daca ar exista o asemenea initiativa, mai mult decat la nivel de presa, am putea sa o facem...altfel nu ii vad rostul momentan
daca ar exista o asemenea initiativa, mai mult decat la nivel de presa, am putea sa o facem...altfel nu ii vad rostul momentan
nu
Adi zicea (cred) ca sa dam meciurile in locul Stelei 2, mai ales ca multi au migrat spre Viitorul.
Subscriu la ce zice Dragoshel.
E o idee buna.
Sa vedem si care-o sa mai fie televizate din toamna.
@Lari: -'nspe % din salariu pt articolul cu Meme.
pui tu streamul de live Adrian?
Trebuie sa recunosc ca eu doar l-am postat, in urma unei sugestii telefonice (asta ca sa respect adevaru' istoric).
E postat la "Caterinca" (spun asta pentru ca mi se pare cam aiurea sa fim pudibonzi, in conditiile in care enorm de multe articole din ultimii 3 ani au fost mult mai brutale, la sectiuni "serioase";
plus de asta, rar mai gasesti pe site comentarii ca lumea, in rest se injura, se blesteama, etc).
Da, soc, Meme e o curva!
Asta nu inseamna ca nu accept taierea de salariu. Ba mai mult, adaugati inca 10% taiere din partea mea. ![]()
LE: Azzido, userii me iubeshte, ca vad ca "articolul" are nota 4/5 pana acum. Mai adauga inca 10% la taierea de salariu, imi permit. ![]()
ce-ai mha azzido, gluma a fost foarte tare!
si da, MM E O CURVA, si ar trebui sa o spunem de fiecare data cand avem ocazia ![]()
Alo, alo, cine a pus cronica a scos comunicatu AISS!
Dragoshele, daca tot am facut o categorie 2011/2012 la Cupa UEFA, facem si una asemanatoare la Liga Europa, sa fim si noi in regula? ![]()
La fel ca și celebrele personaje, intre cei conducatori ai Stelei avem un du-te " vimo care a inceput din 2007.
Greseala aici, sa modifice cineva, articolul are video embed si eu nu ma bag sa editez.
Rezolvat
scriu si aici, ca poate aici sunteti mai activi:
In programarea de azi erau Gandalf/Adrian.
Gandalf e dat disparut momentan, asadar cine poate sa faca avancronica in locul
lui? Adrian va face cronica.
Sa nu uitam si de live video va rog.
Daca se poate voi scrie eu avancronica. Astept ok-ul si apoi lasati-ma 10-15 minute.
Steaua - FCM Tg Mures
In aceasta seara, pe stadionul Astra din Ploiesti, Steaua va primi in calitate de gazda, vizita formatiei targ-muresene FCM.
Meciul este programat pentru ora 22:00 si va fi condus de urmatoarea brigada de arbitri:
A: Coltescu Sebastian (Craiova - Dolj)
A1: Ghinguleac Adrian Radu (Bucuresti - Bucuresti)
A2: Stroe Gabriel Sabin (Pitesti - Argeș)
R: Ivan Ionel (Braila - Braila)
Proaspata calificata in grupele Ligii europa, Steaua, are prima sansa. Jocul ei bun si strategia folosita de Roni Levi, precum si faptul ca vom fi gazde ale acestui meci nu ar trebui sa ne duca nico secunda cu gandul ca Steaua poate avea probleme.
FCM Tg Mures e o echipa mica inca, care are ca obiectiv ramanerea in prima Liga, dar sa nu uitam ca uneori geniul lui Nelutu Sabau a facut minuni in anumite imprejurari si cu anumite echipe prea sigure de superioritatea lor. In niciun caz nu ne putem gandi la Steaua, care are un antrenor foarte serios care va sti sa-si motiveze echipa pentru o victorie sigura.
Primul 11 al Stelei va fi probabil urmatorul:
Tatarusanu - Nicolita, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, M. Costea.
Uram succes ros-albastrilor! FORZA Steaua!
Rog sa fie pus pe prima pagina.
Dragoshele, daca tot am facut o categorie 2011/2012 la Cupa UEFA, facem si una asemanatoare la Liga Europa, sa fim si noi in regula?![]()
Bai, serios: la "Articole", sezonul 2011/2012 e la Cupa UEFA, nu la Liga Europa, asa cum ar trebui.
pun eu avancronica lui Virgil
Bai, serios: la "Articole", sezonul 2011/2012 e la Cupa UEFA, nu la Liga Europa, asa cum ar trebui.
Am adaugat eu categoria respectiva. Mai departe voi stiti ce articole vreti sa mutati
Ipocrizia Stelei 2003 nesemnat! Pare a fi al lui Ovidiu dar nu bag mana-n foc.
Ok, s-a semnat, dar nu lasa loc de comentarii.
s-au bagat si comentariile, poti sa-mi dai thanks ![]()
s-au bagat si reclamele contextuale. puteti dona thanksuri daca apreciati efortul ![]()
Am bagat de seama ca si pe Steaua.ro is.
ce-i aia contextuale?
se iau niste cuvinte cheie si pentru ele iti afiseaza o reclama. o sa vedeti niste cuvinte, in corpurile articolelor, subliniate. daca stai pe ele mai mult timp(cateva secunde) iti afiseaza o reclama. daca dai click pe ea, ne vin niste bani ![]()
momentan le testam sa vedem cum merg. o sa vedem pe viitor daca le mai filtram, sa fie mai putine, daca le pastram, sau ce dracu facem