Atunci inseamna ca eu am probleme de intelegere sau voi ati pus la cale ceva super plan complex. Daca mergem pe aceleasi idei ca si pana acum si vrem acelasi lucru ca si pana acum, de ce sunt chemati inapoi pe site becalistii?
Atunci inseamna ca eu am probleme de intelegere sau voi ati pus la cale ceva super plan complex. Daca mergem pe aceleasi idei ca si pana acum si vrem acelasi lucru ca si pana acum, de ce sunt chemati inapoi pe site becalistii?
Problema aseara a fost ca tu ai facut o analiza a lui Banel nu o cronica a meciului. Nu mai stiu cine zicea ca ai folosit numele lui Banel de 15 ori si numele Stelei de vreo 3 ori.
Ori o cronica trebuie sa fie simpla, fara preferintele autorului in ea.
n-o fi constructiva pentru tine, dar la fiecare idee/observatie/parere care ti se face renunti la postul de redactor. nu prea te atrage postu asta de renunti asa usor la el. de unde ai dedus tu ca redondo este prietenul nostru? vezi, vorbesti aiurea.
Pai, voi il protejati pe retonto, nu eu. Prietenul meu nu are cum sa fie. Si da, eu tot astept sa vina cineva sa faca cronica asta. Ca vad ca tot sunteti nemultumiti. Pai haideti si faceti-o voi.
Cand eu v-am intrebat de ce ii permiteti unui ratat banat sa revina pe site, mi-ati zis ca sa nu ma bag peste voi, ca nu trebuie sa va spun eu cum sa va faceti treaba. Acum voi veniti si imi spuneti mie cum sa o fac? Pai dati-mi voie sa ma doara si pe mine in cur atunci. Se poate?
Asa fac eu cronicile. Nu va place? Faceti-le voi. Punct.
Nu apare azi articolul ala? PS: Si sa modificati va rog, un subiect la 2 saptamani e mai bine.
Adrian, mai termina-n plm cu atacurile la stockton. El nici nu te baga-n seama si tu din 10 postari toate sunt atacuri la el. M-am saturat sa-ti modific fiecare mesaj.
Cu ce ti-am atacat protejatul, prietene?
Nu mai bine ii zici sa termine cu becalismele? Ca mai are putin si o sa zica ar trebui sa petrecem ca am scapat de retrogradare. Stelist adevarat!
ok. voi scrie aici pentru a putea citi toata lumea inclusiv AZZIDO SAU George. daca nu se va ocupa cineva de echipa redactionala si daca nju va exista un regulament pentru redactori/moderatori eu voi renunta sa mai intru/ajut acest site/forum. incercam de ceva timp sa facem ceva cu forumul asta, discutiile sa creasca ca nivel, utilizatorii vechi sa reintre pe site. de mult timp de vprbeste despre un site de tip blogging. nu s-a facut nimic. m-am cam plictisit ca doar 1-2 sa scrie articole dupa fiecare meci si mult mai putini inainte de fiecare meci. tind sa cred ca multi au facut bine atunci cand s-au retras.
multa bafta in continuare. ma gasiti pe mail/mess
@Adrian
Ba da' mai maturizeaza-te in plm si tu si termina cu fitele astea de pisda nefututa. Nu protejez pe nimeni p-aici si ma doare-n cur daca ma crezi sau nu. Ti-am zis sa termini cu atacurile la el, posteaza doar daca ai ceva de spus.
Vai, vai... te-ai suparat? Am atins o coarda sensibila? Adevarul doare da' lasa ca-ti retonto pupa si-ti trece.
Am decis cate ceva.
1. Pana la aparitia lui Miaus, redactorii trebuie sa respecte acelasi regulament de conduita ca si moderatorii. Deci fara off-topic inutil, fara atacuri, fara misto-uri, fara postari care sa denote o atitudine de superioritate, fara sa facem pe desteptii. In caz contrar vor primi sanctiuni de la moderatori.
Imi asum intreaga responsabilitate pentru decizia asta si pentru eventualele sanctiuni, indiferent cine le da si cine le primeste. Deci rog moderatorii sa nu se sfiasca si sa nu ezite sa fie drastici daca situatia o impune.
2.Adriane, dupa cum stii site-ul asta este detinut de AISS. Daca AISS, prin Costi, a spus ca site-ul asta trebuie sa fie al tuturor stelistilor, asta inseamna ca cronicele meciurilor trebuie sa fie obiective. Nu te obliga nimeni sa nu scrii obiectiv daca nu iti doresti, putem posta cronici de pe onlinesport.
3.Momentan redondo va ramane pe forum. Pana se vor schimba datele, decizia este definitiva. Daca nu il poti suporta Adriane, te invit sa-l eviti. Pana acum s-a comportat extrem de civilizat, mai ales tinand cont ca l-ai provocat incontinuu.
Ii dam drumu noului "regulament" ? Il public?
Bogdan: 1.cand apare articolu?
cata_moweed: cand intra madalin sa-l posteze
![]()
Gata ma, asteptam ok-ul vostru.
