Trist... Aproape ca nu-mi vine sa cred ce "spectacol" a fost p-aci...
Bai, baieti, io n-am ce parere sa-mi dau, sunteti nebuni la cap? Cine credeti ca are timp sa stea sa vada ce si cum? Mi-am auncat privirile in trecere doar. Singura chestie la care tin este sa se respecte regulamentul, atata tot.
Mi-ar placea enorm ca Adrian sa nu se retraga/sa fie data afara, pentru ca este exclusiv meritul lui atragerea noilor redactori, pentru ca il ajuta pe Dragoshel sa puna live video si, sincer, pentru ca are/isi face timp sa dezbata chestii gen "a merge ori nu la meciuri", care vad ca a facut furori.
Mi-a pierit tot chefu'...
@Noii redactori
- aveti deplina libertate de a scrie despre ce sa scrie, ori cum sa scrieti. Am incredere, insa, ca subiectele alese vor fi tratate cat mai profesionist cu putinta. Acest site este urmarit de o groaza de lume: de la jurnalisti (amintiti-va cat de repede au ajuns in vizorul presei, in trecut, anumite materiale de pe site).
- va rog sa respectati mult punctuatia, ori asezarea in pagina. Aspectul este la fel de important ca ideile expuse.
- va rog sa scrieti pe acest topic cine cat timp aveti pentru chestii administrative, cum ar fi: postarea in timp util pe site a meciului urmator, facerea rost decodul embed pentru LIVE VIDEO, notele jucatorilor, postarea articolelor care vin de la cititori, revista presei, eventual, de-astea...
- tin foarte mult sa se faca LIVE VIDEO la meciuri, din mai multe motive, printre care: traficul este foarte important si nu ne putem da cu parerea despre cat de rau merge clubu' asta, daca nu oferim principala baza de discutie (meciurile). NU VA OBLIGA NIMENI SA VA UITATI LA MECIURI, insa la meciurile mai importante, "unicii" sar de 15.000 in zi de meci, de exemplu.
- NU VA OBLIGA NIMENI sa face cronici de meci. Daca, totusi, aveti de gand sa faceti, este foarte bine.
- inainte, redactorii aveau o zi fixa de a scrie (dar fara a fi limitati la acea zi). Pana nu se va structura o echipa, fiecare scrie dupa cum are chef/timp/alcool pentru inspiratie.
- va rog mult ca orice nelamurire sa o postati aici. Este foarte important sa discutam cu totii toate problemele, pentru ca nimeni nu este detinatorul adevarului absolut, iar o idee/sugestie buna poate aparea de oriunde. Plus de asta, Securistu'-Faraon Costi Intaiu' ne poate verifica mai usor activitatea. 
- stau foarte putin pe mess (si din cauza timpului, si din cauza ca mijlocu' ala de comunicare ma oboseste). Oricum, prima data cand intru pe net, pe situ' asta intru.
- inchei printr-un lucru ESENTIAL: eu nu sunt sefu' vostru. Suntem o echipa, deciziile le luam impreuna.
Adriane, ramai, bai, ia uite ce misto o sa fie.