FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1234597»
Virgil02.03.2009 06:43

Asteptam astazi articolul lui Mihai Somanescu.

Maine e ziua lui THE RADICAL si a lui Adrian

Miercuri: Marius si Piece of Mind

Joi: Lari

Vineri: Virgil

Sambata: Din nou Marius?

Duminica: avancronica lui Toronto si cronica lui Adrian

Il Soldatino si SSK vor scrie articole secundare atunci cand timpul le va permite si vor avea ceva de spus.

Sunt asteptate si alte articole secundare, indiferent de autor.

Lari02.03.2009 06:46

Cu o mentiune pentru ziua de marti, cand mai e si articolul lui Andrei Sava.

Virgil02.03.2009 07:24

Nicio problema Lari. Cu cat mai multe articole, cu atat mai bine.

Lari02.03.2009 13:09

Daca azi nu mai vine articolul lui Mihai Somanescu, postam analiza lui Adrian sau o lasam cum a picat?

Daca o lasam asa, voi posta articolul lui Adrian maine dimineata in jurul orei 8.

Virgil02.03.2009 13:12

Pune-l acum. Trebuie sa acoperim gaura.

Lari02.03.2009 13:21

Postat.

Maine dimineata voi pune articolul lui Andrei Sava.

bodanelu02.03.2009 13:22

Mi-a zis G.Stan ca i-a dat acces lui Adrian. Cred ca poate sa-si puna singur articolele.

Virgil02.03.2009 13:37

I-a dat acces pe yahoogroups si ramasese sa-i dea si pe admin. Oricum inainte de a-si posta singur articolele trebuie sa-l indrume cineva.

@ Lari

Te descurci perfect.

Marius02.03.2009 13:58

Sincer? Nu cred. Am destul de mult de lucru la job si 2 articole pe saptamana mi se par multe. Dar, daca vor fi subiecte, de ce nu? :)

Lari02.03.2009 20:08

Il putem muta pe Andrei Sava sambata...

Virgil03.03.2009 09:00

@ Marius

Ultimul articol scris de tine, a fost postat sambata/ Am crezut ca iti e la indemana si aceasta zi. Nu e problema, te rog sa scrii conform planificarii.

@ Lari

De ce nu? Tu decizi.

Virgil03.03.2009 09:08

@ Azzido

Un user ne propune sa punem pe prima pagina urmatorul link: www.ciobanul.com

Hotaraste tu daca e oportun.

Lari03.03.2009 12:52

I-am multumit pritr-un PM lui Andrei Sava pentru acel articol, spunandu-i ca incercam ca in fiecare zi sa apara cate un articol nou. L-am intrebat daca mai putem prelua articole de pe site-ul lui in anumite zile. Iata raspunsul sau:

Lari, îți repet: activitatea mea este destul de haoticã. Muncesc destul de mult și de aceea nu pot sã respect un program fix, cum ar fi fost susținerea unei rubrici permanente într-o zi anume. Sunt zile în care nu scriu nimic pe blog, altele în care postez 3-4 materiale. De aceea ți-am spus cã sunteți liberi sã preluați tot ce credeți voi de cuviințã. Nu vã fie teamã de copyright! :-D

Mai vreau sa propun ca articolele sale despre istoria Stelei sa fie postate in topicul de istorie al forumului, dupa ce ies din prima pagina. Daca sunteti de acord, ma voi ocupa eu de aceasta problema, insa mai spre sfarsitul saptamanii, ca acum stau cam prost cu timpul.

Virgil03.03.2009 12:59

Nici nu trebuia sa mai intrebi. E o idee buna. Da-i bataie! ;))

PS Continuare la da-i bataie presupun ca o stii, dar o spun totusi. "Da-i bataie, da-i bataie/ Si diseara la odaie! :)) E un vers dintr-un cantec mai deocheat.

Azzido03.03.2009 21:44
@ Azzido

Un user ne propune sa punem pe prima pagina urmatorul link: www.ciobanul.com

Hotaraste tu daca e oportun.

nu prea merge sa pui un site dedicat ciobanului langa cel al lui Gabi Balint.

parerea mea...

Virgil04.03.2009 07:39
nu prea merge sa pui un site dedicat ciobanului langa cel al lui Gabi Balint.

parerea mea...

Sunt perfect de acord.

Virgil04.03.2009 10:30

THE RADICAL a primit dreptul de a-si posta singur articolele. Ziua in care este planificat sa scrie un articol principal, este martea.

Din pacate observ ca nici Marius si nici Piece of Mind nu si-au postat pana la aceasta ora articolele.

Maine e randul lui Lari, iar vineri voi scrie eu. Sambata Andrei Sava. Duminica, avancronica(eu sau Toronto) si cronica (Adrian).

Luni: Mihai. Marti: analiza lui Adrian si articolul lui THE RADICAL, si tot asa.

Consider ca ar fi bine(normal) ca redactorii care nu au putut sa scrie in ziua planificata, sa spuna o vorba.

Lari04.03.2009 10:34

Maine voi posta in jurul pranzului.

Adrian04.03.2009 10:36

Virgil

Am o veste buna si una rea.

Daca merg la Brasov, imi va fi cam greu sa scriu Cronica. Adica, o voi scrie dar doar dupa ce ma voi intoarce. Si nu stiu cat o sa ia. Ma gandesc ca pana seara ajung inapoi.

Partea buna e ca asa voi putea face si cronica si analiza meciului :)

Virgil04.03.2009 12:30

@ Adrian

Daca te duci la meci, nu ai cum sa mai scrii cronica in timp util. Voi incerca sa fac eu o cronica dupa transmisa radio, cata va fi. Dar marti trebuie sa scrii analiza.

Marius05.03.2009 06:23

De duminica sunt chinuit de o... nici nu stiu ce exact... febra foarte mare (39 spre 40), dureri de gat si cap... nu stiu daca ati observat dar nici pe forum sau mess nu am stat. Azi e ceva mai bine, am ajuns si la servici, sper sa scriu ceva dupa masa sau maine.

Azzido05.03.2009 06:58

inasanatosire grabnica!

Virgil esti sigur ca o sa scrie Andrei Sava ? sau ii preluam noi articolele de pe blogul sau ?

Lari05.03.2009 07:02

Despre Andrei Sava vroiam sa intreb si eu: punem un articol de-al lui?

@Azzido

Andrei Sava mi-a spus ca nu are timpul necesar sa ne trimita articolele si ca putem lua orice de pe blogul sau, fara probleme.

Eu sunt cel care le va alege de pe blogul sau. Evident ca nu e nicio problema daca altcineva isi doreste sa faca acest lucru!

Virgil05.03.2009 07:05

De Andrei Sava se ocupa Lari. Deci totul va fi OK. Cand nu va mai avea ce sa posteze pentru el, ne va spune.

Marius, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, dar ma bucur ca ti-ai mai revenit si probabil ca in week-end-ul apropiat vei fi 100% sanatos. Ai procedat bine anuntand care a fost cauza lipsei articolului tau. Toate cele bune!

Stanici06.03.2009 06:56

Bai, unde a disparut faza cu intalnirea AISS la Brasov?! Lasati-o pe prima pagina pana sambata pe seara, macar, va rog io.

«1234597»