nici nu am gasit pe nicaieri...
baiatu cu topicu, ne miscam mai cu talent si noi?
baiatu cu topicu, ne miscam mai cu talent si noi?
Pai daca ai cautat nu-ti mai meriti decoratia, sa fie clar! ![]()
cred ca e al doilea meci consecutiv cand este afisata alta data, alta ora, alt program care transmite meciul. puteti sa fiti si voi mai atenti, va rog?
ma le iau de pe steauafc.com situl oficial
Buna tuturor,
Acum ceva vreme s-a decis sa incerc sa ma ocup de echipa redactoriala a site-ului. Din pacate pana acum timpul nu mi-a permis sa ma implic atat cat as fi dorit.
Dar sa lasam trecutul, sa trecem la prezent si viitor. In acest moment eu nu stiu cine mai este redactor, cine mai este dispus sa scrie, cat, cand,etc.
Pentru a putea sa avem o oarecare organizare propun urmatoarele :
1. Fiecare redactor care mai este dispus sa scrie sa se anunte.
2. Dupa ce stabilim CINE doreste sa mai scrie, vedem cat de mult poate scrie fiecare si cand. Este de presupus ca unii pot scrie 1/saptamana altii 1/luna altii doar cand au inspiratie. Nu exista o varianta corecta si buna si alta incorecta si proasta, dar ca sa ne organizam, trebuie sa stim de la ce plecam.
3. Propun reverificarea actualelor categorii de postare. Sunt unele care nu mai sunt folosite si altele care ar trebui folosite/inventate.
4. As dori sa evitam pe viitor situatia in care preluam stiri de pe OnlineSport, Gsp,Prosport,etc.. Sunt convins ca putem sa facem in asa fel incat aproape in orice moment sa fie cineva care sa poata posta update-uri sau articole pe site care sa aiba amprenta noastra.
5. Cronicile meciurilor ar trebui scrise prin rotatie de o echipa de 4-5 oameni. In acest caz exista o probabilitate mai mare sa se discute cronica si nu personajul. Putem de asemenea sa scoatem autorul cronicii. Sunt absolut convins ca daca facem asta si pune Adrian o cronica 70% o sa o aprecieze altfel.
6. Preferinta mea personala ar fi ca redactorii si moderatorii sa nu se mai contreze in public. Nu foloseste nimanui sa vedem discutii in contradictoriu ca aceea cu protest, neprotest, suntem fericiti ca am batut, suntem nefericiti,etc. Avem partea inchisa a forumului unde putem sa ne destrabalam cum vrem (dar nu parasim incinta
), dar in public perceptia e ca suntem dezbinati (nu ca ar fi departe de adevar, dar nu asta vrem sa aratam) si nu avem o linie comuna.
7. Sa decidem care este cea mai eficienta cale de comunicare. (Mess, Forum,etc)
Astept parerea voastra, de asemenea cred ca pentru cei din Bucuresti (si cei din provincie daca doresc) ar fi o idee buna sa ne intalnim sa discutam si face-2-face daca sunteti de acord.
Daca sunt redactori care nu au acces la aceasta sectiune sau nu intra si ceilalti stiu, ii rog frumos sa imi dea si mie datele lor de contact pentru a ii putea contacta.
Multumesc,
Alex
Sunt de acord cu propunerile lui Alex, chiar la varianta cu cronica prin rotatie ma gandeam si eu, insa banuiesc ca o sa fie aplicata din sezonul viitor.
Personal pot sa scriu la 1-2 saptamani, depinde de timpul pe care il voi avea in perioada urmatoare.
Parca imi amintesc (sau vorbesc prostii) acum 2-3-4 ani, fiecare redactor avea o zi a saptamanii in care scria, gen se stia ca in fiecare marti sa zicem, Lari scria despre Becali, Ioana Popescu, etc sau nu era asa?
Fiecare era liber sa-si aleaga subiectele. Eu m-am axat pe explicarea necesitatii protestelor si a raului pe care il face jegalu' fara sa-mi spuna nimeni.
