Joga, raspunsul meu este "da". Sunt acasa luni seara si pot sa ma ocup. Pana de curent, scufundarea planetei sau dorinta altcuiva de a o scrie sunt singurele lucruri care m-ar putea opri. Spor la articol!
Joga, raspunsul meu este "da". Sunt acasa luni seara si pot sa ma ocup. Pana de curent, scufundarea planetei sau dorinta altcuiva de a o scrie sunt singurele lucruri care m-ar putea opri. Spor la articol!
azzido, m-am bagat sa pun live video si am uitat sa mai misc pe acolo
Excelent. Am putea sa facem cronica de meci prin rotatie. Atunci eu o sa ma ocup de cronica urmatoarea, meciul retur cu lituanienii.
Am simtit eu bine ieri seara c-o s-o ia razna baietii cu politica site-ului. Luni, dupa infragerea de la Vaslui, postez articolul anti-becali.
Bai, vi s-ar parea ok sa facem o categorie pe prima pagina numita "Transferuri"?
Bai, vi s-ar parea ok sa facem o categorie pe prima pagina numita "Transferuri"?
Sa fie acolo langa Meciul urmator, Clasament si Lotul Stelei?
se poate rezolva.
unde sa duca? catre sectiunea de pe forum ?
unde sa duca? catre sectiunea de pe forum ?
Habar n-am... Sa fie o subcategorie la "Noutati"? ![]()
In alta dezordine de idei, desi i-am spus lui Eboync faptul ca am acces la modificarea "Lotului Stelei" (widgetul de pe prima pagina), am constatat fie ca nu am, fie ca nu ma duce capu' sa dau click unde trebuie.
Eu am adaugat/dezactivat jucatori de la "Top Player", dar vad ca modificarile nu s-au operat si acolo.
HELP!
Pentru vrajitoru' care va face incantatiile necesare, o rugaminte si pentru modificarea sectiunii de "Conducere tehnica". ![]()
MULTZAM!
Ramane cum s-a vorbit, fac eu cronica meciului?
Te-ai inscris primul la cuvant, din cate vad (sper sa nu gresesc
), deci SUCCES! ![]()
Astept PM/mail.
Da, si cati se batusera la cuvant, ne-am calcat in picioare, rupt tastaturi, s-a lasat cu spitalizare.
http://www.tare.ro/sofokle/17303-bataie-la...-pe-strada-omor
Uite, p-asta in rosu l-am batut ca sa ma inscriu la Cronica. Nu stiu daca mai poate fi identificat.
Dragoshele, 'ti-ar LIVE VIDEO al dreaq, ca d-abia se misca situ'. ![]()
Dap, au aparut. Sar'naaa! ![]()
chiar...si mai e o groaza pan' la meci...
apar greu pt siteul are un sistem de cache, deci unele chestii apar mai greu.
Lari, am trimis e-mail.
O trimit pe e-mail altcuiva? vad ca Lari nu-i on.
Postez acu'.
Lari, am mai trimis un PM cu un cuvant mancat de mine si o litera tot de mine, normal, sesizata de ebonyc.
Joga, am observat c-ai folosit ''minuturile'' ca plural pentru ''minut'' intr-o cronica. Shit happens. Bine ca n-ai o dublura pe forum, iti dai seama ce-ti spunea.
Nu te enerva, glumesc, stiu ca e oarecum dificil sa scrii in acelasi ritm cu partida, se pot strecura erori oricand.
''In minutul 25, Bourceanu paseaza pe pozitie viitoare lui Latovlevici care centreaza din alergare in careu. Fundasii lituanieni resping cu siguranta. Cateva minuturi mai tarziu, Pintilii si Bourceanu incearca cateva ruperi de ritm, iar mingea ajunge la marginea careului in posesia lui Nikolici care e faultat dur. O noua faza fixa este irosita ''
_____
Am incercat un ''dialog'' cu ''Grupul de Veghe'' prin incheierea cronicii pentru Vaslui- Steaua folosind intrebarea aceea care face referire la pasii descrisi de Grup in articolul '' Si ieri va fi o zi''.
''In minutul 25, Bourceanu paseaza pe pozitie viitoare lui Latovlevici care centreaza din alergare in careu. Fundasii lituanieni resping cu siguranta. Cateva minuturi mai tarziu, Pintilii si Bourceanu incearca cateva ruperi de ritm, iar mingea ajunge la marginea careului in posesia lui Nikolici care e faultat dur. O noua faza fixa este irosita ''
Probabil Pintilii si Bourceanu servisera cateva minuturi cand era faza la poarta lituanienilor. ![]()
Se fac si greseli, dar atentionam pana nu citeste toata lumea. N-am citit cronica lui Joga, ca il anuntam si pe el.
Lari, multumesc pentru modificari si pentru link-ul catre Grupul de Veghe!
Merci si lui ebonyc pentru sesizari!
Acum bagati comentarii anti-becali, i-am aruncat sageti si-n cronica.
Luni, dupa infragerea de la Vaslui, postez articolul anti-becali.
Dupa cum ziceam. Lari, vezi PM. Sper sa va placa, l-am compus intr-o nota mai spirituala.
Blindica, ma ocup eu de avancronica si cronica cu lituanienii, ok?
Joga, n-am nimic impotriva! Succes!
BAFTA, Joga! ![]()
ma ocup eu de live video
Cui ii trimit cronica de meci s-o posteze? Lari cica s-ar putea sa intarzie...