FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1848586878897»
Azzido31.07.2012 10:35

eu sunt de acord sa-i dam acces, chiar ma bucur sa vad ca vrea sa se implice, dar sa-l lasam sa scrie doua-trei articole si abia apoi ii dam acces sa si le posteze singur. deci pana atunci, daca are ceva de scris sa-ti trimita tie sau chiar mie prin mesaje private.

Lari31.07.2012 10:42

Din ce a scris Azzido, realizez ca am fost confuz in exprimare. Ma refeream la accesul in aceasta sectiune, sa-i albastrim numele si sa-i dam ocazia sa vina cu idei/sugestii, etc.

Din moment ce lui Azzido ii bubuie creierii cu adminul, doar el are dreptul, dupa parerea mea, sa aiba cuvantul decisiv in ceea ce priveste accesul in interfata de administrare a articolelor.

Azzido31.07.2012 11:00

i-am dat acces

Joga Bonito31.07.2012 11:43

Salut,

In primul rand, multumesc pentru incredere (si pentru cuvintele frumoase, Lari). Desi in aparenta de-a lungul timpului am fost recalcitrant si am tot ezitat sa ma implic, cand e vorba de chestii seriose sunt un tip responsabil si vreau sa devin util pentru site.

In al doilea rand, pentru inceput o sa incerc sa scriu 1-2 articole pe saptamana (in functie de timp) si o sa sondez piata ca sa atrag oameni sa scrie pe site.

As vrea sa scriu avancronica meciului din Europa. Pe ce ton s-o scriu?

Lari31.07.2012 12:11

Bine-ai venit, Joga! SPOR! :thumbsup:

Prin iarna, noi am stabilit ca, in cazul unor campanii "anti" pe site, acestea trebuie facute inteligent (intrucat "stilul Antena 3" si-a aratat limitele in anii 2008-2011): criticile la adresa conducerii sa fie solid argumentate, cronicile de meci sa redea fidel ce s-a intamplat pe teren si tot asa. Asta pentru ca s-a dovedit ca userii trebuie sa traga concluzia, nu noi, ei trebuie sa gandeasca de ce merge atat de prost acest club in ultimii ani.

Scopul nostru nu ar fi, deci, decat sa le aratam ingredientele stricate, pentru ca e evident ca "mancarea Steaua" din ultimii ani e oribila.

Daca ai o alta parere, nu e nicio problema. Ocupa-te cum crezi de avancronica meciului din Europa League si discutam dup-aia, daca va fi cazul.

Joga Bonito31.07.2012 12:20

Am inteles. Dupa ce-l termin ti-l trimit tie pentru aprobare?

Lari31.07.2012 12:24

Pentru publicare (miercuri noapte), nu pentru aprobare. ;)

@Azzido, Dragoshel

Facem LIVE VIDEO la meciul cu Trnava, da?

Dragoshel31.07.2012 12:30

joga, sa te vad ca dupa ce muncesti si scrii articole pe site sa te conteste 2-3 cum faceai tu si erai mereu impotriva.

facem Lari

Azzido31.07.2012 12:33

@Lari din punctul meu de vedere trebuie sa facem live video la orice meci din Liga 1, cupa sau cupe europene, deci daca aveti timp, va rog sa faceti si live video. E posibil sa-l fac eu dar nu sunt sigur ca o sa am timp.

Joga Bonito31.07.2012 16:16

Am terminat avancronica pentru meciul din Europa. Mai am de facut cateva ajustari.

Intre timp, mi-a trimis Harald un mesaj cum ca dorea sa scrie si el ceva asemanator cu articolul meu de azi, dar n-a mai apucat... I-am propus sa ni sa alature deoarece am vazut pe ceva sectiune ca se chinuia Lari sa-l convinga sa devina redactor. Sper sa dea curs invitatiei. Pe aceeasi tema, o sa incerc sa-l conving si pe Adrian sa revina sa scrie in continuare articole pe sectiunea anti-becali si eventual sa participe la cronicile de meci. Este o idee rea?

axl31.07.2012 16:19

Bun venit JB, o colaborare cat mai lunga iti urez!