N-ar fi mai bine sa lasam lumea sa comenteze? Poate vin cu sugestii sau critici constructive.
Modific imediat, merge mozilla ca naiba si ma umple de erori pe aici.
Merge? A aparut?
Da.
@Adriane.. ca se pare ca nu intelegi.
Da, ne-am vandut. Ne-am vandut pentru bani. Ca sa putem duce la capat proiectele initiate de AISS sau cele care sutn doar la stadiul de proiecte trebuie sa avem bani in conturi.
Ca sa facem asta aveam nevoie de CALITATEA userilor ce frecventeaza acest site. Nu doar de cantitate.
Daca ar fi dupa tine.. la comentarii si la articole am vedea doar: VPM, **** Banel, **** x.
Asta este calitatea userilor de acum. Nimeni nu mai posteaza, nu se mai discuta constructiv, nu se mai face nimic.
Altceva ce nu intelegi. Oamenii sunt diferiti. Oamenii au pareri diferite. Si atat timp cat cineva isi exrima parerea civilizat, fara sa jigneasca, are dreptul sa o faca aici. Uiti cine era la un moment dat pe locul doi la numarul de postari era un caine. Daca tu aplici metoda pumnului in gura si doar eu am dreptate, scuza-ma dar esti la fel ca ala de-l urasti cel mai mult. Un mic tiran.
Considera asta ca o ultima explicatie. Si ti-am spus mai sus.. o sa aplic regulametul si pe pielea ta.
Am decis cate ceva.
1. Pana la aparitia lui Miaus, redactorii trebuie sa respecte acelasi regulament de conduita ca si moderatorii. Deci fara off-topic inutil, fara atacuri, fara misto-uri, fara postari care sa denote o atitudine de superioritate, fara sa facem pe desteptii. In caz contrar vor primi sanctiuni de la moderatori.
Imi asum intreaga responsabilitate pentru decizia asta si pentru eventualele sanctiuni, indiferent cine le da si cine le primeste. Deci rog moderatorii sa nu se sfiasca si sa nu ezite sa fie drastici daca situatia o impune.
2.Adriane, dupa cum stii site-ul asta este detinut de AISS. Daca AISS, prin Costi, a spus ca site-ul asta trebuie sa fie al tuturor stelistilor, asta inseamna ca cronicele meciurilor trebuie sa fie obiective. Nu te obliga nimeni sa nu scrii obiectiv daca nu iti doresti, putem posta cronici de pe onlinesport.
3.Momentan redondo va ramane pe forum. Pana se vor schimba datele, decizia este definitiva. Daca nu il poti suporta Adriane, te invit sa-l eviti. Pana acum s-a comportat extrem de civilizat, mai ales tinand cont ca l-ai provocat incontinuu.
O sa raspund prin vocea altui utilizator, utilizator pe care, poate, il respecti mai mult ca pe mine.
Si asta e raspunsul meu pentru toti ceilalti care nu inteleg ce ma supara pe mine si care sunt socati ca eu nu vreau sa accept anumite lucruri.
Tupac Amaru:
As vrea sa-i felicit pe baietii (si poate fetele!) care au realizat acest site.
Pentru mine este uimitor cum niste tineri de 20 de ani au ajuns sa iubeasca Steaua atat de mult.
As vrea totusi sa ii rog sa revada paragraful 5. Respectul dintre useri trebuie sa existe, chiar si ironiile isi au locul lor. N-am inteles insa cum pot fi ele cuantificate in fondate si nefondate.
Pe de alta parte, exista si riscul aparitiei unor dobitoci becalieni care trebuie interzisi de urgenta, caci eu vad acest site ca fiind un ultim taram de curatenie in peisajul atat de murdar al fotbalului-societatii din Romania.
Sunt un antidemocrat convins, deci parerea mea este ca becalienii nu au drept la libera exprimare pe acest site. Cu alte cuvinte, avem dreptul "sa ne selectam clientela".
In fine, off-topicurile trebuie sa fie permise daca exista o logica a mentionarii lor.
Adica sper ca n-o sa ma atentionati/banati daca o sa spun ca, de exemplu, FC Steaua 2003 este o organizatie non-guvernamentala cu rolul de a integra tiganii in societate, chiar daca ei nu vor asta sau acest lucru inseamna jafuri/violuri/hotii pe care trebuie sa le acceptam numai pentru aceasta "nobila" idee (proasta!) sau chiar daca acest lucru inseamna sa acceptam un tigan lipsit de orice talent si absolut inutil intr-o echipa de fotbal in care calitatea jucatorilor ar trebui sa primeze.
Spor la modificari si numai bine!
