FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1818283848597»
blindica03.04.2012 06:22

Multumesc pentru postare,Lari!

Am facut o mica greseala la FC Utopia (bine,una mai vizibila) :blush: : ''Chiar dacă aveam cel mai modern stadion din tara casa noastra mi-a aduc aminte că patronului i s-a facut rusine ...''

Daca are cineva chef sa corecteze,multumesc! :worthy:

Azzido03.04.2012 06:40

se apropie alegerile, s-ar putea sa-l mai bage la zdup vreo cateva zile sau sa se amane ceva timp si apoi sa-l bage la zdup.

Lari08.04.2012 18:07

MULTUMIM pentru live video! :beer2:

MoWeed10.04.2012 13:29
Adrian: Dragos_drlsteaua si Chris1978 vor sa faca parte din echipa fcsteaua.ro

Adrian: nu ma intereseaza ce faceti

Adrian: daca ii vreti

Adrian: vorbiti cu ei si intelegeti-va

Asta face parte dintr-o discutie cu Adrian pe care am avut-o azi. Nu stiu cine se ocupa, dar cred ca ar fi o idee foarte buna ca respectivul sa vorbeasca cu ei. Cu siguranta avem nevoie de aportul lor...

Costi10.04.2012 13:36

luati legatura cu lari. pe chris l-am propus si eu mai demult

Lari10.04.2012 15:01

Da, bre, ridicati poarta cea grea a Mordorului si lasati-i sa intre. :yes:

@Azzido

Le dai matale acces, te rugam in sectiunea asta, sa le povestim acilea ce vrem si ce ne propunem?

Azzido10.04.2012 17:09

le-am dat acces

Lari10.04.2012 17:21

Multam, Patroane! :D

BINE-ATI VENIT, CROCODILILOOOR! :thumbup:

O sa revin mai incolo, tot aici, cu cateva randuri despre ce avem de facut. ;)

axl10.04.2012 18:10

Bun venit noilor colegi! Sus stindardul!

Lari11.04.2012 00:48

@Dragos_drlsteaua

@Chris1978

Dati un semn cand intrati acilea, sa nu latru la luna, da? Ca nici macar nu-i plina... :D

chris197811.04.2012 10:35
@Dragos_drlsteaua

@Chris1978

Dati un semn cand intrati acilea, sa nu latru la luna, da? Ca nici macar nu-i plina... :D

Ham, ham :) ... nu, nu sunt "caine", doar vroiam sa semnalizez ca sunt pe aici.

Mersi mult de propunere. Sunt mai mult decat onorat sa ma numar printre voi. Sper sa fac treaba buna / facem treaba buna impreuna.

blindica11.04.2012 13:37

Chris1978 : bine ai venit !

Succes in ceea ce-ti propui, iti doresc sa ai mereu cuvintele la tine ! :beer2:

Mariusmihet, salut!

Am vazut ca ai precizat ca nu mai indraznesti sa scrii ce crezi pentru ca ti-e teama ca vei fi banat.

De cine iti este teama? Vad ca ai niste idei de calitate, nu vad de ce ai fi banat!Poate doar sa jignesti pe cineva inutil, altfel nu vad de ce!

Ai putea scrie un articol in care sa-ti spui gandurile daca vrei.

O zi buna sa ai!

Salut,

O reala si placuta surpriza acest mesaj, multumesc. Am avut eu o opinie, ce-i drept foarte personala, legata de Hagi si am primit avertisment, ideea e ca nu mi-a placut sensul acestui avertisment, pana la urma era o opinie a mea, trebuia tratata ca atare si mai ales respectata libertatea de opinii.

O sa scriu un articol, imi place sa scriu ce simt dar o sa se intample atunci cand voi avea ceva de spus. Pana atunci iti multumesc pentru mesaj si sper sa colaboram....

O zi minunata!

N-ai pentru ce sa-mi multumesti !

Eu unul mi-as dori ca userii sa aiba incredere in moderatori si nu am parerea ca acestia din urma au intotdeauna dreptate.

In ceea ce priveste avertismentul ( nu stiu cine ti l-a dat ), sa stii ca face parte din politica actuala a site-ului sa nu fie permise jignirile catre foste glorii :rolleyes:

Departe de mine gandul sa il ponegresc pe "rege" insa la momentul acela mi s-a parut oportun avand in vedere "iesirile" pe care le avea la TV. Nu sunt suparat pe cel care mi-a dat avertizarea, dimpotriva, sunt pentru respectarea regulilor, iar in cazul de fata de pastrare a unei decente in exprimare.

