Suna-ma cand ajungi in CAPITALA sa discutam.
Poate te ajut cu neste chestii.
cat mai putin Cici pe site, cat mai bine din punctul meu de vedere.
majoritatea decide...
Am ajuns. Mersi, frate, chiar nu stiam de la cin' sa cer 4000 de euro.
Te sun maine cand fac ochi.
@Azzido
Oarecum de acord cu tine. Ma gandesc ca tre' sa facem o lista cu mizeriile astuia, iar acea rubrica ne-ar ajuta la urmatoarele:
- comunicate AISS (chestiune esentiala)
- articolele de opinie ale unora ori altora (i-ar putea ajuta atat informational, cat si sa-si structureze mai bine ideile)
- e EXTREM de important, in opinia mea, sa stim istoria viermelui astuia la Steaua, ca sa nu ne pomenim mai peste vreo 2-3 ani ca "las', bah, ca merge si-asa" si sa ajungem, in final, la "io ma pysh, m-am saturat, la revedere" / "ce-o fi o fi" si alte de-astea (imi mentin parerea ca acest site e unica reduta de lupta contra jegului. Da, o putem face si prin articole de istorie, insa nu e suficient, dupa parerea mea)
- ne va ajuta pe toti la mentinerea chefului de lupta (daca-l mai avem)
Nah... cum ziceti.
chiar nu se face nimic cu redactia, nu ia nimeni "atitudine" ? in ultimele zile au fost puse 1-2 articole si cateva stiri despre echipa... stiu, trafic avem in continuare si stiu ca acesta va creste atunci cand vom avea meciuri si mai stiu ca pana nu prea au fost sitiri despre echipa si mai stiu si ca ce sa scrii daca echipa nu merge bine. dar mai stiu si ca in ultimul timp din ce in ce mai putina lume scrie pe site nu este timp/oameni/chef dar trebuie sa organizati odata chestia asta. CRED... PAREREA MEA...
N-auzi, mah, ca incepe campionatu' si traficu' vine de la sine? ![]()
MII DE SCUZE, baieti, alerg dupa acte mai ceva ca Banel dupa autogoluri. Sper sa se termine cat mai repede perioada asta si sa pun iar osu' la munca.
Dragoshel, daca ai timpul necesar te poti ucupa tu de organizarea redactorilor. Eu unul nu am timp
pe dragoshel nu-l las eu...e de ajuns ca se implica mult in alte locuri si pe fcsteaua cand e nevoie...
as vrea totusi sa nu va doara pe toti in **** si sa luati careva problema in maini...aveti tot suportul meu
Eu am timp momentan si sunt dispus sa ajut.
Desi sunt de parere ca mai potrivit ar fi unul care sa fie si redactor.
apuca-te sa bagi texte pentru articole ![]()
N-am talentul lui Ronnie mah, eu sunt mai simplu asa
Bai, eu as merge asa:
Miaus-Echipa redactionala
Moweed-Echipa moderatoare
acum, astept confirmarile ![]()
M&M
Amin !
Io votez sa fie alesi aia care au bani sa dea de beut dupa ce optin demnitatea asta. ![]()
Da, nenica, sunt PENTRU.
Aleluia!
ar fi o idee ca inainte de fiecare meci sa pun si cronica meciului din tur?![]()
Aaa, adica asa cum am facut eu la avancronica meciului Univ. Craiova - Steaua, de am pus linkuri catre cronica meciului din tur si catre toate celelalte cronici Steaua - Craiova gasite de cand exista situ' asta?
Plm, terminati, bah, cu tampeniile! ![]()
Da mah, acum lauda-te.
Sa stiti ca AM bani pentru sacose electorale sau spaga electorala
nu mai stiu cum ai facut lari, eu ziceam sa pune chiar CRONICA acelui meci, ca are si notele jucatorilor si poze si video de la meci, atasate
asta ca nu vom avea avancronica...nu de alta.
@azzido, si uite daia nu vrea nimeni pentru ca nu reactioneaza lumea la ajutor, la intrebari. si uite asa te umplii de draci si iti vine sa iti bagi **** ![]()
Eu sunt de acord, atata vreme cat Calin e bomboana NESERIOASA de ciocolata din duetul M&M:)
nu mai stiu cum ai facut lari, eu ziceam sa pune chiar CRONICA acelui meci, ca are si notele jucatorilor si poze si video de la meci, atasateasta ca nu vom avea avancronica...nu de alta.
Pun eu in noaptea sta avancronica la meciul de maine, daca sunteti de acord sa apara pe site atat de devreme. Daca nu, nu mi-e greu s-o borasc acilea si sa-i dati voi un paste in admin cand credeti.
P.S. Nu mai tin nici eu minte cum am facut exact, dar am pus linkuri la propozitii gen CRONICA MECIULUI TUR si CRONICA MECIULUI Steaua - Univ. Craiova: 5-0, din 2004.
nu mai stiu cum ai facut lari, eu ziceam sa pune chiar CRONICA acelui meci, ca are si notele jucatorilor si poze si video de la meci, atasateasta ca nu vom avea avancronica...nu de alta.
@azzido, si uite daia nu vrea nimeni pentru ca nu reactioneaza lumea la ajutor, la intrebari. si uite asa te umplii de draci si iti vine sa iti bagi ****
si intrebarea care era.
si eunt de acord cu M&M, dar nici un MD nu ar strica
Fac sa nu avancronica?
cm doresti Lari, daca ai timp si chef pune ceva, daca nu improvizam noi ![]()
eu merg pe DA ![]()