asta s-a trezit la 9 si de-aia e irascibil. Nu-l bagati in seama.
asta s-a trezit la 9 si de-aia e irascibil. Nu-l bagati in seama.
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/17182/
Asta este articol de pus pe prima pagina? ![]()
Credeam ca am gresit site-ul si sunt pe dinamomania cand am vazut titlul.
I-am mai rugat de cateva ori sa nu mai puna articolele frustratului ala, dar n-ai cu cine.
Macar sa schimbam titlul ca e odios.
ho ba ca la atatea butoane eu nu ma descurc. poate nici nu stiam de chestia asta.
mai usor cu nesimtiti si alte alea.
era preluat de pe grupul redactorilor. deci era destinat redactorilor. cum tu ai acces de curand, nu iti era adresat tie. totusi, este logic ca atunci cand pui un articol nou inlocuiesti unul vechi. si de asemenea este logic ca ala vechi se duce in ****.
E oarecum hilar, nu stiu ce sa cred. Dar daca asa simte Pawel cu adevarat atunci mi se inmoaie inima.
Frumos, nu ma asteptam niciodata ca un strain sa spuna asa ceva... "eu sunt stelist si nu aș accepta niciodată un contract din partea lor" ![]()
Cui ii dau avancronica sa o posteze ca eu nu ma descurc la butoane sa fac ceea ce vreti voi? ![]()
baga la mine cand ma vezi pe mess
am rezolvat.
http://blogsport.gsp.ro/nanu/2010/09/19/pe...este-adevarata/
Ce ziceti de povestea asta? Nu o bagam. Stiu ca acum e campanie anti Ilie da' totusi...
eu zic ca e ok
Nu cred ca pot face cronica in seara asta. Si nici pe viitor nu promit ca incep facultatea si o sa fiu plecat din oras. De avancronici ma pot ocupa si in continuare fara probleme.
Daca vrea altcineva sa preia sarcina de a scrie cronicile ar fi perfect. ![]()
Pun eu o cronica acum.
Publicam sau nu?
Ilie se hotaraste sa nu moara
Cee ce era obligatoriu sa se intample s-a intamplat. Mai devreme decat ne-am asteptat, Ilie si-a dat demisia, si a reintrat acolo unde-l cereau istoria si meritele: in galeria cu monstri sacri ai Clubului Steaua, de unde l-au scos amanunte ce trebuie date uitarii neintarziat si definitiv.
Incapabil de a intelege - desi putea si trebuia sa o faca - ca nu va putea ajuta Steaua lucrand cu Becali, indiferent de formele in care a incercat sa-si imbrace (adica sa-si scuze din start) aceasta decizie, care, de acum inainte nu mai trebuie comentata in analizarea personajului istoric, (atata timp cat nu va mai avea legatura cu Steaua lui Becali), Ilie Dumitrescu s-a expus - el singur - momentului pe care il traieste.
Nu mai este cazul sa aduca nimeni aminte de toate premisele care creau incompatibilitatea continuarii existentei Stelei cu Becali, nici toate reactiile lui Ilie si iesirile sale, nici demonstratiile unui caracter mai aparte si exhibarile unei personalitati deosebite de comun, cu toate ca ele au lezat Steaua, adancindu-i drama.
Trebuie uitata si forma plecarii de acum, in nota de caracter obisnuita, aruncata in carca suporterilor, care sunt scosi vinovati de esecul sau, izoland astfel toate semnele urlate, care insemnau certitudinea imposibilitatii "colaborarii cu Becali". Uitam ca va primii banii la sfarsit. Uitam ce a spus despre "urmarirea visului", acum, cand motiveaza plecarea cu faptul ca "am o singura viata". Uitam ca a distrus cuvantele "onoare" si "respect". Uitam ca primeste sfaturi, telefoane, loturi, 7 jucatori etc.
Uitam ca i-a obligat, intr-un act de terorism din partea lui, pe stelisti, sa-i atace legenda.
Uitam multe. De fapt, trebuie sa uitam tot. Pentru ca Steaua isi reprimeste acasa fiul ratacitor. Ilie se intoarce acolo unde merita, unde este iubit si unde ii sta cel mai bine. Acolo unde ipocrizia, fatarnicia, parvenetismul, lasitatea si fudulia nu exista.
Ilie isi reia locul bine-meritat de stapan al viselor noastre despre Steaua. Ilie se recastiga pe el, recanonizandu-se in istoria sentimentala a clubului Steaua. Gloria care si-a castigat-o ii va fi astfel recunoscuta si laudata, in afara unui detaliu care " incepand de azi " trebuie sters, daca nu din mintea, macar din inima noastra.
Ilie trebuie readus la statutul pe care l-a castigat el singur, in urma paginilor de glorie scrise pe sufletul Stelei.
A fost de ajuns un singur cuvant pentru ca Ilie sa schimbe rusinea pe mandrie si lasitatea pe onoare. Un singur cuvant care l-a scos din jeg si l-a inaltat pe piedestalul format de sufletele tuturor celor care au pulsat vre-odata pentru el.
Un cuvant care, in varii forme, (dar de acum inainte e obligatoriu sa fie din start NU) face diferenta dintre a fi sclavul unei mizerii sau eroul unei minuni.
Steaua se scutura de o apasare grea. Stelistii se scutura de povara unei contra-naturi. Ilie Dumitrescu se scutura de jeg si redevine el.
Mister se hotaraste sa moara.
Ilie se hotaraste sa nu moara.
<span class="blueboldtext">Gandalf</span>
Da, dar nu acum. Nu l-am citit tot, l-am citit pe sarite ca sunt mort de somn. Pare un articol normal de-al lui Moskopole si pare bun.