Da, ar fi ideal ca fiecare sa aiba o anume zi de scris, numai ca e dificil. Eu, de exemplu, nu am cum sa scriu saptamanal, cel putin nu in urmatoarele cam 2 luni.
Baietii, tineti si voi topicul ala cu deplasarea la Brsov cat mai sus pe prima pagina?
O sa faca Marius cronica. Pana cand o sa apuce sa posteze el, o sa pun eu 3 randuri.
Ti le dictez eu pe alea 3:
E un moment greu, sa fim alaturi de echipa!
Jucatorii au nevoie de noi!
Forta Steaua
Baieti, cand intrati, puneti si voi pe prima pagina comunicatul asta:
ALSS si Peluza Nord organizeaza deplasare cu autocarele la finala Cupei Romaniei de la Brasov.Plecarea este programata miercuri 25.05.2011, ora 14:00 din fata stadionului Steaua.
Costul deplasarii este de 25 RON/persoana, bani ce se achita la inscriere. Listele se vor face incepand de sambata in zona caselor de bilete ale Stadionului Steaua si sunt acceptati doar posesorii de bilet la meci. Locurile sunt limitate!
Acesta este primul si singurul anunt oficial al Peluzei Nord 1995 cu privire la aceasta deplasare.
Si comentariile inchise.
Baieti, cand intrati, puneti si voi pe prima pagina comunicatul asta:
Si comentariile inchise.
WTF ?! ![]()
no comment ![]()
Pai atunci care ati umblat, bai, la notele de la articol? ![]()
articolul despre organizarea plecarii din Peluza Nord a fost scos intentionat de pe prima pagina?
nope, am bagat eu alt articol, si apoi l-am adaugat si pe ala vechi in prima pagina
@costi sau cine a scos articolul cu deplasarea alss. lasati-l si voi principal macar pana diseara ca sa vada tot poporul ca s-a schimbat ora de plecare.
eu l-am scos, si l-as lasa secundar. l-am lasat principal cateva ore bune, mi se pare irelevant. cine a trebuit sa vada, l-a vazut...cine nu, sa fie sanatos. la un meci ca asta, cine vrea sa mearga, daca nu se intereseaza, sa stea acasa...
mi se pare maxim de aiurea sa ocupam pozitia principala din site cu un anunt de 3 randuri, cand sunt multe alte articole care merita promovate. te anunt ca mai sunt inca 2 articole cu istoricul cupei, ale lui gandalf, care chiar daca nu sunt citite decat de 10 persoane sunt extrem de valoroase. nu ma intereseaza sa fie citite de 1000 de persoane, ci sa aduc valoare, iar deplasare "alss si pn" nu aduce deloc valoare
l.e.: ai putea sa-l pui gen anunt, daca tot vrei sa stea sus, asa cum promovam aparitiile AISS in vreo emisiune(anunt din ala pe forum)
Doua remarci. Prima.
Nu stiu cine a pus articolul asta de pe Mediafax:
Steaua - Dinamo a provocat ISTERIE la Brasov!
Titlul insa este de atat de prost ales incat ma face sa compar fcsteaua cu sportro.
A doua.
Sper ca asa era pe Mediafax sau pe psp sau de unde a fost luat. As vrea ca pe viitor sa nu mai apara astfel de "artificii", macar in titluri.
eu l-am pus, asa era titlul acolo, asa l-am copiat.
1 pentru copiat ![]()
vorbisem sa nu mai copiem de pe alte situri. de acum lasi aici un link cu articolul care trebuie pus sau imi dau o "palma" pe messss sa il rescriu eu.
Care-i hahalera care se baga la o cronica de meci dupa finala?
Dragoshele, io zic sa bagam aia cu live video, ca mai bine sa stea bibanii si in lacu' nostru, decat sa-i pescuiasca altii, nu? Cica o sa fie live video pe foarteprost.ro
Cat pot si eu de repede, dupa meci, bag o d-aia de la Mediafax. Apoi, o inlocuieste ala care vrea sa mazgaleasca ceva despre meci, bine?