Nimeni nu poate urca ceva pe site, ca nu se vad atasamentele. Pune pdf-u' pe un site de share si da link. ![]()
Nimeni nu poate urca ceva pe site, ca nu se vad atasamentele. Pune pdf-u' pe un site de share si da link. ![]()
Ba se poate, ca a pus cineva acum ceva vreme revista aia Steaua suntem Noi.
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5910
Na:P
p.s. Azzido citeste ultima postare de pe pagina precedenta ![]()
Scratch that! Am rezolvat ![]()
he he... bine ca sunt awesome!
Ai rezolvat-o de te-ai rupt, osamule. Nu merge, bre. Nici ala al tau, nici CLICK AICI PENTRU PENTRUA DESCARCA PDF.
LE: Ho, mah, ca abia acu' am vazut adevarata ta maretie... ![]()
oricum redactorii dorm pe ei.
am rugat si eu ceva pe grup si ****, in afara de 2, care s-au oferit sa ajute, restul dorm in ghete.
Costi
Cu riscul de a ma face de rusine, ce ne-ai rugat pe grup? ![]()
Daca e sa nu mutam articolele, sa stii ca eu am pus inapoi pe prima pagina articolele pe care le dadeam jos de la principale ![]()
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stran...al-foto-7475220
Baieti nu bagam o stire cum ca arabii au scris o carte despre Radoi?
Si, inainte sa ma luati la intrebari ca de ce nu o fac eu, as vrea sa va intreb daca se poate sa punem direct cartea pe site.
Am atasat-o mai sus. Daca nu merge sa fie descarcata, dati-mi un buzz pe mesager si v-o dau.
Eu nu stiu sa pun un pdf pe site, dar cred ca altii pot. Ca imi aduc aminte ca ati pus pe site si acele reviste facute de AISS.
http://www.fcsteaua.ro/admin/articles/inde...dd_picture_form
Baieti, eu trebuie sa o tai catre o nunta. Daca puteti sa puneti 2 cuvinte despre Steaua II, raman recunoscator. Ca a facut 1-1 cu Chiajna, aia ne-au egalat in minutul 88 si iar a cam dat-o in bara arbitrul, ca nu ne-a dat un penalty la 0-0.
Szekely si Ionescu au jucat de la prima echipa, in rest doar pusti sub 21 de ani. Bagati ceva scurt, pentru Bumbescu macar, ca face minuni cu niste copii, nu ca finul Strizu.
Bai, in plm, mereu, dupa un meci important sunt enspe mii de topicuri deschis unde se comenteaza in paralel, de ioti vine sa iti bagi o mana in plua decat sa moderezi. Am mai zis acum ceva timp, lasati unul principal, in ****, sa putem sa ne intelegem oameni cu persoane.
Baieti, imi merge prost netu. Daca nu ma vedeti online dupa meciul de azi, inseamna ca nu o sa pot sa fac cronica si va rog pe voi sa puneti ceva.
face careva vreo avancronica a meciului cu olandezii ?
Fac eu acum ceva.
MULTUMESC DIN INIMA CELOR CARE MAI FAC CEVA PRIN ACEST SITE! ![]()
Pai, sa faca avancronica aia care stiu sa o faca, nu?
E foarte interesant ca unii redactori stau toata ziua pe net, acasa, fara nici o treaba, dar nu contribuie cu nimic. Acesti redactori scriu articole o data la 6 luni dar isi permit sa ii critice pe altii, care chiar fac ceva pentru acest site si sa isi bata joc de munca lor.
Daca nu au de gand sa scrie, sa le fie luat accesul la admin si sa fie dat altor oameni. Sunt sigur ca sunt multi utilizatori care ar putea sa scrie pentru acest site. Chiar pe Steaua.ro sunt cativa care fac super treaba.
De acord cu Adrian.
Postati voi asta pe site, va rog, la sectiunea ultra: http://www.ultras.ro/two/2010/11/04/grupul...-din-activitate
Eu nu am cum, ca-s in focuri la munci.
