daca aveam de unde alege, poate faceam o alegere mai buna.
daca aveam de unde alege, poate faceam o alegere mai buna.
il sustin pe dragoshel ![]()
Intre ceva nasol si nimic, eu as alege nimic. Plus de asta, alternativa era, repet, Mediafax/Agerpres/Onlinesport.
Nici mie nu-mi place situatia, dar am mult prea multe pe cap in perioada asta si nu am cum sa trag singur la caruta.
Sper sa nu te superi pe mine, Dragoshel, pe cuvant ca nu stiu nici acum cine a postat acea "cronica" a meciului cu Brazilia. Schimbam doar opinii, atata tot. Si ar fi chiar culmea sa gandim cu totii la fel.
te-a cam luat frica cand ai vazut catine si Costi cu mine, a?? ![]()
La cum il stiu pe Costi, sigur a luat bani de undeva sa faca de-astea. Nicio problema: am arhiva discutiilor AISS in siguranta. ![]()
Si, bai, derbedeule, pai io m-am ocupat azi si de cantecele pentru procurori, bah, am pus si stiri, si articole... Tu ce-ai facut? ![]()
eu am baut cola Steaua, amice ![]()
pfoa, io fac noapte alba pe tron. am mancat cirese si cola ![]()
in perioada asta joaca foarte mult pustii Stelei, la mai multe grupe de juniori. poate le promovam si noi meciurile, dracu stie, poate se mai strange cineva sa ii sustina sau sa fie alaturi de ei pentru ca se simte enorm.
se baga cineva sa faca un articol, un paragraf, un anunt cu meciul de sambata?
"ANUNT IMPORTANT. FAC APEL CATRE TOTI IUBITORII Stelei,
SAMBATA LA ORA 10 PE STADIONUL ROMPRIM DIN SOS. OLTENITEI ARE LOC RETURUL FINALEI PE REGIUNI U 16,Bucuresti-Timisoara,BUCURESTENII AU IN LOT 10 JUNIORI DE LA Steaua CARE VA ROAGA SA FITI PREZENTI IN NUMAR CAT MAI MARE PENTRU AI INCURAJA. VA MULTUMESC
IN TUR TIMISORENII AU FOST AJUTATI DE SUPORTERII LUI Poli SI AU CASTIGAT CU 2-1."
va apare poza de la copy/paste-ul ala despre Steaua II ???
Nu
sari pe mess cu un buzz daca ai cont de redactor
Pot sa inteleg si eu ce cauta jegul ala ordinar de articol pe prima pagina ? (daca nu e clar la care ma refer, e vorba de asa - http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/24086/ )
Nu stiu daca mai e neaparat nevoie sa explic de ce ii zic jeg - incepand de la poza si continuand cu aberatiile (fara nici un fel de urma amuzanta) din articol; singurul scop pe care-l vad e ca autorul sa-si verse frustarile interne impotriva unui popor/religii a carui singura vina (in cazul asta) a fost ca antrenorul care a acceptat e evreu.
Nu mai zic cum poate fi 'preluat' articolul de prietenii de la GSP/Prosport, puteti sa va folositi imaginatia aici.
Atat eu cat si axl am rugat schimbarea nicknameului lui Juden Raus din motive asemanatoare, lucru care nu s-a intamplat; vad ca toata lumea accepta 'jidan' atat in comentarii, cat mai nou, si in articole; vad ca continuam in aceeasi directie, probabil peste 2-3 saptamani o sa vedem articole pro-naziste pe site (nu ca asta ar fi prea departe) - iar daca vreti sa continuati asa, macar spuneti-mi ca sa stiu din timp ce am de facut.
eu zic nu.
Pot sa inteleg si eu ce cauta jegul ala ordinar de articol pe prima pagina ? (daca nu e clar la care ma refer, e vorba de asa - http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/24086/ )
Nu stiu daca mai e neaparat nevoie sa explic de ce ii zic jeg - incepand de la poza si continuand cu aberatiile (fara nici un fel de urma amuzanta) din articol; singurul scop pe care-l vad e ca autorul sa-si verse frustarile interne impotriva unui popor/religii a carui singura vina (in cazul asta) a fost ca antrenorul care a acceptat e evreu.
