Bah, vedeti ca am scris o postare despre un transfer al lui marica la Steaua. Evident ca e un mare bullshit, dar play along, ca e un pic de research pentru un articol.
Bah, vedeti ca am scris o postare despre un transfer al lui marica la Steaua. Evident ca e un mare bullshit, dar play along, ca e un pic de research pentru un articol.
Sper ca a fost ok ce-am scris... Am bagat aia in ideea in care oamenii ar continua sa comenteze.
@all
Hai, bah, le mai facem o aroganta prostilor din presa cu chestia asta? Uite... Adrian deja s-a oferit voluntar! ![]()
LE: si putem face un articol neutru, in care sa-i intrebam senin p-astia: vreti, bah?
Sincer, faza asta m-am gandit sa fie o aroganta la adresa suporterilor care au orgasm de fiecare data cand aud ca la Steaua vine un jucator nou. Dar daca pune si "presa" botul, e super!!! ![]()
Ar fi cea mai tare lovitura posibila. Am demonstra odata si pentru totdeauna ca baietii astia nu au nici cel mai mic habar despre jurnalism si ca vorbesc doar prostii.
Adrian are nevoie de dovezi ca jurnalistii de sport habar nu au de capu' lor. ![]()
Adriane, da' cum ar fi, bah, sa fie adevarata faza? As lesina de ras...
Ar insemna ca the Force is strong with me si m-as apuca in secunda 2 sa ma concentrez sa ii sparg cu puterile telekinetice o vena mica in capul ciobanasului.
felicitari pentru idee. te sustin si eu ![]()
Buna ideea
Ce caterinca ![]()
Facem si pariuri? In cate zile apare zvonul in presa ![]()
Ar fi frumos sa apara si un articol pe site cu Marica la Steaua doar ca apoi sa apara stirea si in GSP sau Prosport, iar imediat cum apare ii facem de rahat ![]()
Hai Adriane, foloseste forta si compune-l. Sa vina Marica !
jurnalistii de sport habar nu au de capu' lor.
ba
A aparut si dovada... ![]()
Cand incepe meciul, sa faceti smecheria aia cu live video si sa inlocuiti in titlu aia cu echipele de start, da? ![]()
Presecan a plecat, in 2004, sa antreneze in Insulele Man. Am primit o ofertă de a antrena la un club in Anglia si, cum am simtit nevoia unei schimbari radicale, am acceptat. Am vazut acea oportunitate de a-mi demonstra mie insami că pot si să antrenez după ce am facut atâția ani de gimnastică si in acelasi timp să impart cunostintele in gimnastică si cu altii. Astazi, campioana noastra lucreaza tot in Anglia, la o companie care ofera servicii financiare si asigurari. Mi-ar placea să imi extind cat mai mult cunostintele in domeniul financiar si sper să reusesc si in noua carieră lucruri la fel de minunate cum am obtinut si in cariera sportiva
Claudia Presecan nu a fost o gimnasta de exceptie, dar a fost o gimnasta foarte buna, de nivel maxim mondial si olimpic. Un ghinion blestemat i-a rapit dreptul de a cuceri medalia olimpica de aur, in 1996, avand mana rupta inaintea competitiei. Revenirea in forta, dupa un an de recuperare putea sa se sfarseasca tragic, pe langa accidentarea la umar, starea generala a sanatii fiind halucinanta si spunand multe despre cum s-au facut rezultatele care ne faceau mandri.
In articolul lui Gandalf, pasajul asta apare de 2 ori; probabil din greseala
Rezolvat
Ce ziceti de asta?
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/fost-campi...nia-223038.html
merita pus pe prima pagina
Visan Bucur e for real sau a iesit la suprafata o noua personalitate de-a lui Gandalf?![]()
Inainte sa postati noile articole pe primele doua pozitii, VA ROG MULT sa aruncati un ochi pe prima pagina si sa vedeti care e situatia.
Dupa ce postati noile articole, VA ROG la fel de MULT sa repuneti pe prima pagina articolele pe care le-ati scos din primele doua pozitii.
![]()
Daca te referi la articolul lui Maniacu, eu l-am postat. In general ma uit si observ ca a scos un articol de pe prima pagina, dar acum sa mor daca am observat...
Nu e bai, e bine de stiut pentru viitor. ![]()
Nu am cum sa fac eu un articol la sfarsitul meciului.
Cine poate scrijeli 3 randuri, sa-si comande o pizza si 3 beri si sa le treaca in contu' meu.
![]()
P.S. Puneti articolul in locul lui
ca sa nu se piarda comentariileAmical: FC Steaua - Sheriff Tiraspol - Live Video!
asa bha lery, da-le la gioale! ![]()
Bah, eu deseara nu pot sa pun meciul pe site ca trebuie sa merg la antrenamente.
Va las aici codul si il puneti voi intr-un articol, ca nu e greu, doar copy/paste:
<iframe src="http://cctv.ws/2/CgJfy4" height="400" width="600"> </iframe>
bah s-a inteles?