MULTZAM!!! Super ideea de a nu lasa comentariile! ![]()
avancronica meci tigani ?
avancronica meci tigani ?
+1 ?
Mda... se pare ca tot eu imi voi face timp pentru asa ceva. Is la munca. Pe la 11 abia voi putea debita ceva, pana atunci, nu am cum. Daca cine ar putea sa miste ceva, ii voi fi recunoscator.
@Azzido
@Costi
@Armanovici
Va rog mult sa stabiliti odata cine se va ocupa de avancronici, pentru ca deja suntem penibili. Sper ca acest "proces" nu va lua mai mult de 2-3 zile... Propun si acordarea de acces unuia dintre excelentii redactori de pe Steaua.ro, care fac o munca fenomenala, din punctul meu de vedere. BRAVO LOR!
Pai, nu se ocupa de avancronica ala care se pricepe?
Sau suntem tari doar la teorie, la practica nu ne pricepem?
Azzido, asa cum am mai zis, sunt de parere ca, daca unii redactori stau degeaba, ar fi mai bine sa lase locul altori oameni care chiar se pot ocupa de asta si carora chiar le pasa de acest site. Ca vad ca unii doar stau toata ziua pe net, acasa, nu fac nimic dar baga de vina. Mai baga si cate un articol din 5 in 5 ani si gata.
Stii ca nu sunt de acord cu Gandalf, cu unele pareri de-ale lui si cu atitudinea lui, dar macar ala face ceva pentru site-ul asta. Ca da copy/paste sau ca scrie singur articolele, nu conteaza. Omul investeste din propriul sau timp. Chiar daca o face pentru el, sa se simta el bine, macar face ceva.
Sunt unii oameni care au acces la admin si nu fac nimic. Iar altii, care chiar fac ceva, nu primesc sau li se ia accesul. Nu e corect.
Sa nu intelegeti ca cer reprimirea lui Gandalf in redactie. Nu ma intereseaza. E decizia voastra. Dar poate ca niste sange proaspat nu ar strica. Si nu ar strica nici indepartarea celor care nu fac nimic.(Si aici nu ma refer la LDS care a luat o pauza anuntata si despre care sper si cred ca o sa revina cu noi articole, ci la altii, care se stiu, pe care ii stiti si voi.)
Lari, saracu', munceste toata ziua si se streseaza ca sa faca treaba si pentru siteul asta. Asta in timp ce pe altii ii doare in cur si desi pot, nu vor sa faca nimic.
Lari, te rog nu fa avancronica! Lasa-i pe altii sa o faca, sa nu stea degeaba!
bai se cam duce pe pl treaca cu echipa redactionala... ar trebui sa terminati mai repede cu reorganizarea aia.
dati un pm/mail daca va pot fi de ajutor cu ceva
Lari, nu mai scrie nimic. Lasa asa! Nu esti singurul din redactia asta
plm...orgoliile astea ne distrug...dar asa suntem noi, romanii...
in alta ordine de idei, Armanovici a fost in concediu, a spus ca dupa ce se intoarce se apuca de treaba si finalizeaza echipa. O sa ma implic si eu mai mult, ca sa terminam odata.
PANA ATUNCI, SA FACA CINEVA AVANCRONICA AIA, DEPARTE DE ORGOLII SI ALTE PROSTII!
Am scris deja juma' dintr-o chestie. Nu e bai acu'. Nu ma deranjeaza sa mai fac eu chestii, doar ca e aiurea sa intru dupa 3 zile si sa vad ca iar nu s-a ocupat nimeni de chestii de-astea.
Faza e ca tre' sa se hotarasca odata cine face ce, atata tot.
Daca aveam talent la scris va ajutam cu cea mai mare placere... asa, ma limitez la mini-avancronicile din topicul meciurilor ![]()
cine pune sondajele alea la misto pe prima pagina?