I-am raspuns printr-un mesaj privat lui Tupac. Tinand cont ca tu faci parte din stafful fcsteaua, iti pot raspunde mai pe sleau
Dobitocii aia vor fi lasati sa posteze. Punct. Acum ceva vreme, dupa o sedinta AISS, Costi ne-a spus ca s-a decis ca site-ul asta sa fie pentru toti stelistii, chiar si pentru becalisti. Tinand cont ca site-ul asta apartine AISS-ului, ar fi cazul sa respectam decizia
Da mha frate, este parerea unui om, pe care sincer il respect pentru ca are o varsta si e atat de conectat la Steaua si gandeste ca noi, niste pusti practic. Dar asta nu este si viziunea noastra. Noi nu vrem sa transformam fcsteaua.ro intr-o exclusivitate a unor anumiti suporteri, vrem ca fcsteaua.ro sa ramana a tuturor si toti sa gaseasca ceva pe placul lor pe site.
Daca vreau exclusivitate, o fac prin AISS, care trebuie sa devina o organizatie elitista. Tu vrei sa aplicam exact ce condamnam noi la altii, respectiv Mustata, Becali, Basescu, Jandarmerie etc... Discriminarea pe baza de opinie. Ti-am explicat si pe mess ca asta functioneaza exclusiv in cadrul grupurilor mici, pentru ca inseamna ingustarea targhetului. Prin ceea ce propui tu, pe fcsteaua.ro or sa intre 100 de oameni pe zi, maxim, care or sa vorbeasca aceleasi lucruri si la un moment dat or sa-si gaseasca o nevasta si nu or sa mai vorbeasca deloc.
Doar in grupuri mici de oameni poti sa aplici chestiile astea, ca fiecare sa gandeasca intr-un anume fel si sa reprezinte o anumita linie. Cand ai grupuri mari si complexe nu ai ce sa faci decat sa le accepti opiniile si sa incerci sa-i educi in spiritul tau.
fcsteaua.ro nu a incercat niciodata metoda sex, cancan si scandal pentru a-si retarda publicul, din contra. Avem sute de articole de istorie si multe initiative pentru promovarea sportului, spiritului, traditiei. Asta nu inseamna ca trebuie sa fim subiectivi. Pe fcsteaua.ro facem si jurnalism, iar asta inseamna o doza mare de obiectivism. Ti-am spus, NU vrem sa ne transformam intr-o antena 3, din contra, sa fim cat mai echilibrati posibil, sa lasam libertatea oamenilor sa aleaga, incercand in acelasi timp sa-i educam in spiritul BUN.
@Mo,
Siteul nu apartine AISS-ului, decat formal, pentru ca s-a facut un transfer de la individual(cei care sustineau prin banii lor siteul) la AISS(care a sustinut ulterior siteul dar a avut si o sursa de venit din publicitate). Siteul este al suporterilor stelisti, este un site liber. Asa a fost 10 ani de zile si asa o sa fie de acum incolo. Oricine are ceva de spus, o poate spune(evident, atata timp cat pastreaza un ton civilizat si este bazat pe fapte reale).
Daca cineva scrie pro-becali, argumentat, ii va fi publicat articolul, asa cum va fi publicat si un articol care critica AISS-ul, cu argumente, sau orice alt articol de interes pentru stelisti
Inteleg ce zici Costi, insa eu consider ca, atata timp cat site-ul asta este o sursa de venit pentru AISS, trebuie sa se tina cont si de parerea Asociatiei. Cel putin din punctul meu de vedere, faptul ca acest site aduce unele venituri pentru AISS(sau ar trebui sa aduca, nu mai stiu exact situatia) este cel putin la fel de important ca si comunitatea formata.
Cenzura celor care nu gandesc ca noi nu ne poate aduce decat dezavantaje. Atat pentru fcsteaua cat si pentru AISS atata timp cat, orice am zice noi, site-ul asta este identificat cu AISS. Si de aceea trebuie sa fim mai responsabili si sa avem o conduita exemplara.
@Adrian
Imi pare rau daca tu crezi ca nu te respect. Tocmai pentru ca te respect foarte mult ti-am spus ce ti-am spus. Daca era vorba de unul care nu il respect, ii inchideam contul pana aparea Alex si cu asta basta.
Ai facut multe pentru site-ul asta si consider ca daca ti-ai schimba putin conduita ai putea face inca foarte multe.
orice se intampla in lumea suporterilor este atribuit AISS-ului ![]()
intrebati-va de ce ![]()
Costi, articolul ala cu Hrebenciuc nu are nicio legatura cu Steaua, plus ca sursa, "marele" wikileaks nu e nici pe departe ceea ce pare. Parca era vorba ca articolele astea mai sensibile le punem aici si ne dam cu parerea despre ele, nu ?
nu are legatura cu Steaua, are cu patronul Stelei...care e problema, care e sensibilitatea si ce e wikileaks?
pai ideea in sine de a posta un articol despre politica mi se pare sensibila. parca eram neutri dpdv politic si noua ne pasa de sport, nu de barfe, nu ?
iar wikileaks sunt aia care au dat publicitatii mai multe 'telegrame' clasificate (cica) , una dintre ele fiind si "telegramă care se intitula "Cine conduce România".
Pe scurt:ai postat niste barfe care nu cred ca ar trebui sa ne intereseze pe noi.
Ce urmeaza? Basescu este un alcoolic care e pe moarte, care a stat la masa cu Becali ?