Costica, am gasit Replay-ul pe care mi l-ai cerut: http://ofsaid.ro/2011/03/replay-la-tvr-hag...esc-va-fi-zero/
Costica, am gasit Replay-ul pe care mi l-ai cerut: http://ofsaid.ro/2011/03/replay-la-tvr-hag...esc-va-fi-zero/
o sa pun diseara pe site, ca acum nu prea am ce sa dau jos ![]()
merci
Care urcati si voi asta sa stie lumea ?
SUPORTERII STELISTI AU PRIMIT APROBAREA PENTRU ORGANIZAREA PROTESTULUI IMPOTRIVA FINANTATORULUI Stelei! DATA LA CARE SE VA DESFASURA ACEST EVENIMENT ESTE 17 Aprilie 2011 !
NU URCATI INCA! O sa iesim cu materiale de promovare, afise, filmulete, comunicat, zilele urmatoare.
Ok Costi !
bai care v-ati grabit sa stergeti postare lui Mo in plm o vede tot situ` in cosul de gunoi acum !
bine ca a mers sa-l pun pe invizibil macar.
Eu am sters-o Fane. Cine sa o vada mah, ai uitat ca numai noi vedem postarile din cosul de gunoi?
Ho, bah, ca am pus eu stire pe prima pagina ![]()
http://www.puterea.ro/news18205/EXCLUSIV-F...-17-aprilie.htm
Daca a zis Costi, e mai mult decat oficial. E HBO!
Costi, daca e adevarata, boraste si tu o chestie pe prima pagina.
am discutat cu niste baieti care mi-au spus ca ati vorbit ceva in emisiune despre AISS, si as vrea sa clarificam niste lucruri...
deci, AISS are un alt statut...protestul este organizat de niste suporteri independenti si AISS nu are treaba cu asta, AISS sustine echipa, vrem un nou titlu in Ghencea
e suficient?
Costi, sigur aici trebuia sa postezi ce ai scris mai sus si nu pe forumul AISS?
da, era raspuns pentru lari...pentru cine nu intelege gluma, pm ![]()
Cu articolu' ala care-am discutat duminica trecuta pe mess cum ramane?
O sa il faca Madalin. Vorbesc cu el pe mess maine sa vedem exact ce punem
Duminica o sa il pun pe site, dar intre timp mai pot aparea sugestii, mai ales din partea celorlalti redactori, mai ales ca regulile astea o sa ramana batute-n cuie si e indicat sa ajungem toti la un consens, sa nu apara discutii apoi.
Asta e "articolu", e cam gata, mai urmeaza (daca vreti) sa aduceti cateva modificari si sa mai taiem din el, daca nu va convine (sa nu aud de asa ceva, ca nu mai pupati mia de euro de pe chiuveta, pe care o gasiti dimineata)
Site-ul www.fcsteaua.ro există sub această titulatură din luna August a anului 2002, dar inceputurile sale adevarate se gasesc undeva la jumatatea anului 2000, de cand site-ul exista sub o forma sau alta, pe diverse domenii gratuite. An de an am adus modificari, plecand de la cateva poze facute după meciuri si ajungand astazi la meciuri pe care le puteti descarca de aici sau pe care le puteti vizualiza in timp real.
Cum v-am obisnuit, in această primavară o să aducem cateva modificari, dar si proiecte pe care nu le putem duce la capat fară ajutorul dumneavoastra a suporterilor Stelei.
Vă prezentam mai jos, cateva dintre schimbarile care vor avea loc, pentru a vă face o ședere mai placută pe site, cat si pe forum:
1) În curand, sectiunea de istorie Stelistă urmează să fie actualizata vom avea articole si relatari despre meciuri si glorii ale clubului, despre perioade de poveste legate de istoria Stelei, in care fiecare user este invitat să participe
2) În fiecare saptamană o să avem un topic special, pe forum, in care se poate discuta o temă legată de clubul roș-albastru. Fiecare user este invitat să iși exprime parerea legată de respectiva tema, chiar este incurajat să propună noi subiecte de discutie
3) FCSteaua.ro o să incerce să revitalizeze thread-uri demult uitate, thread-uri in care s-au dezbatut diferite teme si subiecte despre CSA si nu numai.
4) Pentru userii mai vechi, FCSteaua incearcă să readucă in scenă sectiunea de dezbateri, sectiune ce a avut mare succes in trecut.
5) De asemenea, vom incerca să readucem respectul dintre useri, care usor, usor a inceput să dispara din motive de neinteles. Asadar, nu vor mai fi permise injurii, ironii nefondate, dar mai ales offtopic-uri care nu au absolut nicio legatură cu subiectul in tema. Offtopicul aduce cu sine si avertismente. Dorim să vă provocam iarăși la dezbateri si discutii interactive, cum au fost si in trecut, discutii ce doresc să mentină spiritul Stelist.
