FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1717273747597»
*Alecs*29.08.2011 22:29

Cam asa ceva:

2jevi47.jpg

Drogatii...la ce puteau ei sa faca reclama oare? :D

1on29.08.2011 22:35
se iau niste cuvinte cheie si pentru ele iti afiseaza o reclama. o sa vedeti niste cuvinte, in corpurile articolelor, subliniate. daca stai pe ele mai mult timp(cateva secunde) iti afiseaza o reclama. daca dai click pe ea, ne vin niste bani :))

De la generali?

Costi30.08.2011 09:12

bine, de aia cu cancer radeam si eu aseara...e contextuala rau :))

MoWeed30.08.2011 10:08

Ahahahahaha :))

*Alecs*02.09.2011 12:11

Problema problemei tricolorului

Fie că ne place s-au nu
Adrian05.09.2011 14:59

Pe gesepe a aparut un articol de pe FCSteaua.ro

http://mysport.gsp.ro/ribelli/note/amintir...iitor-6624.html

Nu stiu daca cel care a facut articolul e Chris1978, adica autorul articolului Amintiri din viitor, de la noi, dar daca cineva il poate contacta, sa afle, ar fi foarte bine. Ca sa le putem spune gesepistilor ca fura!

axl05.09.2011 15:56
Ca sa le putem spune gesepistilor ca fura!

Eu zic sa nu sarim cu capul inainte si sa tragem concluzii pripite fara sa cunoastem faptele. E foarte posibil ca autorul articolului sa-l fi trimis el insusi la gsp.

Dragoshel05.09.2011 16:56

joaca Buftea cu Steaua bahh :D miercuri de la 19:00 (NOCTURNA)

Lari05.09.2011 17:16

Cu cine tii?

Fa live text, pune o camera pe margine si fa si live video.

Asteptam interviuri la final.

Sa faci si analiza tactica a meciului, da?

BAFTA!!! :thumbup:

Daniel-Ionut05.09.2011 17:28

Hai ca nu ar avea multe de facut :D

1on05.09.2011 18:24

@Adrian:

Eu stiam ca ardelenii gandesc oleaca mai mult pana a spune ceva, orice. :P

Chiar daca articolul ar fi furat, chiar daca nu, e foarte bine ca apare pe gsp pentru ca o sa fie citit de mult mai multa lume si mesajul o sa fie mult mai raspandit.

Adrian05.09.2011 18:29

Numai stereotipuri ai in gandire mah! :D

Eu vorbeam pentru Chris1978, ca nu e corect ca cineva sa ii fure articolul si sa se laude cu el. Dar poate ca baiatul care a scris pe GSP e chiar Chris1978, iar atunci nu ar fi nici o problema.

Mesajul ca mesajul, dar nu e frumos sa furi munca omului.

Adrian05.09.2011 19:56

Am vazut pe site acest mesaj:

@_Answer_: Hm, ciudata faza cu articolul pus pe homepage-ul GSP. Unu la mana, nu am cont pe mysport.ro. Doi la mana, nu ma cheama "ribelli", n-am folosit niciodata acest username. Mi se pare un caz clar si urat de plagiat. Dar la GSP, ce poate sa ma mai mire?

Nu stiu daca adminii fcsteaua.ro stiu de toata povestea asta. Pana la urma, articolul era destinat acestui site, si nu mi se pare deloc in regula ca alte siteuri (pe bani multi) sa faca content preluand articole scrise pe un site care, in mod cert, are cu totul alt scop decat cifre de trafic superioare.

Ce facem noi aici, domnilor de la GSP, facem pentru ca iubim clubul. Nu pentru traficul nostru. Macar din bun simt, puteati sa puneti numele real al autorului si sursa de unde ati preluat articolul (fcsteaua.ro).

PS: Aha, pe autor il cheama Dan Marchidan. Culmea, ne si cunoastem :D Dane, iti multumesc ca iti place articolul meu (cred ca ai si comentat mai sus, userul tau e cumva "rebe" ?), dar totusi nu e ok sa iei articole si sa le publici pe alte siteuri, semnand cu numele tau.

Costi, Azzido, ce se intampla in continuare?

Vorbiti voi cu gesepistii?

Azzido05.09.2011 20:32

eu nu vorbesc, eu dau flood :D

(nu cred ca are rost sa ne punem mintea cu ei)

I.N.Money05.09.2011 21:56

Ce sa le ceri, in cateva ore e meci capital cu Franta si pe site-ul lor, al doilea articol e legat de țațele nevestei lui Bojinov.

Lari05.09.2011 23:36

Vomitam si noi ceva dupa meciul cu Franta?

Io-s la munca, n-am cum.

Daniel-Ionut06.09.2011 07:43

unledjod.png

Mda, domnul de mai sus este un fel de xerox, si pe facebook daca va uitati in anumite grupuri, da copy-paste la cam orice stire, subiect, etc, nou aparut.