Mi-ar place sa scriu mai mult pe forum insa timpul nu imi prea permite, totusi o sa incerc sa scriu un articol despre "iminenta" castigare a titlului....glumeam bineinteles. Cu iminenta,ca de scris o sa scriu....

Numai bine....

Adrian11.04.2012 13:58

Pe langa Chris1978 si Dragos_drlSteaua, pe care ii salut si carora le urez spor la scris, asta e lista de oameni cu care am vorbti:

Mountytoma,

Tupac(la care e foarte greu - vorbiti si voi cu el!),

Strezahuzum(poate doar din cand in cand),

John_86(mai trebuie convins, vorbiti si voi cu el!),

f23456k(si la el un pic de convingere)

mariusmihet(inca nu mi-a raspuns)

Bodanel - a acceptat sa faca parte si poate sa primeasca acces la grupul de redactori. Va rog sa rezolvati asta cat mai repede

P.s.

Pe lista mea se aflau si Tanaru Young si Predatorpulse7 dar ei nu mai vor sa intre pe site. I wonder why!?

1on11.04.2012 15:12

Mersi de invitatie dar, daca o sa am vreun subiect pe care sa-l pun intr-un articol, o s-o fac. Problemele-s urmatoarele: 1. de obicei nu prea am si 2. in viitorul foarte apropiat o sa mi se schimbe prioritatile si, sper, nu cred c-o sa mai am timp (muіe criza... si cenzura :P); bagati de seama ca nici pe Steaua.ro n-am mai pus si trebuie oameni acolo. :|

Daca vreti sa-mi dati cont de redactor, n-o sa refuz, ba' tocmai am batut din picioare in vreo 2-3 randuri si numai peretii au auzit. Da' activitatea mea o sa fie de copy-paste, in principal. Nici atata lucru n-ar fi rau de vreme ce in mai multe randuri v-am dat link-uri la articole si-am strans doar like-uri, nu s-a miscat nimeni dintre cei cu butoanele (sau s-a miscat tarziu).

Adrian11.04.2012 15:25

Altu' care se casatoreste.

Sa i se dea post de redactor!

1on11.04.2012 15:32

Nu m-am referit in sensul asta :)) Cel putin, nu neaparat :))

Adrian11.04.2012 15:42

Scoate-te, scoate-te!

Maye11.04.2012 18:10

Va urez un caldur bun venit celor noi ! Forza Steaua ! Spre 24 !

*pe f1234567891011121314151617181920.999k il puteti convinge usor, cu sare.

Adrian11.04.2012 20:03

Ca ultimul lucru pe care il mai fac, va comunic ca si mariusmihet a fost de acord sa scrie pentru site.

Ma simt un pic prost acum, ca i-am chemat pe oamenii astia sa scrie pentru Steaua, intr-un mediu infectat cu oi, si ii parasesc. Dar asta e.

Daca inca nu se poate trece peste prietenii ca sa facem o treaba serioasa, aici nu e loc de mine.

Eu sunt enervant, asa cum a zis si Calin. Mie nu-mi place sa fac compromisuri. Daca voua va place, nasol.

Spor la scris Chris1978, Dragos_drlSteaua, Bodanel si MariusMihet.

Spor la scris si celorlalti care vor mai fi de acord sa faca parte din echipa.

Mult spor si multa putere celor care sunt stelisti adevarati si care inca lupta impotriva jegului.

Moarte in chinuri oilor!

Lari12.04.2012 00:12

Trist... Aproape ca nu-mi vine sa cred ce "spectacol" a fost p-aci...

Bai, baieti, io n-am ce parere sa-mi dau, sunteti nebuni la cap? Cine credeti ca are timp sa stea sa vada ce si cum? Mi-am auncat privirile in trecere doar. Singura chestie la care tin este sa se respecte regulamentul, atata tot.

Mi-ar placea enorm ca Adrian sa nu se retraga/sa fie data afara, pentru ca este exclusiv meritul lui atragerea noilor redactori, pentru ca il ajuta pe Dragoshel sa puna live video si, sincer, pentru ca are/isi face timp sa dezbata chestii gen "a merge ori nu la meciuri", care vad ca a facut furori.

Mi-a pierit tot chefu'...