Vă multumim pentru intelegere si sustinere, pentru că acest site nu ar exista fară dumneavoastră si tocmai de aceea vom incerca să vă aducem periodic noi modificari care să vă multumeasca
Site-ul www.fcsteaua.ro există sub această titulatură din luna August a anului 2002, dar inceputurile sale adevarate se gasesc undeva la jumatatea anului 2000, de cand site-ul exista sub o forma sau alta, pe diverse domenii gratuite. An de an am adus modificari, plecand de la cateva poze facute după meciuri, articole de istorie bazate pe documentare din presa vremii si ajungand astazi la meciuri pe care le puteti descarca de aici sau pe care le puteti vizualiza in timp real.
Cum v-am obisnuit, in această primavară o să aducem cateva modificari, dar si proiecte pe care nu le putem duce la capat fară ajutorul vostru, al suporterilor Stelei.
Vă prezentam mai jos, cateva dintre schimbarile care vor avea loc, pentru a vă face o ședere mai placută pe site, cat si pe forum:
1) În curand, sectiunea de istorie Stelistă urmează să fie actualizata vom avea articole si relatari despre meciuri si glorii ale clubului, despre perioade de poveste legate de istoria Stelei, in care fiecare user este invitat să participe
2) În fiecare saptamană o să avem un topic special, pe forum, in care se poate discuta o temă legată de clubul roș-albastru. Fiecare user este invitat să iși exprime parerea legată de respectiva tema, chiar este incurajat să propună noi subiecte de discutie
3) FCSteaua.ro o să incerce să revitalizeze thread-uri demult uitate, thread-uri in care s-au dezbatut diferite teme si subiecte despre CSA si nu numai.
4) Pentru userii mai vechi, FCSteaua.ro incearcă să readucă in scenă sectiunea de dezbateri, sectiune ce a avut mare succes in trecut.
5) De asemenea, vom incerca să readucem respectul dintre useri, care usor, usor a inceput să dispara din motive de neinteles. Asadar, nu vor mai fi permise injurii, ironii nefondate, dar mai ales offtopic-uri care nu au absolut nicio legatură cu subiectul in tema. Offtopicul aduce cu sine si avertismente. Dorim să vă provocam iarăși la dezbateri si discutii interactive, cum au fost si in trecut, discutii ce doresc să mentină spiritul Stelist.
Vă multumim pentru intelegere si sustinere, pentru că acest site nu ar exista fară voi si tocmai de aceea vom incerca să vă aducem periodic noi modificari care să vă multumeasca.
fcsteaua.ro - Un site facut de suporteri, pentru suporteri
am facut cateva modificari, am schimbat tonul, facandu-l un pic mai prietenos. o sa va rog sa folositi voi in loc de dumneavoastra cand va adresati suporterilor, pentru ca suntem prienteni, nu majestati!
Gata, nu mai pupi mia de euro. Ii dau lui Mache. ![]()
Pana duminica, daca mai sunt chestii de adaugat, le sugerati aici si le pun. Apoi publicam si punem tunul pe drogati.
Un topic pe saptamana cred ca este cam mult si asta mi-am dat seama acum. Abia acum 3 zile ce am deschis topicul cu tactica si peste alte 3 trebe altu'.
Eu zic ca unul la 2 saptamani ar fi mai degraba. Altfel ajungem sa facem topice si despre cel mai frumos stelist.
Meci cu Timisoara? Avancronica?
@Adrian , chiar iei toate observatiile care ti se fac in nume de rau? daca vrei sa renunti, nu ai timp chef poti sa spui, nu sa cauti motive.
Cand voi primi critici si observatii constructive, care vin cu argumente, le voi accepta.
Pana atunci, nu accept argumente de genul "nu e vina lui Banel ca e titular", "Banel nu a jucat singur"(cand echipa joaca doar pentru el) sau altele.
Daca credeti ca nu am atins toate punctele, daca credeti ca nu fac cum trebuie cronica, spuneti-mi si nu o sa fie problema. Ca nu tin cu dintii de scaun.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca azazica si redondo, doi becalisti prin excelenta, sunt fix **** in ochii mei.
M-am uitat. La cam toate cronicile mele nemultumitii sunt cam tot aceiasi. Daca retonto e prietenul vostru, nu trebuie sa fie si al meu. Daca voi tineti cont de parerile lui, nu trebuie sa tin si eu. Faceti-l pe el redactor si ati rezolvat problema.
Adriane termina-te cu provocarile si cu pocirea numelor. Daca ei au o alta parere nu inseamna ca a ta e cea buna. Considera-l un advertisment.
Pai hotarati-va, ba, care e parerea cea buna?
Si acum vad ca e doar parerea mea. A voastra nu mai e? Facem iar ca in vara? Sustinem echipa?
Eu am aceasi parere ca a ta legata de meciul din seara asta. Dar asta nu inseamna ca avem dreptate sau ca trebuie sa ne impunem parerea cu pumnul si provocand.
Lasa echipa ca daca vroaim sa o sustin eram pe drum de la Timisoara acum.