la articolul ala cu "coana mita" nu se vede poza articolului.
eu o vad...mai are cineva problema asta?
Eu
am o problema cu vizionarea pozei.
@I.N.Money
Hai, bre, nu vrei vrei rubrica? Intra si tu in randu' lumii! ![]()
Ba eu vreau, dar cine stie ce dobanda bagati. Nu va ajung banii de la Popoviciu ![]()
Baga ba o rubrica acolo: Lumini si umbre
si cu asta basta
PS: Asta trebuie pus pe prima pagina : http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/un-fotbali...ala-235906.html
ok, ati scos articolul asta [Alte Sporturi] CSA Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni la Spadă de la principale, dar MERITA SA FIE PE PRIMA PAGINA A SITULUIU.
ps: se reorganizeaza echipa redactionala sau tot Lari se ocupa de treaba de site?
Eu l-am scos, acum incerc sa-l pun la loc. Doar stii ca atunci cand postez un articol la principale, ala pe care-l inlocuieste dispare. Problema este ca imi merge internetul infect, stau vreo 10 minute sa se incarce la fiecare editare.
Dragos, am vorbit cu Alex vineri. Da, se reorganizeaza. Putintica rabdare ![]()
LE: Am rezolvat. De editat articolul cu Sames, editati-l voi daca apar greseli. Eu am stat juma de ora sa-l postez ![]()
nici la mine nu se vede. e ceva dubios la MIJloc.
@Dragoshel,
reorganizam ****! m-am saturat de "organizari" pe hartie si infiintari de departamente fantoma.
fiecare contribuie cum vrea si cum poate, cel putin asa cred eu ca e cel mai bine, ca planuri s-au facut o gramada, dar 90 % dintre cei implicati nu le respecta pt ca nu vor, nu pot sau le e lene.
tot chrome folosesti, nu? ![]()
ok, **** sa fie ![]()
ma tu de ce poti sa injuri ??
Ca e mai smecher, ce puIa lui ?
hm, dubios rau.
PuIa **** cur rahat.
Ce va mai place puya
@Costi poti vorbi cu Filip Pindean sa faca acea avancronica a meciurilor cu 1 zi inainte de meci? ![]()
Io as propune sa NU. Mai bine sa-l lasam sa scoata tot ce are din istorie, decat sa-i umplem timpu' (si) cu asa ceva.
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/22275/ asta nu e istorie?
atunci sa faca altcineva avancronica! ---- buna gluma, nu ?![]()
Serios acuma, voi sunteti multumiti de ce se spune in articolul cu MM? Ca mie imi pare cam in stilul discursurilor lui Vadim din Romania Mare.
Axle, usor, vericule, ca aia e pila lu' Costi ![]()
Si e sustinut puternic de GeorgeStan si Azzido! ![]()
@Dragoshel
Am timp sa fac doar avancronica meciului cu Otelul. Asta pentru ca nu voi vedea partida. Cand sa postez avancronica, in noaptea asta?
la noapte daca poti.
pai da Lari, maine seara si la meciul urmator, si la meciul urmator si la meciul... etc etc etc.
ps: eu nu ma pricep DELOC la scris ![]()
Si e sustinut puternic de GeorgeStan si Azzido!![]()
da, in special de mine. e febletea mea. ![]()
de organizare e vorba...pentru ca fara organizare e anarhie. si anarhia la romani e fix ****.
S-au vrut reorganizari, s-au inceput, nu s-au dus la bun sfarsit pentru ca nu s-a implicat lumea. daca o sa se implice, o sa fie bine. si uneori, unii mai au momente de zvacnire si de implicare. pana una alta, traiesc cu speranta ca se poate face ceva mai bine. altfel, imi bagam **** de mult.
dragoshel, el imi trimite articolele alea cu bucati din ziare in ziua meciului. problema e ca imi ia destul de mult sa le postez, din pacate. sistemul de postare e destul de vechi si nu iti ofera multa flexibilitate. tot ce e vizual e pe coduri, nu pe interfata, ceea ce ingreuneaza mult munca. sper sa se schimbe si asta, odata si-odata...sper multe
.
Ps: Incearca te rog sa dai de mstef...e pacat sa nu terminati ce ati inceput la Steaua.ro, mai ales ca ati ajuns pe la 90% din proiect
articolul despre Sames s-a transformat, din pacate, intr-o labareala.
partea asta din primul paragraf seamana cu un discurs al ciobanului:
Crestinul Ciobanul, care ajută oameni, dă milioane tuturor escrocilor din biserici, tuturor ciudatilor de la Muntele Athos, tuturor leprelor puturoase gen Lutu
iar titlul e de un mare rahat.
De acord, partial, cu Marius.
Noi nu avem un articol in care sa descriem macar prin ce trece Sames(si numai atat!), nu avem un articol in care sa prezentam cariera acestui mare jucator, nu avem macar 2 randuri scrise in care sa-i spunem ca suntem alaturi de el, ori noi ca simpli suporteri stelisti, ori AISS ca organizatie.
In schimb, avem un articol in care tot despre fecali vorbim. Mai da-o-n **** masii, in loc sa ii transmitem ca suntem alaturi de el noi il atacam tot pe jeg.
Nu ma deranjeaza articolul in sine, era necesar sa-l taxam pe urangutan. Ma deranjeaza ca singurul articol despre starea lui Sames este un atac la adresa lui Jiji. Ma deranjeaza ca n-am fost in stare sa trimitem un mesaj coerent de solidaritate.
Dragoshel
Nu vreau sa para ca un repros sau ceva. Mai mult ca o rugaminte.
Daca tu faci avancronicile de acum inainte, te rog sa nu mai bagi in titlu "live vide" si sa nu pui in text ca o sa fie dat pe fcsteaua live video, ca sa nu facem reclama falsa.
Ca eu nu stiu tot timpul daca pot sau nu sa il pun. Ca stii si tu cat de aiurea sta treaba cu embedul. Asa, decat sa ne facem de caca, mai bine sa nu spunem ca dam meciul si sa il dam. Parerea mea.
Ca oricum oamenii s-au obisnuit deja cu ideea ca pe site se dau meciuri live. Nu cred ca mai trebuie sa facem reclama.
pai ****, eu cand va ziceam ca exagerati cu ciobanul in sus, ciobanul in jos, ziceati ca sunt eu cu capul. mai da-l in MM, chiar nu putem sa avem macar un articol fara sa pomenim de el ? //intrebare retorica
Nu vreau sa para ca un repros sau ceva. Mai mult ca o rugaminte.
De ce faci, mah, reprosuri? ![]()
Io am borat titlu' ala, pen'ca Dragoshel m-a asigurat ca e el pe faza si pune el linku'.
Io zicca niciodata nu strica "nitica" reclama. Dar cum ziceti...