Daca il puneti, sa il puneti un pic mai incolo. Ca acum sunt cateva articole pe site si eu zic sa le lasam sa fie comentate si ele. Nu cred ca e vreo problema daca articolul asta e postat in seara asta sau maine dimineata, nu?
Later Edit
Noa, rahat. Acum am dat un refresh la prima pagina si vad ca a fost pus deja articolul.
Cu ocazia asta salut noua personalitate a lui Moskopole, pe Tzambal ![]()
Sunt curios de unde gaseste toate numele astea ![]()
Bai sunt cam multe articole legate de Ilie. E ala cu demisia, doua ale lui Gandalf, parca mai era unu.
Anormal? Mie imi miroase a normal!
Unicul derby, "El clasico" in varianta romaneasca este pe cale sa inceapa. Ros-albastrii sunt in forma maxima, dupa un debut exceptional in Liga 1. Dupa noile transferuri, echipa arata mult mai bine atat din punct de vedere al soliditatii lotului, cat si al jocului prestat. In tribune, abia daca poti sa mai arunci un ac. Pilonii ce sustin tribunele fac fata cu greu la miile de suporteri infocati. Strigate de incurajare se aud de peste tot, iar atmosfera este superba.
Echipele intra pe gazonul impecabil de pe stadionul Ghencea. Capitanii isi dau mana, echipele se aseaza pe teren si jocul poate sa inceapa. Dupa un sir exceptional de pase, vitezistii de la Steaua desfac apararea cainilor si marcheaza dupa numai 4 minute de la inceputul meciului. Alb-rosii cauta acum egalarea, dar cei care marcheaza sunt tot stelistii, dupa un contraatac de manual. Frustrarea adversarilor isi spune cuvantul: singurele "reusite" pana la pauza au fost 4 galbene si 15 faulturi. A doua repriza incepe la fel de bine: 3-0 dupa 54 de minute. Atitudinea ofensiva a stelistilor se observa si prin schimbarile antrenorului: 4-0, gol marcat de atacantul proaspat introdus.
Arbitrul arata centrul terenului si fluiera scurt de trei ori. Final de meci. Trei puncte obtinute de ros-albastrii, dar si o bucurie imensa pentru victoria la scor obtinuta impotriva rivalilor de moarte. Urmatorul meci, in deplasare, impotriva Rapidului, contracandidata la titlu. Dar nimeni nu se gandeste decat la un nou succes, echipa joaca mult prea bine in acest debut de sezon. Sunt fericit, apas "Save game", "Quit to Windows"(Are you sure? Yes!). Iau telecomanda si dau drumul la televizor, iar in josul ecranului citesc: Steaua-Astra 1-1. Pana aici, nimic neasteptat.
Dar citesc in continuare: Ilie si-a dat demisia! Sincer sa fiu am ramas putin dezamagit, eu ii dadusem termen pana in etapa a 11-a. Dar totusi, nimic neasteptat. Lucrurile la Steaua decurg ca si pana acum. Pot spune ca totul este normal, previzibl. Si tocmai de aceea ar trebui sa fim multumiti. Steaua este normala in momentul de fata. Anormal si ciudat ar fi sa batem tot pana la final, sa trecem de grupele Europa League, in tribune sa fie pace, iar echipa sa joace fotbal. Nu-i asa ca vi s-ar parea dubios? "Ce naiba se intampla cu Steaua?", ar spune unii, "Steaua vine de pe alta planeta" ar zice altii, incercand sa gaseasca o explicatie, un raspuns. Multi il intuiti. Da, aveti dreptate, acela este raspunsul. Dar pana sa se ajunga acolo, Steaua va fi una normala, banala asa cum o stim de cativa ani incoace. De la un timp ne zbatem in normalitate, cand ar trebui sa ne batem pentru anormalitate.
snoWman_st3
Am primit articolul de mai sus de la un utilzator. Eu zic ca e ok, voi ce ziceti?
Daca vreti sa il punem, propun sa il punem maine, ca sa mai poata fi comentate articolele puse pana acum, ca oricum cred ca am pus prea multe.
Eu nu vreau sa fiu rau sau sa ma bag in treaba redactorilor, dar un articol trebuie sa aiba (cel putin) o idee, un mesaj, o structura, un ceva care sa iti ramana intiparit in minte, sa creeze reactii, atitudini. Ori si articolul de mai sus (si altele pe care le-am vazut publicate in ultima saptamana) nu reprezinta decat - cel mult - o... compunere, sa zicem. Daca pui un pusti de clasa a IX-a sa scrie ceva, cam in stilul ala ar scrie. Eliminam comparatia cu FIFA (draguta, dar care nu poate fi partea principala a unui articol) si ramanem cu ultimul paragraf, care nu iese cu nimic in evidenta decat prin inversarea cuvintelor "anormal" si "normal", care mi se pare insuficienta pentru a transmite ceva.
Just my 2 cents, nu ma mai bag in treburi de redactori
.
Mai baga-te, bai, Andyro, ca ne-am saturat sa ne injuram intre noi si chiar cautam pe careva pe care sa ne descarcam! Bine-ai venit! ![]()
Mi se pare o observatie excelenta. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa fim mai selectivi si sa cerem ceva mai mult decat corectitudine ortografica si ortoepica.
Dar cred ca e ok sa-l postam p-ala. Mie unu' mi-a placut, a fost chiar haios. Nu e extraordinar, dar mi se pare ok.
Avancronica?
Pot sa fac o cronica mai speciala (adica la misto) pentru meciul asta cu Otelul? E minutul 60 si Steaua nu a avut nici macar un sut la poarta... Speciala adica sa ii alint pe baietii nostri cu Steaua Vestului, Barca
?
Cine a adaugat articolul Iosif Rotariu l-a eliminat pe Lacatus a preluat Steaua, adica ce zicea Costi mai sus.