FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1777879808197»
Costi05.02.2012 10:22

exista multe personalitati dificile pe lumea asta. aici vorbeam strict de munca depusa pentru site, nu de caracterul fiecaruia. or, nu stiam ca pentru a fi redactor tre sa dai un test de personalitate :))

Azzido05.02.2012 12:25

dar un test psihologic nu ar strica :D

Costi05.02.2012 12:39

Re: [fcsteaua_ro_editors] intrebare intrebatoare! Situatia de fapt

salut.

eu sunt terminat, nu am cand sa scriu, sunt plin de deadline-uri, viata mea este ca un cazan in fierbere (familie, sotia plecata mai tot timpul, mutat in apartament nou si copil la gradinita....nici o banala disertatie nu am putut să o susÈșin deÈ™i anul trecut, cand am renuntat să dau din prima, imi propusesem sa nu ratez luna februarie a acestui an).

Nu vreau să încurc pe nimeni, imi dau seama ca site-ul trebuie sa meargă mai departe si propun trecerea mea in rezerva.

Catalin asavoaei

Re: [fcsteaua_ro_editors] intrebare intrebatoare! Situatia de fapt

Din păcate È™i eu sunt în aceeaÈ™i situaÈșie ca a lui Cătălin. Nu am timp absolut pentru nimic, plus o serie de probleme neplăcute care îmi ocupă È™i puÈșinele ore libere. Nu È™tiu când aÈ™ putea să le rezolv.

Nu vreau să vă încurc, dar nu am ce să fac momentan.

i.n.money

Re: intrebare intrebatoare! Situatia de fapt

Si eu stau la serviciu de m-am plictisit (de altfel, tot de la serviciu va scriu

si acest mail...), dar nu ar fi asta marea problema, pentru ca la o adica mi-as

gasi timp sa scriu un articol la 2 saptamani, asa cum imi revine sarcina.

Problema e ca habar n-am despre ce sa scriu. Mai ales acum, cu situatia politica

pe care o stim cu totii, n-am mai citit un ziar de sport de 3-4 saptamani, deci

sunt absolut paralel cu ce mai e pe la Steaua (am auzit insa ca ne intoarcem in

Ghencea...poate n-ar strica o dezbatere despre ce atitudine trebuie adoptata!).

Sunt destul de convins ca voi reincepe sa scriu dupa ce va incepe campionatul.

P.S. Alfie si Catalin - va doresc multa bafta! Sper totusi sa nu va retrageti.

P.P.S. Costi - noroc cu rubeola, frate, altfel pu£a ne mai organiza :)

Ovidiu

Concluzie: avem o echipa redactionala unde redactorii nu mai au despre ce sa scrie, nu mai au timp sa scrie sau nu mai vor sa scrie, un coordonator al echipei redactionale care lipseste si nu stim nimic de el de cateva saptamani.

evident ca nu este o situatie care sa duca spre ceva bun spre viitor, asadar ce facem?

axl05.02.2012 13:27

Cine se ocupa in lipsa lui Alex de redactori? Am rugamintea ca persoana respectiva sa vorbeasca cu Gandalf si sa-l mai tempereze. Isi jigneste colegii din echipa moderationala si nu mi se pare tocmai ok.

Propun ca un inceput de solutie sa i se dea acces aici, mai ales ca e redactor, nu struto-camila. Am impresia ca scrie la nemultumiri tocmai ca sa denigreze echipa moderationala, nu neaparat pentru ca este nemultumit. Daca ar avea acces aici o multime de discutii jenante n-ar mai fi publice. Bineinteles, e cu doua taisuri, poate folosi informatii gasite aici (si sa le treaca pe fise) impotriva multora dar personal prefer asta decat sa continue balacareala publica.

Costi05.02.2012 13:54

s-a stabilit de jumatate de an ca el sa fie redactor, nu struto-camila, dar evident ca nu s-a intamplat nimic. moweed se ocupa in lipsa lui alex

Azzido05.02.2012 14:03

Gandalf e special. El nu discuta cu pulimea. El este anonim. El trimite si primeste doar prin intermediari. Siteul depinde de el, restul sunt degeaba sau inexistenti. Traiasca conducatorul si marele Gandalf! Ce ne-am face noi fara el ?

Acces aici ? Nu vrea el asa ceva. E mai frumos sa arunci cu rahat si sa faci pe victima in public decat sa discuti constructiv cu restul staffului.

@Costi

ce am putea face cand nu mai exista tragere de inima? pai am putea sa platim cativa redactori sa scrie pt site. ma refer la un suflu nou de care siteul nu are nevoie.

1on05.02.2012 15:09
ce am putea face cand nu mai exista tragere de inima? pai am putea sa platim cativa redactori sa scrie pt site. ma refer la un suflu nou de care siteul nu are nevoie.

Eu v-am zis mai demult ca asta e. Da' voi nu m-ati crezut.

