarat in randul nostru.

As vrea de asemenea sa te rog sa-i inviti pe Lari si Adrian in grupul nostru restrans, pentru a avea acces la corespondenta prin posta electronica.

Multumesc.

Sper sa se ocupe...

Virgil27.02.2009 10:49

THE RADICAL doreste sa devina membru al redactiei si sa i se repartizeze o zi pe saptamana pentru a scrie.

Azzido, daca ai timp, ar trebui sa-i dai acces la sectiunea noastra si pentru a-si posta singur articolele. Multumesc.

Azzido27.02.2009 11:20

i-am dat acces lui The Radical la sectiunea asta.

cat despre cont pe /admin, am mai zis, pt moment doar G Stan poate sa o faca.

il anuntam dupa ce revine in tara.

Stanici27.02.2009 11:48

Virgil, pe data de 10 martie, brigada Roosters mai adauga un an de existenta. Sa ii incluzi si pe baieti in sectiunea aia.

Azzido27.02.2009 12:13

da chiar Virgil, tu ai acces la sectiunea aia din /admin ?

daca nu ai o sa ii trec eu maine.

azi nu prea am cand

Virgil28.02.2009 10:08

@ Azzido

Prin admin intelegand posibilitatea de a-mi posta singur articolele. Da, am.

Daca te referi la yahoo-group-ul redactorilor, iarasi am. Altceva nu cunosc.

Adrian28.02.2009 15:58

Am terminat Analiza Meciului.

Cand va fi publicat?

Acum sau maine?

Sa imi spuneti si vi-l trimit.

Lari28.02.2009 16:01

Eu sunt pe receptie. Chiar daca nu raspund imediat, sunt prin casa.

Azzido28.02.2009 17:48

posteaza-l aici si il pun eu

bodanelu28.02.2009 19:21

@Virgil am intrat din gresala la echipa moderatoare si am vazut cativa redactori fcsteaua.ro

Ce s-a intamplat cu: dankressman, LDS, papillon, subiectiv, the quiet romanian? de ce nu mai scriu? Oare se pot reactiva? :D

lbj28.02.2009 19:33

de astia ziceam si eu mai devreme...

Lari28.02.2009 20:16
posteaza-l aici si il pun eu

Dude, am vorbit cu Marius si zicea sa mai asteptam, ca acum are lumea despre ce vorbi: jidan, chestii...

El a propus ca, cel mai devreme, sa-l postam maine si cel mai bine luni.

Daca vreti, il postez eu, e ok.

Virgil01.03.2009 01:13
@Virgil am intrat din gresala la echipa moderatoare si am vazut cativa redactori fcsteaua.ro

Ce s-a intamplat cu: dankressman, LDS, papillon, subiectiv, the quiet romanian? de ce nu mai scriu? Oare se pot reactiva? :D

Daca doresc pot scrie oricand. Ei sunt inca activi.

Cred ca nu mai scriu pentru ca de foarte multe ori erau luati peste picior, fara ca moderatorii de atunci sa le vina in ajutor suficient de mult. Acum e cu totul altceva, exista colaborare intre redactori si moderatori, asa cum ar fi trebuit sa fie dintotdeauna. Aceasta colaborare din prezent a fost posibila datorita lui Azzido, care a raspuns favorabil dorintelor noastre, considerand-o necesara. Nu-l perii, cum poate le trece unora prin cap, spun adevarul gol golut.

@ Lari, te rog sa postezi analiza lui Adrian marti, asa cum am stabilit. Trebuie sa ne obisnuim cititorii cu regularitatea si cu seriozitatea.

@ Azzido

Te rog ofera-i lui Adrian posibilitatea sa-si posteze singur articolele. MUltumesc.

«123497»