Nu mai zic cum poate fi 'preluat' articolul de prietenii de la GSP/Prosport, puteti sa va folositi imaginatia aici.
Atat eu cat si axl am rugat schimbarea nicknameului lui Juden Raus din motive asemanatoare, lucru care nu s-a intamplat; vad ca toata lumea accepta 'jidan' atat in comentarii, cat mai nou, si in articole; vad ca continuam in aceeasi directie, probabil peste 2-3 saptamani o sa vedem articole pro-naziste pe site (nu ca asta ar fi prea departe) - iar daca vreti sa continuati asa, macar spuneti-mi ca sa stiu din timp ce am de facut.
intreaba-l pe Costi de ce apare articolul asta.
i-am schimbat lu' ala nick-ul. Ce tragedie ar fi fost daca era unul cu nickul Juden Raus...
Jidan deranjeaza ? Dar albanez infect ? Tigani imputiti? Bozgori ? Astea va deranjeaza sau sunt ok ?
astea sunt ok mha, doar jidan supara ![]()
in alta ordine de idei, pana nu va exista o organizare, o strategie in spate, o sa domine haosul si nu o sa ne indreptam catre nimic.
Pai cu tiganii cred ca e clar care e problema (noastra), cu bozgorii oarecum la fel (tangential, sa zicem) - daca cineva considera asta o problema, o putea ridica. In loc sa vedeti ca e o problema si sa incercati sa o rezolvati, o tratati cu 'da' si in partea cealalta e rau'.
In fine, vad ca articolul e inca acolo, la postul meu precedent care ridica o problema serioasa ati raspuns doar cu mistouri, samd. Familia mea n-a murit in lagare naziste ca sa-si bata niste [...] cu aere de 'dreapta' joc de asta, si asta pe un site in care credeam si la care mi-am adus o contributie, mai mult sau mai putin modica, in cei 7 ani de cand am cont aici.
Sa ma scoateti din grupul de moderatori/redactori/unde mai eram (si implicit din grupul care are acces aici), n-am de gand sa mai postez pe site si voi mai intra doar ocazional.
in alta ordine de idei, pana nu va exista o organizare, o strategie in spate, o sa domine haosul si nu o sa ne indreptam catre nimic.
Lipsa unei strategii nu inseamna postarea unor articole ridicole.
Andi, mie nu imi plac discutiile de genul asta, dar pe palestinieni cine ii plange? sau pe sarbi,irakieni,afgani, etc ? Iar daca iti spun ca majoritatea razboaielor sunt sustinute si incurajate de evrei o sa zici ca sunt antisemit ?
In fine, sa le judece Dumnezeu pe toate, iar despre morti numai de bine.
In alta ordine de idei, eu nu am postat articolul, eu nu o sa-l scot, cu toata ca e un articol de tot cacatul. Iar daca stau mai bine sa ma gandesc, retardul ala de Gandalf a scris o gramada de articole de genul asta, iar noi i le postam in continuare. Asa-i in tenis...
Articolu' ala nu mai e pe prima pagina de vreo 5 ore. ![]()
a scris o gramada de articole care i-au deranjat pe unii si a scris si o gramada de articole exceptionale. de fiecare data i-am ejectat articolele cand am crezut ca nu se pliaza pe politica siteului, acum insa nu am considerat asta. eu nu vad a avea mesaj rasist, il vad ca pe un pamflet...
Eu-s cu Andi de data asta.
E ca si cum ai spune "vreau s-o tuf pe mama lu x" iar apoi spui ca ai zis aia doar ca sa cresti awareness-ul fata de cei care chiar vor s-o tufe pe mama lui x.
a scris o gramada de articole care i-au deranjat pe unii si a scris si o gramada de articole exceptionale. de fiecare data i-am ejectat articolele cand am crezut ca nu se pliaza pe politica siteului, acum insa nu am considerat asta. eu nu vad a avea mesaj rasist, il vad ca pe un pamflet...
blame it on Costi ![]()