Adrian06.09.2011 08:21

Spune-i sa faca bine sa posteze ca a luat articolul de pe fcsteaua.ro

Daniel-Ionut06.09.2011 08:23
Daniel Marchidan
  • Cel care a scris articolul este prieten si vecin cu mine si am vb despre asta cu el, si nu are nimic impotriva.Se va remedia problema.
Adrian06.09.2011 08:25

Am inteles asta. Dar nu moare daca pune un FCSteaua.ro in josul articolului sau macar un "Preluat de pe FCSteaua.ro"

Ca noi punem sursa de fiecare data cand luam articole de pe siteu' lu' Petrica :D

axl07.09.2011 08:45

Cine-a pus articolul asta l-a eliminat pe cel al lui Ovidiu cu Nicolita.

Dragoshel07.09.2011 08:48

gata

axl07.09.2011 08:49

Strasnic!

LDS09.09.2011 13:59

Salut. Pentru cei care au acces pe pagina de admin (eu nu mai am), am rugamitea ca sa posteze acest articol iresponsabil in cadrul rubricii Tableta de Haz (sau de necaz).

cuvinte cheie: Gigi,becali,stapan,rege,monah,monarh,imparat

LE: Inainte de a-l posta incercati sa-i reatribuiti diacriticile, intrucat aici, pe forum, au disparut din text odata cu postarea acestuia.

Ochiu' stapanului

<center><b>Motto:</b> « <i>Ochiu' stapanului ingrașă animalu' !</i> »

<b>Biblia & George Becali</b></center>

Cunoasteti frica de stapan, să stiti să slujiti la jupan, slugi credincioase cu vorbe mieroase, să fiti barbati adevarati, argati devotati, nu bagabonti si drogati ?!

Stapanu-i acum patron, asa e acum, de <i>bonton</i>, da' io tin legea stramoseasca <u>stapanu-i stapan ca să stapanească</u> , ce-i ala « patron », nu-i rege pe tron, imparat uns de Cel de Sus, mare boier, chiar de-i... oier, pus să pastorească si să domneasca e voievod peste norod ce stă pe scaun aurit, vorbeste cu talc... aiurit, da' stapanu-i stapan, mumă si tatan, vorba-i e lege si se-ntelege, se execută chiar dacă-i muta voia stapanului să fie faptă aici si acum si pe lumea ailaltă !

Stapanu' e naș la botezuri si nunti, colindă biserici si schituri din munti, i-ar placea viata de monah, dar dansu' e totusi, monarh, rege intre regi, n-ai cum să negi, el dă cadouri scumpe, pe oricine umple de bani, de averi, cumnati, nepoti, veri, chiar si Cel Nascut la Valea Boului a ramas uimit in fata cadoului, chiar si cainilor rosii le-a umplut galosii, le-a facut daru' să le poarte fularu', a carat valize cu bani, le-a ploconit la dusmani, a urcat si Golgota, stapanu-i stapan si faptă-i e pofta !

Mai era un zapacit, un slabanog indracit, habar n-avea de stapanire, traia asa, in nestire, intr-o cutie de carton ascunsă printr-un cotlon, se voia « protestatar », biet boschetar, brută obscură ce doar injura slujbaș fară capatai ce l-a caftanit Cel Dintai, care de milă si-a calcat peste sila stapanu' a fost generos, i-a dat un os de merinos bun de ros, i-a dat să-i ajunga să-i placă viata de sluga să-și facă o stare ca să poată muri in picioare, i-a dat demnitate pe saturate, slugă trufașă care se-ngrașă cu nesimtire, n-are habar de obrazu' subtire, da' stapanu' e bland la vorbă si gand, chiar si cand zbiară precum o fiara stapanu' nu face ocara cand dă prima oara acolo creste, stapanu' ceartă pe cine iubeste !

Să dam slavă Cerului de bunatatea boierului, el iartă pe orisicare, că are sufletu' mare, a chemat sefii de galerie si le-a facut caprarie cu tot cu simbrie, i-a chemat la apel la castel, ca să-i mustre nitel, asa, parinteste, ce-a zis stapanu' nu ne priveste, noi suntem plebei, pui de gaină in groapa cu lei, n-avem putință că n-avem stiință, n-am fost binecuvantati să fi fost bogati, să-i fi facut lu' Mustață schimbarea la față, să-i fi dat o arvună ca să ragă pentru noi in tribuna să-l fi chemat intr-un serai si să-l fi umplut de parai, să fi avut si noi slugi, haidamaci cu glugi, gealati cagulati, da' nu mai visati, că stapanu-i doar unu' si tot el e stapan, numa' să vrea si Mustață e span !

Stapanu' nostru e darnic, saritor si harnic, ochiu' lui ingrașă chiar si pruncu' din fașă, aduce rod pentru norod, faureste palate retrocedate, stapanu-i stapan, bun sau hapsan, asta-i voia Domnului si destinu' omului, care tre' să plece capu' si să inghită hapu', oricum ar fi, noapte sau zi, dulce " amar, stapanu-i un rau necesar !

<span class="blueboldtext">LDS</span>

Lari09.09.2011 15:02

Postez eu chiar acum.

@Azzido

Da-i, bre, acces lui LDS, ce ejti asa rau? :(

«1717273747597»