FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1767778798097»
Dragoshel21.12.2011 10:09

e ok acum?

Lari22.12.2011 11:04

Rugaminti mai fierbinti ca oltencele fierbinti:

- inainte sa postati un articol, alegeti, din coltul stanga sus, rubrica la care vreti sa apara.

- lasati pe prima pagina chestia aia cu concursul, va rugam eu, Costi si Saruman, in ordine inversa.

:beer2:

P.S. Azzido, se poate pune link catre portretele facute de Gandalf in widgetu' ala de LA MULTI ANI din dreapta? :look:

Azzido22.12.2011 12:58

sa se puna link unde ? fii mai explicit, te rog, ca nu ma inteles foarte bine ce se vrea.

Lari22.12.2011 13:11

SORRY pentru "alambicism". :(

Exemplu concret: azi de ziua lui Dan Petrescu. In dreapta, avem un widget (asta de mai jos) unde i se ureaza LA MULTI ANI. Cand dai click pe COMENTATI AICI, te duce aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/main/...sion/specid/19/

Eh, in loc sa comentezi acolo, nu se poate comenta direct la articolul lui Saruman despre Dan Petrescu? http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/19943/

Gandeste-te bine ce raspunzi, ca e posibil sa mai fie si ziua altor foste glorii. :whistle:

Clipboard02.jpg

Azzido22.12.2011 14:13

eu nu cred ca e o idee buna, pt ca in interiorul articolelor respective gasesti si mult offtopic. pe cand in sistemul actual i se ureaza respectivului la multi ani, cum este si normal. plus ca ar insemna o rescriere a modulului respectiv si nu prea are cine sa o faca.

Dragoshel22.12.2011 14:22

putem pune in widgetul care apare automat pe site si link catre articolele astea despre fiecare jucator :)

Azzido22.12.2011 15:02

da, asta se poate. eu unul nu am timp sa o fac acum. daca are cineva timp si nu are acces, sa-mi spuna si ii dau

Marius23.12.2011 05:36

Am pus doua paragrafe de pe Steaua.ro cu victoria din cupa si link. Cine stie sa puna articolul sa te duca direct pe Steaua.ro este rugat s-o faca :D

Dragoshel23.12.2011 07:49
:boxing:
Marius29.12.2011 08:40

Am pus o chestie cu Bicfalvi in locul petrecerii de aseara. Daca vine cineva cu detalii de la party sau orice altceva mai bun, e liber sa-l schimbe pe Eric.

1on29.12.2011 11:12

Da' titlul e cam sport.ro-ic pus. Adică scrii că "Bicfalvi ar fi jucat si gratis pentru Steaua", ceea ce se intelege ca ar fi jucat acum da' nu vrea ne-a Gigi sa-l tina ca are boala pe el iar in articol scrie ca ar fi jucat gratis acum 4 ani, ceea ce e cu totul altceva.

Marius29.12.2011 11:16

pai zi un titlu, l-am pus de dimineata in pana de inspiratie :D

1on29.12.2011 11:28

"Bicfalvi negociaza cu FC Vaslui"

Marius29.12.2011 12:59

Prea sec, plus ca partea importanta din articolul ala ar fi, zic eu, salariul de rahat pe care joaca/juca la Steaua.

Dragoshel29.12.2011 14:04

ma aici nu esti pe situl ala care face orice sa aibe trafic si sa citeasca lumea stirile.

Marius29.12.2011 14:35

dar nici nu pun titluri seci doar pentru a arata ca nu-s acolo.

Lari29.12.2011 22:43

Era simplu, bah: "Vezi salariul DE CAAACAAAT pe care joaca Bicfalvi" :hooray:

Marius26.01.2012 18:07
Pana una alta, redactorii sunt atat de activi incat majoritatea articolelor sunt postate de catre moderatori, Azzido sau Costi.

Pe scurt, iapula, si scriu legat ca sa nu te nedumereasca stelutele.

