L.E.
S-a rezolvat.
L.E.
S-a rezolvat.
Rau esti bah axle!
Tu crezi ca eu pot sa faca 10 lucruri in acelasi timp? ![]()
L-am scos pe ala cu intoarcerea, l-am pus ala cu Rotariu si apoi l-am pus pe cel cu intoarcerea in locul unui articol mai vechi.
Sunt profesionist, ce naiba?! ![]()
toronto vrea inapoi pe site.
promite ca nu mai o da in bara, etc
Citez din Bogdan_Funkeru': "(...) ai banat oameni care chiar au muncit pentr acest site (...) E clar ca cineva tre' sa plateasca!"
Nu ma intelegeti gresit, apreciez enorm ce a facut Alex pentru site, mai ales ca stiu ca pierdea mult timp sa se ocupe de niste chestii. Dar cand il inraieste p-ala "sa desfiinteze situ' ", lucrurile deja stau cu totul si cu totul altfel...
Eu votez cu o abtinere.
Deja devine invechita faza. Sincer ma mir ca a rezistat atat de mult pana sa isi ceara scuze pentru a nu-stiu-cata oara.
Eu ii dau maxim 2 saptamani din momentul in care va fi primit iar pe site pana sa o dea iar in bara. Sper sa imi arate ca ma insel...
Eu votez impotriva. Da-l in mortii lui.
same here
Citez din Bogdan_Funkeru': "(...) ai banat oameni care chiar au muncit pentr acest site (...) E clar ca cineva tre' sa plateasca!"
Nu ma intelegeti gresit, apreciez enorm ce a facut Alex pentru site, mai ales ca stiu ca pierdea mult timp sa se ocupe de niste chestii. Dar cand il inraieste p-ala "sa desfiinteze situ' ", lucrurile deja stau cu totul si cu totul altfel...
Eu votez cu o abtinere.
Cred ca se referea si la el, care probabil isi aroga meritele pentru un mesaj facut in nord acum multi ani cu fcsteaua.ro
Mai zi, bah, ca stii ca plac chestiile de istorie.
Ce mesaj?
toronto a fost prea obraznic si a meritat banul cu varf si`ndesat...in fine daca asa s-a hotarat spalati-va cu el pe cap.
a fost parca un mesaj pe gard de promovare a siteului, mic, cam cum au tiganii...dar asta de mult, prin 2003-2004 cred, si nu tin minte sa fi stat prea mult. alte detalii nu am.
Fraaaatttteeee... cand o sa fie George Stan si Azzido batrani si o scrie cartea despre istoria sitului, poza asta e document! ![]()
Am pus eu avancronica meciului din aceasta seara.
Am rugamintea sa nu scrieti peste articolul asta, ci sa faceti altul nou. Asta pentru ca eu cred ca e interesant sa avem peste timp, si tabloul de dinainte, si cel de dupa meci.
Daca vi se pare o idiotenie, faceti cum credeti, nu e bai.
Baieti, imi pare rau sa va anunt dar nu mai pot sa ma ocup de cronici/avancronici. Voi fi plecat si voi intra mai rar. Poate doar in weekenduri daca mai pot face cate ceva.
O sa fac eu cronici daca vreti da' daca ma apuc de azi iar vor spune iubitorii de simbol ca am treaba cu maestrul Lacatus.
Adriane, scrie cronica. Si chiar vreau sa dai in Lacatus ca nicioadata! ![]()
O scriu EU! Sa nu va prind ca scrie altul ca va bat!
scrie ce vrei, mah... ![]()
Noa ma? Fac eu cronicile de acum inainte?
Doar daca jucam bine si ne fura arbitrii; daca jucam slab, sa le face altcareva ![]()
Pai, bah, ai numele cu albastru, fa si tu ceva in sensu' asta, c-o sa se decoloreze boalii si o sa ajunga negru, nebolduit... ![]()
Potaie alb-rosa ce esti, am modificat eu titlul in "diNapoli...". Ai facut poza cu situ' cand ai scris numele ala cu majuscule pe acest portal? ![]()
Glumesti? Deja am si postat-o pe dinamoprostia ![]()
Stii ca si aia au un redactor p-acolo pe care-l cheama tot Adrian? ![]()
God damn it! I've been made!
Adrian, din partea mea te poti ocupa tu, dar sa-l anunti si pe Armanovici