Cu cat avem mai multi oameni care sa scrie cu atat mai bine.

Lari31.07.2012 16:24
Am terminat avancronica pentru meciul din Europa. Mai am de facut cateva ajustari.

Intre timp, mi-a trimis Harald un mesaj cum ca dorea sa scrie si el ceva asemanator cu articolul meu de azi, dar n-a mai apucat... I-am propus sa ni sa alature deoarece am vazut pe ceva sectiune ca se chinuia Lari sa-l convinga sa devina redactor. Sper sa dea curs invitatiei. Pe aceeasi tema, o sa incerc sa-l conving si pe Adrian sa revina sa scrie in continuare articole pe sectiunea anti-becali si eventual sa participe la cronicile de meci. Este o idee rea?

Mai poti face modificari la avancronica pana miercuri noapte, nu e graba.

O sa-i scriu si eu lui Harald, sa puna mana pe lopata, ca munca nu-i o rusine. :D

Cu Adrian o sa discute Costi in seara asta.

Azzido31.07.2012 16:41

incerc sa-l conving si pe Adrian sa revina sa scrie in continuare articole pe sectiunea anti-becali si eventual sa participe la cronicile de meci. Este o idee rea?

nu e o idee rea, doar ca n-ar fi o idee buna sa-l punem sa scrie cronica sau avancronica. S-ar putea sa ne alerge lumea pe strada dupa :D

Joga Bonito31.07.2012 16:57
Mai poti face modificari la avancronica pana miercuri noapte, nu e graba.

Miercuri noapte am treabă la spital. Eu iți trimit avancronica pe privat. O s-o completezi tu cu ce mai intervine intre timp. O să ti-o trimit pe PM.

blindica08.08.2012 12:37

@ Joga: ce mai faci, maestre? Ti-ai luat titlu si-o arzi in inactivitate ca aia pe care-i huleai? :)):chair:

Anyway, i-am intrebat pe south-side si pe S.S. Lazio daca n-ar vrea dansii sa scrie un articol despre o intamplare mai interesanta dintr-o deplasare sau orice altceva din viata lor de suporteri.

I-am tot vazut fiind acolo pe front, aparand mersul la stadion.

Costi08.08.2012 18:41

pai sunt 2 oameni activi inca, din grupurile de la sud :)

blindica08.08.2012 18:44

Stiu, am inteles, ma gandeam ca poate ar fi interactiv daca ar povesti ceva.

Costi09.08.2012 06:16

luati legatura cu ei(asa cum ai facut tu), si nu doar cu ei, cu oricine vedeti ca are ceva de spus. mai sunt si altii, gen joseph, mai avea si lari niste lume...noi am mai vbit cu lumea de-a lungul timpului dar nu prea se inghesuie sa contribuie activ. prefera sa stea mai chill si doar sa comenteze, desi multi urmaresc inca siteul

Lari09.08.2012 14:24

@Dragoshel, Azzido

live video la meci? :look:

Dragoshel09.08.2012 15:40

da.

Lari09.08.2012 16:41

Vreun doritor pentru cronica de meci de dupa meci la finalul partidei?

blindica09.08.2012 17:30

M-am apucat sa scriu ceva, incerc sa scriu in paralel cu meciul. Vedem dupa meci, cum se termina iti dau email, daca nu corespunde, bagam un mediafax. Bineinteles, daca nu se ofera altcineva.

Lari09.08.2012 18:55

Blindica, faci matale ceva cu meciu' asta?

blindica09.08.2012 19:11

Am trimis pe email deja.

Vedeti ca n-a luat bb-code-ul corect pe pagina!!!!

Am bagat eu parantezele care nu trebuiau... :shutup2:

Joga Bonito15.08.2012 15:55
@ Joga: ce mai faci, maestre? Ti-ai luat titlu si-o arzi in inactivitate ca aia pe care-i huleai? :)):chair:

Salut, tovarase blindica. Am avut niste treaba, dar acum am revenit. Probabil maine o sa scriu un articol.

«1848586878897»