Pe lung, ma pis pe moda asta care vad ca a aparut de ceva vreme pe site, ca orice... orice sa arate cu degetul. "Nu se face, nu se drege". La fel cum ma pis pe moda aparuta cam in acelasi timp de a insinua ca un rahat pe bat ca "daca era cutarescu sa faca nu stiu ce se ducea totul dracu'". Pana acum, aceste lucruri se faceau macar pe intern, de aceea le-am lasat asa cum erau, insa vad ca acum astfel de "urecheri" apar in public. Si din partea cui?

Si nu, nu ma simt vizat absolut deloc de prostia de mai sus, insa ma irita doua lucruri - ala care a scris-o si autoritatea pe care o are si faptul ca a fost facuta in public, de parca individul ar fi vreo somitate cu merite universal recunoscute.

Costi03.02.2012 10:59

in momentul de fata sunt 16 articole pe prima pagina.

8 adaugate de costi

4 adaugate de lari

4 adaugate de Marius

din cele 16 articole

5 sunt scrise de Gandalf

3 sunt anunturi

1 este scris de cititorii nostri

7 sunt preluate din presa sau de pe diferite bloguri

in echipa redactionala sunt, sa zic, 10 persoane.

acces la admin au mai multe.

coordonatorul echipei redactionale lipseste.

eu nu fac parte din echipa redactionala, am alte chestii de facut legate de AISS, si cu toate astea am urcat jumatate din articolele de pe prima pagina.

cum ar fi daca si cele 3 persoane si-ar vedea de ale lor si nu si-ar mai pierde timpul pt site?

cum ar fi daca gandalf nu ar mai scrie articole pentru site?

si lista poate continua.

astept, va rog, raspunsuri!

Azzido03.02.2012 19:08

Situatia descrisa este cat se poate de reala. Problema este ca nu stiu cine ar putea sa raspunda si ce sa spuna. Eu sunt aici pe metereze si mesteresc cu George la serverul celalalt ca s-a ****, deci daca aveti nevoie de anumite chestii concrete, mi le puteti cere si eu ma apuc de dat cu sapa. Pe partea cu redactorii ii rog pe cei in masura sa-si dea cu parerea.

Lari03.02.2012 19:38

Asa cum am mai zis si pe la sfarsitul anului trecut, eu refuz ca entuziasmul meu sa mai tina loc de alte chestii. Pana cand n-o sa se miste/creeze sistemul, fcs.ro va fi, pentru mine, un soi de facebook: ma mai amuz, mai postez si cate ceva mai serios, etc.

Cu riscul de a fi considerat o imputziciune de arogant, afirm public si faptul ca am avut numeroase idei de articole, de teme care merita a fi puse in dezbatere, dar nu am vrut sa le materializez.

In urma cu ceva vreme, eram printre singurii redactori care scria constant (joia), care posta si articole de actualitate, faceam live text la tragerile la sorti, tineam in viata si topicele jucatorilor/gloriilor, etc, et, etc.

De acum, ori munca de echipa, ori deloc. Fiindca, altfel, vom ajunge iarasi in aceeasi situatie ca acum. Adica in aceeasi situatie care a mai fost de cel putin 3 ori de cand am ajuns eu redactor. Deci, daca "face cine ce poate" nu merge pe termen lung, voi incerca, prin aceasta atitudine, sa fortez adoptarea unui plan pe termen lung.

Sunt oricand dispus sa ma retrag daca vi se pare ca-s prea nesimtit (cu cele de mai sus), asa cum sunt dispus sa ajut, in limita timpului disponibil, pe ORICINE are de gand sa miste CU TOTUL sandramaua.

Dragoshel03.02.2012 20:23
care posta si articole de actualitate, faceam live text la tragerile la sorti

:finger:

Lari03.02.2012 21:32

Am spus "printre singurii". :tomato:

Marius04.02.2012 09:43

Chiar e tupeist bugetarul. Nu ti-e, ba, rusine ca iti platim salariul din taxa aia? Acum vrei munca de echipa si sisteme?

Huo!

Daniel-Ionut05.02.2012 09:49
5 sunt scrise de Gandalf

Degeaba, poate sa scrie si 50 de articole pe zi, e prea domnisoara, sare in sus la orice postare care nu-i place lui. Zice de Azzido ca e dictatorul site-ului, dar nu se vede pe el, un adevarat Fuego al fcsteaua.ro

«1767778798097»