@Noii redactori

- aveti deplina libertate de a scrie despre ce sa scrie, ori cum sa scrieti. Am incredere, insa, ca subiectele alese vor fi tratate cat mai profesionist cu putinta. Acest site este urmarit de o groaza de lume: de la jurnalisti (amintiti-va cat de repede au ajuns in vizorul presei, in trecut, anumite materiale de pe site).

- va rog sa respectati mult punctuatia, ori asezarea in pagina. Aspectul este la fel de important ca ideile expuse.

- va rog sa scrieti pe acest topic cine cat timp aveti pentru chestii administrative, cum ar fi: postarea in timp util pe site a meciului urmator, facerea rost decodul embed pentru LIVE VIDEO, notele jucatorilor, postarea articolelor care vin de la cititori, revista presei, eventual, de-astea...

- tin foarte mult sa se faca LIVE VIDEO la meciuri, din mai multe motive, printre care: traficul este foarte important si nu ne putem da cu parerea despre cat de rau merge clubu' asta, daca nu oferim principala baza de discutie (meciurile). NU VA OBLIGA NIMENI SA VA UITATI LA MECIURI, insa la meciurile mai importante, "unicii" sar de 15.000 in zi de meci, de exemplu.

- NU VA OBLIGA NIMENI sa face cronici de meci. Daca, totusi, aveti de gand sa faceti, este foarte bine.

- inainte, redactorii aveau o zi fixa de a scrie (dar fara a fi limitati la acea zi). Pana nu se va structura o echipa, fiecare scrie dupa cum are chef/timp/alcool pentru inspiratie.

- va rog mult ca orice nelamurire sa o postati aici. Este foarte important sa discutam cu totii toate problemele, pentru ca nimeni nu este detinatorul adevarului absolut, iar o idee/sugestie buna poate aparea de oriunde. Plus de asta, Securistu'-Faraon Costi Intaiu' ne poate verifica mai usor activitatea. :D

- stau foarte putin pe mess (si din cauza timpului, si din cauza ca mijlocu' ala de comunicare ma oboseste). Oricum, prima data cand intru pe net, pe situ' asta intru.

- inchei printr-un lucru ESENTIAL: eu nu sunt sefu' vostru. Suntem o echipa, deciziile le luam impreuna.

Adriane, ramai, bai, ia uite ce misto o sa fie. :D

Dragoshel12.04.2012 08:20

Lari (sefu nostru) nu am zis ca pun eu live video si cand nu pot va zic sau las codul pe forum/mail??

lasa-l pe Adrian ca isi revine el repede.

chris197812.04.2012 09:01

Mersi de bun venit. Promit sa incerc sa dau din taste cat pot de bine - sigur o sa si reusesc, trebuie doar sa ma reglez un pic mai bine cu alcoolul (sa vad exact intre ce numar de cutii de bere consumate e inspiratia maxima) :)

Nu stiu cat de potrivit e sa spun asta eu, un junior... dar vreau sa le urez si eu celorlaltor juniori care au promovat odata cu mine bun venit, multa bafta si multa inspiratie.

Incerc sa intru cat de des pot, insa daca nu dau niciun semn timp de cateva zile nu va speriati: e doar meseria mea care, uneori nu imi da de lucru un timp, alteori de-abia apuc sa dorm 2-3 ore pe noapte.

Lari12.04.2012 10:44
Lari (sefu nostru)

:tomato:

nu am zis ca pun eu live video si cand nu pot va zic sau las codul pe forum/mail??

lasa-l pe Adrian ca isi revine el repede.

Da, fratioare, da' ma gandesc ca poate ti s-o uri si tie sa-ti faci viata dupa meciuri, poate ai nevoie de ajutor. De-asta am batut iar darabana cu chestia asta...

blindica19.04.2012 12:41

Salut!

Am si eu o intrebare: de fotbalul international ne ocupam, doar asa... ca fapt divers?

Vorbeam cu colegul de forum Harald si acesta spunea ca ar avea placerea sa traduca discursul lui Klopp de la Borussia Dortmund de castigare a titlului in Bundesliga.

Ma gandeam ca poate l-am posta pe site atunci cand va fi momentul pentru ca lumea sa vada ce idei are un profesionist de la un club profesionist.

Cu semnatura ca-i tradus de Harald si doar daca vreti!

:naughty:

Lari19.04.2012 16:59

ORICE material care reflecta profesionalismul din alte campionate/sporturi e cat se poate de binevenit. :thumbup:

«1818283848597»