Nu mai pot posta in seara asta materialele video, ca janghina a randat incredibil de incet.
Nu mai pot posta in seara asta materialele video, ca janghina a randat incredibil de incet.
Noroc cu prelungirile. Am scos-o la capat...
Bai, dispar pozele de la articole.
Un articol ceva de prima pagina pentru Dinamo - Steaua la rugby face cineva? ![]()
E deja un material acolo.
Bah, ce misto e avancronica meciului de azi! ![]()
Bah, ce misto e avancronica meciului de azi!![]()
Ronnie doarme pe el.
Baieti, imi cer mii de scuze, dar zilele astea sunt ocupat cu renovatul in casa si nu pot face nimic. Mai trec din cand in cand pe la calculator sa vad ce se mai intampla, atat.
Mii de scuze. Promit ca de zilele viitoare fac cronica si la meciurile juniorilor de 95. :*
Sa ai spor! Si, acu', ca ne-ai si :*, nu putem sa nu te iertam. ![]()
Sa zici din vreme data viitoare, in rest, fii pe pace.
Vomit eu 3 prostii acu'.
Bah, da' n-o sa pot face cronica de meci, ca-s la munca si am destula treaba.
Bai, dispar pozele de la articole.
eu ti le sterg pt ca nu se vad pozele. nu stiu care-i faza, dar tie si lui costi nu vi se vad pozele postate.
PS: o sa postez eu ceva dupa meci.
Bai, la mine se vad. Intr-adevar am probleme, cateodata, la Chrome. Dar pe IE si pe Mozilla se vad fara nicio problema.
Cu riscul de a vedea ce scrie si in fisa despre mine trebuie sa zic urmatoarele:
Desi sunt de acord cu ideea principala a articolului lui Gandalf, totusi nu pot sa inteleg cum de a fost postat tinand cont de limbajul folosit. Pai cu ce ne deosebim noi de fecali cand publicam pe prima pagina, in articolul principal pasajul "Nu putem sacrifica Steaua pentru un minoritar obosit cu aere de Lord si continut de Argint, Pietroi, Mondialu`, Scorpion sau Beinur. Nu putem fi atat de dobitoci!"? Ce drept moral avem sa-l contestam pe el (si) pentru jignirea gloriilor, cand noi actionam exact ca el si porcaim gloriile steliste a caror actiuni nu ne convin? Ce diferenta este intre acest pasaj si momentele in care Jiji ii facea pe Boloni "ungur", pe Stoica "betiv", pe Jenei "senil"?
Sunt de acord ca trebuia sa avem o reactie dupa ultimele declaratii a lui Dumitrescu, sunt de acord ca actiunile lui il fac sa merite o atitudine negativa din partea noastra. Dar chiar nu putem sa-i raspundem elegant si civilizat, macar pentru faptul ca este unul din cei mai mari jucatori din istoria Stelei?
ARTICOLELE POSTATE PE SITE SUNT EXCLUSIV OPERELE SI CONVINGERILE CELOR CARE LE SEMNEAZA. ELE NU REPREZINTA NICI PAREREA AISS, NICI A REDACTIEI FCSTEAUARO SI NICI PARERILE TUTUROR SUPORTERILOR STELISTI! NICI UN ARTICOL PRIMIT DE LA STELISTI, CARE RESPECTA NORMELE LIMBII ROMANE, NU VA FI CENZURAT SI/SAU IGNORAT.
Intrebarea mea este: cat de departe mergem cu aceasta libertate? O sa vedem in curand osanale aduse lui Becali sau articole mult mai dure decat cel a lui Gandalf publicate in spiritul acestei libertati?
Nu sunt adeptul cenzurii dar, pe alocuri, e necesara. Sa nu uitam ca acest site e confundat cu AISS, orice ati posta la inceputul si sfarsitul articolelor.
Bah, fac io laiv sex cu tragerea asta la sorti. Sper sa dau bine. ![]()
Nici eu nu pot sa inteleg de ce gazduim articole in care Ilie este judecat ca este tigan. In juma' din acel articol asta se afirma de multe ori, ca e tigan. Da-o-n gatu' mamii de ei, ca nu suntem cu nimic mai buni decat Gigi la faze de-astea.
Acest site ajunge deseori sub fzr ori dinamomania si este o performanta deloc usoara.
Porcaria aia de pe prima pagina trebuie scoasa. Si pe mine m-a dezgustat reactia lui si atitudinea din momentul in care a inceput colaborarea, dar de aici pana a permite sa il tratam ca pe Razvanel Tiganescu e cale lunga.
Asemenea articole nu isi au rostul, iar din ce reiese pe acolo : "Am spus-o inainte de a fi instalat si imediat dupa: Ilie este un farseor! Mai mult, vrea sa insele si sa pacaleasca. Asta este firea lui! pentru ca e prea gros soriciul pe idolul nostru de abanos, eu nu o sa mai tac si o sa arat cine e Ilie Dumitrescu, de fapt. Nu acum, ci intr-un articol viitor.", nu trebuie permis.
Cineva sa ma lamureasca si pe mine, am impresia ca-mi pierd mintile.
Moskopole era Gandalf, da?
Gandalf semneaza "Dumnezeu nu e tigan", da?
Eu comentez "Dumnezeu e cel mai tigan", da?
Primesc mail de la Filip (!!??) care imi spune ca a scris articolul in graba, da?
Deci WTF?
Bai, Axle, nu stiai, bre, ca extraterestrii umbla printre noi? Au ajuns ei la Casa Alba, deci ce sanse avea fcsteaua.ro sa scape?
Hahahaha... a inceput si Axl sa primeasca mailuri de la ala.
Bai, daca va spun ca mi-a umplut inboxul pana la 100% ma credeti?![]()
A trebuit sa ma apuc sa sterg din mesaje ![]()
p.s. Pentru cei care nu stiu, Filp=Gandalf=Moskopole= TBA (to be annonunced)
Hahahaha...
Si ce pana mea te bucuri?
daca vedeti ca sunt clone dati-le ban.
si da, articolul ala e un rahat. bag **** in el cu articolele lui, ca e al doilea la rand care ma scoate din sarite
Pai n-avem cui sa dam ban, ca Moskopole nu mai are cont, Filip Pindean Plm n-are, Gandalf n-are, cui sa dau ban?
HA! Sunteti la mana redactorilor! ![]()
Si ce pana mea te bucuri?
Da' ce mah? Inboxul tau sa nu sufere? Tu sa nu fii nevoit sa citesti mesaje kilometrice?
!!!
p.s.
Eu inca astept acele reorganizari promise de costi, sa vedem cum va fi noul orar, ce facem, cum facem, etc.
Da' poate ca nu ar strica sa fie previzualizate de acum inainte articolele mai dure, sa ne dam cu totii parerea despre ele.
Moskopole e un tip care vrea sa regleze conturile personale. El a venit aici injurandu-l pe Hagi in prima postare. Apoi a trecut la Duckadam si acum a ajuns la Ilie Dumitrescu.
Pai n-avem cui sa dam ban, ca Moskopole nu mai are cont, George Lascu n-are, Filip Pindean Plm n-are, Gandalf n-are, cui sa dau ban?
gandalf the white e userul lui