poate raspunde careva, macar aici
Salut,
Cred ca s-ar potrivi la sfarsitul anului un concurs legat de "cel mai bun 11 stelist din istorie". (Premii simbolice, un tricou, o carte, chestii d-astea).
Ma ofer sa fac eu selectia pe posturi, adica sa ofer draftul initial de cate 10 jucatori din toate generatiile, pe fiecare post (sistem 1-4-4-2 sau 1-4-3-3), din care sa se faca alegerea.
Ar trebui facute 8 sondaje (portar, fundas dreapta, stanga, centrali, mijlocasi dreapta, stanga, centrali, atacanti) cu cate 10 variante pe post. Criteriul e simplu. fiecare user voteaza jucatorul preferat, iese un lider si o echipa-tip formata din liderii pe posturi (la fundasii centrali, mijlocasii centrali si atacanti, intra in echipa-tip primii 2). Rezulta cel mai bun 11 stelist din victorie, ales de suporteri.
Asta-i doar prima parte, a doua (concursul) e urmatoarea: postam un articol in care explicam ratiunile concursului (reflexul stelist, chestii d-astea) si urmatoarea invitatie: Pe langa votul vostru, care contureaza cel mai bun 11 stelist all-time in comnstiinta la zi a suporterilor, fiecare suporter stelist are ocazia de a-si exprima nominal propria viziune cu privire la cel mai bun 11 din istoria Stelei (dar doar din draftul initial), prin exprimarea parerii proprii intr-un mod foarte simplu. Postati echipa voastra tip aici. Postul va contine numele userului, numarul de intrare in concurs si echipa selectata din lista oferita.
Ex.:
1. Gandalf the White
Stelea - D.Petrescu, Belodedici, Zavoda II, Filipescu - Hagi, Dumitru, Iordanescu - Lacatus, Voinea, Raducanu
Urmatorul:
2. Lari
Voinescu - Panait, Apolzan, Radoi, Halmageanu - Fane Petcu, Jenei, Galca - Balint, Constantin, Adi Ilie
Urmatorul: numarul, numele si echipa lui.
Atentie: Selectia va fi doar din draftul intial, adica Lari nu are voie sa-l puna pe Zaharia in atac, chiar daca vrea muschiul lui.
E, la final, inchidem, vedem care e echipa-tip scoasa de voturi si comparam cu cele postate de useri, nominal. Care user are cei mai multi jucatori in echipa lui, e castigatorul concursului.
Sunt 2 probleme. Daca dam drumul la sondaje in acelasi timp cu postatul nominal al echipelor, trebuie sa se poata vota, dar sa nu se vada rezultatul votului in timp real!!!! Altfel n-am facut nicio chestie, o sa fie unii care o sa-si posteze echipele in functie de aia care sunt in avantaj la sondaje. Daca nu se poate face asta (sa nu se vada rezultatul votului), atunci trebuie lansat postatul individual al echipelor, trtebuie inchis la o data (24 decembrie, sa spunem), iar in perioada 24 dec- 29 (30) dec. sa se desfasoare sondajele, ce vor trebui lansate dupa incheierea postatului nominal.
A doua problema e legata tot de sondaje, am spus 10 jucatori pe post, dar ar fi mai bine sa punem pana la 10, daca se poate. la portari sunt de ajuns 10, dar la mijlocasi centrali sau atacanti sunt foarte putini doar 10.
Deci, daca isi asuma cineva chestiile tehnice cu crearea sondajelor, eu sunt dispus sa facem o colaborare. Despre detalii vorbim pe parcurs, dar, daca vreti sa incepem, tre` sa-i dam drumul luni, pe 12. Ar fi ceva frumos, ar ajuta cu anumite chestii.
Sanatate
Filip Pindean