Pe langa asta, de vreme ce-s omul cel mai activ de pe Steaua.ro, din 3 cati ne mai ocupam, rog insistent sa fiu anuntat atunci cand mai au loc lucrari de intretinere, macar sa stiu de ele si sa nu ma chinui degeaba. Atata vreme cat inca mai am timp. Iar au disparut cateva articole. Vreo 2-3 , nu multe (de fapt, vad ca saitul a fost "dat inapoi" cu vreo 2-3 zile, ca si actualizarile de pe bara sunt vechi).

Costi05.02.2012 16:09

cand nu mai exista tragere de inima ar trebui sa existe oameni care sa gaseasca alti oameni care sa aiba tragere de inima. Sau ar trebui sa nu discutam in 2012 asta cand se trag semnale de alarma de 3 ani de zile.

Cand s-a propus treaba cu platitul, toata lumea a fost impotriva. Daca tot se va lua in calcul aceasta solutie o sa va rog in prealabil sa gasiti si oameni care sa faca rost de bani :).

Azzido05.02.2012 16:56

pai publicitatea aia pt ce o tinem acolo? eu nu am fost impotriva la chestia cu redactorii platiti. era clar ca o sa se ajunga aici, pt ca atunci cand lucurile sunt roz, toti sunt stelisti pana la moarte. Cand treaba se impute raman doar cativa

1on, nu a fost o lucrare programata. S-a **** configuratia softului care ruleaza pe server si a fost nevoie de o reinstalare de la 0, d-asta s-au pierdut cele 3 articole.

ah, si am pierdut vreo 6 ore facand asta, din pacate Gandalf nu a fost disponibil sa faca si acest task.

Dragoshel05.02.2012 17:04

atunci sa vindem locuri pt bannere la diferite situri daca tot nu mai conteaza traficul. sa fim platiti la cat tinem bannerul,nu la cati dau click pe reclame...

Costi05.02.2012 17:31

@azzido,

publicitatea aia o tinem ca sa putem tine siteurile sus, in primul rand, pentru ca in momentul de fata nu iti intra mii de euro pe luna din treaba asta ca sa poti face si altceva. eu cand am propus-o erau bani, acum nu sunt!

@dragoshel,

complet de acord. daca stii siteuri care ar face asta iti voi da toate materialele de care ai nevoie pt a negocia cu ei.

axl06.02.2012 12:10

Mesaj de la [Cogalniceanu Alexandru] din data de [20-12-11]

Salut, as fi interesat sa pun o reclama pe fcsteaua.ro pentru www.tigariieftine.ro

Ce variante ar fi si ce costuri?

Multumesc si sarbatori fericite,

Alex Cogalniceanu

Doresc sa fiu contactat la adresa A***@***

*Alecs*06.02.2012 13:22

Intreb si eu: Nu exista un loc pe internet in care sa se posteze un anunt de genul "fcsteaua.ro vinde locuri pentru bannere, atata spatiu, costuri etc" + obligatoriu precizarea traficului zilnic (nu al celui de pe trafic.ro) cu explicatii clientului de ce e atata acolo si care e cifra reala ?

Costi06.02.2012 13:45

i-am raspuns de atunci dar nu a mai dat niciun semn

Lari07.02.2012 01:50

La articolul asta, din Chrome si Internet Explorer nu se vede poza, dar din Mozilla se vede.

La voi cum e?

Dragoshel07.02.2012 07:11

la fel Lari...

Lari07.02.2012 12:16

Pai si o scoatem?

Dragoshel07.02.2012 12:49

nu ca acum se vede la mine pe chrome. iostiu ce panaram de calculator ai tu pe acolo de nu merge nimic pe el :)))

Costi20.02.2012 22:30

se baga careva sa faca un articol despre nesu, despre gala cu fundatia? sau macar sa copieze unul din presa...

Lari20.02.2012 23:03

Din pacate, eu nu am cum.

Si cum ar fi sa munceasca un sef?! :blink:

Costi21.02.2012 11:15

pai bre nea sefu redactorilor, tocmai tu sa gresesti mha si sa nu precizezi corect sursa? :))

"Va multumim pentru preluarea articolului, dar va rugam sa puneti link spre site-ul nostru. O zi buna

Reply la: z***@***"

Costi21.02.2012 11:56
Lari21.02.2012 12:32
pai bre nea sefu redactorilor, tocmai tu sa gresesti mha si sa nu precizezi corect sursa? :))

"Va multumim pentru preluarea articolului, dar va rugam sa puneti link spre site-ul nostru. O zi buna

Reply la: z***@***"

Deci sper ca ai pus link si catre materialele psp si gsp, da? :rolleyes:

Cat despre scandalul dintre Ilie si Gheorghe, eu nu l-am pus ieri, pentru ca "discutiile" erau deja in toi pe forum, la "De ce tre' sa plece...". M-am gandit ca-s destule pe prima pagina si ca nu are sens.

Cum ziceti si voi.

Costi21.02.2012 15:02

nu la pus, ci la un articol pe tema asta ma gandeam, pe tema stabilitatii, pe tema la digi il da afara la gsp nu-l mai da etc.

Lari21.02.2012 17:18

Are cineva chef sa scrie joi despre meciul din Olanda?

O sa-i mai dau un semn lui Joga Bonito, poate va/ne scapa el.

«1777879808197»