Eu as vrea sa intreb daca se mai intampla ceva cu siteul, la nivel de continut, in timp ce eu ma agit sa caut sponsori pentru site si pentru activitatea noastra in mod special.
Adica, pe langa faptul ca nu prea mai scrie nimeni pe site, starea asta tampita in care ne aflam nu poate sa duca la nimic bun. Eventual sa creasca si mai rau lehamitea, sa scada si mai mult traficul, numarul si calitatea comentariilor.
Asadar, se mai ocupa cineva de site(Alex, care a spus ca vrea sa faca lucrul asta, sau altcineva), sa coordoneze redactorii si temele de discutie, sa caute noi rodactori, sau inchidem taraba? Pentru ca in felul asta, peste cateva luni de zile nu o sa mai scrie absolut nimeni pe site.
De asemenea, Azzido a propus sa rescriem siteul sau sa-l trecem pe o platforma comerciala, care ar insemna o investitie de aproximativ 1500 de euro. Banii pot veni din partea suporterilor, prin donatii, restul fiind completat de AISS. Vreau sa stiu, inainte sa ma inham sa fac toate astea, daca o sa avem pentru cine sa le facem. Adica nu sa dau 1500 de euro pentru 2 articole pe luna, ca nu se merita...